Θέλετε να επεκτείνετε την ομάδα προγραμματιστών σας; Το DevriX είναι ένας οργανισμός ανάπτυξης WordPress που χρησιμοποιεί Tech Talent για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων

TL; Δρ: Το DevriX είναι ένας οργανισμός ανάπτυξης WordPress που αξιοποιεί την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη ενός δικτύου πολλών ιστότοπων για τη δημιουργία και τη συντήρηση πλατφορμών εταιρικού επιπέδου. Ο οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2010, τροφοδοτείται από ένα κατανεμημένο προσωπικό με υψηλά κίνητρα προγραμματιστές, σχεδιαστές, μηχανικούς συστημάτων και επαγγελματίες μάρκετινγκ που εργάζονται για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Μέσα από συνεχή εργαστήρια και ευκαιρίες εσωτερικής καθοδήγησης, το DevriX διασφαλίζει ότι μπορεί να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες ανάπτυξης WordPress για τις επόμενες δεκαετίες.


Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι έχουμε φτάσει στην ηλικία του Jetsons, σκεφτείτε το εξής: Τηλεχειρουργική, μια απομακρυσμένη διαδικασία στην οποία ένας χειρουργός ελέγχει ρομποτικούς βραχίονες για να χειριστεί έναν ασθενή σε μια μακρινή φυσική τοποθεσία, είναι τώρα πραγματικότητα.

Και εάν οι γιατροί μπορούν να σώσουν ζωές από απόσταση, Mario Peshev, Ιδρυτής & Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DevriX, μας είπε ότι οι έμπειροι τεχνολογικοί οργανισμοί δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με τον ίδιο τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που αυτός και ο συνιδρυτής Stanko Metodiev ξεκίνησαν το DevriX το 2010.

«Προσπαθήσαμε να αμφισβητήσουμε την πορεία που ακολουθούσε η βιομηχανία, η οποία ουσιαστικά ήταν η έλλειψη ευέλικτων και απομακρυσμένων ευκαιριών εργασίας, ενώ παράλληλα προσέφερε προστιθέμενη αξία όσον αφορά την τεχνογνωσία εταιρικής ποιότητας για το WordPress», δήλωσε ο Mario. «Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, εξακολουθούμε να καλλιεργούμε τεχνικό ταλέντο για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις».

Λογότυπο DevriX

Το DevriX είναι ένας οργανισμός ανάπτυξης WordPress που υποστηρίζεται από παγκόσμιο τεχνολογικό ταλέντο.

Το DevriX είναι πλέον ένας καθιερωμένος τεχνικός οργανισμός ανάπτυξης WordPress που αξιοποιεί ένα μεγάλο δίκτυο εξειδίκευσης πολλαπλών ιστότοπων για τη δημιουργία και τη συντήρηση λύσεων εταιρικού επιπέδου για πελάτες παγκοσμίως.

Η ομάδα συνεργάζεται στενά με τις επιχειρήσεις για την προώθηση της ανάπτυξης μέσω τεχνικών βελτιώσεων προσαρμοσμένων σε μεμονωμένες προδιαγραφές. Αυτή η προσέγγιση που βασίζεται στα αποτελέσματα στην ανάπτυξη του WordPress διασφαλίζει ότι οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν τις εμπειρίες των χρηστών βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα τα ποσοστά μετατροπών.

Σύμφωνα με την αρχική αποστολή της εταιρείας, το κατανεμημένο προσωπικό της DevriX αποτελείται από προγραμματιστές, σχεδιαστές, μηχανικούς συστημάτων και επαγγελματίες μάρκετινγκ με υψηλά κίνητρα, οι οποίοι αυξάνουν συνεχώς τις δεξιότητές τους μέσω συνεχιζόμενων εργαστηρίων και εσωτερικών ευκαιριών καθοδήγησης. Με αυτόν τον τρόπο, το DevriX διασφαλίζει ότι μπορεί να παρέχει καινοτόμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τις επόμενες δεκαετίες.

Δημιουργία και συντήρηση πλατφορμών WordPress υψηλής κλίμακας

Η οικοδόμηση μιας αξιόπιστης, επεκτάσιμης διαδικτυακής πλατφόρμας ή λύσης SaaS στο WordPress είναι σπάνια μια εφάπαξ υπηρεσία, δήλωσε ο Mario. Στόχος του DevriX είναι οι συνεισφέροντες του WordPress να παρέχουν στις επιχειρήσεις μια πλήρη τεχνική σειρά λύσεων που τελικά προωθούν την ανάπτυξη.

Για το λόγο αυτό, ο Mario είπε ότι περίπου το 90% έως το 95% των πελατών προσλαμβάνει την ομάδα DevriX για να παρέχει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, συμβουλευτική και υποστήριξη σε μηνιαία βάση μέσω του προγράμματος WordPress Development Retainer της εταιρείας. Ο συγκρατητής καλύπτει μια σειρά υπηρεσιών, όπως (αλλά δεν περιορίζεται σε) ανάπτυξη κώδικα, παρακολούθηση ζητημάτων, ανάπτυξη λογισμικού, έλεγχος πηγής και διαχείριση έργου.

Τελικά, στόχος του DevriX είναι να κατανοήσει το επιχειρηματικό μοντέλο και την τεχνική υποδομή κάθε πελάτη, να δημιουργήσει τη σωστή λύση ανάλογα και να συνεχίσει να εισάγει συνεχώς νέες δυνατότητες, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την πλατφόρμα για ταχύτητα, ασφάλεια και χρηστικότητα.

Μασκότ DevriX

Η εταιρεία έχει σημειώσει εντυπωσιακό σήμα στον κλάδο σε μόλις έξι χρόνια.

«Είμαστε ένας τεχνικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις, αλλά κάθε υπηρεσία επικεντρώνεται στην απόδοση της επένδυσης», δήλωσε ο Mario. “Εάν δεν βλέπουμε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε στην κατώτατη γραμμή κατά τη διάρκεια των συνομιλιών προπώλησης, δεν θα συνεργαστούμε πρώτα με τον πελάτη.”

Από ηθικής απόψεως, η εταιρεία δεσμεύεται πάντα να προτείνει την καλύτερη επιλογή για τον πελάτη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι συνιστάται η εταιρεία, το προϊόν ή η πλατφόρμα ενός ανταγωνιστή. Ο Mario είπε ότι η τεχνική έχει αποδώσει, καθώς η εταιρεία εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον πρώτο πελάτη που υπέγραψε συμβόλαιο WordPress Development Retainer πριν από πέντε χρόνια.

«Θέλουμε ο πελάτης να είναι όσο το δυνατόν πιο κερδοφόρος χάρη στις προσπάθειές μας, ανεξάρτητα από το τι», είπε. «Έτσι διατηρούμε τους πελάτες και γιατί συνεχίζουν να στέλνουν δουλειά με τον τρόπο μας».

Αξιοποιώντας την εμπειρία πολλαπλών δικτύων από έμπειρους συνεργάτες

Ο Mario πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να οικοδομήσουμε συνεχιζόμενες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες είναι να έχουμε μια διαφανή πολιτική εσωτερικής διαχείρισης – και είναι ευτυχής να μοιραστεί τα μυστικά πίσω από την επιτυχία της εταιρείας.

Για το σκοπό αυτό, είπε ότι η απομακρυσμένη κουλτούρα του DevriX επιτρέπει στην εταιρεία να συνεργαστεί με ταλέντα με κίνητρα σε όλο τον κόσμο, τα οποία οδηγούνται να χρησιμοποιήσουν τα σετ δεξιοτήτων τους για την ανάπτυξη εσωτερικών και εξωτερικών προϊόντων. Το ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας της ομάδας διατηρεί επίσης την ενέργεια και τη δημιουργικότητα του προσωπικού.

Σετ χαρακτηριστικών DevriX

Το DevriX μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας με ένα διαφορετικό σύνολο τεχνολογικών προβλημάτων.

Η εταιρεία απασχολεί ένα ευρύ φάσμα ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων εννέα WordPress Core Contributors. «Οι δεξιότητές μας είναι κορυφαίες», είπε ο Μάριο. «Όσον αφορά το WordPress, έχουμε λύσει αρκετά προβλήματα σε ένα διαφορετικό σύνολο βιομηχανιών, από επιχειρήσεις έως τράπεζες και εταιρείες αυτοκινήτων. Βοηθήσαμε επίσης την κλίμακα πολλών επιχειρήσεων. “

Το DevriX δίνει προτεραιότητα στη διατήρηση και στοχεύει να κρατήσει κάθε υπάλληλο εν πλω για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβουν άφθονες ευκαιρίες για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

«Είναι η αποστολή μας να συνεργαστούμε με καθένα ξεχωριστά στα σχέδια καριέρας τους, παρέχοντας τακτικά σχόλια και ευκαιρίες να προχωρήσουμε από, ας πούμε, από κατώτερο σε ανώτερο προγραμματιστή ή από επικεφαλής ομάδας ή τεχνικό διευθυντή», δήλωσε ο Μάριο. «Προσπαθούμε πάντα να ενθαρρύνουμε την προσωπική ανάπτυξη».

Ένα Κατανεμημένο Προσωπικό Κινητών Άνθρωπων που είναι πρόθυμοι να μάθουν

Ένας αυτοαποκαλούμενος «Learnaholic», ο Mario χρησίμευσε ως προγραμματιστής για 12 χρόνια πριν ξεκινήσει το DevriX. Με τα χρόνια, έχει συνεισφέρει σε αρκετές εκδόσεις του πυρήνα του WordPress, πραγματοποίησε περισσότερες από 100 θεματικές κριτικές για το WordPress.org Theme Directory και παρείχε δεκάδες προσθήκες και αιτήματα έλξης. Ο Mario είναι επίσης συνδιοργανωτής του WordCamp Sofia και του WordCamp Europe και ηγείται της ομάδας συναντήσεων του WordPress Bulgaria.

Με τα χρόνια, ο Mario έχει αξιοποιήσει την προηγούμενη εμπειρία του στο WordPress για να οδηγήσει το DevriX τόσο από τεχνική όσο και από επιχειρηματική άποψη. Το ιστορικό του τον ενέπνευσε επίσης να επικεντρωθεί στην επιστροφή στην κοινότητα WordPress ανοιχτού κώδικα ως μέρος του ήθους της εταιρείας.

«Πιστεύω να αναπτύσσω τον εαυτό μου ως άτομο και επαγγελματικά κάθε μέρα της εβδομάδας και αυτό πιστεύω ότι μεταφέρεται στην υπόλοιπη ομάδα», είπε.

Τα μέλη της ομάδας DevriX παρακολουθούν συχνά συνέδρια WordPress και βιομηχανίας, όπου μοιράζονται την εμπειρία και τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει μετά από έξι χρόνια στην επιχείρηση. Η εταιρεία παρέχει επίσης αρκετούς οδηγούς επιχειρηματικής επιτυχίας που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εμπόρους WordPress και προγραμματιστές WordPress.

Η εστίαση του DevriX στην εκπαίδευση επεκτείνεται επίσης στην προσέγγιση της απόκτησης ταλέντων, ειδικά όταν υποβάλλει στρατηγικές ερωτήσεις για να προσδιορίσει εάν ένας υποψήφιος είναι κατάλληλος για την κουλτούρα της ομάδας που βασίζεται στην εκπαίδευση. Ο Μάριο είπε ότι ρωτά συχνά τους ερωτώμενους εάν παρακολουθούν μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης, διευρύνουν τους ορίζοντές τους μέσω χόμπι ή διαβάζουν τακτικά βιβλία.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι που προσλαμβάνουμε είναι πάντα πεινασμένοι για νέες γνώσεις, δεξιότητες και ευκαιρίες να αναπτυχθούν ως επαγγελματίες», είπε.

Εργαστήρια και συνεργασίες για εσωτερική εκπαίδευση

Το DevriX εργάζεται επί του παρόντος για τη δημιουργία συνεργασιών με ηγέτες στις κοινότητες PHP, WordPress και JavaScript που θα λειτουργούν ως εσωτερικοί προπονητές και μέντορες. «Σκοπεύουμε να προσφέρουμε εργαστήρια και μαθήματα κατάρτισης για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να γίνουν ακόμη καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε ο Mario.

Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με καθιερωμένους παράγοντες επιρροής στην κοινότητα για τον εντοπισμό αναδυόμενων τάσεων και τεχνολογιών. Ο Mario είπε ότι σκοπεύει να επενδύσει στην έρευνα και την ανάπτυξη για να βοηθήσει την εταιρεία να παραμείνει στην αιχμή όσον αφορά τα προϊόντα που οι επιχειρήσεις πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν δύο ή τρία χρόνια στο δρόμο.

«Ο ανταγωνισμός μας είναι έντονος, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε ενδιαφέρον να κρατήσουμε τους ανθρώπους και τους πελάτες μας χαρούμενους και ενδεχομένως να μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου», είπε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map