Ο Διευθύνων Σύμβουλος David Chen μιλά εντυπωσιακά – Πώς να παντρευτείς μια φιλοσοφία χωρίς κώδικα με αφοσίωση στην ποιοτική σχεδίαση για φορητές συσκευές, φέρνει το Site Building στις Μάζες

TL; Δρ: Οι περισσότερες επιχειρήσεις κατανοούν τη σημασία της σύνδεσης με τους πελάτες τους όπου κι αν βρίσκονται. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι οργανισμοί εξοπλισμένοι με προσωπικό ανάπτυξης με γνώμονα τη σχεδίαση ιστότοπων για κινητά. Ευτυχώς, το Strikingly είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ο δημιουργός ιστότοπων της Strikingly προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και δημοσίευσης ανταποκριτικών σχεδίων ιστού μέσα σε λίγα λεπτά. Πρόσφατα επικοινωνήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο David Chen, ο οποίος μας είπε πώς το σύνολο εργαλείων της Strikingly ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις όλων των τύπων – από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις έως τις επιχειρήσεις – για να διαλύσει τα τεχνικά εμπόδια και να δημιουργήσει εφαρμογές ιστού για κινητές συσκευές υψηλής απόδοσης που αυξάνουν τα έσοδα και την ανάπτυξη.


Αναπτύσσει με εντυπωσιακό τρόπο τη μοναδική κουλτούρα εκκίνησης με ιδέες που γεννήθηκαν στο dorm room του Διευθύνοντος Συμβούλου David Chen Η εμπειρία του στη διοίκηση φοιτητών και στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας εκστρατείας του έδωσε μια πρώτη ματιά στους αγώνες της δημιουργίας ιστοσελίδων.

Έχοντας ανάγκη να ξεπεράσει προσωπικά τις προκλήσεις της δημιουργίας ενός ιστότοπου που ξεχώριζε, ο Ντέιβιντ στηρίχθηκε στην απλότητα του σχεδιασμού μιας σελίδας. Και πήρε αυτήν την ιδέα και έτρεξε μαζί του κατά το σχεδιασμό του ιστότοπου δημιουργίας Strikingly.

«Η δημιουργία ενός ιστότοπου δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο μέσος άνθρωπος», είπε ο David. “Μας άρεσε πολύ το στυλ σχεδίασης [μίας σελίδας] και είπαμε” ας κάνουμε το σχεδιασμό μίας σελίδας. “”

Φωτογραφία του Ντέιβιντ Τσεν και του εντυπωσιακού λογότυπου

Ο εντυπωσιακός διευθύνων σύμβουλος David Chen μας είπε ότι η αποστολή της εταιρείας είναι να κάνει την κατασκευή ιστοσελίδων προσβάσιμη σε όλους.

Αυτή η στρατηγική αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ της αυξανόμενης πελατειακής βάσης της Strikingly.

Ο σχεδιασμός μιας σελίδας είναι «εγγενώς ένα κινητό πράγμα», μας είπε ο David, οπότε οι δύο ιδέες συνεργάζονται άψογα. Με τη χρήση κινητών πλέον να ξεπερνά τη χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη σας τα κινητά κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

«Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν με κινητά – των οποίων η πρώτη συσκευή δεν ήταν υπολογιστής», είπε. «Δεν είναι καινούργιο και μοντέρνο πράγμα. Είναι ένα απαραίτητο κομμάτι σε αυτό το στάδιο. “

Επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει γρήγορα έναν όμορφο ιστότοπο χωρίς εμπλοκή κωδικοποίησης, το Strikingly βοηθά τις ΜΜΕ να αξιοποιήσουν τη δύναμη του κινητού για να προσεγγίσουν πελάτες και να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή παρουσία.

Ο στόχος: Βελτιστοποίηση της εμπειρίας Ιστού για κάθε συσκευή

Ο David μας είπε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να λάβουμε υπόψη την άποψη του τελικού χρήστη για να δημιουργήσουμε συνεπείς εμπειρίες επισκεπτών σε όλες τις συσκευές – είτε πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, τηλεόραση, tablet ή τηλέφωνο. Επικεντρώνεται εντυπωσιακά στην παροχή εργαλείων, επιχειρήσεων οποιουδήποτε μεγέθους μπορούν να αξιοποιήσουν τη δημιουργία ιστότοπων που παρέχουν βέλτιστες αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης σε αυτούς τους ιστότοπους.

«Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός ήταν κάτι που κάναμε από την πρώτη μέρα», είπε ο David.

Ο συνδυασμός μορφής μίας σελίδας και σχεδιασμού απόκρισης για κινητές συσκευές δίνει στους εντυπωσιακούς ιστότοπους την κομψή και ευανάγνωστη εμφάνιση τους. Αντί να είναι απλώς ένας κατάλογος περιεχομένου, αυτοί οι ιστότοποι λένε μια γραμμική ιστορία που προσελκύει τους χρήστες.

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής δημιουργού ιστού Strikingly

Το δημιουργικό ιστότοπου του Strikingly αναπτύχθηκε ειδικά για να διευκολύνει τη δημιουργία εκπληκτικών ιστότοπων που ανταποκρίνονται.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η τέλεια μορφή για κινητά», είπε ο David. «Αντί να είσαι ένας τύπος οθόνης υπολογιστή όπου έχεις αρκετά μεγάλο χώρο για να έχεις δύο διαστάσεις για το σχεδιασμό – οριζόντια και κάθετη – σε κινητό, πραγματικά έχεις μόνο μία διάσταση. Όλα συσσωρεύονται. Είστε αναγκασμένοι σε μια πιο απλοποιημένη μορφή. “

Αυτή η απλοποιημένη μορφή, αποδεικνύεται υπέροχη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Εντυπωσιακά παρέχει επίσης πρόσθετα και προσαρμογές, αλλά η βασική φιλοσοφία εξακολουθεί να παρουσιάζει πληροφορίες με τρόπο που εστιάζει στο κινητό.

«Η ιδέα σε μία πρόταση είναι« πρώτα για κινητά », είπε ο David.

Ορισμός της ταχύτητας της δημοσίευσης ιστότοπου ως μέτρου επιτυχίας

Στο Strikingly, η επιτυχία των πελατών συνδέεται στενά με την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Ένας από τους κορυφαίους στόχους της εταιρείας είναι να μειώσει το τεχνολογικό εμπόδιο αυξάνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα. Το επιτυγχάνει αυτό επιτυγχάνοντας δημιουργώντας καλά σχεδιασμένους ιστότοπους σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

«Το πιο σημαντικό ποσοτικό μέτρο είναι πόσο γρήγορα θα χρειαστεί να το ρυθμίσετε», είπε ο David. “Κάναμε τον υπολογισμό – κατά μέσο όρο χρειάζονται 15 λεπτά για να δημοσιεύσουμε έναν ιστότοπο.”

Ο David μας είπε, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, το Strikingly διευκολύνει την τοποθέτηση ενός ιστότοπου χωρίς εμπειρία ή γνώση του σχεδιασμού. Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων λειτουργούν καλά για πελάτες που θέλουν ακριβή έλεγχο στη σχεδίαση του ιστότοπου, αλλά για πολλές επιχειρήσεις, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Ανησυχούν περισσότερο για τη δημιουργία ενός ιστότοπου που φαίνεται καλός και γρήγορος.

Κολάζ φωτογραφιών της ομάδας Strikingly

Η ομάδα Strikingly είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και στην παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης πελατών.

“Εάν χρησιμοποιείτε το Strikingly, είναι πολύ πιο απλοποιημένο”, είπε ο David. «Ο χρόνος που ξοδεύετε αυξάνεται ανάλογα με το ποσό που πρέπει να κάνετε. Καταφέραμε να διασφαλίσουμε ότι ο χρόνος είναι σύντομος. “

Ταυτόχρονα, οι πελάτες της Strikingly εξακολουθούν να αισθάνονται σαν να έχουν έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο. Κάθε ιστότοπος μπορεί να προσαρμοστεί και να διαφοροποιείται αρκετά στη σχεδίασή του ώστε να μην μοιάζει με κανέναν άλλο ιστότοπο. Και, όπως σημείωσε ο Ντέιβιντ, η ικανότητα να δημιουργείτε γρήγορα έναν ποιοτικό ιστότοπο που είναι μοναδικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά σημεία του Strikingly.

«Αναλαμβάνουμε περισσότερη ευθύνη από τη σκοπιά του σχεδιασμού», είπε. «Η ύπαρξη των πληροφοριών με λογική σειρά είναι ένα πράγμα, αλλά το να φαίνεται καλό είναι ένα άλλο πράγμα. Μόλις συνεχίσετε, πρέπει να ασκήσετε την απόφασή σας μόνο σε επιμέλεια αντί για την απόφασή σας στη δημιουργία. “

Εντυπωσιακά ανέπτυξε επίσης ένα πρόγραμμα μεταπωλητών που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν εφαρμογές web φιλικές για κινητά για πελάτες. Η σειρά εργαλείων που παρέχει η εταιρεία διευκολύνει τη διαχείριση λογαριασμών πελατών και την απόκτηση πρόσθετου εισοδήματος.

Οικοδομικές Λύσεις που συναντιούνται στη Διασταύρωση των Κοινωνικών & Κινητό

Εντυπωσιακά δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν προσωπικό ιστότοπο με το εργαλείο δημιουργίας ενός κλικ. Το νέο εργαλείο φορτώνει πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο εργαλείο δημιουργίας και δημιουργεί τρεις ιστότοπους από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Από εκεί, χρειάζονται μόνο περίπου πέντε δευτερόλεπτα για τη δημοσίευση.

«Αυτό λέει πολλά για την αποτελεσματικότητα του να είσαι κάτοχος του ιστότοπου πριν κάνεις οποιαδήποτε επιπλέον δουλειά στο μέλλον», είπε ο David.

Με την εφαρμογή Strikingly’s LinkedIn, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το προφίλ τους στο LinkedIn με το εργαλείο με ένα κλικ για να δημιουργήσουν έναν προσωπικό ιστότοπο. Αυτή η σύνδεση μεταξύ κοινωνικών μέσων και κινητών είναι αυτό που ο David πιστεύει ότι είναι το μέλλον της δημιουργίας ιστότοπων – και μέρος αυτού που τελικά θα καταστήσει δυνατό για οποιονδήποτε, οπουδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο.

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής εφαρμογής Strikingly LinkedIn

Με την εφαρμογή Strikingly’s LinkedIn, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσωπικούς ιστότοπους με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

«Αυτή η τάση των κοινωνικών δικτύων λαμβάνει περισσότερο μέρος της προσωπικής μας ζωής και των ψηφιακών μας δραστηριοτήτων», δήλωσε ο David. «Το μέλλον σίγουρα θα είναι η διασταύρωση αυτών των δύο τάσεων κινητών και κοινωνικών, και πολύ περισσότερο από ποτέ.»

Το πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά του Strikingly είναι ένα ακόμη βήμα προς την αντιμετώπιση αυτών των τάσεων. Με την εφαρμογή Strikingly, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του δημιουργού ιστοτόπων επιτραπέζιου Strikingly εν κινήσει. Είτε θέλετε να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο από το μηδέν είτε να κάνετε αλλαγές σε έναν υπάρχοντα, ο επεξεργαστής κινητής τηλεφωνίας επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε μια στιγμή να δημοσιεύσουν περιεχόμενο.

Δημιουργία ιστότοπου για όλους – Αφιερωμένο στη βοήθεια των ΜΜΕ να συνδεθούν στο Διαδίκτυο

Ο Ντέιβιντ προβλέπει ότι η διασταύρωση των κοινωνικών τάσεων και των κινητών τάσεων θα οδηγήσει σε λύση για ένα μεγάλο πρόβλημα που εξακολουθεί να υπάρχει στην επιχείρηση δημιουργίας ιστότοπων: δεν μπορούν όλοι να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο. Η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο καθίσταται απαραίτητη για την επιβίωση των ΜΜΕ, ωστόσο αυτό το κενό εξακολουθεί να υπάρχει. Ακόμα κι αν κάποιος μπορεί να μάθει δεξιότητες δημιουργίας ιστότοπων, δεν έχει απαραίτητα χρόνο να το κάνει.

“Αυτό το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ακόμα και μιλάμε για το 2018 τώρα”, είπε ο David. “Οι περισσότερες παραδοσιακές επιχειρήσεις δεν έχουν εξυπηρετηθεί ακόμα πολύ καλά.”

Το ιδανικό του είναι «ο εκδημοκρατισμός της δημιουργίας ιστοσελίδων», ώστε ο χρόνος και η ικανότητα να μην αποτελούν πλέον παράγοντες για την απόκτηση ενός καλά σχεδιασμένου ιστότοπου. Μέσα από την εστίαση της εταιρείας στη γρήγορη δημοσίευση και τον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, η Strikingly δημιουργεί ένα δρόμο για τις ΜΜΕ να μεταβαίνουν από το offline στο διαδίκτυο χωρίς αγώνες. Αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης υπήρξε καθοδηγητική αρχή στην κουλτούρα του Strikingly.

Ο Ντέιβιντ είπε ότι πιστεύει στην αξία της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και της υποστήριξης των πελατών όταν ασχολείται με την τεχνική πλευρά της επιχείρησης. Μαζί με την παροχή της εφαρμογής δημιουργίας ιστότοπων, η Strikingly ξεκίνησε ένα πρόγραμμα που προσφέρει βοήθεια σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

«Το δοκιμάσαμε σε μικρότερο κοινό και έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα για να φέρουμε αυτό το είδος τάσης μόνο για κινητά σε παραδοσιακές επιχειρήσεις», δήλωσε ο David

Ο Ντέιβιντ μας είπε ότι η ομάδα στο Strikingly ξέρει πάντα ποιος είναι υπεύθυνος: οι πελάτες. Με την εξασφάλιση γρήγορης απόκρισης και ανάλυσης, το μοντέλο εξυπηρέτησης του Strikingly στοχεύει να προσφέρει όχι μόνο τη βραχυπρόθεσμη ευτυχία των πελατών, αλλά και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία.

«Θέλουμε να είμαστε πρεσβευτής των χρηστών μας», είπε ο David. «Θέλουμε να μεγαλώσουμε μαζί τους και να γίνουμε φίλοι τους. Αυτό το επίπεδο δέσμευσης είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πραγματικά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me