CodeinWP και ThemeIsle Serve Up Συμβουλές και εργαλεία για προγραμματιστές, Bloggers και Freelancers που θέλουν να δημιουργήσουν στο WordPress

TL; Δρ: Σχεδιαστές και προγραμματιστές στο CodeinWP και στο ThemeIsle, οι οποίοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του πιο δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, μοιράζονται τακτικά την εμπειρία τους με αναγνώστες και ιδιοκτήτες ιστότοπων. Ενώ η αδελφή τοποθεσία ThemeIsle προσφέρει μια ποικιλία από θέματα και προσθήκες με καλή κωδικοποίηση, το CodeinWP δημιουργήθηκε ως κέντρο για τους λάτρεις του WordPress. Τα εβδομαδιαία μαθήματα του CodeinWP, οι αναλυτικές αναρτήσεις ιστολογίου και άλλοι εκπαιδευτικοί πόροι φωτίζουν τις εσωτερικές λειτουργίες της πλατφόρμας WordPress – δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες δημιουργίας και συντήρησης των δικών τους αστρικών ιστότοπων.


Η βασική ομορφιά του WordPress έγκειται στην πληθώρα επιλογών του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου και στην ευελιξία που προσφέρει στους χρήστες του για τη δημιουργία πλήρως λειτουργικών, δυναμικών ιστότοπων – χωρίς να χρειάζεται να μάθουν πώς να κωδικοποιούν.

Ωστόσο, η ποικιλία χαρακτηριστικών και λειτουργιών μπορεί να είναι ένα δίκοπο σπαθί. Οι νέοι κάτοχοι ιστότοπων και οι επίδοξοι προγραμματιστές συχνά αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο αριθμό θεμάτων και προσθηκών – μερικά από τα οποία καταλήγουν σε προβλήματα συμβατότητας ή απαιτούν περίπλοκες εγκαταστάσεις και εισαγωγές περιεχομένου.

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές από τις ίδιες προκλήσεις και ακούσει από πολλούς πελάτες με τις ίδιες εμπειρίες, οι συνεισφέροντες στο CodeinWP στοχεύουν στην παροχή των εκπαιδευτικών πόρων για την ανακούφιση των πονοκεφάλων των χρηστών του WordPress και να τους βοηθήσουν να αυξήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τον ενθουσιώδη ψηφιακό μάρκετινγκ Claudiu Dăscălescu.

«Ο λόγος για τον οποίο το WordPress είναι τόσο δημοφιλές και οι άνθρωποι το αγαπούν τόσο πολύ είναι επειδή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αλλά αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, σίγουρα θα πρέπει να έχετε προϊόντα που είναι εύχρηστα », είπε. “Αυτό είναι το είδος του προβλήματος που προσπαθούμε να λύσουμε: Σκεφτόμαστε πάντα τον χρήστη που προσπαθεί να κάνει τον ιστότοπο μόνος του.”

Σε συνδυασμό με μια αδελφή εταιρεία, το ThemeIsle, το οποίο προσφέρει αναπτύσσει θέματα και χρήσιμες, προσαρμοστικές προσθήκες, το CodeinWP χρησιμεύει ως ένας πόρος μίας στάσης με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες που δημιουργούν ιστότοπους WordPress να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η πλατφόρμα – και τι μπορούν να δημιουργήσουν με αυτήν.

Κάνοντας τη μετάβαση από το πρακτορείο στο κέντρο πληροφοριών

Πριν επικεντρωθεί στα μαθήματα και την καθοδήγηση του WordPress, το CodeinWP ξεκίνησε το 2012 ως πρακτορείο που μετέτρεψε τα σχέδια του Photoshop σε θέματα και πρότυπα WordPress. Στην πρώτη επανάληψη της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ionut Neagu οδήγησε μια ομάδα τεσσάρων στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων ιστότοπων WordPress για πελάτες και χρησιμεύει ως η επιλογή τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο WordPress.

Εικόνα του Claudiu DÄ ?? scÄ ?? lescu με λογότυπα CodeinWP και ThemeIsle

Το CodeinWP και το ThemeIsle εστιάζουν στη χρηστικότητα και την επεκτασιμότητα του WordPress, σύμφωνα με τον Claudiu Dăscălescu.

Αλλά η δημιουργία και η παράδοση ενός προσυσκευασμένου ιστότοπου δεν ήταν αρκετή για την ομάδα CodeinWP, η οποία είδε τους πελάτες να αγωνίζονται να μάθουν την πλατφόρμα WordPress. Η ομάδα άρχισε να εντοπίζει συχνές ερωτήσεις και καταγγελίες δημιουργίας ιστότοπων και δημοσίευσε αναρτήσεις ιστολογίου που αντιμετώπισαν αυτές τις απογοητεύσεις.

«Οι νέοι πελάτες, όταν ξεκινούν, έχουν πολλές ερωτήσεις», είπε ο Claudiu. «Η συγγραφή άρθρων ήταν μια ιδέα για εμάς να κάνουμε τη δουλειά μόνο μία φορά και να διαθέτουμε τους πόρους για να βοηθήσουμε τους πελάτες προτού κάνουν μια ερώτηση.»

Καθώς το CodeinWP στράφηκε προς την παροχή εκπαιδευτικού περιεχομένου, το ThemeIsle εμφανίστηκε ως ξεχωριστή υπηρεσία το 2014. Αντί να αναπτύξει προσαρμοσμένους ιστότοπους για πελάτες, το ThemeIsle παρέχει μια σειρά θεμάτων και προσθηκών WordPress.

«Μπορείτε να δώσετε ένα προϊόν σε κάποιον και μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο. Εάν δημιουργήσετε περιεχόμενο για να τον εκπαιδεύσετε για το πώς να το αναπτύξετε, πώς να το βελτιώσετε, τι να αποφύγετε και τι πρέπει να ακολουθήσετε, είναι μια καλή συνέργεια », δήλωσε ο Claudiu.

Εξερευνήστε ένα νησί των πρόσθετων WordPress στο ThemeIsle

Στο ThemeIsle, η ομάδα ανάπτυξης λειτουργεί με τη φιλοσοφία ότι η ευκολία χρήσης είναι το κλειδί. Ενώ το CodeinWP προσφέρει μαθήματα, έρευνες, συγκρίσεις προϊόντων και πολλά άλλα για να βοηθήσει τους χρήστες του WordPress να κατανοήσουν καλύτερα τις εσωτερικές λειτουργίες της πλατφόρμας, το ThemeIsle χρησιμεύει ως μια όαση όπου οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε θέματα και προσθήκες χωρίς πονοκέφαλο με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητάς τους.

«Ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζουμε προϊόντα είναι να τα διατηρούμε όσο το δυνατόν πιο απλά, ενώ ταυτόχρονα στηριζόμαστε στα χαρακτηριστικά που έχει ήδη το WordPress», δήλωσε ο Claudiu. «Αυτό που συνήθως αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ότι προέρχονται συνήθως από ένα πιο περίπλοκο προϊόν. Μετακινούνται στο προϊόν μας επειδή το βρίσκουν πολύ απλό στη ρύθμιση και μπορούν να αλλάξουν την υφή και το χρώμα και μερικά από τα σχεδιαστικά στοιχεία πολύ γρήγορα. “

Πρότυπα συσκευών του θέματος Hestia WordPress

Οι χρήστες μπορούν να βρουν premium και δωρεάν πρόσθετα και θέματα, όπως το Hestia, στο ThemeIsle.

Το ThemeIsle προσφέρει επί του παρόντος περισσότερα από 30 δωρεάν και premium θέματα WordPress, συμπεριλαμβανομένου του Hestia, το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα δωρεάν προγράμματα δημιουργίας σελίδων και διαθέτει απλότητα εγκατάστασης ενός λεπτού, ευέλικτες επιλογές προσαρμογής και υποστήριξη.

«Ρωτήσαμε έναν από τους κορυφαίους προγραμματιστές μας γιατί δημιούργησε προϊόντα με τον τρόπο που έκανε», δήλωσε ο Claudiu. «Η απάντησή του ήταν απλή:« Όταν κατασκευάζω ένα προϊόν, θέλω να είμαι σίγουρος ότι το άτομο που χρησιμοποιεί το προϊόν είναι ευτυχισμένο – τόσο χαρούμενο όσο κι εγώ όταν χρησιμοποιώ ένα καλό προϊόν. »

Plugin Paradise: Επέκταση της λειτουργικότητας του ιστότοπου με το Orbit Fox

Μεταξύ των τελευταίων προσφορών της ομάδας στο CodeinWP και στο ThemeIsle είναι το plugin Orbit Fox, το οποίο δημιουργήθηκε για να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν διάφορες ενότητες και υπηρεσίες, όπως παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, ενοποίηση του Google Analytics, προσαρμοσμένα εικονίδια μενού, πρότυπα σελίδας προορισμού και πρόσθετα δημιουργίας σελίδων – ανεξάρτητα από το θέμα που χρησιμοποιείται.

“Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια γρήγορη σελίδα προορισμού για το προϊόν σας και να ξεκινήσετε γρήγορα κάτι, μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress και να προσθέσετε οτιδήποτε θέλετε με το πρόσθετο”, δήλωσε ο Claudiu.

Δείχνοντας την έμφαση της εταιρείας στη χρηστικότητα και την εμπειρία των χρηστών, η οθόνη uptime του Orbit Fox απαιτεί μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός χρήστη για να ξεκινήσει την παρακολούθηση όταν ο ιστότοπός του είναι εκτός σύνδεσης. Η ενότητα θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά, παρακολουθώντας τον ιστότοπο και στέλνοντας ένα email για να ειδοποιήσει τον χρήστη όταν ο ιστότοπός του είναι εκτός λειτουργίας.

«Συνήθως πρόκειται για ένα επί πληρωμή χαρακτηριστικό, ή είναι δύσκολο να ρυθμιστεί», είπε ο Claudiu. «Το καλό είναι, για τους χρήστες μας που συνήθως είναι αρχάριοι ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο να δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα με τον ιστότοπό τους, αυτό τους προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να ελέγχουν την υγεία του ιστότοπού τους. Όταν προσθέτετε τους πόρους στο CodeinWP, η ιδέα δεν είναι μόνο να βοηθήσουμε τους χρήστες μας, αλλά και να βοηθήσουμε ολόκληρη την κοινότητα του WordPress. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me