Βελτιώστε τις δεξιότητες των προγραμματιστών σας με το Code School – Προκλήσεις Gamified στο πρόγραμμα περιήγησης, διασκεδαστικά βίντεο και σχόλια σε πραγματικό χρόνο

TL; Δρ: Μάθετε γλώσσες ανάπτυξης από την άνεση του προγράμματος περιήγησης ιστού σας με το Code School. Αρχικά ένα δευτερεύον έργο ενός καταστήματος dev της Φλόριντα, το διαδικτυακό πρόγραμμα μάθησης έχει αναδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι προγραμματιστές αποκτούν νέες δεξιότητες. Εκτός από τα μαθήματα βίντεο με θέμα τα ζόμπι, τα οδικά ταξίδια και τα βιντεοπαιχνίδια, το Code School προσφέρει έναν διαδραστικό χώρο μάθησης με στιγμιαία ανατροφοδότηση. Πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα έχουν παρακολουθήσει ένα από τα μαθήματα των 60 και πλέον, με επαγγελματίες και προγραμματιστές wannabe να χρησιμοποιούν το Code School για να μάθουν μια νέα γλώσσα, να ξεκινήσουν ένα δευτερεύον έργο, να πάρουν μια προσφορά ή ακόμα και να αλλάξουν καριέρα.


Ποιος καλύτερα να διδάξει τα κόλπα του CSS του flexbox από το Scooby Doo; Φυσικά, το Game of Thrones πρέπει να είναι ο πόρος για την εκμάθηση ASP.NET, σωστά?

Είτε διδάσκει Angular 2 μέσω Tron είτε SVG με τον Dr. Seuss, το Code School εμπνέεται από κορυφαίους διασκεδαστές στην ποπ κουλτούρα για να εξηγήσει μερικές από τις πιο δύσκολες τεχνολογίες και γλώσσες προγραμματισμού του Διαδικτύου.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ένα κατάστημα ανάπτυξης ιστοσελίδων στο Ορλάντο της Φλόριντα, βρέθηκε περιτριγυρισμένο από έργα ιστοτόπου Ruby on Rails. Θέλοντας να ενθαρρύνουν την ευχέρεια στη γλώσσα, οι προγραμματιστές δημιούργησαν ένα διαδικτυακό μάθημα βίντεο – το οποίο ονομάζεται Rails for Zombies.

«Ήταν αυτό το τεράστιο χτύπημα σε αυτή τη μικρή θέση και χιονόμπαλα από εκεί», δήλωσε ο ειδικός μάρκετινγκ Νικ Ρόμπερτς. Οι προγραμματιστές συνέχισαν να προσθέτουν μαθήματα Ruby for Zombies και η ζήτηση συνέχισε να αυξάνεται. Το Code School κέρδισε τρεις φορές περισσότερα από τον στόχο του σε μια καμπάνια Kickstarter που χρηματοδότησε μαθήματα ανάπτυξης iOS και έναν προσομοιωτή στο πρόγραμμα περιήγησης που δείχνει τι κάνει ο κώδικάς σας καθώς πληκτρολογείτε.

Τώρα, το Code School εκτελεί μαθήματα 60 συν που καλύπτουν τα πάντα, από HTML έως SQL, με εκατομμύρια μαθητές να έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον ένα από τα μαθήματα.

“Οι περισσότεροι από τους χρήστες μας έρχονται σε εμάς επειδή παίρνουμε αυτά τα μερικές φορές εκφοβιστικά θέματα και τα χωρίζουμε σε κάτι που μπορείτε απλά να κάνετε κλικ, να παρακολουθήσετε άνετα και να διασκεδάσετε”, δήλωσε ο Nick.

Από το Zombies στο Monty Python: 4 κορυφαία μαθήματα και πώς δημιουργούνται

Μέχρι το Code School, πολλές από τις διαδικτυακές ευκαιρίες μάθησης για επίδοξους προγραμματιστές ιστού αποτελούνταν από εκφοβιστικούς, μεγάλου μήκους εκπαιδευτικούς οδηγούς με αποσπάσματα κώδικα διάσπαρτα σε όλη.

«Το εμπόδιο για την είσοδο ήταν πολύ υψηλό», είπε ο Νικ. «Ήμασταν από τους πρώτους που είχαμε διασκεδαστικά και gamified βίντεο στα οποία σας ζητούν ασήμαντες ερωτήσεις σχετικά με το τι μόλις παρακολουθήσατε σε αντίθεση με την ανάγνωση κάτι και μέσω της απομνημόνευσης που επαναλαμβάνεται και την αναπαράγει. Αυτή η διασκεδαστική, πνευματική στάση έχει ενσωματωθεί σε αυτό που έχουμε κάνει από την αρχή. “

Φωτογραφίες των υπαλλήλων του Nick Roberts και του Code School στο γραφείο

Με έδρα στο Ορλάντο της Φλόριντα, ο Nick Roberts (αριστερά) και η ομάδα του Code School δημιουργούν ενδιαφέροντες τρόπους μάθησης.

Τα περισσότερα μαθήματα Code School διαρκούν μεταξύ τριών και τεσσάρων ωρών για να ολοκληρωθούν και περιλαμβάνουν πολλά βίντεο που το καθένα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Οι εκπαιδευτές μιλούν στην κάμερα μπροστά από μια πράσινη οθόνη, η οποία αργότερα αντικαθίσταται από διάφορα κινούμενα σχέδια, σημειώσεις, γραφικά και παραδείγματα.

Μόλις κοινοποιηθούν οι πληροφορίες, τα βίντεο οδηγούν σε διαδραστικές προκλήσεις όπου οι μαθητές κωδικοποιούν απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Η διεπαφή επικυρώνει τον κώδικα σε πραγματικό χρόνο και παρέχει σχόλια με βάση αυτό που εισάγετε.

«Έχουμε καταφέρει πολύ να μαντέψουμε γιατί κάνεις κάτι λανθασμένα», είπε ο Nick, προσθέτοντας ότι το Code School θα σας οδηγήσει σε πόρους που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το λάθος σας ή την ιδέα ως σύνολο.

Το Code School έχει μέσο όρο 10 έως 12 νέα μαθήματα κάθε χρόνο. Διαλέγουν το θέμα έξι έως εννέα μήνες νωρίτερα με βάση τα σχόλια των χρηστών και τις τάσεις στον κλάδο. Εκπαιδευτές – που ειδικεύονται στη γλώσσα που διδάσκονται – συνεργάζονται με τους προγραμματιστές του Code School για να σχεδιάσουν τις προκλήσεις του μαθήματος και της κωδικοποίησης.

“Διατηρούμε συνεχώς τα μαθήματα και τις προκλήσεις μας, ώστε τα πράγματα που ζητάμε να είναι ακόμη σχετικά”, δήλωσε ο Nick. «Εργαζόμαστε με πλήρη απασχόληση για να διασφαλίσουμε ότι θα μείνουμε ενημερωμένοι με αλλαγές και ενημερώσεις στη γλώσσα.»

1. Ράγες για ζόμπι: Από πού ξεκίνησαν όλα

Το πρωτότυπο μάθημα Rails for Zombies (προσφέρεται δωρεάν) έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο πρόγραμμα σπουδών Ruby 60 επιπέδων σε 10 μαθήματα που μεταφέρουν τους μαθητές από τα βασικά της γλώσσας στην ανάπτυξη εφαρμογών και στις δοκιμές.

Σήματα για ράγες για ζόμπι και ράγες για ζόμπι 2

Κάθε μάθημα Code School έχει θέμα. Θέλετε να μάθετε Ruby; Τι γίνεται με το Ruby for Zombies?

Ο Matt Orahood ξεκίνησε μια καριέρα στην ανάπτυξη του Ruby μετά από πολλά μαθήματα. «Το Code School μου έδωσε τις θεμελιώδεις γνώσεις που χρειάζομαι για να αρχίσω να σχεδιάζω τις δικές μου διαδικτυακές εφαρμογές», είπε σε μια μαρτυρία. «Η επίλυση προβλημάτων και η ευκολότερη ζωή με τον κώδικα είναι πραγματικά συναρπαστική».

2. Οδικό ταξίδι JavaScript: Ταξίδι από το Ίδρυμα στα Πλαίσια

Ο Nick καλεί τα 17 προγράμματα JavaScript του Code School ως «ψωμί και βούτυρο» και τα πιο δημοφιλή στον ιστότοπο. Αυτό δεν είναι τρομερά εκπληκτικό, δεδομένης της έρευνας προγραμματιστών του 2016 από το Stack Overflow, η JavaScript έδειξε ότι είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα προγραμματισμού σε όλο τον κόσμο – είτε είστε προγραμματιστής πλήρους στοίβας, frontend ή backend.

Το JavaScript Road Trip μεταφέρει τους μαθητές στα εθνικά πάρκα για να δημιουργήσουν βασικές και ενδιάμεσες δεξιότητες πριν ξεκινήσουν το jQuery και το AJAX για πρόσθετη διαδραστικότητα, μαζί με μερικά μαθήματα εμπνευσμένα από το Tron για το Angular.js και το Angular 2. Μπορείτε επίσης να μάθετε για το JavaScript εργαλεία React, Ember, Backbone.js, Node.js, Express.js και CoffeeScript.

3. Ανάπτυξη iOS: Μάθετε μέσω βιντεοπαιχνιδιών, κόμικς και του James Bond

Η διαδρομή ανάπτυξης του iOS παρουσιάζει το Swift και το Objective-C πριν δείξει στους μαθητές πώς να δημιουργήσουν εφαρμογές για κινητά για το iPhone και το iPad.

Όπως με όλα τα μαθήματα Code School, οι μαθητές κερδίζουν έξυπνα σχεδιασμένα σήματα όταν ολοκληρώνουν όλα τα βίντεο και τις προκλήσεις. Τα σήματα ενσωματώνονται αυτόματα στα προφίλ LinkedIn των μαθητών. “Δεν πιστεύαμε ότι η λειτουργία θα ήταν πολύ δημοφιλής, αλλά έχει απογειωθεί”, δήλωσε ο Nick.

4. Python: Υπολογισμοί καρύδων και συμβολοσειρές Spam (πολλά)

Για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Python για να αποθηκεύσετε και να χειριστείτε δεδομένα, το Code School έχει τους μαθητές να εργαστούν μέσω των υπολογισμών του πόσα χελιδόνια θα έπρεπε να φέρουν μια καρύδα – εμπνευσμένη από μια σκηνή που έγινε διάσημη από τον Monty Python και τον Holy Grail.

Μόλις οι μαθητές καταλάβουν την Python, το Code School τους δείχνει πώς το πλαίσιο ιστού Django μπορεί να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πλήρως λειτουργικές και επεκτάσιμες εφαρμογές ιστού.

Σύντομα κοντά σας: Δωρεάν Σαββατοκύριακο Διδάκτρων και Άλλη Κοσμική Μάθηση

Πολλά μαθήματα σε κάθε διαδρομή είναι δωρεάν για χρήση όλο το χρόνο, αλλά ο Nick είπε ότι το Code School κάνει περιστασιακά τα πάντα δωρεάν για περιόδους 72 ωρών για να εκθέσει τους νέους πελάτες στους πόρους που διατίθενται στα μέλη που πληρώνουν.

«Αυτά είναι συνήθως αρκετά δημοφιλή γιατί αν κάποιος μας έχει ακούσει ή έχει δει τι έχουμε κάνει πριν, τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν μια νέα δεξιότητα το Σαββατοκύριακο», είπε. «Άλλοι μπορούν να πάρουν μια αίσθηση για αυτό που κάνουμε αντί να χρειαστεί να βγάλουμε κάποια χρήματα μπροστά».

Επί του παρόντος στα έργα υπάρχουν δύο μαθήματα που καλύπτουν την PHP, σύμφωνα με τον Nick. Πίσω από μόνο JavaScript και Angular με προγραμματιστές frontend που ρωτήθηκαν από το Stack Overflow, η PHP τροφοδοτεί δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το WordPress.

Σήμα για την ολοκλήρωση του επερχόμενου μαθήματος PHP

Η επερχόμενη διαδρομή του Code School θα διδάξει σχετικά με τη βασική σύνταξη PHP, καθώς και τον τρόπο εφαρμογής βρόχων και συστοιχιών.

Ένα μάθημα, με θέμα την ταινία WarGames του Ψυχρού Πολέμου του 1983, θα εισαγάγει βασική σύνταξη κώδικα, πίνακες, υπό όρους και βρόχους. Το δεύτερο μάθημα, Κλείσιμο συναντήσεων με PHP, επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν να εργάζονται με τον Συνθέτη και να πειραματίζονται με ανάρτηση και να λαμβάνουν αιτήματα.

Ιστορικό Ανάπτυξης Υποστηρίζει τον Διασκεδαστικό Περιβάλλον της Σχολής

Τον Ιανουάριο του 2015, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Pluralsight, μια άλλη διαδικτυακή εταιρεία εκπαίδευσης τεχνολογίας, αλλά μια εταιρεία με περισσότερες από μια επιχείρηση ή λειτουργίες πληροφορικής έσκυψε.

Ο Nick είπε ότι το Code School μπόρεσε να αξιοποιήσει το ευρύ δίκτυο δημιουργών και στελεχών Pluralsight που εμπλέκονται άμεσα με γλώσσες και άλλες σχετικές τεχνολογίες. Η πρόσβαση σε βασικές ομάδες στο Google και το GitHub, για παράδειγμα, επέτρεψε στο Code School να δημιουργήσει μαθήματα στο Angular και git για να βοηθήσει στην ενίσχυση αυτών των κοινοτήτων.

“Το Pluralsight μας ενθαρρύνει να δοκιμάσουμε νέες γλώσσες και να εξερευνήσουμε ορισμένες από αυτές τις περιοχές που ενδέχεται να μην μπορούν να κάνουν άλλοι ιστότοποι”, δήλωσε ο Nick. «Μπορούμε να αναλάβουμε περισσότερους κινδύνους από ό, τι αν ήμασταν απλώς μια εκκίνηση.

Με τα χρόνια, το Code School έχει αυξηθεί σε περίπου 50 υπαλλήλους. Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας εδρεύει στο Ορλάντο και αναφέρει στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα, δουλεύοντας από το σπίτι τις υπόλοιπες δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τον Nick, η εμπειρία του Ιδρυτή Gregg Pollack με τη συμβουλευτική ανάπτυξης ιστοσελίδων τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι «κάθε μέρα που βρίσκεστε στο γραφείο είναι μια άλλη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια συνάντηση», είπε. “Εάν δεν αφήσετε τους ανθρώπους να μπουν, έχουν τον ήρεμο χρόνο να συγκεντρωθούν και να ρίξουν πράγματα έξω από το πάρκο.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map