CloudFlare το 2015 – Μεταφορά Railgun, Virtual DNS και Universal SSL στις Μάζες

TL: DR; Το CloudFlare αποτελεί εδώ και καιρό το χρυσό πρότυπο ασφάλειας, απόδοσης ιστού και υψηλής διαθεσιμότητας. Πάντα πρόθυμος να ωθήσει τα όρια της τεχνολογίας, το CloudFlare προσφέρει τώρα δωρεάν Universal SSL, Railgun dynamic caching και Virtual DNS. Με όχι μία αλλά τρεις εκπληκτικές βελτιώσεις, εάν δεν έχετε ήδη ρίξει μια προσεκτική ματιά στο CloudFlare, σίγουρα θα πρέπει.


Σε αυτήν τη σύγχρονη εποχή των μικρών τμημάτων προσοχής, της υψηλής ζήτησης και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια, το να έχετε πάντα τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο και να λειτουργεί όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι μεγάλη υπόθεση.

Ενώ η επιλογή ενός εξαιρετικού οικοδεσπότη Ιστού μπορεί να συμβάλει σημαντικά στον καθορισμό της επιτυχίας του ιστότοπού σας, το επιχειρηματικό μοντέλο τους επικεντρώνεται γενικά στο να συγκεντρώνει τους διακομιστές σε μερικές τοποθεσίες. Εάν θέλετε πραγματικά ο ιστότοπός σας να έχει παγκόσμια παρουσία και να είναι μονωμένος από διαδικτυακές επιθέσεις και αυξήσεις στην κυκλοφορία, θέλετε να αξιοποιήσετε τη δύναμη ενός παγκόσμιου δικτύου.

Λογότυπο CloudFlare

CloudFlare, η εταιρεία απόδοσης και ασφάλειας στον ιστό

Ήδη τροφοδοτεί το 5% της συνολικής επισκεψιμότητας του Ιστού είναι το CloudFlare, μια υπηρεσία απόδοσης και ασφάλειας που ζει στο Cloud. Το CloudFlare δημιούργησε ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο που διαθέτει ένα CDN (Content Delivery Network), μια πλατφόρμα βελτιστοποίησης περιεχομένου ιστού, προληπτικά μέτρα τείχους προστασίας και ασφάλειας, εικονικό DNS, δωρεάν Universal SSL, analytics, εφαρμογές και πολλά άλλα.

Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος CloudFlare Matthew Prince

Μάθιου Πρίγκιπα
Διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του CloudFlare

Είχαμε την τιμή να καθίσουμε με τον Συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του CloudFlare, Matthew Prince, για να μάθουμε περισσότερα για τα εκπληκτικά άλματα προς τα εμπρός που το CloudFlare κατάφερε να επιτύχει σε σχεδόν πέντε σύντομα χρόνια.

Καλύψαμε την επιτάχυνση δυναμικών ιστότοπων με το Railgun, το Virtual DNS για τη βελτίωση της ασφάλειας και της απόδοσης DNS, διπλασιάζοντας τον αριθμό των κρυπτογραφημένων ιστότοπων στον ιστό με το Universal SSL, την αποστολή του CloudFlare για τη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου, πώς το CloudFlare διαταράσσει την αγορά υλικού δικτύωσης και τις ταπεινές αρχές του CloudFlare.

Εκπληκτικές γρήγορες δυναμικές ιστοσελίδες με το CloudFlare Railgun

Αν υπάρχουν λίγα πράγματα σε μια ιστοσελίδα που αλλάζουν, τα τυπικά συστήματα προσωρινής αποθήκευσης δεν το λαμβάνουν υπόψη και απαιτούν πλήρη δυναμική αναγέννηση του περιεχομένου.

Το CloudFlare Railgun επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση στα μεμονωμένα στοιχεία που συνθέτουν μια σελίδα, οπότε χρειάζεται να πραγματοποιηθεί μόνο το ελάχιστο ποσό δυναμικής επεξεργασίας, με αποτέλεσμα μια μέση αύξηση απόδοσης 200%.

Με το Railgun, η σύνδεση μεταξύ ενός διακομιστή προέλευσης και του δικτύου CloudFlare επιλέγεται να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη. Χρησιμοποιώντας παρόμοιες τεχνικές με εκείνες που βρέθηκαν στη συμπίεση βίντεο υψηλής ποιότητας, η Railgun είναι σε θέση να επιτύχει λόγο συμπίεσης 99,6% για στοιχεία ιστού που προηγουμένως δεν θα μπορούσαν να αποθηκευτούν προσωρινά.

CloudFlare Χωρίς και Με Railgun

Το CloudFlare Railgun φέρνει ακούσιες αυξήσεις απόδοσης σε δυναμικούς ιστότοπους που δεν ήταν δυνατό πριν.

Συνήθως διατίθεται μόνο σε χρήστες του CloudFlare που ξοδεύουν περισσότερα από 200 $ / μήνα, οι οικοδεσπότες Ιστού που έχουν συνεργαστεί με το CloudFlare μπορούν να προσφέρουν αυτό το καταπληκτικό εργαλείο στους πελάτες τους δωρεάν για να τους βοηθήσουν να διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό..

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους οικοδεσπότες Ιστού είναι ο ρυθμός μετακίνησης των πελατών που εγκαταλείπουν την υπηρεσία τους. Συνεργαζόμενοι με το CloudFlare, ένας οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ικανότητάς τους να διατηρούν πελάτες παρέχοντας μεγάλη αξία πάνω από το κύριο πακέτο φιλοξενίας τους.

Ασφαλές, γρήγορο, παγκοσμίως κατανεμημένο DNS με εικονικό DNS CloudFlare

Ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα, η υπηρεσία Virtual DNS CloudFlare παρέχει μια κομψή λύση στα αυξανόμενα θέματα ασφάλειας και απόδοσης της συντήρησης μιας υποδομής DNS.

Το CloudFlare Virtual DNS εξοικονομεί εύρος ζώνης

Το CloudFlare Virtual DNS συμβάλλει στη μείωση των πόρων, ενώ παρέχει ταχύτερες αναζητήσεις DNS.

Παραδοσιακά, οι οικοδεσπότες ιστού διαθέτουν μερικούς διακομιστές φυσικών ονομάτων για τον χειρισμό όλων των ερωτημάτων DNS, που συνήθως συνδυάζονται στενά με το σύστημα του πίνακα ελέγχου που έχουν επιλέξει.

Με την κλίμακα των επιθέσεων DNS σήμερα, καθώς και τη συνολική σημασία της ταχύτητας DNS για την απόδοση του ιστού, το CloudFlare συνειδητοποίησε ότι ήταν κρίσιμο να έχουμε μια γρήγορη και ασφαλή υπηρεσία DNS.

«Οι κεντρικοί υπολογιστές έχουν πολύ δύσκολο χρόνο να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται το DNS τους και αν είστε ένας μεσαίου μεγέθους κεντρικός υπολογιστής που έχει 100.000 πελάτες που όλοι έχουν τους τομείς τους να δείχνουν στο NS1.mid-sized-host.com, βγαίνουν έξω και ρωτούν όλους Οι πελάτες να αλλάξουν σε κάτι άλλο είναι απλώς μια ασταθή πρόταση και μια πραγματικά επικίνδυνη πρόταση », εξήγησε ο Μάθιου.

Το cPanel και άλλοι πίνακες ελέγχου συνδέονται με τη λογική της εφαρμογής με την ιδέα να υπάρχει ένα πλαίσιο διακομιστή φυσικού ονόματος στο ίδιο δίκτυο, οπότε η προσπάθεια συνεργασίας με API για την ενημέρωση των αρχείων DNS από απόσταση μπορεί να γίνει δύσκολη.

Το CloudFlare εξετάζει την υπάρχουσα υποδομή DNS ενός κεντρικού υπολογιστή και αντί να προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της, η υπάρχουσα υποδομή βρίσκεται απλά πίσω από την υπηρεσία Virtual DNS του CloudFlare.

Αυτό επιτρέπει στους κεντρικούς υπολογιστές να διατηρούν την ίδια ροή εργασίας ενώ χρησιμοποιούν το παγκόσμιο δίκτυο του CloudFlare για να βοηθήσουν στην εκτροπή επιθέσεων DNS και να αυξήσουν σημαντικά την απόδοση της υποδομής DNS τους.

Το CloudFlare Virtual DNS βελτιώνει την ασφάλεια

Το CloudFlare Virtual DNS διατηρεί την υποδομή DNS σας μονωμένη από εξωτερικές επιθέσεις.

Σε συνεργασία με μεγάλους οικοδεσπότες ιστού όπως το DigitalOcean, όπου το Virtual DNS ήταν ζωντανό για το τελευταίο έτος, η απόδοση και η διαθεσιμότητα ήταν εξαιρετική, χειρίζοντας περισσότερα από 10.000 ερωτήματα DNS ανά δευτερόλεπτο, με 100% καθαρή επισκεψιμότητα.

Καθώς το CloudFlare συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό τους, η υπηρεσία DNS θα αυξήσει την απόδοση και την αξιοπιστία. Δεδομένου ότι ένας κεντρικός υπολογιστής θα εξακολουθούσε να ελέγχει την πραγματική αρχή πρωτογενούς εγγραφής DNS, μπορούν απλώς να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία Virtual DNS ανά πάσα στιγμή για να επιστρέψουν στην αρχική υποδομή DNS.

Όχι μόνο οι εταιρείες φιλοξενίας βλέπουν τα τεράστια οφέλη που μπορεί να αποφέρει το Virtual DNS, αλλά μερικές κορυφαίες εταιρείες Fortune 500 έχουν επίσης αρχίσει να το χρησιμοποιούν για να απλοποιήσουν την υποδομή DNS τους.

Ένα πιο ασφαλές Διαδίκτυο με Universal SSL

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014, το CloudFlare Universal SSL έκανε ένα τεράστιο άλμα στην ασφάλεια για ολόκληρο το Διαδίκτυο.

“Πιστεύουμε ότι όλη η κίνηση στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι κρυπτογραφημένη από την αρχή και δεν είμαστε μόνοι με σημαντικές προσπάθειες από τη Mozilla, το The Electronic Frontier Foundation και άλλους να προσπαθήσουμε να κάνουμε το SSL δωρεάν”, δήλωσε ο Matthew.

Υπήρχαν μόνο περίπου δύο εκατομμύρια κρυπτογραφημένοι ιστότοποι πριν από την κυκλοφορία του Universal SSL και με το CloudFlare να έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια πελάτες όταν γύρισαν το διακόπτη, ουσιαστικά διπλασίασαν το συνολικό ποσό των κρυπτογραφημένων ιστότοπων στο Διαδίκτυο μια νύχτα.

CloudFlare Universal SSL

Το CloudFlare Universal SSL συνέβαλε στο διπλασιασμό του συνολικού ποσού των κρυπτογραφημένων ιστότοπων μια νύχτα.

Όλοι οι πελάτες που εγγράφονται στο CloudFlare λαμβάνουν απευθείας ένα πιστοποιητικό που εκδίδεται από το CloudFlare το οποίο παρουσιάζεται στον εξωτερικό κόσμο χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τίποτα στο τέλος του πελάτη. Αυτό κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο CloudFlare και οι πελάτες μπορούν ακόμη και να λάβουν δωρεάν πιστοποιητικό για τον διακομιστή τους για κρυπτογράφηση κίνησης από εκείνο το σημείο και στο CloudFlare.

Το CloudFlare θέλει να κάνει τα SSL όσο το δυνατόν πιο εύκολα και φθηνά και το Universal SSL βοηθά επίσης στο παλιό πρόβλημα κάθε πιστοποιητικού SSL που πρέπει να εκτελείται από μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Η αποστολή του CloudFlare: Να βοηθήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου

«Η αποστολή μας στο CloudFlare είναι να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου», δήλωσε ο Μάθιου.

Όταν το CloudFlare ξεκίνησε το 2009, γίγαντες στο Διαδίκτυο όπως η Google είχαν τους πόρους για να διανείμουν μαζικά το άκρο του δικτύου τους σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, ήταν σε θέση να προσφέρουν καλύτερη απόδοση, ασφάλεια και διαθεσιμότητα για τις υπηρεσίες τους.

Το CloudFlare οραματίστηκε να πάρει αυτά τα εργαλεία και τους πόρους που διατίθενται μόνο σε γίγαντες του Διαδικτύου και να τα διαθέσει σε όλους. Το CloudFlare ήθελε να ξεκινήσει με τις μικρές επιχειρήσεις του κόσμου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να παρέχει αυτά τα εργαλεία δωρεάν. Προτού έρθει το Cloudflare, θα είχε πραγματοποιήσει τεράστιες επενδύσεις στην υποδομή και την ανάπτυξη για να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον τύπο τεχνολογίας.

Στον πυρήνα του, το CloudFlare κάνει τον σύγχρονο ιστότοπό σας ή τη φόρτωση της εφαρμογής σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μειώνοντας παράλληλα τους πόρους που χρειάζεστε τοπικά, εξοικονομώντας CPU και εύρος ζώνης και βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλείς από την άρνηση υπηρεσίας και τις επιθέσεις εισβολής με τείχος προστασίας και υπηρεσίες ασφαλείας.

Χωρίς και με ενεργοποιημένο το CloudFlare

Το CloudFlare προστατεύει τον ιστότοπό σας από κακόβουλη κίνηση και επιταχύνει την καλή κυκλοφορία.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, εάν ο ιστότοπός σας βρίσκεται πίσω από το δίκτυο του CloudFlare, θα πρέπει να παραμείνει συνδεδεμένος. Ακόμα κι αν ο διακομιστής ιστού σας διακοπεί και δεν λειτουργεί, το CloudFlare μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί τον ιστότοπό σας έως τους επισκέπτες έως ότου συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο.

Όλα αυτά αντιμετωπίζονται επίσης με τρόπο που είναι εξαιρετικά εύκολο για τον τελικό χρήστη, με τυπικό χρόνο ρύθμισης περίπου πέντε λεπτά. Στη χειρότερη περίπτωση, απαιτείται αλλαγή DNS, η οποία μπορεί να αποφευχθεί με κεντρικούς υπολογιστές που έχουν ήδη συνεργαστεί με το CloudFlare και δεν υπάρχει υλικό για αγορά ή ρύθμιση.

Μόλις συνδεθείτε στο δίκτυο CloudFlare, λειτουργεί σαν ρολόι κοινότητας, όπου εάν ένας ιστότοπος αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως μια επίθεση, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να κοινοποιηθούν σε όλο το δίκτυο CloudFlare και να αρχίσουν προληπτικά να προστατεύουν άλλους ιστότοπους.

Διακοπή της αγοράς υλικού δικτύωσης

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις δικτύωσης αυτές τις μέρες όσον αφορά την υποδομή και, επιπλέον, υπάρχει μια σειρά από προβλήματα απόδοσης και ασφάλειας για τα οποία το παλιό σχολικό μοντέλο εσωτερικού υλικού δεν λειτουργεί.

«Οι μέρες του υλικού εγκατάστασης για πολλά από αυτά τα προβλήματα είναι αριθμημένες», είπε ο Μάθιου. «Αν κοιτάξεις κάτι σαν επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας, τότε μια μεγάλη επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης ήταν μερικές εκατοντάδες megabit ανά δευτερόλεπτο κίνησης και αυτό θα έπληττε κάτι εκτός σύνδεσης. Οι μεγάλες επιθέσεις σήμερα είναι εκατοντάδες gigabit ανά δευτερόλεπτο, με τις μεγαλύτερες να είναι πάνω από 500 Gbits / s. Το πρόβλημα είναι ότι η Cisco δεν κατασκευάζει υλικό που μπορεί να χειριστεί αυτό το ποσό κίνησης σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη θύρα. Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια λύση υλικού, υπάρχουν περιορισμοί στο πραγματικό chipset που σας εμποδίζουν να επιτύχετε φιλτράρισμα υψηλού επιπέδου. “

Ακόμα κι αν μπορούσατε να δημιουργήσετε την υποδομή υλικού για να χειριστείτε τις σύγχρονες επιθέσεις στο διαδίκτυο, τις περισσότερες φορές το υλικό δεν θα χρησιμοποιήθηκε όταν το δίκτυο δεν δέχεται επίθεση.

«Προσθέτουμε ένα νέο κέντρο δεδομένων μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια του 2015, οπότε επιταχύνεται μόνο με τον ρυθμό με τον οποίο βγάζουμε νέες εγκαταστάσεις», δήλωσε ο Matthew για την επιθετική επέκταση του παγκόσμιου δικτύου CloudFlare.

Τοποθεσίες παγκόσμιου δικτύου CloudFlare

Λειτουργώντας από 31 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως, το δίκτυο CloudFlare μπορεί να εξυπηρετήσει γρήγορα οποιαδήποτε γεωγραφική τοποθεσία.

Το CloudFlare συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσαν να πάρουν τη λειτουργικότητα των τείχους προστασίας, της εξισορρόπησης φορτίου, της υψηλής διαθεσιμότητας προσωρινής αποθήκευσης και πολλά άλλα και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο σε κυριολεκτικά κάθε κατοικημένη ήπειρο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας αυτό το παγκόσμιο δίκτυο, θα μπορούσαν να εκχωρήσουν δυναμικά πόρους στο σημείο που χρειάζονταν περισσότερο εκείνη τη στιγμή.

Δημιουργία δικτύου όπου δεν μπορούν άλλοι

«Έχουμε ουσιαστικά απεριόριστη χωρητικότητα – όχι κυριολεκτικά άπειρο – αλλά καταλήγουμε σε τέσσερα terabits χωρητικότητας σε ολόκληρο το δίκτυο που μπορεί να κατευθυνθεί για να καθαρίσει οποιαδήποτε επίθεση – τόσες φορές μεγαλύτερες από τις μεγαλύτερες επιθέσεις που βλέπουμε σήμερα», δήλωσε ο Μάθιου..

Ορισμένοι τεράστιοι ιστότοποι που οδηγούν έναν τρελό αριθμό καθημερινής επισκεψιμότητας, όπως ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Reddit, βρίσκονται πίσω από το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο του CloudFlare για να διασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο χώρο φιλοξενίας που πρόκειται να δημιουργήσουν αυτόν τον τύπο μαζικά κατανεμημένου δικτύου, καθώς οι περισσότεροι κεντρικοί υπολογιστές επικεντρώνονται στην τοποθέτηση πολλών διακομιστών σε μια τοποθεσία για να διατηρηθεί η υποδομή διαχειρίσιμη και οικονομικά αποδοτική.

Το CloudFlare πρέπει να τοποθετήσει πολλούς διακομιστές σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, οπότε έχουν γίνει ειδικοί σε πράγματα όπως η λήψη δρομολογητή μέσω τελωνείων στη Νότια Κορέα ή οι καλύτεροι τρόποι διασύνδεσης στη Χιλή. Είναι απίθανο οποιοσδήποτε κεντρικός υπολογιστής ιστού να γίνει ειδικός σε αυτούς τους τύπους δημιουργίας παγκόσμιου δικτύου υψηλότερου επιπέδου.

Καθώς οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων επιθυμούν να επεκταθούν σε νέες αγορές σε όλο τον κόσμο, το CloudFlare γίνεται γέφυρα για νέους πιθανούς πελάτες χωρίς ο οικοδεσπότης Ιστού να χρειάζεται να επενδύσει πολύ για να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο σε αυτές τις περιοχές.

Οι ταπεινές αρχές της παγκόσμιας κυριαρχίας του CloudFlare

Πριν ξεκινήσει τη βελτίωση του Διαδικτύου, ο Matthew και άλλος συνιδρυτής του CloudFlare, Lee Holloway, ξεκίνησε ένα έργο που ονομάζεται Project Honey Pot. Ήταν ένα σύστημα που επέτρεπε στους κατόχους ιστότοπων να παρακολουθούν τους τρόπους με τους οποίους οι spammers συλλέγουν διευθύνσεις email.

Χιλιάδες ιστότοποι από περισσότερες από 185 χώρες συνέβαλαν στην κοινότητα του Project Honey Pot και ένα αίτημα χρήστη συνέχισε να εμφανίζεται ξανά: Μην παρακολουθείτε απλώς τους κακούς. Σταμάτα τους.

Μετακίνηση στον χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αν και δεν αρχικά αρχίζει να αλλάζει τη βιομηχανία φιλοξενίας, το CloudFlare συνειδητοποίησε ότι οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να βάλουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο ήταν απογοητευμένοι με πολλούς αγώνες απόδοσης και ασφάλειας.

Πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2010, ο CTO του HostGator έπιασε το τι έπαιζε το CloudFlare και έφτασε. Το HostGator είδε τις λύσεις που θα μπορούσε να φέρει το CloudFlare στη βιομηχανία φιλοξενίας και ήθελε να δει αν υπήρχε τρόπος να συνεργαστούν.

Το CloudFlare δεν είχε ακόμη ολοκληρώσει τη διεπαφή τους, οπότε δεν πίστευαν ότι ήταν αρκετά έτοιμοι ακόμη. Το HostGator ήταν πρόθυμο να ξεκινήσει τουλάχιστον, προσφέροντας υπηρεσίες CloudFlare σε πελάτες που ξεπερνούσαν τα όρια CPU ή εύρους ζώνης, επιτρέποντας στους πράκτορες υποστήριξής τους να το διαμορφώσουν για πελάτες χωρίς να το γνωρίζουν.

Το CloudFlare μπόρεσε να βοηθήσει πολύ το HostGator να λύσει ορισμένα από τα προβλήματά τους και το HostGator έγινε ισχυρός υποστηρικτής των υπηρεσιών του CloudFlare μεταξύ άλλων εταιρειών φιλοξενίας.

Στο HostingCon 2010 στο Σαν Ντιέγκο, η CloudFlare ήθελε να γνωρίσει καλύτερα τις ανάγκες της βιομηχανίας φιλοξενίας. Ήθελαν να δείξουν ότι ήρθαν εδώ για να βοηθήσουν, έτσι νοίκιαζαν λιμουζίνα για να οδηγήσουν τους παρευρισκόμενους από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο του συνεδριακού κέντρου, προκειμένου να μειώσουν το ταξιδιωτικό άγχος της άφιξης σε μια νέα πόλη.

Λιμουζίνα CloudFlare

Δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τους οικοδεσπότες Ιστού, το CloudFlare ενοικίασε λιμουζίνα για τους συμμετέχοντες στο HostingCon 2010.

Το CloudFlare άρχισε να συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα κεντρικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες cloud, όπως το Amazon, η Microsoft, η Google, το RackSpace, το VMWare και άλλα, σε μερικές από τις μεγαλύτερες και γνωστές εταιρείες, όπως το GoDaddy, 1&1 Διαδίκτυο και ομάδα αντοχής.

Διατηρώντας πιστή την αποστολή τους, το CloudFlare συνεργάζεται επίσης με τους μικρότερους οικοδεσπότες Ιστού.

CloudFlare Hosting Partners

Μόνο μια χούφτα πολλών συνεργατών φιλοξενίας του CloudFlare που εκμεταλλεύονται τις εκπληκτικές υπηρεσίες του CloudFlare

Το CloudFlare είναι πραγματικά περήφανο, όχι μόνο για την εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρουν στους πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά και για τα εκτεταμένα οφέλη που προσφέρουν στους ίδιους τους οικοδεσπότες Ιστού.

Εάν ενεργοποιήσετε το CloudFlare σε ολόκληρη τη βάση πελατών σας, μπορείτε να προσφέρετε υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας, για το οποίο μπορείτε να χρεώσετε περισσότερα. Ή μπορείτε να προσφέρετε την ίδια κατηγορία φιλοξενίας, αλλά με μειωμένη κατανάλωση πόρων. Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε περισσότερους χρήστες σε κάθε πλαίσιο.

Τελικές σκέψεις στο CloudFlare

Σε αυτήν την παγκόσμια εποχή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διανείμετε το δίκτυό σας για να αποφύγετε τα εμπόδια απόδοσης και να αυξήσετε την ασφάλεια. Το CloudFlare έχει κάνει μια εξαιρετική υπηρεσία για την κοινότητα του Διαδικτύου ανοίγοντας ένα μονοπάτι που δείχνει τι είναι δυνατό με ένα παγκόσμιο δίκτυο.

Το CloudFlare επιτρέπει επίσης στους οικοδεσπότες Ιστού όλων των μεγεθών να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που παρέχουν, μειώνοντας παράλληλα τους πόρους και το κόστος.

Κάθε κάτοχος ιστότοπου που θα ήθελε να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες του έχουν τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο, θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το CloudFlare. Το να πας με το δωρεάν πρόγραμμα CloudFlare αυξάνει την ταχύτητα και την ασφάλεια και προσθέτει κρυπτογράφηση SSL στον ιστότοπό σου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me