Διαχειριστείτε το Cloud Estate: Οι Υβριδικές Λύσεις της HPE Δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητα αξιοποιώντας τα οφέλη ιδιωτικών και δημόσιων σύννεφων

TL; Δρ: Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) παρέχει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών cloud που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται απλοποιημένα υβριδικά περιβάλλοντα. Η εταιρεία βελτιστοποιεί ιδιωτικά, διαχειριζόμενα και δημόσια σύννεφα για τη βελτίωση της ταχύτητας και της αποδοτικότητας κόστους. Μέσω της υποδομής που καθορίζεται από λογισμικό και των πόρων που βασίζονται στην κατανάλωση, η HPE επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι πελάτες της.


Ένα πράγμα που έμαθα από τη δουλειά μου ως ταμίας στη νεολαία μου είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τα ψώνια. Το μπορούσα να το δω στη γλώσσα του σώματος τους καθώς στάθηκαν ευθυγραμμισμένα με άψυχα μάτια και βαριά κεφάλια. Σήμερα, είμαι αυτό το άτομο. Θα προτιμούσα να πληρώσω για ένα έτοιμο γεύμα από το τρέξιμο γύρω από το κατάστημα σε ένα τρελό κυνήγι για συστατικά που πρέπει στη συνέχεια να πάω σπίτι και να συνδυάσω.

Όπως αποδεικνύεται, αυτό το συναίσθημα δεν περιορίζεται στο μανάβικο. Ο Wayland Jeong, VP και GM της Hybrid Cloud Engineering, Software Defined και Cloud Group στο HPE, μας είπε ότι ο στόχος της εταιρείας του είναι να παρέχει στους πελάτες ένα απλοποιημένο υβριδικό περιβάλλον και όχι ένα hodgepodge ιδιωτικών, διαχειριζόμενων και δημόσιων σύννεφων.

“Το θέμα που θα δείτε με την εταιρεία μας είναι ότι δεν προσφέρουμε σημειακές λύσεις – δεν πουλάμε συστατικά”, είπε. “Πουλάμε το αποτέλεσμα, το γεύμα.”

Headshot του Wayland Jeong και λογότυπο HPE

Ο Wayland Jeong, VP και GM της Hybrid Cloud Engineering, Software Defined και Cloud Group στο HPE, μας είπε ότι η εταιρεία ανακουφίζει τους πελάτες από το άγχος που ασχολούνται με τα ζογκλέρ διάφορα περιβάλλοντα cloud.

Σε έναν κόσμο όπου οι επιχειρήσεις τρέχουν συχνά με ένα συνδυασμό παραδοσιακών και cloud πόρων, ο στόχος της HPE είναι να απλοποιήσει τις λειτουργίες, ώστε να κινούνται με τη βέλτιστη ταχύτητα ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα δεδομένα.

Η Wayland συνεργάζεται με την εταιρεία από τις πρώτες μέρες της. «Ξεκινήσαμε ως εταιρεία υλικού και δεν αποφεύγουμε το γεγονός ότι κατασκευάζουμε υπέροχο υλικό», είπε. “Έκτοτε, επικεντρώσαμε εκ νέου την εταιρεία στην παροχή αποτελεσμάτων στους πελάτες μας που έχουν τις ρίζες τους στην ιστορία του υλικού μας.”

Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων διαχείρισης cloud της HPE διευκολύνει τις επιχειρήσεις να κατασκευάζουν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται υβριδικά περιβάλλοντα cloud. Η εταιρεία προσφέρει μια σταθερή εμπειρία σε όλα τα σύννεφα για τη βελτίωση της ταχύτητας, ενώ προσφέρει πόρους με βάση την κατανάλωση που μειώνουν το κόστος. Με επεκτάσιμες λύσεις και διαδικασία εσωτερικής ανάπτυξης με επίκεντρο τον πελάτη, το HPE δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμορφώσουν τα υβριδικά περιβάλλοντα cloud γύρω από μεμονωμένες ανάγκες.

Δημιουργήστε, αναπτύξτε και διαχειριστείτε ένα απλοποιημένο περιβάλλον υβριδικών σύννεφων

Όσον αφορά το cloud computing, δεν υπάρχει τίποτα λάθος να θέλουμε το καλύτερο και των δύο κόσμων – τελικά, τόσο οι δημόσιες όσο και οι ιδιωτικές λύσεις cloud έχουν μοναδικά οφέλη. Τα ιδιωτικά σύννεφα προσφέρουν έλεγχο, ευελιξία και ασφάλεια, ενώ τα δημόσια σύννεφα είναι γνωστά για την οικονομική προσιτότητά τους και τη χαμηλή συντήρησή τους.

«Οι επιχειρήσεις θέλουν να επωφεληθούν τόσο του δημόσιου cloud όσο και του ιδιωτικού cloud», δήλωσε ο Wayland. «Όμως, η δυνατότητα ενσωμάτωσης ελέγχων και διακυβέρνησης των επιχειρήσεων σε όλα αυτά είναι πραγματικά δύσκολη. Γι ‘αυτό η αποστολή μας είναι να κάνουμε το υβριδικό cloud απλό για τους πελάτες μας. “

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου οι επιχειρήσεις πρέπει να διατηρούν επιτόπια υποδομή. Ο Wayland μάς είπε ότι η βαρύτητα των δεδομένων καθιστά ανέφικτη την κινητοποίηση στο cloud και η ιδιωτικότητα είναι ανησυχητική σε ορισμένες περιπτώσεις (σκεφτείτε το GDPR). «Οι περισσότεροι από τους πελάτες της επιχείρησής μας ζουν σε έναν υβριδικό κόσμο από αναγκαιότητα», είπε. “Πάντα θα υπάρχει κάποια ποσότητα παλαιού τύπου υποδομών που πρέπει να διαχειρίζονται οι επιχειρήσεις.”

Μια γαλαξία-αναπαράσταση ενός ενοποιημένου δικτύου

Το HPE συμβάλλει στη μείωση της πολυπλοκότητας που αντιμετωπίζει συχνά όταν αξιοποιεί πολλές λύσεις υποδομής cloud και εσωτερικής εγκατάστασης.

Ενώ ο συνδυασμός διαφόρων λύσεων cloud με υποδομές εσωτερικής εγκατάστασης συχνά δημιουργεί μια πιο ευέλικτη λύση, η σχετική πολυπλοκότητα μπορεί να προκαλέσει τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο και τελικά να επιβραδύνουν την καινοτομία. “Παρέχουμε λύσεις για τη λειτουργία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση του κόσμου του υβριδικού cloud”, δήλωσε ο Wayland.

Για παράδειγμα, το HPE’s Pointnext προορίζεται να μειώσει τις λειτουργικές επιπλοκές μέσω ψηφιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην παροχή εμπειρογνωμοσύνης στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη λειτουργία επιχειρήσεων μέσω υβριδικών λύσεων cloud.

Γέφυρα του χάσματος μεταξύ DevOps και διακυβέρνησης με το OneSphere

Το HPE OneSphere είναι μια υβριδική λύση διαχείρισης cloud που απλοποιεί και βελτιστοποιεί τις λειτουργίες για την ενίσχυση της απόδοσης και τη βελτίωση της αποδοτικότητας κόστους.

«Ένα μοτίβο που βλέπω ξανά και ξανά μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις είναι ότι έχουν πολλές επιχειρηματικές διαδικασίες, αλλά θέλουν να είναι ευέλικτοι με υψηλή ταχύτητα», δήλωσε ο Wayland. «Τους δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα – όπως λένε,« Δεν είναι πλέον το μεγάλο χτύπημα του μικρού. είναι το γρήγορο χτύπημα του αργού. “”

Ο Wayland είπε ότι αυτές οι επιχειρήσεις βλέπουν την αξία να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στο cloud, αλλά δεν είναι αρκετά σίγουροι πώς να φτάσουν εκεί.

Ένας εργαζόμενος συνάντηση με ένα ρομπότ

OneSphere: Βοηθώντας τις εταιρείες να συγχωνεύσουν παραδοσιακές πολιτικές και υποδομές cloud για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα.

«Πρέπει να γεφυρώσουν αυτόν τον διαχωρισμό μεταξύ ενός σύγχρονου προτύπου ανάπτυξης εφαρμογών και των τρεχουσών επιχειρηματικών τους πρακτικών, συμπεριλαμβανομένων όσων απαιτούνται από την πολιτική και την ασφάλεια», είπε. “Εάν η εταιρεία σας γεννήθηκε στο cloud, όπως το Facebook ή το SalesForce, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εάν είστε Johnson & Τζόνσον ή Τράπεζα της Αμερικής και πρέπει να είσαι πιο σύννεφο, έτσι είναι. “

Εισαγάγετε το HPE OneSphere. Η λύση Software-as-a-Service επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το υβριδικό τους κτήμα μέσω ενός μόνο υαλοπίνακα που είναι βαθιά ενσωματωμένο με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας – επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν την επιχείρησή τους με οπτική θέα ενός αετού. «Εστιάσαμε στην οικοδόμηση μιας ολόκληρης λύσης που κάνει το υβριδικό cloud απλό για τους πελάτες μας, από την υποδομή μέχρι», δήλωσε ο Wayland.

Λύσεις Υποδομής που καθορίζονται από λογισμικό

Σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Δεδομένων, η παγκόσμια αγορά υποδομών με δυνατότητα σύνθετης / αναλυτικής αξίας θα εκτιμάται περίπου 751,5 εκατομμύρια δολάρια έως το τέλος του 2018 και θα φτάσει τα 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023.

Η HPE είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία, με περισσότερους από 1.600 πελάτες να αξιοποιούν τις σύνθετες λύσεις υποδομής της. Με στόχο τη βελτιστοποίηση πόρων και τη βελτίωση της ευελιξίας, η σύνθετη λύση υποδομής της HPE, γνωστή ως HPE Synergy, δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτους πόρους. Η πλατφόρμα απλοποιεί τις λειτουργίες πληροφορικής μέσω υποδομής που καθορίζεται από λογισμικό για φυσικούς, εικονικούς και φορτωμένους φόρτους εργασίας.

“Αντί να αγοράζουμε λαμαρίνα και μητρικές κάρτες και να το βάζουμε σε ράχη – γνωρίζοντας τον τρόπο που το διαμορφώνεις είναι πώς θα παραμείνει για πάντα – αυτό που οδηγούμε με συνθετική υποδομή είναι τα πάντα που καθορίζονται από λογισμικό”, δήλωσε ο Wayland. “Δεν χρειάζεστε περονοφόρο, κατσαβίδια ή ζώνες εργαλείων για να το αλλάξετε.”

Η λύση συνδυάζει AI με ένα ενοποιημένο API που αξιοποιεί ισχυρά εργαλεία από το οικοσύστημα συνεργάτη HPE. Για το σκοπό αυτό, η HPE εξαγόρασε την Plexxi νωρίτερα αυτό το έτος για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο υποδομών με δυνατότητα σύνθεσης.

Αφηρημένες τεχνικές εικόνες

Οι λύσεις HPE με δυνατότητα σύνθεσης απλοποιούν τις λειτουργίες μέσω υποδομής που καθορίζεται από λογισμικό.

«Το Plexxi επικεντρώνεται στη δικτύωση που καθορίζεται από λογισμικό και στη βελτιστοποίηση δικτύου βάσει εφαρμογών», δήλωσε ο Wayland. «Είμαι ενθουσιασμένος για την απόκτηση και για το πώς η Plexxi θα ενισχύσει πολλές από τις προσπάθειές μας για συνθετικότητα».

Ενώ η εταιρεία κινείται σε περιβάλλοντα υποδομής που ελέγχονται από λογισμικό, η HPE δεν επιστρέφει στην κληρονομιά του υλικού. “Παίρνουμε το αξιόπιστο υλικό μας – τους διακομιστές μας, τα συστήματα blade, όλη την εξαιρετική υποδομή που έχουμε – και το κάνουμε έτσι ώστε το λογισμικό να μπορεί να καθορίσει πώς μοιάζει αυτό το υλικό όσον αφορά την CPU, τη μνήμη, την αποθήκευση και τον τρόπο διαμόρφωσης του δικτύου” Ο Wayland είπε.

Στο τέλος της ημέρας, η HPE δεν θέλει οι πελάτες να θεωρούν τα προϊόντα της ως απλά «κουτιά» που τοποθετούνται σε μια βάση διακομιστή. «Είμαστε πραγματικά για το λογισμικό που κάνει αυτό το« κουτί »νόημα στο πλαίσιο της επιχείρησης», είπε.

Παροχή λύσεων που αλλάζουν τον τρόπο εργασίας των πελατών

Η Wayland πιστώνει τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της HPE Antonio Neri για την ανάπτυξη και παράδοση των υβριδικών λύσεων cloud της εταιρείας. Ο Antonio εντάχθηκε στην HP το 1995 ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών, ανεβαίνοντας στις τάξεις του πριν διοριστεί Πρόεδρος το 2017 και Διευθύνων Σύμβουλος ένα χρόνο αργότερα.

«Η HPE είναι μια μεγάλη εταιρεία με πολλή ιστορία και υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας», δήλωσε ο Wayland. «Ο Antonio βρίσκεται στην εταιρεία για πάνω από 20 χρόνια και γνωρίζει τις ρίζες του σε βαθύ επίπεδο. Μας οδηγεί μπροστά – ένα αληθινό βόρειο αστέρι για την εταιρεία. “

Ο Wayland μάς είπε ότι το καθοδηγητικό όραμα του Antonio για το HPE επικεντρώνεται στη βελτίωση του επαγγελματικού ταξιδιού κάθε πελάτη, ώστε να μπορούν να φτάσουν εύκολα στους τελικούς προορισμούς τους. «Η εστίαση είναι πραγματικά στην επιτυχία των πελατών και στην παροχή λύσεων που αλλάζουν τον τρόπο εργασίας των ανθρώπων», δήλωσε ο Wayland.

Αν και η εταιρεία δεν είναι σχεδόν μια εκκίνηση, υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που μοιάζουν με νεοσύστατες εταιρείες που εμπίπτουν στην ομπρέλα HPE. Αυτή η δομή διασφαλίζει ότι η επιχείρηση δεν είναι πολύ μεγάλη για να συνεργαστεί στενά με τους πελάτες της. Για παράδειγμα, ο Wayland, ο οποίος επιβλέπει τα προϊόντα cloud της HPE, ακολουθεί μια πελατοκεντρική προσέγγιση στην ανάπτυξη προϊόντων.

“Έχουμε εταιρικές συνεργασίες όπου θα συναντηθούμε με τους πελάτες και θα τους παρέχουμε τη δυνατότητα να τοποθετούν αιτήματα λειτουργιών στο καθήκον μας”, είπε. “Έχουμε επίσης τακτικές κριτικές σχεδιασμού με τους πελάτες, ώστε να μπορούν ουσιαστικά να διαμορφώσουν τα προϊόντα μας με βάση τις ανάγκες τους.”

Ξεχάστε τα ψώνια – οι πελάτες HPE μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους μενού.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me