Ινστιτούτο Τεχνολογίας Benjamin Franklin: Προώθηση των Υποστηρικτικών Μαθησιακών Ευκαιριών για μια Διαφορετική Κοινότητα Φοιτητών Κολλεγίου

TL; Δρ: Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Benjamin Franklin, που ιδρύθηκε το 1908, παρέχει μια προσιτή πορεία προς την τεχνική σταδιοδρομία για τους πληθυσμούς που δεν έχουν επαρκή εξυπηρέτηση στην περιοχή της Βοστώνης. Το αστικό κολέγιο δημιουργεί ευκαιρίες μέσα από ένα πρακτικό περιβάλλον μάθησης πλούσιο με πρακτικές γνώσεις που εστιάζουν στην καριέρα. Με ποσοστό απασχόλησης 93%, το σχολείο έχει γίνει ικανό να διασφαλίσει ότι προετοιμάζει τους αποφοίτους για δια βίου σταδιοδρομία στη βιομηχανία τεχνολογίας.


Ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν, ο οποίος γεννήθηκε στη Βοστώνη το 1706, είπε κάποτε ότι «η μεγαλοφυία χωρίς εκπαίδευση είναι σαν το ασήμι στο ορυχείο». Τώρα, περισσότερα από 200 χρόνια αργότερα μετά το θάνατό του, οι συνεισφορές του μεγάλου Αμερικανού εφευρέτη στην πατρίδα του βοηθούν τους εκπαιδευτικούς στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Benjamin Franklin (BFIT) να εντοπίσουν και να εκπαιδεύσουν νεαρά ταλέντα στην περιοχή.

Το μη κερδοσκοπικό κολέγιο ιδρύθηκε, εν μέρει, με κεφάλαια που κληροδότησε ο Benjamin Franklin το 1789 στους «κατοίκους της πόλης της Βοστώνης». Το 1904, ο Andrew Carnegie, ο οποίος θεώρησε τον Φράνκλιν ήρωα, συμπλήρωσε τα χρήματα με ένα αντίστοιχο δώρο που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του σχολείου. Σήμερα, η κληρονομιά του Φράνκλιν συνεχίζει να εμπνέει την προσέγγιση του σχολείου στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και την ολιστική υποστήριξη.

Calvin Conyers, Διευθυντής Εισαγωγής στο BFIT και το λογότυπο του σχολείου

Ο Calvin Conyers, Διευθυντής Εισαγωγής, δήλωσε ότι το BFIT παρέχει τις δεξιότητες που χρειάζονται οι μαθητές για δια βίου απασχόληση.

«Προσφέρουμε προσιτή εκπαίδευση κολλεγίων σε τεχνικούς τομείς υψηλής ζήτησης, όπως τεχνολογία υπολογιστών, τεχνολογία βιοϊατρικής μηχανικής και ηλεκτρολογία», δήλωσε ο Calvin Conyers, Διευθυντής Εισαγωγής στο BFIT. «Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους μαθητές με δεξιότητες έτοιμες για δουλειά που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν μετά την αποφοίτησή τους».

Το BFIT χρησιμεύει ως μια διαφορετική κοινότητα μαθητών μέσω ενός υποστηρικτικού μαθησιακού περιβάλλοντος που έχει δεσμευτεί για την ετοιμότητα σταδιοδρομίας στην τεχνολογία. Ο Calvin είπε ότι το αστικό κολέγιο, το οποίο διαθέτει ποσοστό απασχόλησης 93%, συνεργάζεται με τους ηγέτες της βιομηχανίας για τη δημιουργία αγωγών για εκπαίδευση, πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας – θέτοντας δυνατότητες κερδοφορίας για έναν παραδοσιακά ανεπαρκώς πληθυσμό.

«Οι δια βίου δεξιότητες που αποκτούν οι απόφοιτοί μας είναι από τα μεγαλύτερα οφέλη που προσφέρουμε», είπε.

Ένα προσιτό μονοπάτι για δια βίου σταδιοδρομίες στον τομέα της τεχνολογίας

Ο γρήγορος ρυθμός των τεχνολογικών εξελίξεων τα τελευταία χρόνια δημιουργεί ένα χάσμα δεξιοτήτων στο εργατικό δυναμικό των Η.Π.Α., το οποίο αναμένεται να αυξηθεί καθώς αποσύρονται τα όπλα των baby boomers. Η κατάσταση είναι τόσο τρομερή που οι πρόσφατες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έως το 2022 θα μπορούσαν να εκπληρωθούν έως και 1,8 εκατομμύρια τεχνολογικές θέσεις εργασίας.

Καθώς οι εργοδότες αναζητούν ειδικευμένους εργαζόμενους, το BFIT μπαίνει για να δημιουργήσει ευκαιρίες εργασίας για τους μαθητές και τους αποφοίτους του. Ο Calvin είπε ότι το κολέγιο κρατά το δάκτυλό του στον παλμό της βιομηχανίας για να διασφαλίσει ότι τα μαθήματα προετοιμάζουν τους μαθητές για δουλειές που πρέπει να καλυφθούν.

Φοιτητές που αποφοιτούν από το BFIT

Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες στο BFIT είναι φοιτητές πρώτης γενιάς.

“Στο BFIT, κάθε μάθημα που ακολουθείτε επηρεάζεται από την κατάσταση του κλάδου και σκοπεύει να σας προετοιμάσει πραγματικά για μια καριέρα – όχι μόνο για να γεμίσει τις ώρες πίστωσης”, είπε. “Οι συνεργάτες της βιομηχανίας μας λένε τι χρειάζονται οι μαθητές για να επιβιώσουν στον τομέα και αυτά είναι τα μαθήματα που προσφέρουμε στους μαθητές μας.”

Το κολέγιο έχει αξιοποιήσει επιτυχώς αυτήν την τεχνική για χρόνια. Αφού ο Henry Ford παρουσίασε το προσιτό μοντέλο T, το μάθημα για τις μηχανές αερίου και βενζίνης του σχολείου έγινε τόσο προσεκτικό ώστε οι μαθητές να παρατάσσονται στη γωνία του σχολείου μόνο για τοποθέτηση σε λίστα αναμονής.

Ο Calvin είπε ότι το BFIT προσπαθεί να εισαγάγει τους μαθητές σε θέσεις εργασίας που απαιτούνται που ίσως δεν θεωρούν απαραίτητα. «Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί τομείς με μεγάλη ζήτηση στους οποίους οι μαθητές δεν εκτίθενται καθώς μεγαλώνουν», είπε. “Είναι θέμα να εισαγάγουμε τους μαθητές σε όλες τις επιλογές που είναι διαθέσιμες σε αυτούς.”

Εξυπηρέτηση στην περιοχή της Βοστώνης με ποσοστό απασχόλησης 93%

Για παράδειγμα, ο Calvin είπε ότι το πρόγραμμα οπτικής του BFIT, το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις στην τεχνολογία της υγείας των ματιών, διαθέτει ένα ποσοστό τοποθέτησης εργασίας 95%. Στη Μασαχουσέτη, ο μέσος αρχικός μισθός για τους οπτικούς είναι 48.000 $ ετησίως, με τις ευκαιρίες απασχόλησης που αναμένεται να αυξηθούν κατά 23% τα επόμενα 10 χρόνια.

«Είμαστε το μόνο σχολείο στην πολιτεία με ένα διετές πρόγραμμα οπτικής, το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν και να διανέμουν φακούς επαφής και γυαλιά», είπε ο Calvin. «Κανείς δεν μεγαλώνει σκέφτεται μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Η δουλειά μας είναι να παρέχουμε πραγματική σαφήνεια για το τι ακριβώς κάνουν. “

Το γεγονός ότι το BFIT είναι το μόνο κολέγιο στην πολιτεία με το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό, δεδομένου ότι η Βοστώνη είναι μια από τις κορυφαίες περιοχές του μετρό των ΗΠΑ στις ΗΠΑ – και φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, το Χάρβαρντ και το MIT.

Ο Calvin είπε ότι το κολέγιο επικεντρώνεται κυρίως σε έναν εξειδικευμένο πληθυσμό φοιτητών στο κέντρο της Βοστώνης. «Συνήθως προσλαμβάνουμε μαθητές που δεν έχουν την επιλογή να πάνε σε άλλα σχολεία με βάση τα οικονομικά ή μερικές φορές ακόμη και ακαδημαϊκούς», είπε. «Συχνά, αυτοί είναι μαθητές που είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με τα τετραετή ιδρύματα. Στη συνέχεια, μόλις έρθει ο λογαριασμός, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να το χειριστούν οικονομικά. “

Όσον αφορά την προσέγγιση χρηστών, το BFIT αγγίζει τα παραδοσιακά κανάλια, όπως τα γυμνάσια και τις εκθέσεις κολλεγίων, αλλά επίσης προσελκύει την κοινότητα μέσω πιο απλών καταστημάτων. “Έχουμε ένα πρόσωπο προσέγγισης της κοινότητας που είναι αυστηρά υπεύθυνο για την παρακολούθηση διαφορετικών κοινοτικών εκδηλώσεων, αγώνων μπάσκετ, πραγμάτων αυτής της φύσης, για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος σε περιοχές που συνήθως είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση.”

Τα μικρά μεγέθη τάξεων σημαίνουν πρακτική εκπαίδευση και εξατομικευμένη προσοχή

Ο Calvin είπε ότι οι εκπαιδευτές του BFIT είναι ανανεωμένοι ανοιχτοί στο μυαλό όταν πρόκειται για αντιξοότητες. «Ο πληθυσμός που εξυπηρετούμε αποτελείται από μαθητές που έχουν συνήθως εξωτερικά ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία, είτε αντιμετωπίζουν γονική μέριμνα σε νεαρή ηλικία, οικονομικό πρόβλημα, έλλειψη στέγης ή απλώς καταστάσεις ζωής που δεν θα ήθελε ο μέσος μαθητής» παραδοσιακά βλέπω », είπε.

Η ενεργή εκπαιδευτική προσέγγιση του κολεγίου χρησιμεύει επίσης ως βασικός διαφοροποιητής για τους μαθητές. Αντί να στηρίζεται σε πρακτική άσκηση για βιωματική μάθηση, το BFIT παρέχει στους μαθητές εργαστηριακές εμπειρίες σε όλα τα προγράμματα σπουδών του.

«Εδώ στο Franklin, οι μαθητές κάνουν πρακτική δουλειά μέχρι το πρώτο εξάμηνο στο μάθημά τους», είπε ο Calvin. “Αυτό είναι τελείως διαφορετικό σε σύγκριση με την πρακτική άσκηση όπου παίρνεις πραγματικά καφέ και ντόνατς, και στη συνέχεια πετάς στο εργατικό δυναμικό και αναγκάζεσαι να μάθεις εν κινήσει.”

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Τεχνολογίας Υπολογιστών του BFIT παρέχει στους μαθητές τις πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να υπερέχουν ως ειδικοί υποστήριξης υπολογιστών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε βασικά ηλεκτρονικά δομικά στοιχεία, διαχείριση, συντήρηση και λογισμικό που ταιριάζει σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Με το κορυφαίο 10% των ευκαιριών διαχειριστή συστήματος δικτύου και υπολογιστών να πληρώνουν 99.000 $ ετησίως, το BFIT προετοιμάζει τους αποφοίτους για προσοδοφόρα καριέρα.

Ο Κάλβιν είπε ότι το σχολείο δεν φοβάται να κάνει ένα πρόγραμμα όταν αναμένει μείωση των μισθών ή ευκαιριών σε αυτόν τον τομέα. «Πριν από τρία χρόνια, ακριβώς πριν μπω στο σκάφος, το BFIT είχε ένα πρόγραμμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Κτιρίων που ο πρόεδρος μας έριξε με βάση την έρευνα», είπε. “Δεν θέλει άτομα να αποφοιτούν σε τομείς που δεν διαθέτουν πολλές ευκαιρίες.”

Διασφάλιση ότι οι ανεπαρκείς πληθυσμοί έχουν τεράστιο δυναμικό κέρδους

Ο Κάλβιν, ο οποίος είχε προηγούμενη εμπειρία σε διοικητικούς ρόλους σε δύο τετραετή κολέγια, είπε ότι η προσέγγιση του BFIT είναι αντίθετη με εκείνη που έχει δει στο ανώτερο επίπεδο. «Η αποστολή μας είναι εντελώς διαφορετική όσον αφορά την παροχή ευκαιριών δια βίου σταδιοδρομίας», είπε. «Προσπαθούμε απλώς να διασφαλίσουμε ότι τα προγράμματά μας είναι ισχυρά και οι απόφοιτοί μας αφήνουν ό, τι θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρειάζονται για επιτυχία στη βιομηχανία τους».

Προχωρώντας προς τα εμπρός, το BFIT θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον κλάδο για ελπιδοφόρες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Ο Κάλβιν είπε ότι το σχολείο πρόσθεσε πρόσφατα ένα μείζον Management Management στο οποίο οι μαθητές μαθαίνουν για τις τεχνικές και τις τεχνολογίες που απαιτούνται για να ξεπεράσουν τις κοινές προκλήσεις της βιομηχανίας.

«Στη Μασαχουσέτη, οι θέσεις εργασίας στη Διαχείριση Κατασκευών θα αυξηθούν κατά 23% τα επόμενα 10 έως 15 χρόνια, όπως βλέπουμε σε κάθε μεγάλη πόλη», είπε. «Κάθε χρόνο, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε εξερευνώντας το επόμενο μεγάλο πράγμα που θα δώσει στους μαθητές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me