“AVG Internet Security Business Edition” – Πώς η Avast απλοποίησε την ασφάλεια και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

TL; Δρ: Με την πρόσφατη εξαγορά της AVG από την Avast ήρθε ένα διευρυμένο αναλυτικό αποτύπωμα – που διευκολύνει τα βραβευμένα μέτρα ασφαλείας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η έκδοση 2016 της AVG Internet Security Business Edition προσφέρει μια πολυεπίπεδη προσέγγιση που μετριάζει αποτελεσματικά τις απειλές για τα δεδομένα και τις ιδιόκτητες πληροφορίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Νέες δυνατότητες, όπως η βελτιωμένη διαδικτυακή ασπίδα, η ασφάλεια δεδομένων και ο καταγραφέας αρχείων, σε συνδυασμό με μια διαισθητική διεπαφή διαχείρισης, επιτρέπουν στις ΜΜΕ να προστατεύουν απρόσκοπτα τα διαδικτυακά τους περιβάλλοντα από κακόβουλη πρόθεση χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση των συσκευών.


Μια πρόσφατη μελέτη που διενήργησε ο Ipsos διαπίστωσε ότι μία στις 10 εταιρείες με ετήσια έσοδα κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και μία στις τέσσερις που κερδίζει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως θα πέσει θύμα επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Ο στόχος αυτής της κακόβουλης πρόθεσης είναι ορατός: χρήματα και δεδομένα. Αυτά είναι τρομακτικά νέα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Εκτιμάται ότι έως και 450 δισεκατομμύρια δολάρια θα ληφθούν από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με άρθρο του ThinkAdvisor. Και μαζί με αυτά τα δισεκατομμύρια πηγαίνουν πνευματική ιδιοκτησία, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης και πληροφορίες που διευκολύνουν τις μελλοντικές επιθέσεις.

Το Digest Digach Digest 2016 της Verizon σημειώνει ότι αυτές οι παραβιάσεις στην ασφάλεια μπορεί να προέρχονται από πολλές πηγές, όπως εισβολές POS, επιθέσεις εφαρμογών ιστού, κακόβουλο λογισμικό και ανθρώπινα σφάλματα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια. Το κακόβουλο λογισμικό αντιπροσωπεύει το 50% των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και ένα άλλο 20% των παραβιάσεων ασφαλείας προέρχονται από ανθρώπινους παράγοντες, όπως το να πέσουν θύματα προγραμμάτων ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing).

“Δυστυχώς, το Ransomware έχει μεγάλο αντίκτυπο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”, δήλωσε ο Ryan Valle, επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων της Avast. «Το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης της κακόβουλης πρόθεσης τοποθετείται στα δεδομένα. Είτε πρόκειται για πιστωτικές κάρτες είτε για ιδιόκτητες πληροφορίες, τα δεδομένα είναι σχεδόν πάντα ο τελικός στόχος. “

Κολάζ από κουτιά προϊόντων Ryan Valle και AVG

Ο Ryan Valle, επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων της Avast, στοχεύει να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αμυνθούν ενάντια στις διαδικτυακές απειλές.

Ο Ράιαν σημείωσε ότι για να προστατεύσουν τα ΜΜΕ τα δεδομένα τους, πρέπει να εφαρμοστεί μια πολυδιάστατη λύση για την άμυνα ενάντια στις ποικίλες απειλές στον κυβερνοχώρο που αντιμετωπίζουν.

Το AVG Internet Security Business Edition πληροί τις ανάγκες χρησιμοποιώντας μια πολυεπίπεδη προσέγγιση χρησιμοποιώντας προστατευτικές υπογραφές και πλήθος και αξιοποιώντας ευρετικές και συμπεριφορικές συνιστώσες για τον εντοπισμό και την εκτροπή απειλών στον πίνακα ασφαλείας.

Το πλήρες σύνολο εργαλείων της AVG Business Edition λειτουργεί συνεχώς απαρατήρητο στο παρασκήνιο για τον μετριασμό των παραβιάσεων, ενώ μεγιστοποιεί την απόδοση της συσκευής. Και η απόκτηση της AVG από την Avast έχει επεκτείνει το αποτύπωμά τους, δίνοντάς τους ένα ευρύτερο σύνολο δεδομένων από το οποίο μπορούν να αναλύσουν νέες πιθανές απειλές και να παρέχουν τις απαντήσεις που χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να προστατεύσουν τα διαδικτυακά τους περιβάλλοντα.

«Η ασφάλεια αλλάζει για πάντα και είμαστε περήφανοι που παρέχουμε ηρεμία», είπε ο Ryan. “Έχουμε τις προφυλάξεις ασφαλείας για να επιτρέπουμε στις επιχειρήσεις να υπολογίζουν απλώς.”

Πολυεπίπεδη προσέγγιση για την παροχή ασφάλειας σε μια αγορά που αλλάζει

Με τα δεδομένα ως το επίκεντρο της διαδικτυακής κακόβουλης δραστηριότητας, μια πολυεπίπεδη, περιεκτική προσέγγιση παρέχει τον πιο αποτελεσματικό μετριασμό για την προστασία των πιο ευαίσθητων πτυχών των ΜΜΕ: τα δεδομένα και οι ιδιόκτητες πληροφορίες τους.

«Στην Avast, κοιτάζουμε να στρώσουμε τις διαφορετικές προστασίες που απαιτούνται, όχι μόνο για την προστασία των δεδομένων από τη δραστηριότητα κακόβουλου λογισμικού στο διαδίκτυο, αλλά και από το ransomware που διαδίδεται κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», δήλωσε ο Ryan. “Και έχουμε εδώ στοιχεία που προστατεύουν αυτές τις πτυχές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντοπίζοντας και βγάζοντας ηλεκτρονικό” ψάρεμα “και ανεπιθύμητα μηνύματα από τα εισερχόμενα, παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.”

Αυτό είναι μεγάλο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν πολλούς υπαλλήλους στα δίκτυά τους, καθώς το 70% των παραβιάσεων που δημιουργούνται από ανθρώπινους παράγοντες διαδίδονται μέσω email, σύμφωνα με τη μελέτη της Verizon..

Η AVG Business Edition χρησιμοποιεί μια τρισδιάστατη προσέγγιση για την παροχή ασφάλειας μέσω του κινητήρα τους. Επειδή τα εργαστήριά τους μπορούν να αναλύσουν τεράστιους όγκους δεδομένων για τη δημιουργία νέων υπογραφών, το Avast μπορεί να προωθήσει προστατευτικά για νέους τύπους απειλών στο στοιχείο ανίχνευσης βάσει υπογραφής.

Κολάζ κλειδαριών και υπολογιστών επιχειρηματιών

Η πολυεπίπεδη προσέγγιση της Avast χρησιμοποιεί στοιχεία ευρετικής, υπογραφής και βασισμένου στο πλήθος για να διατηρεί τα δεδομένα ασφαλή.

Η δεύτερη πτυχή που είναι σημαντική στην προσέγγιση του Avast χρησιμοποιεί στοιχεία ευρετικής και συμπεριφοράς.

«Εάν κάτι έχει φορτωθεί στη μνήμη και προσπαθήσει να κάνει αλλαγές στο περιβάλλον και αρχίσει πραγματικά να επηρεάζει μια συσκευή, η λύση AV μπορεί να το αξιοποιήσει», δήλωσε ο Ryan. “Η ευρετική και συμπεριφορική συνιστώσα μπορεί να εντοπίσει και να παγιδεύσει αυτόν τον τύπο απειλής.”

Αυτό που πραγματικά ενθουσιάστηκε ο Ryan είναι το τρίτο στοιχείο βασισμένο στο πλήθος στην προσέγγιση της Avast για την ασφάλεια. Το σύνολο δεδομένων τους έχει επεκταθεί λόγω της απόκτησής τους από την Avast και, ως αποτέλεσμα, έχουν αυξήσει σημαντικά τις προσφορές ασφαλείας τους.

«Τροφοδοτώντας όλες αυτές τις πληροφορίες, έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ίχνη από την άποψη του προμηθευτή ασφαλείας», είπε. “Τόσο η SMB όσο και η πλευρά των καταναλωτών συμβάλλουν στη συνολική γνώση ασφάλειας που φέρνουμε. Αξιοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την περαιτέρω ασφάλεια όλων των συσκευών.”

Καλύτερο στην Ασφάλεια Business Class: 4 Αξιοσημείωτες Λειτουργίες το 2016

Η προσφορά του AVG Internet Security Business Edition το 2016 καθιστά δυνατή την πολυεπίπεδη προσέγγισή τους μέσω μιας εκτεταμένης σουίτας εργαλείων. Νέα χρονιά είναι λειτουργίες, όπως Online Shield, Data Safe και File Shredder, που συνεργάζονται αρμονικά για την προστασία των δεδομένων, την αποτροπή επικίνδυνων λήψεων και τη διαγραφή δεδομένων που οι χρήστες δεν θέλουν να ανακτηθούν.

Λογότυπο επιχείρησης AVG

Η AVG Business Edition εξασφάλισε το βραβείο HostingAdvice Developers ’Choice ™: Best in Business-Class Security Solutions.

Αυτές οι νέες δυνατότητες σε συνδυασμό με μια διαισθητική διεπαφή διαχείρισης επιτρέπουν στις ΜΜΕ να προστατεύουν απρόσκοπτα τα δίκτυά τους από απειλές.

Online Shield: Προσδιορίζει επικίνδυνες λήψεις

Ο συγχρονισμός είναι το παν για τον εντοπισμό και την αποτροπή μιας παραβίασης. Το πακέτο του AVG Business Edition 2016 περιλαμβάνει μια βελτιωμένη διαδικτυακή ασπίδα που προσφέρει ανίχνευση βάσει cloud για τον άμεσο εντοπισμό λήψεων που ενδέχεται να είναι μη ασφαλείς.

Τα αρχεία ελέγχονται πριν από τη λήψη τους και γίνουν απειλές. Και οι χρήστες που ανταλλάσσουν αρχεία χρησιμοποιώντας υπηρεσίες μεταφοράς αρχείων προστατεύονται από ακούσια λήψη κακόβουλου λογισμικού.

Ασφαλή δεδομένα: Ασφαλίζει αρχεία και φακέλους

Η ακεραιότητα μιας εταιρείας εξαρτάται από τη διατήρηση ασφαλών δεδομένων πελατών. Η AVG Business Edition περιλαμβάνει πλέον ένα Data Safe που κρατά τα δεδομένα εταιρειών και πελατών από τα χέρια των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο.

Με το Data Safe, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν κρυπτογραφημένους φακέλους που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης για να κλειδώσουν τα αρχεία τους. Το Data Safe ενεργεί ως κάδος αποθήκευσης για τα δεδομένα που θέλουν να προστατεύσουν οι επιχειρήσεις. Τα κρυπτογραφημένα αρχεία στο Data Safe μπορούν να προσπελαστούν ως τυπική μονάδα δίσκου και να αντιγραφούν σε άλλες συσκευές που εκτελούν AVG.

Τεμαχιστής αρχείων: Διαγράφει ευαίσθητα έγγραφα

Οι περισσότερες καταλαβαίνουσες επιχειρήσεις γνωρίζουν ότι η διαγραφή πληροφοριών δεν τις κάνει απαραίτητα να εξαφανιστούν για πάντα. Ο τεμαχιστής αρχείων της AVG Business Edition διαγράφει τα δεδομένα με ασφάλεια και μόνιμα, διασφαλίζοντας ότι δεν μπορούν να συλλεχθούν αλλού.

Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση αρχείων που έχουν διαγραφεί με το File Shredder, ακόμη και με τη χρήση προηγμένων βοηθητικών προγραμμάτων δίσκου. Μόλις φύγουν, θα φύγουν.

GUI: Κεντρικό και διαισθητικό για να διευκολύνει τη διαχείριση

Είναι σημαντικό να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να μάθετε πού βρίσκονται τα τρωτά σημεία και να τα αντιμετωπίζετε γρήγορα. Η γραφική διεπαφή χρήστη της AVG Business Edition απλοποιεί δίνοντας στους χρήστες ορατότητα και ισχύ πάνω στα δεδομένα τους.

“Η κεντρική διαχείριση που προσφέρουμε παρέχει άμεσες πληροφορίες και δυνατότητα απόκρισης”, μας είπε ο Ryan. ” Και από απόψεως ικανότητας ασφάλειας, ο συγχρονισμός είναι κρίσιμος για να επιτρέψει στις ΜΜΕ να αναλάβουν δράση ενάντια σε μια αναδυόμενη απειλή. “

Οπτικά, το ταμπλό προσελκύει το βλέμμα του χρήστη στις περιοχές εντός του περιβάλλοντος που μπορεί να χρειάζονται τη μεγαλύτερη προσοχή. Αυτό καθιστά τη χρήση του πολύ διαισθητική και διευκολύνει την ικανότητα εντοπισμού ενός προβλήματος και αντιμετώπισης του.

Στιγμιότυπο οθόνης γραφικής διεπαφής χρήστη

Η γραφική διεπαφή χρήστη διευκολύνει τον εντοπισμό περιοχών που ενδέχεται να είναι ευάλωτες σε απειλές.

Το σύστημα διαχείρισης είναι ευέλικτο και μπορεί να βασίζεται στον ιστότοπο ή στο cloud, ανάλογα με τις μεμονωμένες ανάγκες μιας επιχείρησης.

“Η αναφορά αναλυτικών στοιχείων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κεντρικής διαχείρισης, επειδή η ασφάλεια βασίζεται πραγματικά στη γνώση”, δήλωσε ο Ryan. ” Η συνολική ασφάλεια του περιβάλλοντος εμφανίζεται συχνά στις αναφορές στον πίνακα ελέγχου διαχείρισης. “

Η πρόκληση: Μεγιστοποίηση της απόδοσης χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο στόχος είναι η μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και της αποτελεσματικότητας, και ένας θεμελιώδης τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η αύξηση της διάρκειας ζωής και της λειτουργικότητας των συσκευών τους μέσω της προστασίας.

Συχνά υπάρχει μια ανταλλαγή μεταξύ της απόδοσης και της ασφάλειας, αλλά το AVG Business Edition λειτουργεί για την επίλυση αυτού του ζητήματος με εργαλεία που θέτουν την απόδοση στην πρώτη γραμμή χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια.

«Το ένα πράγμα είναι πάντα άπαχο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά ψάχνουμε πάντα να παρέχουμε το μέγιστο επίπεδο προστασίας χωρίς να αφήνουμε ποτέ την απόδοση να υποφέρει», είπε ο Ryan. “Ελαχιστοποιούμε πραγματικά κάθε βραδύτητα που σχετίζεται με λήψεις, εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά και αντιγράφουμε αρχεία μέσα και γύρω από το δίκτυο.”

Ο Ryan μας είπε ότι τα εργαλεία της Avast είναι τόσο ικανά στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στην απόδοση, επειδή χρησιμοποιούν έξυπνες μεθόδους σάρωσης. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης ζητά πρόσβαση σε δεδομένα, η μηχανή AV σαρώνει αυτά τα δεδομένα.

Ανενεργά αρχεία τοποθετούνται στην ουρά για σάρωση, ώστε να μην επηρεάζεται η απόδοση. Όταν αυτός ο χρήστης, ας πούμε, παίρνει μια ώρα μεσημεριανού, ο κινητήρας σαρώνει και εξετάζει τη συνολική ασφάλεια της συσκευής.

Φωτογραφία του υπολογισμού επιχειρησιακών προσώπων

Το AVG Business Edition λειτουργεί απρόσκοπτα στο παρασκήνιο για μεγιστοποίηση της απόδοσης χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

Η διαδικασία λαμβάνει πραγματικά υπόψη όταν χρησιμοποιείται η συσκευή και τι χρειάζεται από τη συσκευή σε μια δεδομένη στιγμή.

«Οι υπογραφές τοποθετούνται σε διαφορετικά αρχεία», είπε ο Ryan. “Εάν η υπογραφή δεν έχει αλλάξει, που σημαίνει ότι το αρχείο δεν έχει αντιγραφεί ή μετακινηθεί καθόλου από την τελευταία σάρωση, γνωρίζουμε ότι το αρχείο δεν έχει επηρεαστεί. Αυτές οι μεθοδολογίες διασφαλίζουν τη διατήρηση της απόδοσης, αλλά η ασφάλεια δεν διακυβεύεται ποτέ. “

Η Avast δοκιμάζει συχνά το προϊόν τους με ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών που εξετάζουν τα ποσοστά ανίχνευσης και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και την απόδοσή του. Το πιο πρόσφατο σκορ, μας είπε ο Ryan, ήταν πέντε στα έξι, που είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου όσον αφορά τη διατήρηση της ισορροπίας απόδοσης-ασφάλειας.

Το διευρυμένο αναλυτικό αποτύπωμα οδηγεί στον δρόμο για την ασφάλεια

Από τότε που η AVG εξαγοράστηκε από την Avast, ο ενθουσιασμός αυξάνεται γύρω από την πορεία στην οποία κατευθύνεται το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών τους. Ο Ryan σημείωσε ότι η Avast προσπαθεί να πάρει τα πιο γόνιμα συστατικά από κάθε λύση για να δημιουργήσει νέες λύσεις που ενισχύουν τη συνολική ασφάλεια των τελικών σημείων.

Και πάλι, αυτό που πραγματικά τους μιλάει είναι το μεγαλύτερο τους αποτύπωμα.

«Τα αναλυτικά στοιχεία που προκύπτουν από το συνολικό αποτύπωμα που έχουμε τώρα στη διάθεσή μας πρόκειται πραγματικά να προσφέρουν μια πολύ πιο ευέλικτη και απλοποιημένη προσέγγιση για την παροχή και την ενίσχυση της ασφάλειας», δήλωσε ο Ryan. «Από αυτούς τους δύο οργανισμούς που είχαν πάντα το πάθος για ασφάλεια, συνδυάζοντας δυνάμεις από αυτήν την άποψη, έχουμε ήδη δει απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν και να περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον.»

Αν και ο παγκόσμιος πίνακας απειλών στον κυβερνοχώρο σήμερα μπορεί να είναι ένα τρομακτικό περιβάλλον για να λειτουργούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι αναζωογονητικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Ryan εκεί έξω που προσπαθούν να τους προστατεύσουν από κακόβουλη πρόθεση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me