Atspace – Περισσότερο από μια δεκαετία παροχής δωρεάν και χαμηλού κόστους φιλοξενίας σε εκατομμύρια επιχειρηματίες για την ανάπτυξη διαδικτυακών επιχειρήσεων και βάσεων πελατών

TL; Δρ: Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια από μια ομάδα επιχειρηματιών με γνώμονα την τεχνολογία, η Atspace έχει εξελιχθεί σε έναν γίγαντα στον κλάδο φιλοξενίας και τώρα τροφοδοτεί τους ιστότοπους με πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για την προσφορά ενός πακέτου φιλοξενίας χωρίς κόστος που επιτρέπει στις αναδυόμενες επιχειρήσεις να πάρουν τα πόδια τους στην πόρτα του χώρου ηλεκτρονικού εμπορίου. Και, όταν οι κάτοχοι ιστότοπων είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση σε υψηλότερο επίπεδο υπηρεσίας, το Atspace καθιστά απρόσκοπτη τη μετάβαση σε κοινόχρηστο premium, VPS ή αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών. Με τη δέσμευση να εξελίσσει τις υπηρεσίες του σε συνδυασμό με την αλλαγή της τεχνολογίας και σχεδιάζει να ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μάρκετινγκ SaaS, η Atspace είναι σε θέση να συνεχίσει να βοηθά τους επιχειρηματίες του κόσμου να χτίζουν παρουσία στο διαδίκτυο για τις επόμενες δεκαετίες.


Καθώς το επιχειρηματικό τοπίο μετατοπίζεται περαιτέρω στον ψηφιακό χώρο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ για τις ΜΜΕ να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη μιας ισχυρής παρουσίας στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι σύγχρονοι καταναλωτές έχουν εγκαταλείψει τους τηλεφωνικούς καταλόγους και τους καταλόγους εκτύπωσης και τώρα στρέφονται στον Ιστό για να βρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητούν..

Ωστόσο, παρά τα στατιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν τα οικονομικά πλεονεκτήματα από την ύπαρξη ενός ιστότοπου, περίπου οι μισές μικρές επιχειρήσεις εξακολουθούν να μην είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τους αριθμούς της βιομηχανίας, το 30% των μικρών επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει κατάστημα στον Ιστό παράγουν περισσότερο από το 25% των εσόδων τους λόγω των ιστότοπων τους. Και αυτός ο αριθμός είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί με τις αυξανόμενες τάσεις στις αγορές μέσω κινητού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρηματιών αναζητά μια λύση χαμηλού κόστους για να συμμετάσχει στην διαδικτυακή επιχειρηματική κοινότητα – και εκατομμύρια την βρίσκουν με το Atspace.

Το κεφάλι του Chris Velev και το λογότυπο Atspace

Ο Chris Velev του Atspace μας είπε πώς ο οικοδεσπότης έχει εξυπηρετήσει εκατομμύρια εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες για περισσότερο από μια δεκαετία.

«Επιτρέπουμε στους χρήστες να δημιουργήσουν τη δική τους πηγή φιλοξενίας Ιστού με μια ολοκληρωμένη λύση με το κλειδί στο χέρι», δήλωσε ο Chris Velev, Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ στη μητρική εταιρεία Atspace, AttractSoft. “Στην πραγματικότητα παρέχουμε τα πάντα, από την ίδια την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων έως τη χρέωση και την υποστήριξη πελατών.”

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η Atspace βοηθά εκατομμύρια επιχειρηματίες να εισέλθουν στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της δωρεάν υπηρεσίας φιλοξενίας. Είναι ένα αρχικό σχέδιο, χωρίς διαφημίσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αναδυόμενες επιχειρήσεις για να αρχίσουν να δημιουργούν την παρουσία στο διαδίκτυο που έχει καταστεί τόσο ζωτικής σημασίας για τη σύνδεση με τα εκατομμύρια καταναλωτών τεχνολογίας που ψωνίζουν στον Ιστό.

Και, όταν αυτές οι επιχειρήσεις ξεπεράσουν το δωρεάν επίπεδο, το Atspace καθιστά απλή τη μετάβαση στο premium κοινόχρηστο, VPS και τις αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας διακομιστών. Για το Atspace, έχει να κάνει με τους οργανισμούς να θέσουν τα απαραίτητα θεμέλια για επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα στον σημερινό ψηφιακό-κεντρικό κόσμο.

Δωρεάν φιλοξενία για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ιστότοπων για μετάδοση των ιδεών τους στο Διαδίκτυο

Με δωρεάν περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες, το δωρεάν πρόγραμμα φιλοξενίας της Atspace ενισχύει ιστότοπους σε μια ποικιλία βιομηχανιών και εφαρμογών – από ιστολόγια επιχειρηματικής φωτογραφίας έως καταστήματα ηλεκτρονικών επισκευών.

“Είμαστε ένας από τους παλαιότερους δωρεάν παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στον ιστό”, δήλωσε ο Chris. “Οι άνθρωποι μας έρχονται για περισσότερα από 10 χρόνια λόγω του επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε χωρίς κόστος.”

Κολάζ φωτογραφιών του κέντρου δεδομένων Atspace

Το μεγάλο κέντρο δεδομένων της Atspace επιτρέπει στην εταιρεία να υποστηρίζει ισχυρά πακέτα φιλοξενίας για περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες.

Για εταιρείες που φοβούνται το κόστος και τη δυσκολία που σχετίζεται με την ανάπτυξη ιστού, η δωρεάν λύση φιλοξενίας της Atspace μπορεί να προσφέρει έναν εύκολο και ανώδυνο τρόπο για να δοκιμάσετε νέες ιδέες με λίγη επένδυση. Το σχέδιο παρέχει στους χρήστες 1.000 MB χώρου στο δίσκο με απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και τρεις υποτομείς. Σε αντίθεση με πολλούς δωρεάν κεντρικούς υπολογιστές, το δωρεάν πακέτο του Atspace δεν εμφανίζει διαφημίσεις στον ιστότοπο ενός χρήστη και είναι διαθέσιμο για ζωή.

«Δεν κλείνουμε ποτέ δωρεάν λογαριασμούς», είπε ο Chris. “Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν το δωρεάν πακέτο μας μοναδικό.”

Καθώς οι επιχειρήσεις κλιμακώνονται, το Atspace προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης σε υπηρεσίες premium σε ανταγωνιστικές τιμές. Επειδή οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις λειτουργούν με περιορισμένους προϋπολογισμούς, πρέπει να υπολογίζουν κάθε επένδυση και αυτή η φιλοξενία χαμηλού κόστους μπορεί να προσφέρει σημαντική απόδοση της επένδυσης.

Προσφέροντας απρόσκοπτη μετεγκατάσταση σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες όταν οι ιστότοποι κλιμακώνονται

Το Atspace λειτουργεί με το μοντέλο υπηρεσίας freemium – δωρεάν υπηρεσίες διατίθενται σε όλους τους χρήστες και όσοι χρειάζονται αναβάθμιση σε προγράμματα επί πληρωμή μπορούν εύκολα να το κάνουν. Το Atspace παρέχει νέες επιχειρήσεις ανώδυνη μετανάστευση σε βελτιωμένα πακέτα φιλοξενίας που εγγυώνται υψηλά ποσοστά λειτουργίας.

Η αναβάθμιση σε μεγαλύτερα πακέτα και πιο προηγμένες υπηρεσίες επιτρέπει στις ΜΜΕ να αναπτύξουν τους ιστότοπούς τους καθώς επεκτείνονται οι επιχειρήσεις τους. Τα premium κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας της Atspace είναι ανταγωνιστικές τιμές και παρέχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης για να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις επισκεψιμότητας και περιεχομένου.

Εγγυήσεις φιλοξενίας κολάζ Atspace

Όταν οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται από το δωρεάν πρόγραμμα, το Atspace καθιστά απρόσκοπτη τη μετάβαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας premium.

Κατά την εξέταση ενός προγράμματος φιλοξενίας, οι επιχειρήσεις πρέπει να σκεφτούν τόσο το κόστος όσο και την αξιοπιστία. Τα δωρεάν πακέτα φιλοξενίας δωρεάν και χαμηλού κόστους συχνά θυσιάζουν τη διαθεσιμότητα, τους πόρους και τις υπηρεσίες για να διατηρήσουν τις τιμές ανταγωνιστικές. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Atspace. Ο οικοδεσπότης εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας, ακόμη και με τις δωρεάν υπηρεσίες του.

«Είναι η αποστολή μας να προσφέρουμε στους χρήστες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ανεξάρτητα από το σχέδιο στο οποίο βρίσκονται», δήλωσε ο Chris. “Προσφέρουμε το πλήρες φάσμα, από δωρεάν έως κοινόχρηστο και VPS έως αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών.”

Καθώς οι εταιρείες αρχίζουν να ξεπερνούν τα δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας τους, το Atspace στέλνει ειδοποιήσεις για προτεινόμενες αναβαθμίσεις. Μόλις οι επιχειρήσεις αποφασίσουν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες, το Atspace απλοποιεί τη μετανάστευση.

“Μόλις η ζήτηση του έργου σας αυξάνεται, το σύστημα σας ειδοποιεί αυτόματα για τα όρια που πλησιάζουν”, είπε ο Chris. “Έχουμε σχεδιάσει την πλατφόρμα για να χειριστούμε την αναβάθμιση με πολύ ομαλό τρόπο, επομένως οι χρήστες δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν κάποιο χρόνο διακοπής ή διακοπής της υπηρεσίας.”

Εξελιγμένες Ομάδες και Λύσεις για να διατηρηθεί ο ρυθμός με την αλλαγή τεχνολογίας

Το Atspace βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, βοηθώντας τις να αναγνωρίσουν πότε συνιστώνται αναβαθμίσεις. Για να συμβαδίσει με τους χιλιάδες αυξανόμενους πελάτες της και να αλλάζει συνεχώς τις τάσεις του κλάδου, η Atspace στράφηκε σε νέες λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εικονικοποίησης.

«Προσπαθούμε συνεχώς να καινοτομούμε, επομένως έχουμε ενσωματώσει νέα μέλη της ομάδας τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο Chris. «Προσπαθούμε να υιοθετήσουμε πολλές νέες τεχνολογίες όπως η εικονικοποίηση».

Φωτογραφία της ομάδας Atspace στην εργασία

Η ομάδα της Atspace είναι αφοσιωμένη στην εξέλιξη των προσφορών της με τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατειακής της βάσης.

Η εικονικοποίηση έχει γίνει μια αυξανόμενη τάση καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να εξοικονομήσουν χώρο, πόρους, χρόνο και χρήματα, μεταβαίνοντας μακριά από φυσικούς διακομιστές σε περιορισμένα κέντρα δεδομένων. Το πακέτο easyVPC του Atspace είναι ένα πακέτο φιλοξενίας VPS χαμηλού κόστους που προσφέρει ευελιξία με απεριόριστο κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης και κίνηση. Τα αναβαθμισμένα πακέτα, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Advanced, Professional και Enterprise της εταιρείας, προσφέρουν αποκλειστικούς επεξεργαστές με μεγάλη μνήμη RAM, χώρο αποθήκευσης και διαθεσιμότητα εύρους ζώνης.

«Προσπαθούμε όχι μόνο να ακολουθήσουμε τον κλάδο αλλά και να καθορίσουμε τις τάσεις από τις λύσεις που προσφέρουμε», δήλωσε ο Chris.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στην αφοσιωμένη ομάδα της Atspace που εκτείνεται σε πολλούς πολιτισμούς και ηπείρους, μας είπε ο Chris. Η Atspace απασχολεί μερικούς από τους πιο έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας, είπε ο Chris.

Επόμενο: Μια έξυπνη πλατφόρμα μάρκετινγκ για να βοηθήσει τις ΜΜΕ να δημιουργήσουν παρουσία στο Διαδίκτυο

Η εξυπηρέτηση του κλάδου ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτεί πολλή καινοτομία σε σύντομο χρονικό διάστημα, είπε ο Chris. Και η Atspace αντιμετωπίζεται συνεχώς με την παροχή νέων και βελτιωμένων τρόπων παροχής βοήθειας στις διαδικτυακές επιχειρήσεις.

«Έχουμε μια τεράστια πελατειακή βάση στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, στις κατηγορίες ασφαλιστικών εταιρειών, τραπεζικών οργανισμών και πολλά άλλα», δήλωσε ο Chris. «Αυτοί οι πελάτες χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα την υποδομή μας για να κλιμακώσουν τα έργα και τις υπηρεσίες τους.»

Για να συμβαδίσει με την προηγμένη τεχνολογία, η Atspace σχεδιάζει να εφαρμόσει περισσότερες λύσεις SaaS και μια πιο έξυπνη πλατφόρμα μάρκετινγκ που έχει δημιουργηθεί ειδικά με γνώμονα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι βελτιωμένες λύσεις SaaS επιτρέπουν στους χρήστες του Atspace να χρησιμοποιούν μια μεγαλύτερη ποικιλία λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο.

«Πηγαίνουμε προς την κατεύθυνση των φιλοξενούμενων λύσεων γιατί βλέπουμε ότι η υποδομή γίνεται όλο και περισσότερο ένα εμπόρευμα», δήλωσε ο Chris. «Πρέπει να διαφοροποιήσουμε τις προσφορές μας από τον ανταγωνισμό προσθέτοντας περισσότερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.»

Η Atspace εργάζεται για να εφαρμόσει το Solera ως μια έξυπνη πλατφόρμα μάρκετινγκ που επιτρέπει στις ΜΜΕ να διαχειρίζονται πιο εύκολα τα περιουσιακά τους στοιχεία ως απάντηση στις ψηφιακές τάσεις.

«Το έξυπνο μάρκετινγκ είναι το νέο πράγμα», είπε ο Chris. «Και στοχεύουμε να είμαστε ακριβώς στην αιχμή.»

Αν και είναι αλήθεια ότι οι μισοί μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κόσμου εξακολουθούν να μην έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, οι οικοδεσπότες όπως το Atspace αρχίζουν να το αλλάζουν προσφέροντας οικονομικά προσιτή φιλοξενία για να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν και να εμπορεύονται τις μάρκες τους για να εμφανιστούν μπροστά στην αυξανόμενη κοινότητα καταναλωτών που ψωνίζουν στο διαδίκτυο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me