Λειτουργία φόρμας συνάντησης: Το AmpliFi εξυπηρετεί ταχύτερα, WiFi ολόκληρου του σπιτιού μέσω ενός όμορφα σχεδιασμένου συστήματος ματιών

TL; Δρ: Η AmpliFi, η επωνυμία καταναλωτή του παρόχου εξοπλισμού δικτύωσης Ubiquiti Networks, έχει αποστολή να βελτιώσει την κάλυψη και την απόδοση του οικιακού Wi-Fi μέσω MeshPoints που εκτείνεται στην περιοχή. Το Setup είναι μια γρήγορη χρήση της εφαρμογής AmpliFi, η οποία καθοδηγεί τους χρήστες μέσω μιας γρήγορης και απρόσκοπτης διαδικασίας διαμόρφωσης. Τώρα, με την έκδοση AmpliFi Gamer’s χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες επιλογές για να παραμείνετε συνδεδεμένοι.


Σε μοντέρνα σπίτια εξοπλισμένα με ρομπότ, έξυπνους βοηθούς και θερμοστάτες αυτομάθησης, δεν θα περίμενε κανείς κάτι τόσο θεμελιώδες όσο το Διαδίκτυο να αποτύχει περιοδικά. Αλλά, ξανά και ξανά, συμβαίνει – συνήθως κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής στιγμής στην αγαπημένη σας σειρά Netflix.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την Malia Brady, Brand Communications Lead στο AmpliFi, είναι ότι περιμένουμε πάρα πολλά από τους παραδοσιακούς δρομολογητές.

«Οι λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν μόνο έναν δρομολογητή», δήλωσε η Μάλια. “Μπορεί να είναι ένας πολύ ισχυρός δρομολογητής, αλλά εάν στέλνει σήματα μέσω τοίχων από μπετόν, τότε δεν πρόκειται να λάβετε επαρκή λήψη στις περιοχές όπου το χρειάζεστε περισσότερο.”

Λογότυπο AmpliFi

Το AmpliFi καθιστά τη νεκρή ζώνη wifi παρελθόν.

Αντί να μεταδίδει σήματα wifi από ένα σημείο, καινοτόμα συστήματα πλέγματος όπως το AmpliFi εξαλείφουν τις νεκρές ζώνες μέσω πολλαπλών κόμβων πρόσβασης, παρέχοντας πανταχού παρούσα κάλυψη σε όλο το σπίτι.

Το AmpliFi, ειδικότερα, χρησιμοποιεί πολλαπλά ραδιόφωνα αυτόματης διαμόρφωσης και προηγμένη τεχνολογία κεραίας για να παρέχει συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης με εύρος έως 10.000 τετραγωνικά πόδια. Οι στιβαρές συνδέσεις μπορούν να διαχειριστούν τις τεχνολογικές απαιτήσεις του σύγχρονου σπιτιού, όπως ροή 4K, παιχνίδια, συνομιλίες βίντεο και οικιακά δίκτυα.

Και, παρόλο που το σύστημα είναι προηγμένο, δεν χρειάζεται να έχετε πτυχίο δικτύωσης για να απολαμβάνετε Wi-Fi σε επίπεδο επιχείρησης. Η ρύθμιση είναι απλή με την εφαρμογή AmpliFi, η οποία καθοδηγεί τους χρήστες στη διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι χρήστες έχουν επίσης την ευελιξία να ενισχύσουν τα σήματα wifi στις περιοχές του σπιτιού όπου τα χρειάζονται περισσότερο. Για όσους επικεντρώνονται σε βιντεοπαιχνίδια, η νέα έκδοση της AmpliFi Gamer’s Edition προσφέρει ακόμη και τις εξειδικευμένες λύσεις χαμηλού λανθάνοντος χρόνου που πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένοι οι παίκτες. Με προσαρμοσμένες λύσεις όπως αυτή και συνεχιζόμενα σχέδια ανάπτυξης, το AmpliFi στοχεύει στον εξορθολογισμό της συνεχώς ψηφιακής οικιακής μας ζωής.

Ένα ισχυρό σύστημα WiFi για το συνδεδεμένο σπίτι

Το AmpliFi δημιουργήθηκε ως καταναλωτικό απόσπασμα του εταιρικού παρόχου επικοινωνιών wifi Ubiquiti Networks το 2016. Εκείνη την εποχή, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ubiquiti Robert J. Pera ήταν πρόθυμοι να διερευνήσουν πώς η τεχνολογία wifi πλέγματος που χρησιμοποιείται σε σχήματα δικτύωσης υψηλών φρυδιών θα μπορούσε να επεκταθεί σε η οικιακή εμπειρία.

«Ήξερε ότι θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει στο περιβάλλον του σπιτιού, οπότε συγκέντρωσε μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές του μαζί με το σχέδιο για την εισαγωγή υψηλής ποιότητας WiFi σε σπίτια – και έτσι δημιουργήθηκε το AmpliFi», δήλωσε η Μάλια.

Φωτογραφίες της συσκευής στην αρχική ρύθμιση

Το σύστημα σχεδιάστηκε για να είναι τόσο όμορφο που δεν θα θέλετε να το κρύψετε.

Το προκύπτον σύστημα AmpliFi Mesh Wi-Fi περιλαμβάνει σταθμό βάσης δρομολογητή και δύο σημεία ασύρματου πλέγματος για τη διασφάλιση της μέγιστης οικιακής κάλυψης. Ο AmpliFi HD Mesh Router δημιουργήθηκε τόσο για αισθητική όσο και για ευκολία στη χρήση, με μινιμαλιστική σχεδίαση και διαισθητική οθόνη αφής που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την κατάσταση του δικτύου τους, να παρακολουθούν τις ταχύτητες και να ελέγχουν την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομος δρομολογητής ή σε συνδυασμό με το AmpliFi MeshPoint HD για την επέκταση της κάλυψης και την εξάλειψη των νεκρών σημείων σε όλο το σπίτι.

Καθώς τα σπίτια συνδέονται όλο και περισσότερο μέσω έξυπνων συσκευών και του IoT, η Μάλια είπε ότι το Διαδίκτυο έχει ουσιαστικά γίνει ένα βοηθητικό πρόγραμμα. «Ο καθένας έχει ένα smartphone, μια έξυπνη τηλεόραση, ένα iPad, κάθε είδους συνδεδεμένες συσκευές – και είναι δική μας δουλειά να διασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία που παρέχουμε επιτρέπει στους ανθρώπους να συνδέουν απρόσκοπτα όλες αυτές τις συσκευές στο wifi χωρίς καθυστέρηση», είπε. “Εργαζόμαστε πάντα για να διασφαλίσουμε ότι το Wi-Fi μας είναι πραγματικά ισχυρό.”

Η εφαρμογή AmpliFi: Σχεδιασμένη για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Εκτός από την αδιάλειπτη υπηρεσία, οι σημερινοί πελάτες απαιτούν μια εύκολα προσβάσιμη και χωρίς προβλήματα εμπειρία χρήστη. Η AmpliFi δημιούργησε την προσαρμόσιμη εφαρμογή της έχοντας κατά νου, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται το wifi τους από το σπίτι και από απόσταση χρησιμοποιώντας μόνο ένα smartphone.

Με γρήγορη ρύθμιση και ρύθμιση παραμέτρων, καθώς και αυτόματες ενημερώσεις, η εφαρμογή διευκολύνει την παρακολούθηση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, τη λήψη ενδείξεων απόδοσης και τον έλεγχο των ταχυτήτων ISP.

«Πολλοί δρομολογητές στην αγορά σήμερα μοιάζουν με νεκρές αράχνες που σας κάνουν να αναβοσβήνουν και σας αρέσει,« Δεν ξέρω τι συμβαίνει », είπε η Μάλια. “Αλλά το AmpliFi είναι υπέροχο, επειδή παρέχουμε τη διαδραστική οθόνη αφής στη συσκευή και την εφαρμογή για τη διάγνωση προβλημάτων και την παροχή των πληροφοριών που χρειάζεστε.”

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης τη δυνατότητα διαχείρισης της πρόσβασης επισκεπτών για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασής σας, ιεράρχηση των πελατών wifi βάσει των αναγκών χρήσης διαδικτύου και διαχείριση του συστήματός σας από απόσταση μέσω Google ή Facebook. Οι γονείς θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την ικανότητα της εφαρμογής να καθορίζει προφίλ χρηστών, να διαμορφώνει γονικούς ελέγχους και να αποσυνδέει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο για καθορισμένους χρήστες κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών (όπως όταν ελπίζετε ότι τα παιδιά θα κοιμηθούν, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το Netflix binge).

«Ακόμη πιο σημαντικό, όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς πονοκεφάλους», είπε η Μάλια. «Το σύστημα και η εφαρμογή είναι πολύ plug and play», είπε. “Απλά συνδέστε το δρομολογητή και θα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτόν και στην εφαρμογή διαισθητικά – δεν χρειάζεται να είστε ειδικός δικτύου για να το χρησιμοποιήσετε.”

Η έκδοση του AmpliFi Gamer: Χαμηλή καθυστέρηση, Υψηλή απόδοση

Η αγορά βιντεοπαιχνιδιών συνεχίζει να ανεβαίνει και δεν φαίνεται να επιβραδύνεται σύντομα. Σύμφωνα με τον Nielsen, το 64% του πληθυσμού των ΗΠΑ θεωρούνταν οι ίδιοι παίκτες το 2017. Επιπλέον, μια μελέτη Statista του 2017 έδειξε ότι το 22% αυτών των αυτοπροσδιοριζόμενων παικτών PC πέρασαν το 61% έως 80% του χρόνου τους σε διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες..

Προς το σκοπό αυτό, το AmpliFi άλλαξε πρόσφατα το παιχνίδι με την πιο κυριολεκτική έννοια με την εισαγωγή της νέας AmpliFi Gamer’s Edition, ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ροής. Το σύστημα διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία GeForce NOW QoS που αναπτύχθηκε από την Ubiquiti με την υποστήριξη της NVIDIA. Η λειτουργία συμβάλλει στην παροχή ταχύτατων ταχυτήτων δικτύου και εξασφαλίζει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, ακόμα και όταν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία στο δίκτυο.

AmpliFi Gamer's Edition

Game on: Η έκδοση AmpliFi Gamer διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια γρήγορη, αδιάλειπτη εμπειρία παιχνιδιού.

«Αναγνωρίζουμε ότι διαφορετικά άτομα έχουν διαφορετικές ανάγκες με το wifi τους», είπε η Μάλια. “Υπήρχε μια ιδιαίτερα καλή ευκαιρία να προσαρμόσετε τη συσκευή για την αναπτυσσόμενη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι ήταν πραγματικά ισχυρή και προσαρμόσιμη, ωστόσο παίζετε.”

Η έκδοση AmpliFi Gamer μπορεί να διαμορφωθεί σε δύο διαφορετικές τοποθετήσεις – είτε στη μέση του σπιτιού για να εξασφαλίσει εξαιρετική απόδοση σε οποιοδήποτε δωμάτιο, είτε στη σειρά, επεκτείνοντας το σήμα σας σε όλο το σπίτι. Και, όπως με όλα τα συστήματα του AmpliFi, οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσθέσουν επιπλέον σημεία πλέγματος σε όλο το σπίτι για να επεκτείνουν την κάλυψη, όπως απαιτείται.

«Αισθανόμαστε ότι είναι ένα πολύ επεκτάσιμο σύστημα που είναι επίσης πολύ ισχυρό και εύκολο στη χρήση», δήλωσε η Μάλια.

Προσαρμόσιμες λύσεις και συνεχής ανάπτυξη

Η Μάλια δήλωσε ότι η εταιρεία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους χρήστες για να ενημερώσει τον οδικό χάρτη ανάπτυξης προϊόντων της, είτε αυτοί οι χρήστες προέρχονται από την πλευρά του AmpliFi είτε του Ubiquiti των επιχειρήσεων.

«Υπάρχουν πολλές δοκιμές που αφορούν την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και την τοποθέτηση νέων ιδεών στην παραγωγή», είπε. “Στηριζόμαστε πάντα στην κοινότητα των χρηστών μας για σχόλια σχετικά με το τι λειτουργεί για αυτούς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τι χρειάζονται.”

Το AmpliFi είναι ήδη μπροστά από την καμπύλη σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς δρομολογητές που διαταράσσουν το Netflix και σχεδιάζει να παραμείνει έτσι μέσω της συνεχούς ανάπτυξης

«Θα υπάρχουν πάντα νέα προϊόντα wifi και θα εργαζόμαστε πάντα σε νέα προϊόντα για να παραμένουμε μπροστά από την καμπύλη όταν πρόκειται να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να παραμείνουν συνδεδεμένοι», δήλωσε η Μάλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map