Течен уеб преглед

„Запознахме се с няколко ключови членове на екипа на Liquid Web и нека да ви кажем: Страстта, която влагат да говорят за своите продукти, намеква, че това е компания, която си струва да проверите. Liquid Web може да се похвали с върховно време за работа, винаги за вас и постоянен ангажимент за изграждане на повече функционалност за клиента.


Liquid Web има излишно изградена многостепенна мрежа с четири центрове за данни в САЩ плюс още един в Амстердам. Компанията се възползва от всички най-нови технологии на пазара и притежава целия си хардуер, като дава на Liquid Web повече контрол върху опциите, които може да предложи на клиентите.

Liquid Web има три основни песни за управляван хостинг, без да включва решения за WordPress и WooCommerce. Плащате малко премия за управляван хостинг, но спокойствието, което получавате в замяна, е безценно.

С Liquid Web, който поема управлението на инфраструктурата, вие можете да се съсредоточите върху това, което наистина е важно: вашето съдържание и / или вашите клиенти. Клиентите могат лесно да инсталират популярен софтуер за блогове и инструменти за електронна търговия чрез постоянно популярния и лесен за използване cPanel. Потребителите получават неограничени имейл акаунти, сигурен достъп със SSH и наистина бързи зареждания на страници благодарение на SSD съхранение.

Ако се стигне до бедствие или възникнат въпроси, вие никога не сте сами. След минути можете да сте на линия с високо обучен техник, който ще бъде добре оборудван да ви преведе през всяка холетна дилема. Политиката за подкрепа на Liquid Web за най-добри усилия означава, че компанията ще се опита да помогне по всякакъв възможен начин, дори ако изисква работа извън традиционните услуги.

Изводът е, че ако сте готови за истинската сделка в уеб хостинга – мощен хардуер и екип, на който можете да разчитате – трябва да помислите за Liquid Web. Въз основа на нашия опит, наистина не е изненада, че клиентите последователно ваучат за хостинг с течен уеб. “

 • Heroic Support® и напълно управлявани хостинг услуги
 • Linux или Windows налични опции с Plesk или cPanel
 • Индустриален лидер в лоялността на клиентите и оценката на NPS
 • Оптимизирани виртуални сървъри, доказани по-бързо от AWS и Rackspace
 • 100% гаранция за ъптайм, плюс архивиране и инструменти за сигурност
 • Започнете сега в Liquid Web.

„Силният костюм на Liquid Web се ​​управлява от специален хостинг на сървъри. Компанията притежава и управлява пет най-съвременни центрове за данни в САЩ и Европа работи неуморно за изграждането и поддържането на персонализирани решения за допълнителна производителност и сигурност.

Liquid Web предлага едно- и двупроцесорни сървъри с напълно, ядро ​​или самостоятелно управлявани планове. Всяка машина се доставя с най-малко 500 GB високопроизводително съхранение на твърдо състояние и 1 TB SATA устройство за архивиране. Компанията разпредели RAM и ширината на честотната лента, превъзхожда конкурентите и предоставя на клиентите луксозни среди, подготвени за скорост.

Собствениците на сайтове могат допълнително да надграждат RAM и размера на диска, както и да извлекат печалба от добавки за cPanel или Plesk Onyx контролен панел, усъвършенствана DDoS защита и подобрена сигурност.

С участието на най-високотехнологичното оборудване на Cisco, мрежата Liquid Web n + 1 е излишно изградена, за да позволи на маршрутизиращите устройства бързо да се самоизлекуват. Те са проектирани да отскачат и коригират системни повреди, без да прекъсват връзката на клиента. С интегрирането на премиерни доставчици, ниво 3, Verizon, Comcast, Cogent и Equinix, течната уеб мрежа е оптимизирана за бързо и устойчивост на неизправности.

Ако искате богати на функции специални ресурси и безмилостно надеждна техническа поддръжка, Liquid Web трябва да бъде в списъка ви с къси списъци. Компанията е известна със силни предложения за управлявани услуги, но недостатъкът на управлявания хостинг обикновено е цената. Liquid Web обаче не ви оставя да висите там – вътрешните решения поддържат гъвкавостта и ефективността на нивото на облаците и намаляват разходите. “

 • 100% гаранции за продължителност на мрежата и мощността
 • Персонализирани конфигурации, SSD дискове и незабавно осигуряване
 • Автомиграции, архивиране и наблюдение в реално време
 • Добавки за съхранение на блок / обект и балансиращо натоварване
 • Windows или Linux сървъри с 100% гаранция за ъптайм
 • Започнете сега в Liquid Web.

„Засега не е тайна, че Liquid Web е известен с най-добрите в своята технология и надеждност, които надхвърлят очакванията. Облачните VPS среди на компанията въплъщават тази репутация в най-голяма степен – включително управлявани продукти на WordPress и WooCommerce.

Liquid Web предлага мощно облачно VPS решение, подкрепено от популярните SLAs на компанията, обещаващи високи скорости на работа и високо надеждна помощ от експертите на Heroic Support®. С мощни SSD дискове и, разбира се, екипа на Heroic Support®, VPS платформата блести сред управляваните услуги, предлагани в Liquid Web. Ще платите малко премия за управляван хостинг, но има причина клиентите да се стремят към управлението на свободни ръце на Liquid Web, невероятните SLAs и отличните времена за безработица.

Защитеното с RAID SSD съхранение е стандартно за потребители на Liquid Web VPS, което намалява латентността и поддържа бързо и сигурно зареждане на страницата ви. Компанията предлага набор от планове за управление, както и контрол на cPanel и достъп до API, така че получавате перфектното ниво на поддръжка на инфраструктура за управление за вас и вашия сайт.

Течната VPS инфраструктура е разработена с приоритетите на клиентите. Тези решения са идеални за потребители, които искат гъвкавост като облак. Клиентите могат незабавно да предоставят и разгърнат своя виртуален сървър, лесно да надграждат, понижават, клонират или преоразмеряват.

Ако искате лесно мащабиране, бърза скорост, персонализирани функционалности и несравнима поддръжка, не търсете по-далеч от Liquid Web за вашия VPS. Компанията притежава целия хардуер и разполага с голям екип за разработка, така че технологичните възможности са почти неограничени. “

 • Високоскоростен хостинг това е по-бърз от AWS, Rackspace и Digital Ocean
 • БЕЗПЛАТНИ архиви, CDN, root достъп и DDoS защита
 • До 16 процесора с всички SSD хранилища
 • Избор между cPanel или Plesk Onyx контролен панел
 • Мониторинг в реално време и 100% гаранция за продължаване
 • Започнете сега в Liquid Web.

„Сред най-новите допълнения към продуктовото портфолио на компанията, управляваните решения за хостинг на WordPress и WooCommerce на хостинг на Liquid Web са изградени върху инфраструктурата на VPS и Heroic Support®, която клиентите на Liquid Web вече обичат. Напълно управляваната поддръжка освобождава собствениците на сайтове на отговорността за поддържането на основните инсталации и актуализации, както и мониторинга на сървърната инфраструктура. Вие управлявате вашия WordPress блог или бизнес, Liquid Web ще изпълнява останалите.

За разлика от други първокласни хостове на WordPress като WP Engine или Flywheel, Liquid Web не изгражда пакети около използване на честотна лента или месечни посетители. Всеки пакет има достатъчно SSD хранилище и честотна лента, за да надвиши броя на разрешените сайтове. Няма надбавки за увеличаване на трафика и собствениците на сайтове могат бързо да добавят ресурси само с обаждане.

Вместо WP MultiSite, Liquid Web си партнира с iThemes, за да предостави на собствениците на сайтове iThemes Sync Pro. Администраторите на сайтове могат да наблюдават множество сайтове от едно интуитивно табло за управление, като получават представа за време на работа и престой, Google Analytics и SEO ефективност.

WordPress е любима наша препоръка както за лични, така и за професионални уебсайтове. Когато комбинирате гъвкавостта и интуитивността на WordPress с най-добрата в класа инфраструктура и поддръжката на Liquid Web, имате мач, направен в хостинг небето.

Управляваните планове за хостинг на WordPress и WooCommerce на компанията ще ви предоставят цялата производителност и персонализиране, които искате, без да изпитвате неудовлетвореност. Ако мислите да създадете WordPress сайт, трябва да помислите да позволите на Liquid Web да ви помогне да го направите. “

 • Управлявани сървъри, БЕЗПЛАТНИ миграции и Heroic Support®
 • Наблюдавайте няколко сайта едновременно с iThemes Sync Pro
 • Неограничен брой показвания на страници и без такси за излишък
 • Автоматично компресиране на изображения и актуализации на плъгини
 • БЕЗПЛАТНО лакиране на кеширащия слой и PHP 7 поддръжка
 • Започнете сега в Liquid Web.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map