Преглед на Hivelocity

„Хвърляйки пълната си тежест на компанията за насърчаване на успеха на клиентите си, Hivelocity е нараснал от един масив от сървъри в мръсно мазе до притежаването и експлоатацията на повече от 65 000 квадратни фута центрове за данни в югоизточните Съединени щати и Лос Анджелис. Базираният в Тампа хостинг доставчик превъзхожда разгръщането на специализирани сървъри с голи метали, като същевременно предоставя множество опции за производителност, сигурност и управление, които позволяват на клиентите да изработят хостинг среди, най-подходящи за техните бизнес нужди.


В допълнение към специализираните сървъри, Hivelocity предоставя и услуги за колокация и облачен хостинг за хиляди клиенти в повече от 130 страни. Понастоящем компанията разполага с хиляди сървъри и има място за много повече в центрове за данни, насочени към HIPAA и PCI съответствие и притежаващи SSAE-16 сертификати. Явно горд с умението си за обработка на данни, Hivelocity е един от малкото домакини, който предлага виртуални обиколки и публикува видео на живо на фирмени съоръжения.

Ние сме гадно за технически настроени хостинг екипи, които намират начин да изграждат и управляват собствена инфраструктура, а техническата експертиза на 65 служители на Hivelocity е показана от невероятната подкрепа и наличност, предоставена на клиентите.

С инженери само на няколко крачки от хардуера на клиентите по всяко време на деня и нощта, Hivelocity е средно 15-минутна реакция на билети. Както при повечето уважавани домакини, поддръжката е достъпна 24 часа в денонощието чрез билети, телефон и чат на живо. Hivelocity обаче свети в свързването на клиентите директно с знаещите хора, които бързо могат да разрешат проблем, а не да насочват заявки чрез различни служители и офиси.

Hivelocity вече предлага внушителните 99,999% споразумение за ниво на обслужване на мрежата, което поставя компанията в горния ешелон на надеждни хостинг среди. Докато другите домакини са склонни да се придържат към стандартните 99,9% гаранции за продължаване на времето, за да си осигурят повече възглавница или място за прекаляване, ние обичаме, че Hivelocity все още успява да пренастрои по вече впечатляващите пет-девет процент – три години подред, от 2014 до 2016 г. , компанията достави магическа 100% наличност. Не виждаме причина да очакваме нещо по-малко от Hivelocity в бъдеще. “

 • 4 собствени и управлявани центрове за данни
 • Предварително изградени или персонализирани специализирани сървъри
 • 7-минутни внедрения сървър
 • 15-минутна средна реакция на билети
 • 100% безсрочен срок на доставка 2014-2016
 • Започнете с Hivelocity сега.

„Представяйки максималното в специалната гъвкавост на хостинг сървъра, Hivelocity предлага повече от 1000 хардуерни конфигурации, които клиентите могат да адаптират към техните специфични бизнес нужди и цели. Компанията разполага със стотици сървъри всеки месец, много за по-малко от 10 минути.

Сървърите с висока скорост се предлагат с няколко различни версии на процесори Intel Xeon, като между тях са от четири до неприлични 36 ядра за максимална изчислителна мощност. Фирмите могат да се наслаждават на безплатна входяща честотна лента, а прехвърлянето на данни се случва между 20TB или 1Gbps без измерена скорост.

За онези организации, които се нуждаят от работа на земята, компанията има повече от дузина предварително конфигурирани пакети от сървъри, готови за това, което Hivelocity нарича незабавно внедряване, след като клиентът избере различни софтуерни, честотна лента и опции за добавки. Въпреки че предоставянето може да е близо до момента, на сървърите е необходимо приблизително седем минути или по-малко, за да станат онлайн. Hivelocity не намалява и моменталните сървъри – съхранението, честотната лента и паметта изпреварват много конкуренти на подобна ценова точка, а всички специализирани сървъри идват с 10 GB свободно облачно пространство за съхранение.

Персонализираните специализирани сървъри се разгръщат в рамките на 24 часа и позволяват на клиентите да изработят рентабилни решения за хостинг на сървър. Hivelocity дава на организациите около 16 базови конфигурации за смесване, съвпадение и надстройка при нужда, или клиентите могат да се консултират безплатно с експертите на компанията.

Въпреки че наличният хардуер и архитектура на компанията е възвишен, нашата малка роля е, че Hivelocity оставя повече от управлението на сървъра на клиентите, отколкото някои други първокласни хостове. Разбира се, клиентите на специализирани сървъри са склонни да имат повече знания и мнения за това как средата им трябва да бъде структурирана и поддържана. Но необходимостта да изберете допълнителен план за управление на услуги на стойност 30 долара на месец, който да включва основни функции, включително актуализации и корекции на операционната система, Softaculous инсталационни скриптове, настройка на cPanel и WHM, оптимизация на производителността или помощ при архивиране, изглежда малко стръмна или ненужна . “

 • Закаляване на сървъра при разполагане
 • БЕЗПЛАТНА входяща честотна лента
 • БЕЗПЛАТНИ 10 GB съхранение в облак
 • Денонощна поддръжка
 • 99,999% гаранция за ъптайм с мониторинг и сигнали
 • Започнете с Hivelocity сега.

„Въпреки че Hivelocity не предлага конкретен хостинг план на WordPress, за разлика от много други доставчици на хостинг услуги, които преглеждаме, отзивчивата поддръжка и престижната архитектура на компанията правят солиден вариант за хостинг за WordPress за бизнес, заслужаващ внимание.

Освен ако не е персонализирано друго, всички сървъри се предлагат със съхранение, захранвано от твърди дискове, които рутинно показват 20 пъти по-бърза работа. Тази скорост е от решаващо значение при хостинг на WordPress, особено при достатъчно големи мащаби, за да изискват специализирани сървъри.

Hivelocity допълнително увеличава скоростта със световна мрежа за доставяне на съдържание, включваща 25 точки на присъствие на пет континента. Тежкото съдържание, като видео, аудио и изображения, може да бъде разпространено по целия свят, за да бъде по-близо до посетителите на сайта, а собствениците на сайтове се таксуват само за количеството изпратени данни.

Патентованата платформа на компанията, myVelocity, помага на потребителите да наблюдават подробности за използването и сигурността на тяхното съдържание. Наричането му като система за управление на съдържанието обаче може да е малко объркващо или подвеждащо, особено предвид контекста на WordPress. Мисленето за myVelocity като система за управление на CDN изглежда много по-подходящо. Независимо от това, интуитивният и рационализиран интерфейс осигурява подробен контрол и анализи, като същевременно дава възможност на администраторите на сайтове незабавно да премахват или обезсилват съдържанието, да блокират достъпа въз основа на различни географски контроли и да защитават съдържанието чрез различни методи. Добавете в динамичното кеширане и управление на сървър на произход, а CDN на Hivelocity е достойна инвестиция за мащабни WordPress инсталации.

Въпреки че характеристиките на Hivelocity за ефективност и сигурност не са особено пригодени или предлагани на пазара на екосистемата на WordPress, подобно на други хостове само за WordPress, силните страни на компонентите дават възможност на услугите на компанията да се конкурират на високо ниво за хостинг на ниво предприятие на широко популярните система за управление на съдържанието. “

 • Управлявайте съдържание с myVelocity
 • CDN с изплащане
 • Защитните стени & DDoS защита
 • Ежедневно архивиране & Инструмент за бързо възстановяване
 • Водещи SSL сертификати
 • Започнете с Hivelocity сега.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map