MotoCMS преглед

„Като лъскав и модерен създател на уебсайтове, MotoCMS е точно на равни с други известни платформи, включително Wix, Weebly и Squarespace. Ние всъщност предпочитаме интерфейса на MotoCMS заради неговата необикновена способност да опакова стотици функции и опции, без да губи удобната за потребителя лесна за навигация персона.


Потребителите могат да избират от повече от 2500 шаблона, всички от които имат впечатляващи, уникални дизайни, които се отличават с удобна за мобилност реакция, повече от 100 персонализируеми блока за съдържание и вградени инструменти за блогове и електронна търговия.

За разлика от други строители обаче, MotoCMS е самостоятелна платформа, която изисква инсталация на отделен хостинг акаунт. Въпреки че оценяваме гъвкавостта и контрола, предоставен на потребителите, атрибутът добавя допълнителен сложен слож за традиционната аудитория на строителите на уебсайтове на начинаещи и собственици на сайтове за първи път.

Компанията предоставя на потребителите безплатен пробен период от 14 дни, за да получат начало в създаването на дизайн и взаимодействието с шаблона и ще запазят качено съдържание и персонализиране в продължение на седмица след изтичането на изпитанието. Преместването на съдържанието към постоянно решение за хостинг обаче е сигурно, че ще привлечете неопитни клиенти, които може да не искат да похарчат $ 50, за да има техник MotoCMS да се погрижи за инсталацията.

Като цяло, MotoCMS е фантастична опция, която се откроява на препълнения пазар за създаване на уебсайтове. Зашеметяващите шаблони и модерен интерфейс със сигурност впечатляват начинаещите, но най-добрата ниша на платформата е с по-настроени към разработчиците хора, които могат да се справят с по-техническия процес на инсталиране и да оценят нюансираните дизайни. “

 • Редактор на шаблони с влачене и пускане
 • БЕЗПЛАТНА година поддръжка 24/7
 • БЕЗПЛАТНИ шаблони за онлайн магазин
 • Редактирайте отзивчивите дизайни на всяко устройство
 • SEO-приятелски инструменти и URL адреси
 • Започнете с MotoCMS сега.

„С ценовите етикети, които обикновено се движат около $ 150 или $ 200, лицензът за шаблон на MotoCMS и включеният интерфейс за програмисти със сигурност не са сред най-достъпните опции за създаване на уебсайт – но хостингът, използван за захранване на вашия сайт MotoCMS, може да бъде сигурен.

Продуктите на MotoCMS се лицензират на клиенти на база домейн, което означава, че могат да се използват само в един уебсайт. Потребителите закупуват лиценз за използване на конкретен шаблон, който след това идва с достъп до визуалния редактор на сайтове на WYSIWYG и годишна поддръжка на 24/7. Компонентът за обслужване на клиенти със сигурност си заслужава да се отбележи, тъй като техническата поддръжка често е възпалено място за други строители на сайтове. Вместо да оставя подкрепа на широка общност от потребители, екипът на MotoCMS е отзивчив, приятелски настроен и знае за вътрешното функциониране на платформата.

След 14-дневна безплатна пробна версия, клиентите, които искат да продължат да използват MotoCMS, ще трябва да прехвърлят уебсайта си на отделен хостинг доставчик. Въпреки че компанията поддържа партньорства с InMotion хостинг и Bluehost – двама от любимите ни доставчици на всички времена – потребителите могат да се регистрират с всеки хост, който поддържа PHP 5.4. 5.5 или 5.6, Zend Guard Loader и MySQL бази данни.

InMotion, изборът на повечето клиенти на MotoCMS, осигурява неограничено пространство за съхранение, захранвано от 20 пъти по-бързи твърдотелни устройства, известни иначе като SSD дискове. В допълнение към денонощната поддръжка и безплатна регистрация на домейни, собствениците на онлайн магазини ще оценят неограничени имейл акаунти, 250 долара рекламни кредити и безплатен SSL сертификат.

Bluehost, от друга страна, предлага още по-достъпна опция за онези, които просто се намокриха в пула за създаване и управление на уебсайтове. За по-малко от $ 3 на месец клиентите на Bluehost могат да се насладят на до 50 GB място за съхранение, съчетано със същата 24/7 поддръжка и безплатни функции за регистрация на домейни. “

 • Безпроблемно сдвояване на MotoCMS с хостинг InMotion или Bluehost
 • БЕЗПЛАТНИ имейл акаунти ви свързват с клиенти
 • SSD захранва за бърза работа
 • Техническа поддръжка на разположение 24/7/365
 • Наличен е БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат
 • Започнете с MotoCMS сега.

„Въпреки впечатлението, че създателите на уебсайтове са единствено за начинаещи, които не се стремят към технологии, MotoCMS се отличава, като апелира към разработчиците и бизнеса, които търсят възможността да избират впечатляващи, напълно функциониращи уебсайтове със звездни дизайни за част от времето, необходимо за кодирането му от нулата..

Извън кутията, платформата MotoCMS включва модерен, рационализиран блог интерфейс с основни инструменти за оптимизация на търсачките и същия удобен интерфейс за влачене и пускане. Писателите ще намерят системата за блогове MotoCMS доста лесна за използване, въпреки че е доста проста в сравнение с високомощни платформи като WordPress.

Там, където MotoCMS наистина блести, е с шаблоните на eStore на компанията. Всички 60 дизайна са отзивчиви и оборудвани с впечатляващо табло за управление на онлайн магазина за управление. Други създатели на уебсайтове обикновено включват способностите за онлайн продажба като добавка за услуга, но ние обичаме колко добре MotoCMS интегрира безпроблемно електронната търговия в административния портал.

Продавачите могат да предлагат неограничен брой продукти и услуги за продажба и да добавят подробна информация и филтри, които гарантират, че потенциалните клиенти могат да намерят точно това, което търсят. MotoCMS е съвместим с различни възможности за обработка на плащания, а таблото поздравява предприемачите със звездно визуално представяне на техния бизнес успех. Собствениците на магазини могат лесно да проверяват състоянието на поръчките и да проследяват поведението на клиентите, всичко от един и същ интерфейс за плъзгане и пускане, използван за настройване на дизайна на магазина им. “

 • Персонализирани шаблони за 60 индустрии
 • БЕЗПЛАТНА 14-дневна пробна версия за онлайн магазин
 • Лесно табло за управление на поръчки, клиенти и продукти
 • Неограничени продукти с вградени търсения и филтри
 • Множество опции за плащане и джаджи
 • Започнете с MotoCMS сега.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me