Хостингер Преглед

„Зад мисията да улесни живота на разработчиците на уебсайтове и техните клиенти, Hostinger предоставя бързи, стабилни и модернизирани услуги на цена, която е много трудна за преодоляване.


Основана през 2004 г., заредената компания засяга 10-те милиона потребители след десетилетие по-късно, постигайки акредитация на ICANN и локализиране на услуги в 39 страни. Сега Hostinger обслужва повече от 29 милиона клиенти и вижда средно 20 000 нови потребители да се регистрират всеки ден – приблизително нов клиент на всеки пет секунди.

Със седалище в Литва, екипът на компанията от около 250 служители поддържа няколко международни офиса и силна сила от отдалечени работници, за да гарантира, че услугите и поддръжката на Hostinger са винаги работещи и отзивчиви. Като такъв, Hostinger може да предложи денонощна поддръжка за чат на живо и 99,9% гаранция за продължаване на услугата.

Компанията се концентрира върху богат на ресурси споделен хостинг и мащабируеми виртуални сървъри. Бившият се гордее с приятелски оптимизации за WordPress и интуитивен конструктор на уебсайтове с плъзгане и пускане, заедно с ежедневни или седмични архиви и безплатно име на домейн за годишни планове.

Хостингерът очевидно има за цел да постигне перфектния баланс между цена и производителност. Вместо да предлага подпарт услуги на най-ниската цена в бранша, компанията оборудва инфраструктурата си с мощни твърди дискове и наскоро дори завърши самоналожено предизвикателство за постигане на перфектен резултат в Google PageSpeed ​​Insights. Намирането на SSD дискове и това ниво на работа на цена по-ниска от повечето конкуренти е поразителна победа за компанията. “

 • 24/7/365 поддръжка на билети и чат на живо
 • 99,9% гаранция за продължаване на мрежата
 • БЕЗПЛАТЕН домейн, създател на сайтове, архивиране и SSL сертификат
 • Неограничена честотна лента, бази данни и имейл акаунти
 • Скоростите SSD оптимизират производителността
 • Започнете с Hostinger сега.

„Тъй като пазарът на споделен хостинг става все по-наситен, неограничено пространство за съхранение, честотна лента и имейл акаунти стават изненадващо средни. Хостингер обаче разширява рутинните, очаквани показатели до по-големи дължини – броят на уебсайтове, бази данни, потребители на FTP, поддомейни и паркирани домейни са неограничени за повечето клиенти.

Клиентите на хостингер, които избират малко по-скъпите (но все пак доста разумни и изключително достъпни) хостинг пакети Premium и Business се радват на неограничена изчислителна мощност и безплатна регистрация на имена на домейни, заедно с безплатни резервни копия. Клиентите на Premium ще видят производителност, която измерва до два пъти по-бързо от най-евтиния споделен хостинг план на компанията, докато бизнес потребителите се възползват от скорости до четири пъти по-бързи. Тези потребители също ще получават ежедневни резервни копия (вместо седмично), луксозна поддръжка, безплатен SSL сертификат и два пъти по-голяма мощност и памет за обработка.

Най-ниското ниво на споделени хостинг услуги на компанията, насочено към малки, единични сайтове, е под показателя за $ 3 на месец. Макар и напълно адекватни за нови проекти, професионални резюмета и нови блогове, препоръчваме на потребителите да се регистрират за един от по-високите планове; място за растеж е важно, а решението за мислене напред елиминира всякакви потенциални проблеми с надграждане на услуги или мигриране на файлове.

Като цяло оценяваме как Hostinger не жертва производителността и функционалността, когато се опитва да се хареса на собствениците на сайтове, съобразени с бюджета. Цялостната SSD инфраструктура на компанията, съчетана с включването на лесен за използване строител на сайтове, увеличаване на скоростта на максимум и опции за безплатен SSL сертификат и име на домейн, са сигурни, че улесняват трайните и дългосрочни връзки с хостинг. “

 • Неограничено всичко, от честотна лента до бази данни
 • БЕЗПЛАТЕН строител на сайтове & Ъпгрейди на производителността на WordPress
 • БЕЗПЛАТНИ дневни или седмични резервни копия
 • 90+ скрипта за автоматично инсталиране и персонализиран контролен панел
 • SSH достъп & SSL сертификати
 • Започнете с Hostinger сега.

„Лазерният фокус на хостингера върху предоставянето на достъпни решения за хостинг блести най-ярко с VPS пакетите на компанията. Компанията предоставя шест различни планове за виртуален сървър, включително един, който струва по-малко от 5 долара. Независимо от кой план клиентите избират, собствениците и посетителите на сайтове ще се радват на цялата SSD инфраструктура, която зарежда страници до 30 пъти по-бързо от много споделени хостинг услуги.

Въпреки че дисковото пространство, RAM паметта и капацитетът на честотната лента са леко докосване по-ниски от тези на много основни конкуренти, цените на Hostinger отразяват ограниченията. Администраторите на сайтове вероятно няма да пропуснат допълнително 10 GB пространство за съхранение, но е по-вероятно да забележат и оценят $ 5 или около месец на месец, които спестяват при хостинг с висока мощност. Ключово отличие, което трябва да бъде наясно, е липсата на управлявани услуги. Опитните разработчици обаче не трябва да имат проблеми с използването на мощния контролен панел на компанията и ние вярваме, че екипът за поддръжка на Hostinger е готов да се справи с всяка задача или предизвикателство, хвърлено по пътя си.

Клиентите могат да управляват изчислителните ресурси чрез администраторския портал, което позволява на администраторите да рестартират сървърите или да ги включват или изключват. Потребителите могат бързо да инсталират или актуализират операционни системи или приложения само с няколко кликвания или да преглеждат статистически данни за ефективността или да управляват паролите за root достъп. Тези, които предпочитат cPanel, могат да изберат да управляват архивиране и възстановява, наред с други компоненти, в познатия интерфейс.

За разлика от споделените хостинг услуги на Hostinger, плановете за виртуални сървъри не включват безплатна регистрация на домейн. Акредитираният от ICANN регистратор предлага невероятно евтини регистрации на домейни. Адресите, завършващи на .com и .net, струват по-малко от 10 долара годишно, докато домейните .biz и .org все още са няколко долара по-достъпни, когато са регистрирани чрез Hostinger, в сравнение с повечето конкуренти. Домените с тези разширения струват около $ 12 на година. “

 • Облачна базирана SSD инфраструктура за бързина и надеждност
 • Удвоете вашата RAM памет с периоди на разрушаване
 • БЕЗПЛАТНИ специализирани IPv4 и IPv6 адреси
 • Персонализиран контролен панел за рестартиране и инсталиране на ОС
 • Читателите на HostingAdvice се радват повече от 50% отстъпка
 • Започнете с Hostinger сега.

„Колкото и да обичаме WordPress, един от най-големите любимци на домашни любимци е, когато хостинг доставчиците използват популярността на най-използваната в света система за управление на съдържанието, предлагайки така наречения хостинг на WordPress, който в действителност е точно същият като споделения от хоста сървърни планове. За щастие, ултра бързата инфраструктура на Хостингер и лесният достъп до SSL сертификати и резервни копия създава компанията да надмине по-голямата част от нарушителите на нашето общоприето правило.

Едно от основните предимства за хостинг на WordPress с Hostinger е, че клиентите могат да се насладят на същите достъпни цени, за които компанията предлага споделен хостинг. За по-малко от 5 долара на месец потребителите ще се възползват от оптимален хардуер, неограничени функции и по-добри от средните програми за сигурност. При настройване на нов хостинг акаунт потребителите се питат дали искат да инсталират WordPress веднага след като влязат в портала за управление на акаунта. Хостингър върши изключителна работа по оптимизирането на процеса на инсталиране и настройка дори за най-опитните собственици на сайтове.

В допълнение към по-успешното съхранение на твърди дискове, първите две споделени планове на Hostinger се оптимизират за WordPress, като увеличават производителността на зареждане на страници между три и пет пъти повече от базовия пакет. В допълнение, бизнес планът от най-високо ниво се предлага с два пъти по-голяма мощност и памет. В противен случай администраторите на сайтове могат да се насладят на неограничени бази данни MySQL, phpMyAdmin и идеалния двигател за съхранение на InnoDB.

Въпреки че бихме искали да видим повече функции, специфични за WordPress, като инструменти за кеширане и автоматични актуализации, Hostinger включва защитата на сървъра от BitNinja и SpamAssassin защита за имейл. Повечето потребители на WordPress ще бъдат обслужени много добре, като изберат Hostinger, за да приюти своя уебсайт. “

 • Щракнете с 1 щракнете върху инсталиране на WordPress, PHP 7+, HTTP / 2 и NGINX
 • Всичко в едно защита на защитата от BitNinja
 • Оптимизациите на WP повишават производителността
 • Без надценка на цената за WP услуги
 • Ежедневно архивиране & БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат
 • Започнете с Hostinger сега.

„Независимо дали ще предприемете първата си намеса в хостинг на уебсайтове, или разработчик, който иска да спести известно време, силен конструктор на уебсайтове може драматично да оптимизира процеса на създаване и да даде възможност на потребителите да стартират уебсайт след пет или по-малко. За щастие на клиентите, Hostinger инвестира много в създаването на впечатляващ визуален редактор, който да се хареса на потребителите от всички нива на опит.

Повече от 2 милиона уебсайта са създадени чрез безплатния инструмент на Hostinger. Интерфейсът за плъзгане и пускане може да бъде стартиран с едно кликване от панела за управление на хостинг акаунта на клиентите. Собствениците на сайтове могат да избират от стотици шаблони, които са организирани в десетки категории. Цялостният дизайн може да не е толкова натрапчив, колкото шаблоните, открити на известни строители на сайтове, включително Wix, Weebly и Squarespace, но потребителите ще имат достатъчно модерни опции, от които да изберат.

Оттам платформата WYSIWYG интуитивно води потребителите през различни стъпки на добавяне и редактиране на текст, организиране на навигационни менюта и управление на SEO настройките. Докато някои редактори за плъзгане и пускане всъщност правят добавянето и подравняването на елементи изненадващо трудно, Hostinger подпомага потребителите, като разполага с изображения, текстови полета и подобно щракване към мрежа – гарантирайки, че вашият дизайн има най-голямо влияние.

Като цяло, ние имаме меко място за хостове, които внедряват вътрешни решения за създатели на уебсайтове, за разлика от онези компании, които имат бели етикети на трети страни продукти. Както и при другите услуги на Hostinger, компанията показва освежаваща отдаденост на предоставянето на най-добрите услуги и опит на своите клиенти. “

 • Чувствителен дизайн с влачене и пускане от потребителски инструментиn
 • БЕЗПЛАТЕН достъп до стотици специализирани шаблони
 • Вградени джаджи за електронна търговия и обработка на плащания
 • Лесно превключвайте между визуализации на широкоекранни, настолни компютри, таблети и мобилни устройства
 • Поддръжка за 31 езика и 99,9% гаранция за продължаване
 • Започнете с Hostinger сега.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me