KVCHosting temeljen na Oklahomi: pružanje povoljne i pouzdane tehnologije hostovanja prilagođene proračunu, podržana 24/7 podrškom za mala i srednja poduzeća širom svijeta

TL; DR: Sa sjedištem u Oklahoma Cityju s dodatnim sadržajima u Kaliforniji i New Yorku, KVCHosting pruža pristupačne i pouzdane usluge hostinga za male i srednje tvrtke širom svijeta. Širok portfelj oblaka, virtualnih i namjenskih poslužitelja tvrtke uključuje SEO hosting pakete prilagođene detaljima orijentirane korisničkoj podršci. S planovima za širenje u Švedsku i Indoneziju te visoke performanse PCIe SSD servera na putu, tvrtka ne pokazuje znakove usporavanja.


S primarnim centrom podataka u Oklahoma Cityju koji je okružen objektima za kolokaciju u New Yorku i Kaliforniji, doseg KVCHostinga proteže se od mora do sjajnog mora s pitom zaustavljanjem u srcu Amerike. Strateške lokacije omogućuju klijentima širom svijeta da iskoriste prednosti povezivanja svojstvene geografski različitim poslužiteljima.

“Ovdje imamo tri lokacije u SAD-u – naše sjedište u Oklahoma Cityju, kao i Fremont, Kalifornija, i Buffalo, New York”, rekao je izvršni direktor Hendrikus Kwan. “Također se širimo u Švedsku i Indoneziju.”

KVCHosting logotip

KVCHosting želi klijentima pružiti hosting pakete sa bogatim značajkama po povoljnim cijenama.

Iako je KVCHosting sada bacio široku mrežu na domaću industriju, tvrtka dolazi iz skromnih početaka. “Započeli smo 2010. godine sa znanjem iz telekomunikacijske perspektive, kao i nekim iskustvom u SEO”, rekao je Hendrikus. “Dugo smo koristili druge domaćine, ali željeli smo ponuditi jeftiniju i bolju uslugu sa kraćim vremenom odziva.”

S tim je rođen KVCHosting. Od svog osnutka, mentalitet tvrtke prema kupcima i pristupačna, pouzdana rješenja za hosting doveli su do stalnog rasta i višestrukih nagrada u industriji. Danas KVCHosting nastavlja s pružanjem sveobuhvatnog paketa oblaka, virtualnih i namjenskih poslužitelja – uključujući inovativne planove za SEO hosting – smješten u sigurnim centrima podataka diljem zemlje. S planovima korištenja nove pasmine SSD-a i otvaranja dodatnih centara podataka u inozemstvu, tvrtka koja razmišlja unaprijed je posvećena ispunjavanju evoluirajućih potreba svoje korisničke baze na stalno promjenjivom tržištu.

Oblak, virtualni i namjenski poslužitelji od obale do obale

KVCHosting nudi niz hosting planova pogodnih za različite korisnike. Za one koji traže dovoljne resurse, planovi tvrtke Cloud Unlimited dolaze sa svim diskovnim prostorom, širinom pojasa i domenama koje bi ikada mogle trebati.

Želite pokrenuti vlastitu hosting tvrtku? Profesionalni planovi preprodavača nude jednostavno i jeftino rješenje. Za web mjesta s velikim prometom kojima je potrebna veća sigurnost i kontrola, KVCHosting-ovi SSD VPS hosting paketi su održiva opcija.

Prema Hendrikusu, namjenski poslužitelji tvrtke mogu se koristiti u razne svrhe, od usluga za igre do upravljanja bazama podataka. Dostupni su i upravljani namjenski poslužitelji, sa 50 TB propusnog opsega, 24 GB RAM-a i pomoć tima za podršku koji je spreman i voljan upravljati postavljanjem, nadzorom, održavanjem i sigurnošću.

Datacenter u Oklahomi

Glavni centar podataka i sjedište KVCHostinga smješteni su u državi Zasad, s dodatnim sadržajima diljem Amerike.

Hendrikus nam je rekao da dugogodišnji klijenti, uključujući VPN davatelja usluga HMA !, odabiru KVCHosting posebno za prednosti povezivanja njegove centralizirane lokacije u Oklahoma Cityju. To nije nikakvo podcjenjivanje: precizno zemljopisno središte susjednih SAD-a nalazi se dvije milje od Libanona, Kansas, koji je samo pet sati udaljen od Oklahoma Cityja.

“Opslužujemo i treću najveću hosting tvrtku u Indoneziji”, rekao je. “Odlučili su se preseliti na naše mjesto zbog usluge i performansi koje pružamo, kao i pristupačnih cijena.”

Iako su centri za podatke o KVCHostingu raspoređeni po cijeloj zemlji, lokacija tvrtke u Oklahomi prava je snaga. “Imamo kolokaciju u Fremontu, Kaliforniji i Buffalou, New York, ali što se tiče našeg tima, inovacija se događa u Oklahomi”, rekao je Hendrikus.

Veliki izbor povoljnih SEO hosting paketa s višestrukim IP-ovima

Ovih je dana učinkovita strategija SEO-a nužna za male i srednje poduzetnike koji žele privući internetske posjetitelje i rasti svoje poslovanje. Iako je istina da mnogi vlasnici malih i srednjih poduzeća nisu SEO stručnjaci, oni još uvijek mogu optimizirati svoje web stranice za bolji plasman..

SEO paketi KVCHosting-a pomažu tvrtkama da poboljšaju svoje rezultate pretraživanja tako što hostuju domene na više IP adresa C-klase u SAD-u i Europi. Ova tehnika omogućava da tražilice registruju web lokacije kao različite i jedinstvene te ih tako rangiraju više.

Svi planovi za SEO hosting uključuju besplatni program za izradu web stranica, cPanel i WHM, 99,9% produženog vremena, neograničene račune e-pošte i DDOS zaštitu. Oni imaju podršku 45-dnevne garancije povrata novca i dobrog tima za podršku koji može odgovoriti na pitanja o SEO marketingu. Paketi bez ugovora uključuju i SEO alate koji pomažu kupcima da prate vidljivost web mjesta i grade veze.

Baner s prikazom SEO hosting paketa

Tvrtkov SEO hosting paketi dizajnirani su kako bi poboljšali ocjene i povećali promet.

Hendrikus nam je rekao da SEO paketi nude pristupačno rješenje koje ne žrtvuje kvalitetu niti rezultate. Model cijena KVCHostinga zasnovan je na razgovorima s dugogodišnjim kupcima i drugim pružateljima usluga u Oklahomi.

“Pitamo kupce koliko su spremni platiti, vratite razgovor u ured i imamo sastanke na kojima ćemo razgovarati o tome što kupci očekuju da plate”, rekao je. “Od tamo utvrđujemo srednju cijenu koja nije previše skupa ili preskupa.”

Krajnji je cilj zadržati cijene što je moguće nižim, a pritom i dalje profitirati. “Ne postoji matematička formula, ali ona djeluje”, rekao je Hendrikus.

Izgradnja povjerenja kroz pristup korisničkoj podršci

Iako KVCHosting prepoznaje izazove koji su povezani sa stajanjem velikih industrijskih divova poput AWS-a i Azure, tvrtka ne planira odustati. Umjesto toga, njegov je cilj pružiti malom i srednjem poduzetništvu velikodušan pristup podrške koji vjerojatno neće pronaći drugdje.

“Ovo je prerezana industrija; svakog dana pojavljuje se nova kompanija za hosting i pokušava preuzeti udio na tržištu “, rekao je Hendrikus. “Tretiramo svakog kupca kao svog vlastitog – i to je razlika.”

On je u pravu – izvrsna usluga kupcima donosi značaj. Prema nedavnom istraživanju, 54 posto američkih kupaca izjavilo je da su prekinuli veze s tvrtkom zbog slabe podrške u 2017. godini. Štoviše, 33 posto njih izjavilo je da su ljubazni i dobro upućeni predstavnici ključni za dobro iskustvo korisničkih usluga.

“Na kraju dana, riječ je o zadržavanju”, rekao je Hendrikus. “Sve dok kupci dobivaju kvalitetne usluge, veliku podršku i fer cijene, stvari će uspjeti.”

KVCHosting logotip

Kupac je kralj: KVCHosting nastoji postaviti potrebe klijenata ispred i u sredinu.

U tu svrhu, tvrtka se može pohvaliti prosječnim vremenom odziva u trajanju od oko 15 minuta i obećava tretirati sve kupce jednako, bilo da plaćaju 50 USD godišnje ili 1000 USD mjesečno. I kad god je to moguće, tim će prijeći i iznad opsega tradicionalnih usluga.

“S vremena na vrijeme povezat ćemo se s kupcem putem TeamViewera i ući s dopuštenjem kako bismo ih naučili što treba učiniti i kako to učiniti”, rekao je Hendrikus. “Imamo puno sretnih kupaca.”

Kad se pogreške dogode – uostalom, one su neizbježne u bilo kojem poslu – strategija KVCHostinga je riješiti problem i iskoristiti ga kao priliku za rast. “Možete samo napraviti jednu malu grešku i vaš će se klijent preseliti u drugu tvrtku, upravo tako”, rekao je Hendrikus. “Naš je cilj učiti iz svojih grešaka.”

Lansiranje novog proizvoda: PCI Express SSD poslužitelji visoke performanse

KVCHosting postojeći raspon hosting rješenja pokreću SSD-ovi koji nude ogromne prednosti u pogledu performansi u odnosu na HDD-ove. Dok se tvrdi diskovi oslanjaju na okretne magnetske diskove za pohranu podataka, SSD-ovi koriste nepokretne poluvodičke čipove koji su samo po sebi brži..

Web-lokacije koje se brzo učitavaju ključne su za male i srednje poduzetnike koji žele poboljšati internetsku prisutnost. U stvari, Google koristi brzinu stranice kao faktor rangiranja stolnih računala od 2010. godine i uključio je u algoritam rezultata pretraživanja za mobilne uređaje početkom ove godine.

“Počeli smo transformirati sve naše poslužitelje u SSD diskove”, rekao je Hendrikus. Danas tvrtka koja se bavi trendovima već prelazi na novu vrstu SSD-ova poznatih kao PCI Express (PICe). Ovi su pogoni čak brži od tradicionalnih SSD-ova.

“Želimo sve naše SSD pretvoriti u PCI Express, koji će pružiti dvostruku brzinu”, rekao je. “Trenutno testiramo proizvode i pokušavamo smanjiti cijene.”

Bilo da se odabire strateško mjesto centra podataka ili određuje dobitna formula za ROI, cilj KVCHostinga je jednostavan – izgraditi financijski stabilnu tvrtku koja klijente stavlja na prvo mjesto u svakom trenutku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me