Kako Hostdens pomaže tvrtkama širom svijeta da emituju svoje brandove putem visokih performansi hostinga i pouzdane korisničke podrške

TL; DR: Hostdens je web hosting tvrtka sa sjedištem u Indiji, ali poslužuje tvrtke diljem svijeta s lokacijama datacentra u Singapuru, Australiji, Njemačkoj i Sjedinjenim Državama, među ostalim zemljama. Ta ogromna mreža omogućuje Hostdensima da nude brojne infrastrukturne mogućnosti – od VPS-a do zajedničkog hostinga – zajedno s dosljednom pouzdanošću i performansama. Tvrtka također nudi odgovarajuće usluge podrške kako bi pomogla tvrtkama da brzo postanu i rade – i ostanu na mreži. A Hostdens je fokusiran na pružanje alata koji su potrebni za mala i srednja poduzeća za izgradnju internetske prisutnosti, bez obzira na njihovu razinu tehničke vještine.


Bilo koja tvrtka veličine može povećati informiranost i prihod marke, razvijajući internetsku prisutnost. Prema istraživanju Verisign-a, 65% malih i srednjih poduzeća (SMB-ova) vjeruje da ih web prisustvo čini vjerodostojnijima kupcima.

U inozemstvu, mala i srednja poduzeća godinama stvaraju prostor na mreži. Indijska poduzeća, međutim, zaostaju za svjetskim tržištem u kreiranju web stranica. Jedno istraživanje pokazalo je da je od više od 51 milijuna malih i srednjih poduzeća u Indiji samo oko 5 milijuna imalo imena domena, a samo jedan milijun je registrirao web stranice.

Banner Hostdens usluge

Hostdens pomaže malim i srednjim poduzećima širom svijeta, brzo se povezuju putem interneta kroz svoje pristupačne, vrlo djelotvorne usluge.

Zato Hostdens, indijska web hosting tvrtka koja ima svjetski centar podataka, želi pomoći svojim klijentima da shvate koliko je važno prisustvo na mreži.

„Mnogim tvrtkama su potrebne prilike na internetu, pa ih želimo ponuditi našim kupcima“, rekao je hostdens VP iz marketinga. “Svakim malim poduzećima je danas potrebna web stranica.”

Hostdens ima za cilj pružiti jeftine, visokokvalitetne usluge hostinga malim i srednjim poduzećima koja možda ne vjeruju da imaju proračun za web mjesto. Tako tvrtka nudi Linux dijeljene planove za hosting za samo 1 USD mjesečno, a WordPress hosting za samo 2 USD mjesečno.

A tvrtka se zalaže za pružanje malih i srednjih poduzeća tehničkim resursima i alatima koji su im potrebni za izradu web stranica koja mogu pomoći razvoju njihovog poslovanja. Zato Hostdens nudi i 24/7 podršku za svoje korisnike – bez obzira na to koliko su mali planovi ili web stranice.

Hosting infrastruktura prilagođena potrebama bilo koje poslovne misije

Kada je Hostdens lansiran 2012. godine, njegov je osnovni cilj bio ponuditi raznolike usluge klijentima širom svijeta. Tvrtka je vjerovala da će, ukoliko SMB-ovi imaju razne mogućnosti izbora, vjerojatnije da će razviti internetsku prisutnost koja odgovara njihovim očekivanjima.

“Željeli smo ponuditi niske cijene i indijskim i globalnim kupcima”, rekao je hostdens VP iz marketinga.

Raznolikost je dio razloga zašto se Hostdens može natjecati s mnogim drugim međunarodnim web hosting tvrtkama.

Zato Hostdens nudi niz slojeva u svojim planovima za zajednički hosting. Njegov zajednički SSD plan uključuje besplatnu migraciju podataka, 99,9% produženog vremena, neograničenu propusnost i račune e-pošte, te besplatno ime domene za nisku mjesečnu cijenu. Što više tvrtke treba, više plaća mjesečno, ali Hostdens je posvećen održavanju razumnih i konkurentnih svih svojih cjenovnih bodova..

Linux paket dijeljenih hostinga također je pristupačan s 40 GB prostora za pohranu i 100 GB mjesečne propusnosti za samo 1 USD mjesečno u roku od tri godine. Ovaj je plan savršen za tvrtke koje već imaju vlastito ime domene.

Fotografija podatkovnog centra Hostdens

Hostdens nudi pristupačne dijeljene hosting pakete kao i namjenske planove za tvrtke.

Drugi klijenti radije koriste virtualne privatne poslužitelje (VPS) za svoje potrebe hostinga, a Hostdens nudi pristupačan izbor. Linux Cloud VPS nudi 2 GB RAM-a, 1000 Mbps propusnosti i tvrdi disk od 25 GB. Tvrtka nudi isti skup značajki dostupan i na Windows Cloud VPS.

Ostale opcije za mala i srednja poduzeća uključuju namjenske poslužitelje za hostiranje pojedinačnih ili više web stranica. Na primjer, u Sjedinjenim Državama tvrtka bi mogla osigurati brzinu od 100 Mbps, propusnost od 15 TB i 8 GB RAM-a na posebnom planu poslužitelja za konkurentni mjesečni iznos.

Globalno raspodijeljeni podatkovni centri garantiraju visoku potrošnju vremena & Izvođenje

Hostdens je oduvijek imao visoke standarde i ambiciozne ciljeve i vjeruje da su inovacije ključne za nadmetanje sa svjetskim hosting brandovima.

“Mi se neprekidno razvijamo kao tvrtka i želimo se natjecati s glavnim tvrtkama za hosting podataka širom svijeta”, rekao je Hostdens-ov VP za marketing..

Iako je započeo u Indiji, Hostdens je počeo graditi nove lokacije u centrima podataka u 12 zemalja ubrzo nakon pokretanja. Ti su centri podataka u Indiji, Singapuru, Australiji, Sjedinjenim Državama i Kanadi, zajedno s mnogim europskim zemljama, uključujući Irsku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italiju i Španjolsku..

“Trenutno smo domaćini na više mjesta nego što to čini većina većih tvrtki”, rekao je potpredsjednik VP.

Snimka zaslona otiska globalnog podatkovnog centra Hostdens

Hostdens ima 18 datacentra koji se nalaze diljem svijeta kako bi što bolje uslužili svoje klijente.

Svaka lokacija datacentra odabrana je pažljivo i promišljeno. I svi imaju sveobuhvatnu kontrolu okoliša, uključujući klimatizaciju, suzbijanje požara, sigurnost, suvišnu snagu i mogućnosti sigurnosne kopije podataka.

Snaga na svakoj lokaciji osigurava se pomoću suvišnih dizelskih generatora kapaciteta 2700 litara goriva, više Powerware jedinica i pet žica baterija.

Hostdens također ozbiljno shvaća sigurnost u svojim podatkovnim centrima. Video nadzor i zaštitari štite osjetljive poslužitelje datacentra, a pristup prostorijama je ograničen. Na mnogim je lokacijama za unos potrebno prepoznavanje otiska prsta.

“Neprestano razvijamo svoje resurse i sigurnosne prakse u cijelom svijetu”, rekao je hostdens VP. “To nam pomaže da se natječemo s glavnim hosting divovima, a istovremeno nudimo najniže cijene.”

Obveza za osnaživanje malih i srednjih poduzeća za izgradnju internetske prisutnosti

U posljednjem desetljeću upotreba interneta u Indiji naglo je skočila, a izgleda da će se trend nastaviti. U 2011. godini gotovo 125 milijuna ljudi u Indiji koristilo je internet, ali predviđa se da će se taj broj do 2021. popeti na 635,8 milijuna korisnika. Indija je već drugo najveće internetsko tržište na svijetu, a drugo je tek Kina.

To znači da će male i srednje tvrtke u Indiji morati započeti s rastom svoje internetske prisutnosti kako bi privukle udio tih posjetitelja.

A Hostdens osigurava da tvrtke ne moraju samostalno stvarati svoje internetske robne marke putem robusnog sustava stručne podrške koji radi 24 sata dnevno i 7 dana kako bi riješile svoje probleme. Korisnici mogu odlučiti razgovarati o problemima telefonom, putem chat chat ili putem e-pošte.

“Svatko nas može kontaktirati za korisničku podršku”, rekao je predstavnik marketinga. “Ako netko nije zadovoljan, vraćamo im novac. Također imamo mnogo resursa za ponuditi. “

Ta garancija povrata novca ne samo da osigurava zadovoljstvo kupaca, već i pokazuje Hostdensovu posvećenost rješavanju bilo kakvih problema koje SMB može imati pri razvoju mrežne prisutnosti prvi put. Tvrtke ne mogu priuštiti da čekaju danima kako bi se riješio problem s hostingom.

Hostdens je sada pripremljen za globalno širenje baze poslovnih klijenata – što je prirodan sljedeći korak za tvrtku koja je već učinila toliko da na malo i srednje tvrtke usmjeri internet.

“Radimo sa malim i srednjim poduzećima, ali sada se počinjemo fokusirati na veće tvrtke”, rekao je zamjenik marketinga. “Želimo pomoći kupcima do kojih još nismo stigli.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me