Kako Brinksterov oblak IaaS u oblaku i vlasnički Datacenter hardver napajaju web aplikacije malih i srednjih poduzeća i poduzeća na razini poduzeća širom svijeta

TL; DR: Od svog osnutka prije gotovo dva desetljeća, Brinkster je isporučio učinkovita rješenja Infrastrukture kao usluga (IaaS) za više od 50 000 kupaca u 175 zemalja širom svijeta. U partnerstvu s vrhunskim tehnološkim tvrtkama, poput Cisco-a i Arista, za opremu za mrežno umrežavanje i 10 GB sklopke za zaštitu, Brinkster pruža modernu organizaciju koja omogućuje brzu isporuku web aplikacija na tržište, vrhunsku povezanost i performanse poslovne klase. Brinkster svojom tehnologijom usmjerenom prema naprijed pomaže tvrtkama organizirati IT infrastrukturu inovativnim rješenjima, uključujući pohranu u oblaku, VMware poslužitelje, integraciju SolidFire i hosting pakete – sve dok održava ekološki svjestan pristup svom ugljičnom tragu..


Brinkster je osnovan prije gotovo 20 godina kao osnovni zajednički i predani hosting hosting. Međutim, pažljivim promatranjem promjenjivih trendova u industriji, tvrtka se vrlo brzo izmislila kako bi ponudila nove načine kako pomoći kupcima da učinkovitije isporuče web aplikacije na tržište.

Predviđajući i razumijevajući veću ulogu koju oblak ima za središnje IT timove modernih poduzeća, tim iz Brinkstera znao je da on može iskoristiti višesmjerno spremanje podataka koje je već imao kako bi olakšao troškove i operativna opterećenja za kupce..

Brinkster logotip i slike koje prikazuju oblak, namjenski poslužitelj i usluge zajedničkog hostinga

Brinkster nudi niz hosting rješenja koja tvrtke mogu iskoristiti za brže i profitabilnije tržište aplikacija.

To je omogućilo tvrtkama da izbjegnu skupe izdatke na markiranim platformama za pohranu i iskoriste rješenje prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

“Brinksterov jedan-na-jedan pristup razumijevanju jedinstvene arhitekture svakog kupca omogućava aplikacijama naših klijenata doživljavanje predvidljivih performansi u oblaku”, rekao je Nathaniel Kemberling, Brinksterov CTO, u studiji slučaja.

Brinkster se također mogao izdvojiti s praktičnom podrškom, oblačnim okruženjima potpomognutim jamstvom visokih performansi i pružanjem izvanrednog upravljanog hostinga za kupca srednjeg poduzetništva. No, Brinksterovo majstorstvo vrhunskih tehnologija, poput pohrane u oblaku, VMware poslužitelja i integracije SolidFire, ima organizacije – od malih i srednjih poduzeća do poduzeća – koji se pretvaraju u tvrtku kako bi povećali efikasnost i pozitivno utjecali na donje crte.

Skalabilna, prilagodljiva i sigurna oblačna infrastruktura plati-kao-ti-idi

Koncept računalstva u oblaku tijekom godina pretrpio je mnoga izdanja. Od mrežnog i uslužnog računarstva do pružanja usluga aplikacije (ASP), a zatim Software-as-a-Service (SaaS), čini se da je ideja globalne mreže ovdje da ostane.

Pojam mreže u oblaku pokrenuo je 1960-ih J.C.R. Licklider, koji je također bio odgovoran za omogućavanje razvoja mreže Agencija za napredne istraživačke projekte (ARPANET). Prije nego što je bio poznat kao oblak, Licklider je koncept nazvao “intergalaktička računalna mreža”. Njegova inovativna vizija konceptualizirala je mogućnost da svi ljudi širom svijeta imaju pristup programima i podacima s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

Ali proći će neko vrijeme prije nego što Internet može ponuditi dovoljno propusnog opsega za podršku istinskog računalstva u oblaku. Ovaj je problem napokon riješen 1990-ih, pa sada mnogi uživaju u prednostima računalstva u oblaku, uključujući povećanu pohranu, fleksibilnost i niže troškove za svoje osobne i poslovne potrebe. A tvrtke poput Brinkstera pomažu da to bude stvarnost.

“Otprilike 95% aplikacija pokrenut će na cloud infrastrukturi u narednih 10 godina”, rekao je Nathaniel. “A SolidFire nam omogućava ekonomično pružanje kontrole i performansi neophodnih za pružanje boljih i dosljednijih iskustava našim kupcima.”

Brinkster nudi jedinstven pristup kada su u pitanju prilagođena okruženja u oblaku, što osigurava da svaka aplikacija za kupce ima vlastitu razinu zajamčenih performansi..

Tvrtka surađuje s vodećim tržišnim liderom u virtualizaciji, VMware, koji klijentima pruža mogućnost stvaranja oblačnih okruženja koja su privatna, sigurna, imaju povećanu učinkovitost datacentra i poslovnu okretnost. VMWare-ovo van-of-the-box rješenje nudi cjelovit paket softvera i IP za započinjanje poslovanja. Platforma također nudi vCloud Architecture Toolkit koji uključuje praktične vodiče za implementaciju s proizvodnjom i podrškom za pružatelje usluga.

Brinksterov vCloud Connector olakšava proces opterećenja i upravljanja u vozilu. Omogućujući pouzdan prijenos radnog opterećenja i podataka preko privatnih usluga oblaka i vCloud, klijenti mogu lako odmoriti svoje podatke neće biti izgubljeni ili ugroženi.

“Instaliranje i postavljanje rješenja bilo je nevjerojatno i uopće nije trebalo vremena”, rekao je klijent Brinkstera Vince Kent, direktor IT usluga za Trans-West. “Rješenje se odvija točno onako kako se očekuje i ne bih ustručavao uložiti dodatne resurse.”

Kompatibilnost i interoperabilnost u svim svojim oblačnim uslugama moraju biti kupci. VMWare podržava i nove i postojeće aplikacije i radi preko javnih i privatnih računa, omogućujući Brinksteru da iskoristi otvorene standarde i sučelja.

Jedno od uspješnijih sučelja Brinkstera je njegov Hosted Desktop. Kao potpuno upravljano rješenje, kupci imaju pristup cjelokupnom Windows okruženju, učitanom s MS aplikacijama i opcijskim prilagođenim ili tradicionalnim Windows aplikacijama koje pruža Brinkster ili kupac. Brinksterovo računalo s hostom funkcionira poput fizičke radne površine, ali zamjenjuje potrebu za povezivanjem ureda ili kućnog računala. Korisnici mogu pristupiti svojim podacima s bilo kojeg uređaja spremnog za oblak u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Dijeljeni hosting hostinga sa značajkama za pomoć malim i srednjim poduzećima u ostvarivanju prihoda

Brinkster nudi kupcima tri razine zajedničkog hostinga. Raspon planova kreiran je tako da odgovori na potrebe različitih vrsta poduzeća. Startup-ovi i SMB-ovi mogu započeti izgradnju mrežne prisutnosti putem Brinksterovog paketa za ulaznu razinu. A kada počnu razmjeravati, prelazak na viši nivo zajedničkog hostinga ili čak prelazak na snažnije rješenje, poput oblaka ili namjenskog hostinga, postaje jednostavan..

Fotografija snopa servera i tekst koji navode razloge za odabir Brinkstera za hosting

Brinksterovi zajednički planovi hostinga idealna su ulazna točka za nove internetske tvrtke za izgradnju internetske prisutnosti.

Izdvajajući sebe što postaje sve na jednom mjestu za svoje kupce, Brinkster nudi i nazive domena i usluge e-pošte. Naziv domene možete kupiti u tri jednostavna koraka i upariti s hosting paketom. Dostupne su i više razina usluga e-pošte s hostom – s Brinksterovim premijernim paketom koji sadrži Cloudmark filtriranje neželjene pošte / krađe identiteta / virusa, zaštitu od napada sve u jednom i oblačnu infrastrukturu veličine poštanskog sandučića od 50 GB.

Brinkster se može pohvaliti stopostotnim produktivnim obećanjima, što podržava i podržana mreža tehničke podrške spremna za rješavanje problema ukoliko se pojave. A, uz stopostotno jamstvo povrata novca, tvrtke koje se presele u Brinkster ne moraju puno izgubiti.

SolidFire: gorivo koje postiže visoke performanse

U prošlosti su tvrtke pokušavale poboljšati performanse koristeći uobičajene metode poput dodavanja dodatnih diskova migracijama. Iako su ove tehnike imale male dobitke, varijabilnost performansi za podupiranje i dalje je bila problem.

Da bi se borio sa problemima vezanih uz „bučne susjede“, Brinkster je implementirao SolidFire kao novi i stabilniji oblik SSD pohrane.

“Kako oblak postaje dom istinitijih aplikacija razine 1, neophodno je imati rješenja poput SolidFire na pozadini”, rekao je Nathaniel. “To je jedini način na koji ćemo zajamčiti razinu usluge u poslovnoj klasi koju naši kupci očekuju od najboljeg pružatelja usluga u oblaku.”

Prema Nathanielu, gotovo sve aplikacije pokretat će se u oblaku u sljedećem desetljeću, a SolidFire daje Brinksteru način da pruži kontrolu i performanse potrebne za dosljedno iskustvo kupca.

Kolaž logotipa Brinkster i SolidFire

SSD pohrana putem SolidFire-a jamči optimalne IOPS moderne organizacije za koje se oslanjaju kako bi napajale svoje web aplikacije.

SolidFire omogućuje menadžerima da odvojeno osiguraju potrebne performanse pohrane (IOPS) i kapacitet (GB), što poboljšava pojedinačne pojedinačne pristupe potrebama svakog kupca. Povijesno se menadžeri nisu osjećali ugodno nudeći SLA-ove za QoS ili zajamčeni IOPS. SolidFire uklanja ovaj problem tako što „pruža povjerenje rukovodiocima da osposobe potpuno prilagodljivi SLA-ov utemeljen na performansama koji se usklađuje s njihovom trenutnom strategijom“, prema Nathaniel.

“Zadržavanje kupaca može se poboljšati uklanjanjem nepredvidivih performansi pohrane i osiguravanjem usluga visoke dostupnosti”, rekao je Nathaniel. “S SolidFire-om, aplikacije razine 1 sada se mogu isplatiti u oblačnom okruženju.”

Brinkster je otkrio da su partnerstvo s različitim naslijeđenim dobavljačima SAN pokazalo se neprobojnim troškovima kada su pokušavali pomoći tvrtkama u razmjeni infrastrukture. Kao rezultat integriranja platforme za pohranu SolidFire, Brinkster sada koristi modularni dizajn koji omogućava pristupačno skaliranje u koracima od 1U da odgovara potražnji kupaca.

Društvena odgovornost poduzeća da ne ostavljaju tragove

Kao glavni igrač u prostoru datacentra, Brinkster zna koliko je važno brinuti se o kupcima. Zbog toga je tvrtka posvećena istraživanju utjecaja na svijet s inicijativom za korporativnu društvenu odgovornost koja nastoji smanjiti svoj ugljični otisak.

Da bi postigao najmanji mogući ekološki otisak, Brinkster je prilagodio svoje poslovanje tako da uključuje više zelenih izvora energije. Zahvaljujući inicijativi za virtualizaciju, Brinkster je uspio smanjiti potrošnju energije za 75% i kupuje sve veći broj kredita za obnovljive izvore za održivost vjetroelektrane svake godine.

Brinksterova posvećenost vraćanju zajednici i nezadovoljnom stanovništvu ogleda se u njenoj kulturi i poslovnoj praksi. Tvrtka donira 1% svog prihoda u dobrotvorne svrhe i neprofitne organizacije, uključujući Feed the Children, Save the Children, Američki Crveni križ, EHC Afrika i EWK Foundation. Pored toga, Brinksterova neprofitna web hosting mreža nudi sniženo gostovanje humanitarnim organizacijama širom svijeta.

Brinkster stvara valove kao pouzdana hosting tvrtka s uslugama koje pomažu modernim tvrtkama da okrenu dobit u mrežnom prostoru. A svi znakovi upućuju na to da tvrtka to čini desetljećima koja dolaze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me