Wix pregled

„Wix je, kao web graditelj, vodeći u industriji kada je u pitanju jednostavna upotreba, vrijeme postavljanja i dostupne značajke. Usluga izgradnje web mjesta sa sjedištem u pretraživaču, WYSIWYG (ono što vidite, što dobivate), jedna je od glavnih marki u ovoj niši industrije, a to nije bez razloga..


Početak i upoznavanje s platformom jednostavan je proces, a rezultirajuće web stranice koje možete izraditi u skladu su s industrijskim standardima, što se tiče dizajna i prilagodbe. Iako nećete dobiti istu razinu podrške kao i od vodeće web hosting usluge, skup značajki dostupan i uključen u ovu besplatnu uslugu prilično je iscrpan popis. Sve što je potrebno za prijavu – a prijava je besplatna – je e-pošta ili Facebook račun.

Nakon što uđete, možete pregledati tisuće predložaka, koji su svi podijeljeni u kategorije, a zatim ih dodatno klasificirati prema dizajnu ili vrsti djelatnosti. Na primjer, odaberite odjeću internetske trgovine s odjećom & Podkategorija pribora za početak prodaje vaših majica prilagođenih tisku. Vaš garažni bend može prikazati vaše najnovije nastupe i obavijestiti obitelj i prijatelje o nadolazećim emisijama koristeći glazbu i kategorije. Možete pregledavati najpopularnije predloške i provjeriti najnovije dodatke.

Jednom kada odaberete, osjetit ćete kako se na sučelju preplavljuje pločica – ali to je samo zato što funkcionalnost nadilazi funkcionalnost vašeg tipičnog graditelja povlačenja i ispuštanja. Možete manipulirati i uređivati ​​gotovo sve aspekte vaše nove web stranice dok savršeno ne odgovara slici u vašoj glavi.

Konačno, primjetite da vaše gotove kreacije primijete tražilice (i milijuni web surfera koji šalju na web stranice) koristeći Wix SEO Wizard. Samo recite čarobnjaku riječi ili fraze koje želite da ljudi pretražuju i pronađu vašu web lokaciju, a Wix će ispljunuti cjelovito izvješće o SEO-u – tako da znate gdje se nalazite u pogledu slanja relevantnih posjetitelja na vašu web stranicu. Korisnici Wix-ovog premium plana također mogu imati koristi od 300 USD vrijednih reklamnih kredita za tražilice, povećavajući šanse za povećane posjetitelje web mjesta.

Svatko u bilo kojem polju mogao bi pronaći web mjesto u nekom trenutku svoje karijere ili osobnog života. Bez obzira jeste li mama koja živi kod kuće s kreativnom navikom pisanja ili serijski poduzetnik spremna profitirati od sljedeće sjajne ideje, ne želite da vlastita web stranica ispočetka bude napor – na vašem novčaniku , svoje vrijeme ili mozak. Sa Wixom možete biti vlastiti web dizajner, programer i prodavač. Sučelje je jednostavno za korištenje, a krajnji su dizajni u skladu s industrijskim standardima. Kada je riječ o izradi web stranica bez koda, Wix je vodeći i inovativač. “

 • BESPLATNA prijava putem e-maila ili Facebooka
 • Dizajniranje pomoću povuci i ispusti super je jednostavno
 • Jednogodišnja domena besplatna s većinom planova
 • Oglasni krediti do 300 dolara
 • Pristup tisućama predložaka i dodatnim alatima na App Marketu
 • Počnite odmah na Wixu.

“Wix je poznat kao vodeća web stranica za izradu web stranica koja je jedna od najpristupačnijih – jer je početak apsolutno besplatan i jednako jednostavan kao što se događa s procesima. Možete se prijaviti putem Facebooka ili svog Gmail računa i uređivati ​​svoj novi web-entitet u roku od nekoliko minuta.

Svi osim najosnovnijih planova uključuju besplatni vaučer naziva domene za prvu godinu usluge, a uz Wix dolazi i bogatstvo predložaka koji se mogu prilagoditi unutar Wix Editora. Ovo je sučelje krajnje intuitivno, nakon što vam treba nekoliko minuta da se upoznate s njim. Kad vam bude ugodno, naići ćete na povlačenje i ispuštanje slika, teksta, izbornika, klizača i još mnogo toga – i to bez ikakvog koda – i osjećate se kao punopravni dodatni web dizajner. Svi dizajnirani predlošci su u skladu s najnovijim standardima u industriji, uključujući izgled paralaksa, uređivač zaslona za mobilne uređaje i brzi dizajn, a postoji i tisuće tema za pregledavanje.

Ako ste pregledali naše recenzije i vidjeli mnoštvo značajki koje se mogu dobiti za samo nekoliko dolara mjesečno, vjerojatno ste shvatili da Wix nije najjeftiniji na popisu. S Wixom plaćate korisnost platforme koja ne zahtijeva tehnološke vještine i brzinu kojom možete pokrenuti i pokrenuti svoju novu web lokaciju. Plaćate pristupačnost, da tako kažem. To ne znači da ne dobivate puno za cijenu. Osobito vlasnici premium plana mogu imati koristi od 300 USD vrijednih oglasnih bonova, besplatnih aplikacija za izradu obrazaca i jačanja SEO statusa vaše web lokacije, pa čak i prioritetne podrške.

Dno crta: Ponuda Wix planova ima ogromnu vrijednost. Stvari kao što su 24/7 stručna telefonska podrška, zvjezdane brzine rada i mega-moćni poslužitelji nisu značajke koje naglašavaju, ali to je namjerno. Wix je fenomenalna usluga izrade web stranica, a ako to tražite, došli ste na pravo mjesto. “

 • Započnite dizajn BESPLATNO
 • BESPLATNA domena s većinom planova
 • Šablone za povlačenje i ispustanje, specifične za potrebe industrije ili dizajna
 • Centar za pomoć s iscrpnom bazom znanja o člancima
 • Dostupno je ogromno tržište aplikacija
 • Počnite odmah na Wixu.

„Izgradnja web mjesta je mjesto na kojem Wix svijetli. Tisuće predložaka, intuitivni uređivač, vodeći dizajni koji se bave raznim specifičnim poljima i slučajevima – svi ovi aspekti predstavljaju platformu koja izvrsno omogućuje jednostavni web dizajn za korisnika koji ne štedi tehnologiju. Prijavite se putem svog Facebook računa ili adrese e-pošte i započnite besplatno.

Priznajem, Wix Editor može izgledati zastrašujuće kad ga prvi put upoznate, ali upoznajte sučelje. Jednom kada se upoznate s okolinom, shvatit ćete da je ono što prvo naiđe na neodoljivo zapravo jačanje – funkcionalnosti prilagodbe koje su postojale su mnoge, a one su sjajne. Nema potrebe za bilo kakvim šifriranjem. Jednostavno povucite i ispustite elemente svoje nove web lokacije i BAM-a: ono što vidite je ono što dobijete (tj. Wix je WYSIWYG graditelj web stranica!).

Ne morate dizajnirati svoju web stranicu ispočetka s Wixom, iako su dostupne prazne predloške. Postoje tisuće predložaka, od kojih je svaka kategorizirana prema dizajnerskim potrebama i dodatno je razvrstana u industrijske niše, a izgled web stranice može se oblikovati tako da se lako podudara s vašom markom ili osobnošću. Opcije izgleda i dizajna uključuju teme paralaksa (gdje se gledatelj pomiče po zaslonu, a jedna se stranica neprimjetno prebacuje na sljedeću), prilagođene klizače, više stupaca, zaslone koji su specifični za mobilne uređaje i mobilne uređaje te mnoštvo trikova s ​​navigacijskim tipkama i izbornicima.

Iako nam Wix nije omiljeni domaćin u pogledu stručne podrške ili vrhunskog hardvera, to je vodeća platforma za izgradnju web stranica. Popularna je iz više razloga: jednostavan postupak pokretanja, jednostavnost upotrebe, niz mogućnosti prilagodbe i rezultati WYSIWYG, kao primjeri. Reputacija mu prethodi i mi možemo u potpunosti vidjeti odakle dolaze kritike. “

 • Nisu potrebne vještine kodiranja kod alata za izradu drag-and-drop
 • 100 predložaka s nišnim dizajnom
 • Dodajte značajke putem App Market-a i Wix događanja
 • Na jednostavan način stvorite funkcionalnost e-trgovine
 • Izvrstan način za izgradnju malih web lokacija na proračun
 • Počnite odmah na Wixu.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me