TMDHosting Pregled

“Bilo da tražite zajednički, virtualni ili namjenski poslužitelj, želite davatelja usluge koji će predvidjeti vaše potrebe za hostingom i djelovati na njih. Želite domaćina koji naglašava brzinu, sigurnost i podršku kao da su svi podjednako važni. TMDHosting svojim kupcima nastoji prijeći i dalje, a to pokazuje i u vrstama rješenja koja nude.


Kao dokaz ove posvećenosti, TMDHosting je u potpunosti obnovio svoju infrastrukturu u 2017. godini, počevši od svojih VPS paketa, čineći ih u potpunosti temeljenim na KVM-u i nadograđujući svoje resurse. Pored toga, širenje infrastrukture omogućilo je TMDHostingu da ponudi robustan plan hostinga u oblaku i nadogradio svoje namjenske pakete poslužitelja za isporuku više energije po nižim cijenama. TMDHosting je također uveo potpuno otpuštanje svojih osnovnih infrastrukturnih usluga – uključujući računanje, umrežavanje i pohranu – što je pozitivno utjecalo na sve pakete hostinga tvrtke.

Contents

TMDHosting: Popularni softver & Snažan hardver

TMDhosting nudi popularni softver, moćan hardver i pouzdan tim koji će vas voditi kroz bilo koju fazu života web hostinga. Bez obzira želite li pokrenuti WordPress web mjesto i živjeti u nekoliko klikova ili snažni ili prilagođeni poslužitelj koji će vam pomoći da primate desetke tisuća posjetitelja web mjesta mjesečno, TMDHosting može pomoći da se to dogodi.

Korisničke mogućnosti za novorođenče

TMDHosting prepoznaje da znanje o web hostingu nije univerzalno shvaćeno. Nude potpuno upravljane usluge koje zajednički hosting čine vrlo jednostavnim, čak i za prvake. Na primjer, pomoću njihovih usluga WordPress hostinga možete odabrati temu za dizajn vaše web lokacije i TMDHosting tim će vas postaviti tako da se možete prijaviti i započeti stvaranje sadržaja.

Besplatne Essentials, poput domena, e-pošte, & baze podataka

Čak i najosnovniji paket hostinga za zajedničko korištenje TMDHosting uključuje sve bitne značajke web hostinga: neograničene adrese e-pošte, pohranu i baze podataka, te besplatno ime domene za cijeli život. Sve e-poruke zaštićene su SpamExperts filtriranjem, POP3 i IMAP. Također možete provjeriti statistiku web mjesta i odabrati između desetaka besplatnih aplikacija koje ćete instalirati koristeći Softaculous automatsku instalaciju u jednom kliku. Sve upravljajte pomoću najnovije verzije cPanela koja je uključena.

Ostvarite internetsku trgovinu uživo za nekoliko minuta

Samo jedan klik od početne stranice TMDHosting, pronaći ćete na tone besplatnih predložaka i izgleda za popularne platforme za bloganje i e-trgovinu. Vlasnici prodavaonica mama i pop mogu odabrati predložak dizajna web stranice profesionalnog izgleda za Magento ili PrestaShop, spojiti košaricu putem cPanela i uživo za nekoliko minuta.

SSD brzina & Sigurnost poslužitelja

TMDHosting mreža je suvišno izgrađena centrima podataka koji se temelje na sedam globalnih lokacija – Chicagu i Phoenixu u SAD-u, Amsterdamu i Londonu u Europi, Singapuru i Tokiju u Aziji i Sydneyu u Australiji. Njihove slike poslužitelja unaprijed su izgrađene s najnovijim tehnologijama, uključujući Apache, CentOS i Memcached, s uključenom SSD memorijom, besplatno, za dodatnu brzinu i sigurnost.

Povjerenje da imaju "Većina namjenske podrške"

TMDHosting-a "Većina namjenske podrške" tim je svakodnevno dostupan za pomoć u vezi sa bilo kojim i svim problemima u rješavanju problema. Oni također upravljaju svim potrebnim migracijama i ažuriranjima kao dio svojih upravljanih ponuda usluga.

24/7/365 Oči na staklu s nadzorom čovjeka

TMDHosting ne samo da ima stručnjake na pozivima za podršku korisnicima, već ima pouzdane i iskusne tehničare koji stalno prate i stanje vašeg poslužitelja. Imati stvarne ljude koji osiguravaju da vaša web lokacija bude živa, brza i sigurna samo je primjer te dodatne milje kojom se TMDHosting tim ponosi svojim kupcima..

Dnevno & Tjedne sigurnosne kopije s besplatnim vraćanjem podataka

Budući da gurusi tehničke podrške na TMDHostingu nadziru vaše poslužitelje, oni provode sigurnosne kopije vaše web stranice dnevno i tjedno. Pohranjuju čak sedam točaka vraćanja, spremnih da vam pomognu da se vratite na prethodnu verziju, ukoliko slučajno izbrišete datoteku (ili se dogodi najgore). Sigurnosne kopije i obnove podataka su TMDHosting pogodnost – ne uključuje se!

Završna riječ o TMDHostingu

U osnovi, kad odaberete web domaćina, želite pogledati koji je glavni domaćin prioritet u svojim paketima – tehnologija, podrška i mali dodaci zbog kojih se ističu. TMDHosting ima izuzetnu brzinu, potpunu zaštitu i potpunu pouzdanost. Uz 24/7 praćenje ljudskog poslužitelja, besplatne dnevne sigurnosne kopije i postojeći tehnički tim, TMDHosting ima obilje poteznih čimbenika koji bi vas trebali uzeti u obzir ako tražite zvjezdanog domaćina. “

 • Poslužitelji u rasponu od potpuno upravljanih dijeljenih do namjenskih s pristupom root-u
 • Sadrži cPanel gdje se 200+ aplikacija i skripti mogu instalirati jednim klikom
 • Jednostavne instalacije za vrhunske e-trgovine ili blogovske aplikacije poput Magento ili WordPress
 • Odmarajte se uz 24/7 posvećenu podršku, nadzor poslužitelja i sigurnost vatrozida
 • Dodana brzina s dostupnim SSD-ovima
 • Započnite s TMDHostingom.

“Jedna od prvih točaka koja se ističe kada pogledate zajedničke opcije poslužitelja TMDHosting jest da su one vrlo pristupačne. Za samo 2,95 USD dobivate u osnovi neograničeno sve – pohranu, propusnost, baze podataka i e-poštu – osim domena. Jednu domenu dobijate besplatno za godinu dana, a ako vam treba više, uvijek možete nadograditi na Poslovni plan, koji košta samo tri dolara više mjesečno.

Dijeljeni web hosting s potpuno upravljanim poslužiteljima

Prava ljepota TMDHosting-a za hosting novih korisnika je što njihovi zajednički planovi za web hosting nude potpunu upravu. To znači da će njihovi tehnički gurui nadzirati vaš hardver i održavati vašu infrastrukturu uz potrebna prilagođavanja, a vi se samo brinete o svom sadržaju.

Jednostavno pokretanje s namjenskom podrškom & cPanel kontrola

Pomoću TMDHostinga možete biti spremni i za brzi put – samo neka njihovi stručnjaci za tehničku podršku riješe sva podešavanja. Njihove zajedničke usluge hostinga uključuju cPanel, jedan od naših omiljenih web panela za kontrolu vaše web stranice. Od tamo lako možete iskoristiti pohranu podataka, kolica i marketinške alate.

Stvorite web stranice profesionalnih izgleda ili internetske trgovine

Bilo da vam treba web stranica za osobnu ili profesionalnu upotrebu, TMDHosting može vam pomoći da brzo pokrenete i isplativo. Blogeri, pisci i profesionalci mogu lako instalirati popularne CMS-ove ili blogerske platforme poput WordPressa; TMDHosting nudi nekoliko besplatnih predložaka i tema profesionalnog izgleda koji će vam pomoći da započnete s radom. Za mamine i pop trgovine i internetske trgovce u potrazi za njima možete pokrenuti internetsku trgovinu s PrestaShop ili Magento u samo nekoliko klikova..

Zadnja riječ o zajedničkim ponudama web hostinga tvrtke TMDHosting

Cijene TMDHostinga za zajednički domaćin stvarno ne možete pobijediti. Za nekoliko dolara i vjerojatno samo nekoliko klikova možete pokrenuti glatko i čisto web mjesto i zaživjeti u nekoliko minuta. Cijene su jednostavne, nudeći gotovo neograničeno sve, od pohrane do e-pošte. Njihov tim tehničkih stručnjaka čuvat će vašu web lokaciju 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, tako da se samo brinete o sadržaju svog bloga ili prihodima od internetskog poslovanja. “

 • Neograničena propusnost, pohranjivanje i e-poštni računi sa zaštitom od neželjene pošte
 • Sadrži cPanel / WHM za upravljanje vašom web stranicom i hostingom
 • Preko 200 aplikacija može se besplatno preuzeti s Softaculous autoinstalatorom
 • Jednostavno ugradite kolica i aplikacije za e-trgovinu kao što je PrestaShop
 • 24/7/365 Namjenska podrška
 • Započnite s TMDHostingom.

„Ovih je dana tržište namjenskih resursa poslužitelja konkurentno – podaci vlasnika web mjesta su dragocjeni, a produženje vremena im je neophodno. TMDHosting to prepoznaje naglašavajući prevenciju gubitka podataka kao i svakodnevno nadgledanje poslužitelja.

SAD-, Euro-, Azija- & Centri podataka u Australiji

S centrima podataka koji se nalaze u SAD-u, Europi, Aziji i Australiji, TMDHosting nudi jedno-i dvo-jezgrene procesorske servere s mogućnostima brzog pružanja, repliciranja podataka i vodećih tehnologija za povećanje performansi.

Brza ponuda & Najnovije tehnologije

TMDHosting poslužitelji izgrađeni su s slikama operacijskog sustava koje su dizajnirane tako da omoguće brzo pružanje i raspoređivanje poslužitelja. Unaprijed konfigurirani s najnovijim tehnologijama, uključujući RAID-10, CentOS, Memcached, Apache, PHP i MySQL, postavke poslužitelja su fleksibilne i trebaju ispuniti bilo kakve potrebe za performansama.

TMDHosting-ove servere sa sedištem u Intelu ažuriraju se kvartalno, dok oni često rade s Intelom na testiranju potencijalnih novih proizvoda; Ako imate potrebu za hardverom ili softverom koji ne vidite, samo zatražite tim za tehničku podršku TMDHosting i oni će rado raditi s vama.

Korijen pristup & Upravljanje WHM-om

Za korisnika koji će više znati u webu, bit će vam zadovoljstvo znati da TMDHosting nudi posvećenim klijentima poslužitelja, kao i WHM kontrolu. Možete se daljinski prijaviti na svoj poslužitelj SSH pristupom i upravljati konfiguracijom hardvera ili softvera putem naredbenog retka.

24/7/365 Monitoring & Sigurnosna podrška

TMDHosting nudi stručnu tehničku podršku svakodnevno. Ne samo da je njihov "Većina namjenske podrške" timu na poziv 24/7, ali oni zapravo prate ljude i na vašem poslužitelju. Ljudski ljudski faktor praćenja govori o vrsti produžetka koji biste trebali očekivati.

Kao i njihovi virtualni poslužitelji, njihova namjenska ponuda poslužitelja uključuje opciju neprekidne nadogradnje ili nadogradnje na temelju potreba promjene. Ne možete očekivati ​​gubitke u podacima ili povezanosti, a to skaliranje možete obaviti u bilo kojem trenutku.

Da biste u tresenju imali trešnju na vrhu, TMDHosting uzima dnevne i tjedne snimke vaših podataka i čuva sigurnosno kopiranje do sedam verzija u svakom trenutku. Njihov tim za tehničku podršku rado će vam pomoći da se vratite na prethodnu sigurnosnu kopiju bez dodatnih troškova.

Opcije namjenskih poslužitelja TMDHosting u pregledu

Ako tražite određenog pružatelja usluga hostinga, u idealnom slučaju želite poslužitelja koji je podešen s najboljim poboljšanjima performansi, tim za tehničku podršku na koji možete računati i svestrano skalabilno i sigurno okruženje. TMDHosting je riješio sva ova očekivanja i isporučio se sa svojim namjenskim mogućnostima poslužitelja. “

 • Potpuni korijenski pristup i izbor OS-a
 • Jednojezgreni i dvojezgreni procesori
 • Brzo snabdijevanje i SSD brzina
 • Datacentri u SAD-u, Europi, Aziji i Australiji
 • 24/7 nadzor i hardverski vatrozid
 • Započnite s TMDHostingom.

“Ako želite nadograditi na VPS, želite proširiti potencijal svoje web lokacije zajedno s poslovanjem. TMDHosting nudi nekoliko poslužitelja temeljenih na oblaku koji naglašavaju skalabilnost i sigurnost. Lako ih se vrti i stalno ih nadgledaju stručni tehničari.

5 VPS mogućnosti, 1 cilj skalabilnosti

TMDHosting nudi pet izbora VPS servera dizajniranih za jednostavno skaliranje i maksimalnu brzinu kako bi se zadovoljile gotovo sve potrebe za performansama.

Jednostavno postavljanje poslužitelja & Globalno locirani podatkovni centri

Prvi koraci s TMDHosting VPS-om su jednostavni, posebno ako iskoristite njihove upravljane usluge. Njihovi će tehničari pokrenuti i pokrenuti vaše virtualne poslužitelje, testirati tehnologiju kako bi optimizirali vaš VPS za izvrsne performanse. Njihovi se podatkovni centri nalaze na sedam globalnih lokacija – Chicagu i Phoenixu u SAD-u, Amsterdamu i Londonu u SAD-u, Singapuru i Tokiju u Aziji i Sydneyu u Australiji – a svi su optimizirani za izvrsnu geografsku redundantnost..

Prilagođeni softver & konfiguracije

Njihov tim testirat će i implementirati sve najnovije tehnologije, poput Memcached-a, NGINX-a i LiteSpeed-a. Kupci dobivaju prilagođeni operativni sustav i web poslužitelj, a prilagođeno postavljanje je besplatno.

Pristup putem cPanela, WHM-a, & SSH

Dok će TMDHosting upravljati vašim poslužiteljima, postoji još mnogo toga što ćete htjeti upravljati i nadzirati; tu se igraju cPanel i WHM. VPS korisnici dobivaju WHM / cPanel pristup, gdje mogu odabrati dodavanje i implementaciju stotina skripti otvorenog koda, kao i upravljanje svojim domenama, bazama podataka i e-poštom.

Za one koji se vole s naredbenim retkom, dostupan je root pristup. Korisnici se mogu daljinski prijaviti s SSH pristupom i prilagoditi svoje servere na licu mjesta.

Potpuno upravlja s namjenskom podrškom

Prednost potpuno upravljanog hostinga s VPS-om je to što je tim stručnjaka u svakom trenutku spreman, naiđete li na problem s kojim se ne možete sami baviti. Namjenska podrška dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, uz lako dostupan portal za chat i brzi sustav ulaznica.

24/7/365 Monitoring ljudi

Ne samo da je pomoćno osoblje dostupno na svim satima, već TMDHosting ima nadgledanje poslužitelja uživo 24 sata dnevno. Okno koje gleda na staklo znači da ljudi stvarno paze na vaš poslužitelj, osiguravajući vam maksimalnu sigurnost, brzinu i produženje rada.

Dnevne sigurnosne kopije & Besplatno vraća

Jedan od naših najdražih poteškoća TMDHosting-a je da oni izvršavaju dnevne i tjedne sigurnosne kopije vaših podataka. Uvijek će imati na raspolaganju do sedam verzija, a povratak na prethodnu reviziju moguće je besplatno.

Završne misli o TMDHosting-ovim VPS ponudama

TMDHosting pokazuje potpunu predanost pomaganju u razvoju vaše web stranice i unapređenju vašeg poslovanja. Njihove VPS opcije omogućuju trenutno i fleksibilno skaliranje, a njihov tim nudi svakodnevnu podršku i upravljanje poslužiteljem. Sve u svemu, njih svakako vrijedi razmotriti dok kupujete VPS. “

 • 5 opcija s bešavnim skaliranjem
 • Potpuno vođena tehnička podrška
 • 2-8 jezgara CPU-a s brzinama obrade od 1,8-3,0 GHz
 • 2-12 GB namjenskog RAM-a
 • 24/7/365 praćenje stvarnih ljudi
 • Započnite s TMDHostingom.

„Kada tražite dobavljača hostinga za zajednički poslužitelj, vjerojatno ste barem razmotrili korištenje vrlo popularnog softvera za blogging, otvorenog koda, WordPressa. TMDHosting to mudro shvaća i oni čine vrlo jednostavno započeti s web okruženjem optimiziranim za WordPress.

Besplatni osnovni sadržaji hostinga, plus jednostavno instaliranje WP-a

Kao i mnogi dijeljeni domaćini, TMDHosting započinje s neograničenim potrebama (npr., E-mailovima, pohranom i prometom na web mjestu). Oni će vam pomoći da pokrenete svoju WordPress stranicu za nekoliko minuta. Odaberite svoje ime domene (besplatno), odaberite temu za predložak dizajna web mjesta (još jedan besplatni pregled) i njihov tim će ga preuzeti od tamo.

Oni obrađuju instalaciju & Ažuriranja, Rukujete cPanelom & Sadržaj

Samo jedan klik dalje od početne stranice TMDHosting, pronaći ćete na tone besplatnih WordPress predložaka. Tim za TMDHosting će upravljati instalacijom, uključujući sve potrebne ažuriranja na putu, tako da se možete usredotočiti na sadržaj. Svi planovi uključuju cPanel, jedan od naših omiljenih panela za upravljanje web stranicama. Unutar cPanela naći ćete Softaculous autoinstalater koji čuva više od 200 drugih besplatnih aplikacija koje možete ugraditi kako biste poboljšali svoja nastojanja na izgradnji web mjesta..

Sigurnosna mreža dnevnih sigurnosnih kopija & 24/7 Monitoring

Dok toliko ulažete u svoju WordPress stranicu, TMDHosting neumorno radi na zaštiti. Uključuju zaštitu od neželjene pošte, unutarnji vatrozid i nadzor poslužitelja. Njihov tehnički tim vrši dnevne i tjedne sigurnosne kopije podataka vaše web lokacije, čuva u datoteci sedam verzija i rado će resetirati web mjesto na prethodnu verziju bez dodatnih troškova ako naiđete na problem ili slučajno izbrišete datoteku. Svo vrijeme oni imaju pogled na svoju mrežu pazeći da poslužitelji rade glatko i efikasno.

Završna riječ o WordPress hostingu s TMDHostingom

TMDHosting čini njihove planove doista privlačnim za potencijalne WordPress korisnike hostinga. Sve što vam može biti potrebno (teme web mjesta ili predlošci e-trgovine, kao primjeri) može se brzo pronaći. Sve što vas može učiniti nervoznim (možda WordPress instalacije ili jezgrene nadogradnje) oni brinu za vas. U osnovi, TMDHosting čini sve što je u njihovoj moći kako bi pokretanje WordPress stranice postalo jednostavno za korisnike i kako bi se korisnici osjećali sigurno u odabiru svojih usluga. “

 • BESPLATNE, WordPress predloške profesionalnog izgleda
 • BESPLATNE sigurnosne kopije i obnavljanja, sa 7 verzija koje se održavaju u svakom trenutku
 • Neograničen promet, e-poruke i pohrana
 • Namjenska podrška dostupna u bilo kojem trenutku
 • Uključeni su HD kodeci tako da lako možete dodavati medijski sadržaj
 • Započnite s TMDHostingom.

„Izrada web mjesta uvijek je jednostavnija kada imate sjajan, po mogućnosti besplatan predložak koji će vam pomoći da započnete s radom. Ovo je područje koje nam se istaknulo kada smo prvi put pogledali zajedničke ponude web hostinga tvrtke TMDHosting.

Izrada web stranica s tonovima predložaka & teme

Odmah ćete pronaći mnoštvo besplatnih tema i predložaka za WordPress, Drupal, OpenCart, PrestaShop, Magento i Delphin. Sve to može tehnički tim instalirati i ažurirati besplatno. A graditelj web mjesta Weebly nudi se kao opcija na svim hosting planovima.

Zaštita vaše web stranice dnevnim sigurnosnim kopijama

Dok kreirate, TMDHosting će zaštititi dragocjene informacije o web lokaciji i dokumente snimajući snimke zaslona, ​​čuvajući revizije strukture vaše web lokacije. Pripazit će do sedam rezervnih izdanja. Svaki put kad se vratite na prethodnu verziju, tim za podršku može se besplatno nositi s tim.

Nadgledanje u okruglom stolu s namjenskom podrškom

Udobna stvar upravljanog hostinga je to što znate da postoji netko, obično netko puno pametniji od vas od vas, koji pazi na svoju web lokaciju. TMDHosting nadgleda servere koji ugošćuju vašu web lokaciju 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, osiguravajući vam da najbrže učitavate stranice, najbolje povezivanje i najbolju sigurnost koju mogu ponuditi. Uz to, tehničari za podršku su dobro raspoloženi i lako su vam dostupni kako bi vam pomogli oko bilo kakvih pitanja ili nedoumica u koje naiđete.

Izgradnja web mjesta uz TMDHosting u zaključku

Ako tražite graditelja web mjesta i hosting kombinacije, vjerojatno želite maksimalno prilagođavanje uz minimalan stres. Uz potpuno upravljane usluge i pakete prilagođene popularnim platformama za bloganje i e-trgovinu, TMDHosting nudi sve osnovne stavke za olakšavanje korisničkog i profesionalnog iskustva u izgradnji web mjesta. Omogućuju vam besplatnu registraciju imena domene, kao i neograničenu adresu e-pošte, baze podataka i prostora za pohranu; tada će obrađivati ​​sve potrebne instalacije za pokretanje vaše web lokacije. To je jednostavnost u izgradnji web mjesta u najboljem redu. “

 • BESPLATNE predloške iz PrestaShop, OpenCart, Magento i WordPress
 • Jednostavno instalirajte svoj izbor od 200+ aplikacija jednim klikom putem Softaculous-a
 • Svakodnevne sigurnosne kopije bez troškova za vraćanje
 • BESPLATNA zaštita vatrozida
 • 24/7/365 podrška stručnjaka
 • Započnite s TMDHostingom.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map