Što je Weebly.com? – Odgovor na naš pregled za 2020. godinu i odgovor na prvih 6 pitanja

Što je Weebly? Kako se uspoređuje s drugim graditeljima web stranica? Koliko Weebly košta? Dobili smo odgovore na ta pitanja i više s našim sveobuhvatnim pregledom i usporedbama s drugim opcijama koje vam mogu lako olakšati dizajn, stvaranje i pokretanje web stranice.


Weebly potječe iz poznate tehnološke priče koja započinje s pregršt kolega s koledža koji se muče s novom tehnologijom. U ovom je slučaju hrpa dvadesetogodišnjaka sa Sveučilišta Penn namjeravala stvoriti softver koji je svima olakšao izradu osobne web stranice, bez obzira na razinu udobnosti tehnologije ili iskustva. Krajnji rezultat pretvorio se u Weebly, prvi svjetski graditelj web stranica koje je napajalo više od 40 milijuna web stranica koje svaki mjesec vide zajedno 325 milijuna posjetitelja.

Više od desetljeća kasnije, graditelj web mjesta Weebly pomaže vam stvoriti savršeno mjesto da prikažete svoj rad, bez obzira jeste li vlasnik tvrtke, umjetnik, programer ili student.

1. Koja je ukupna ocjena Weebleja? 4.9 / 5.0

Jednostavno rečeno, Weebly je web mjesto za izradu web stranica. Internetska platforma uklanja potrebu za ručnim kodiranjem i zamjenjuje postupak intuitivnim sučeljem povuci i ispusti. Portal je poznat kao WYSIWYG uređivač, jer „ono što vidiš je ono što dobiješ“.

Zapravo, Weebly je prvi graditelj WYSIWYG stranica – trojica osnivača pobijedila su inozemnog konkurenta Wixa za tržište za otprilike šest mjeseci. Weeble sustav omogućuje korisnicima da dodaju, uređuju i uređuju sadržaj, poput teksta, fotografija, karata i videozapisa, na web mjestu sa samo nekoliko klikova mišem.

Blisko smo upoznati s graditeljima web mjesta, ocijenili ih na temelju kriterija kao što su jednostavnost upotrebe, značajke i cijena – kao i pregledavanje najboljih platformi za izgradnju internetskih trgovina. Kao što se i očekivalo, glavni graditelj web stranica nastavlja impresionirati. Jednostavnost i intuitivnost korisničkog sučelja jednostavno se ne mogu pobijediti i Weebly uključuje odaziv na sve teme programa.

Snimak ekrana Weebly sučelja

Weebly moderno sučelje za izradu web stranica nudi potpunu funkciju povlačenja i ispuštanja.

Neki negativci ne vole strukturirana ograničenja dizajna Weebly nameće povlačenje dizajna prilagođenih mobilnim uređajima, ali mi zapravo cijenimo da Weebly ne nudi rookiejima web dizajna dovoljno užeta s kojim bi se mogli objesiti. Weeblyu dajemo najviše ocjene za sustav koji omogućava kreativnost i funkcionalnost.

2. Kako se Weebly uspoređuje s drugim graditeljima web mjesta?

Iako većina graditelja web stranica nudi iste osnovne povuci-i-ispusti funkcionalnost, svaka platforma nastoji iskoristiti određenu posebnost. Primjerice, kvadratni prostor odjekuje s umjetnicima i fotografima s ultra jakim, vizualno dojmljivim predlošcima. Wix pruža krajnju fleksibilnost, dok je BoldGrid isklesao nišu kao jedini graditelj WordPress web stranica.

Napisali smo mnoštvo korisnih vodiča koji detaljnije opisuju kako svaka platforma za izgradnju web mjesta uspoređuje za različite mjerne podatke i načine upotrebe. Evo uzorkovanja:

 • (Top 6 recenzija) Usporedite Wix vs. Squarespace vs. WordPress vs. Weebly
 • 15 najboljih WordPress mogućnosti za web stranice, blogove i internetske prodavaonice
 • Najbolji graditelji web stranica eCommerce za svaku nišu (Top 12)
 • 13 najboljih „WYSIWYG“ recenzija za graditelje web stranica (2020)

Kao što vidite, Weebly se uspoređuje s mnogim drugim platformama. Opcije u potpunosti s hostom imaju tendenciju da budu malo skuplje od onih nekolicine konkurenata, ali tvrtke se teško trude zbog lakoće upotrebe Weeblela. Ne preporučujemo preporuku vlastite verzije Weeblya, posebno ako prvi put ulazite u pregradu za izgradnju web lokacije.

Pogledajte ostale preglede proizvođača web stranica »

3. Je li Weebly Free?

Možete započeti na Weeblyu zbog niske cijene unosa vašeg imena i adrese e-pošte i stvaranja lozinke. Besplatni račun uključuje izradu web mjesta i 500 MB prostora za pohranu, ali vaša će web stranica prikazivati ​​Weebly oglase i biti smještena na poddomeni (što znači da će vaš URL biti u skladu sa vrhom sitename.weebly.com).

Nadogradnja na Početni plan za 8 USD mjesečno dolazi s besplatnom prilagođenom domenom, neograničenim prostorom za pohranu, analizom web stranica i bez oglasa. Weebly hostovani paketi kreću se sve do 38 USD mjesečno za moćna web mjesta za e-trgovinu koja trebaju alate za marketing e-pošte.

Weebly s hostom domaćina obično je prilično jeftiniji od Starter plana. Tvrtke koje se bave hostingom redovito uključuju Weebly s zajedničkim planovima hostinga u nastojanju da olakšaju početnike proces stvaranja web mjesta. Tri naša omiljena pružatelja usluga, navedena dolje, nude Weebly plus tonu besplatnih proizvoda i vrhunsku podršku za manje od 5 USD mjesečno.

Pogledajte ostale preglede proizvođača web stranica »

4. Koja je razlika između vlastitog i potpuno ugošćenog Weebly-a?

Graditelji web stranica razlikuju se u pružanju usluga svojim kupcima. Wix i Squarespace nude samo opcije s hostom u potpunosti, što znači da sve datoteke vaše web stranice žive na njihovim poslužiteljima – oni se brinu za sve sitne mrlje, tehničke stvari, ali imat ćete ograničenu kontrolu i pristup svojim podacima.

Weebly slijedi više od WordPress modela nudeći tako potpuno i samostalno ugovorene mogućnosti. Samoposluživanje znači instaliranje softvera na vlastiti hosting račun, što vam daje potpun nadzor vašeg web mjesta. Za razliku od samoposluženog WordPress-a, Weebly možete ugostiti samo sebe tako što se prijavite kod hosting pružatelja usluga koji je u partnerstvu s Weeblyom; Izrada web mjesta nije dostupna putem instalacija jednim klikom kao i ostali glavni sustavi za upravljanje sadržajem.

5. Je li Weebly najbolji za blogove, poslovanje ili druge projekte?

Weebly se ističe izvrsnim, profesionalnim temama prilagođenim nekoliko različitih potreba: bloganju, događajima, portfeljima i internetskim trgovinama. Predlošci blogova mogu stajati sami ili raditi kao dio veće web stranice, a alati za izdavanje korisnicima pružaju potpunu kontrolu nad njihovim sadržajem. Poduzetnici će uživati ​​u potpuno integriranom postupku kupovine i kupovine kao dijela svoje web lokacije za e-trgovinu, ali iskusniji vlasnici web lokacija možda bi željeli više specijaliziranu platformu za e-trgovinu, poput Shopify, WooCommerce ili Magento.

Bez obzira na slučaj upotrebe, kupci Weebly cijenit će snažni SEO ili optimizaciju tražilice, alate koji pomažu tražilicama i publici da pronađu vašu web lokaciju. Sve web lokacije Weebly sadrže Sitemap, meta opise, alt oznake i druge značajke, kao i koristan vodič za istraživanje ključnih riječi i rast vašeg prometa.

6. Kako započeti?

Od svojih dana kao klasnog projekta u državi Penn, platforma Weebly prerasla je u tvrtku koja je prijavila 455 milijuna dolara, a zapošljava oko 300 ljudi. Pored izrade web stranica, Weebly je dodao alate za e-trgovinu i marketing putem e-pošte kako bi postao potpuno opremljen set alata za izgradnju vaše internetske marke.

Započnite BESPLATNO s Weeblyom »

Sada kada ste čitali o platformi, vrijeme je da zaronite i postavite internetsku stranicu. Vaša prva odluka bit će ugostiti web mjesto s Weeblyom ili na vlastitom hosting računu. Da biste izbjegli glavobolje prilikom premještanja web lokacije nakon što prerastete opciju s hostom Weebly, preporučujemo vam da zajedno s uglednim zajedničkim hostom.

Uz Bluehost, za koji smo već jamčili, SiteGround je još jedna vrhunska opcija. SiteGround je tek počeo nuditi Weebly usluge u 2016. godini; Iako je malo skuplji, SiteGround dolazi s vrhunskim performansama, uz mnoštvo dodatnih funkcija i podrške. Sretna izgradnja stranica!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map