Shopify cijene: 5 planova, plus POS platforma i Shopify cijene dionica

Kada ste se odlučili za pokretanje tvrtke (ili povesti postojeću do nove visine), imate dvije mogućnosti: provjerite tržište nekretnina za izgradnju fizičke trgovine ili pročitajte Shopify cijene za izgradnju internetskog trgovačkog centra.


Za vaše fizičko mjesto treba uzeti u obzir mnogo čimbenika: lokaciju, veličinu, blizinu konkurenata i, naravno, mjesečni trošak najma. Kupovina virtualnog doma za vaše mrežno poslovanje ne razlikuje se. Postoji nekoliko desetaka platformi za izgradnju, pokretanje i hosting internetske trgovine. U rasponu su od nekoliko dolara mjesečno za pregršt stranica prodavaonica koje prikazuju manje od 20 proizvoda do web hostinga visokog udjela za poduzeća prikladnog za trgovački lanac velikih razmjera s mega izbornicima punim proizvoda i promocija.

Shopify je bez sumnje jedna od najslušanijih opcija za upravljanje internetskom trgovinom – popularan i kontroverzan odabir kad je riječ o troškovima. Pokrijmo sve cijene Shopify.com cijena:

Podesive cijene po kupnji (poredaj po cijeni, najniže do najviše)

Shopify cijene mogu se podijeliti na tri opća plana e-trgovine, plus dva manje poznata plana za pojedinačne i poslovne klijente. Niže smo podijelili troškove Shopifyjevih planova, uključujući povezane transakcijske naknade.

  1. Lite: 9 USD mjesečno plus (2,9% + 0,30 USD) po transakciji
  2. Osnovni, temeljni: 29 USD mjesečno plus (2,6% + 0,03 USD) po transakciji
  3. Standard: 79 USD mjesečno plus (2,4% + 0,03 USD) po transakciji
  4. Napredna: 299 dolara mjesečno
  5. Plus: Prilagođen

Najveća je kopija Shopifyja: one dosadne naknade za transakcije, koje su, nažalost, prilično uobičajena pojava među eCommerce platformama. Ako vidite 2% kao vrijedno ulaganje u robusnu platformu bogatu značajkama na Shopify-u, zašto onda ne biste dobili besplatni probni rok?

Pogledajte jeftinije alternative Shopifyu »

Popularne Shopify alternative

Jasno, Shopify je jedan od vodećih proizvođača u industriji s razlogom. Jednostavna upotreba platforme i sveobuhvatne usluge bez sumnje su impresivne, ali postoje brojne mogućnosti kojima možete krenuti. Ovdje je naš popis najboljih pružatelja usluga e-trgovine sa e-trgovinom, s naglaskom na cijenu. Kao što vidite, obično radije započinjemo s punopravnim web domaćinom i odatle dodajemo platformu za e-trgovinu kao što su Weebly ili WooCommerce. Shopify također ima mnoštvo integracija, tako da možda postoji opcija nadogradnje vašeg Shopify hostinga integriranjem tih sustava u web lokaciju koja je zasebno domaćin.

Usporedite ove opcije s Shopify i pogledajte što najbolje funkcionira za vašu trgovinu. Bilo da je riječ o cijeni, opcijama obrade plaćanja ili nekoj drugoj značajki, trebali bismo vas pokriti:

Pogledajte ostale domaćine e-trgovine »

Pozovite POS cijene

U današnjem prodajnom okruženju mobilnih uređaja aplikacija Shopify POS za iOS i Android izvrsno je korisna. Besplatno preuzmite aplikaciju na telefonu ili tabletu slanjem adrese e-pošte (nije potrebna kreditna kartica), a dobit ćete i besplatan uređaj za čitanje kartica.

Za kupnju je dostupan dodatni hardver, uključujući ladicu za blagajnu, pisač računa, skener barkoda i napredni čitač EMV kartica od 89 USD. A softver vam omogućuje lako prihvaćanje plaćanja putem kreditnih, debitnih ili darovnih kartica gdje god se nalazili.

Snimka zaslona Shopify planova

Aplikacija Shopify POS besplatna je za sve pretplatnike na Shopify plaćeni plan.

Shopify POS se bez problema integrira u vašu internetsku trgovinu (ili fizičku trgovinu!) I možete obrađivati ​​transakcije na više uređaja bez dodatnih troškova. Sve značajke upravljanja mrežnim trgovinama Shopify, poput analitike i izvješća o proizvodima, mogu se naći i na središnjoj nadzornoj ploči.

Kupite cijenu dionica

Kanadska tvrtka za e-trgovinu sa sjedištem u Kanadi doživjela je ogroman rast od 2014. godine, nadmašivši konkurente kao što je Square. Shopify je popularan kandidat za ljude koji traže nove mogućnosti ulaganja. S obzirom na to da je Shopifyjeva misija „poboljšati trgovinu za sve“, ulaganje u dionice tvrtke moglo bi biti poklon koji nastavlja davati.

Shopify Logo

Niti jedan savant koji trguje dionicama i obveznicama, ali prošli put kad sam provjerio, početna stopa za dionice TRGOVINA bila je točno sjeverno od 89 USD, prema NASDAQ. Opet, nisam investicijski guru, pa s tim informacijama napravite što hoćete.

Počnite prodavati s Shopify prodajnom cijenom od 0 USD!

Prodaje se na prodaju sa Shopify? Prijavite se već danas i testirajte različite značajke o kojima smo danas razgovarali bez ikakvih troškova dva tjedna. Ne događa se baš tako kada je u pitanju testiranje fizičkog mjesta za vašu ciglu, pa uživajte u pogodnostima virtualne nekretnine!

Pokušajte Shopify BESPLATNO 14 dana

Iako se trudimo da sadržaj na HostingAdvice.com bude točan i ažuriran, stvari se uvijek mijenjaju na divnom svjetskom webu! Ako ste primijetili odstupanje u cijenama Shopify.com cijena koje smo naveli u ovom vodiču, javite nam tako što ćete nam odbaciti liniju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me