Hostove za WordPress 2020. godine službeno je odobrio WordPress.org

Tko je bolji za rangiranje najboljih domaćina koje je WordPress odobrio od programera samog softvera?


WordPress, divno popularni sustav za upravljanje sadržajem otvorenog koda, sada podržava više od 74 milijuna web stranica, a najugledniji pružatelji usluga hostinga odgovaraju na zahtjev planovima prilagođenima njegovoj upotrebi. Za neke kupce ugostiteljstvo obilje planova je zastrašujuće, a informacije su često zamagljene marketinškim žargonom. Mnogi stručnjaci, uključujući i vašu uistinu, odlučili su pregledati i rangirati najbolje WordPress planove za hosting, ali uvijek je pametno ići ravno do izvora.

Nekoliko zahtjeva i preporuka za hosting softvera objavljeno je na službenom web mjestu – ali samo je nekolicina tvrtki smatrano WordPressom odobrenim. Ovdje smo raspravljali o tri web domaćina kojima je WordPress.org dobio pečat odobrenja i zašto.

1. Bluehost

Bluehost često prekriva ljestvice kada je u pitanju hosting za WordPress. Tim se ponosi svojim WordPress uslugama, a tvrtka je nadaleko poznata po zajedničkom hosting prostoru. Svaki račun sadrži instalacije jednim klikom za WordPress softver, a Bluehost tim čini WordPress veterani koji su spremni, voljni i sposobni vam pomoći u svakom koraku. Uživajte u besplatnoj registraciji imena domene za prvu godinu usluge i prijavite se s povjerenjem u bilo kojem trenutku garancije povrata novca.

Bluehost često preporučujemo vlasnicima web lokacija koji prvi put posjećuju, a u nastavku možete potražiti naš stručni pregled kako biste utvrdili je li ovo najbolji WordPress domaćin za vas:

Više o WordPress hostingu iz Bluehosta »

2. SiteGround

Ulazeći u još geekstičnije značajke za WordPress, SiteGround ima pokrivene baze. Svi planovi uključuju instalacije jednim klikom, automatska ažuriranja WordPress Core i upravljanje naredbenim retkom (WP-CLI), a posao postaje slađi. Uživajte u tri sloja predmemoriranja za performanse (SuperCacher), mjesto za postavljanje web mjesta i unaprijed instalirani Git s premium planovima.

Ako naiđete na bilo kakve nevolje, osobno mogu jamčiti za prilagođeni sustav ulaznica i softver za chat. Flota gordova WordPressa stalno je na pozivu, spremna vam dati alate za rješavanje problema ili rješavanje bilo kakvih problema za vas. Za više o tome, pozivam vas da pogledate naš opsežni pregled SiteGround u nastavku:

Više o hostingu za WordPress iz SiteGrounda »

3. DreamHost

I na kraju, ali svakako ne najmanje bitno, DreamHost se može pohvaliti „nadoknađenim“ upravljanim i neupravljanim planovima poslužitelja za korisnike WordPressa. Korisnici standardne WordPress usluge hostinga imaju koristi od instalacije softvera i automatskog ažuriranja jednim klikom, a vaša domena je besplatna za DreamHost prvu godinu. Mnogi članovi tima DreamHost aktivno doprinose WordPress Coreu već 10 godina. Tvrtka poznaje platformu iznutra i izvana, a stručnost pokazuje unutar internih rješenja DreamHost se nastavlja razvijati kako bi bolje služio WordPress zajednici.

Za one koji traže malo više sadržaja, preporučujemo da pogledaju DreamPress: potpuno upravljano, konfigurirano i VPS rješenje za WordPress. Kompletni pregled usluga DreamHost potražite u nastavku:

Više o WordPress hostingu iz DreamHosta »

Gdje se domaćini s WordPressom odobravaju među natjecateljima?

Svakako, tri gore navedena domaćina uzdižu se na vrh hrpe prema cjelokupnoj WordPress zajednici korisnika, ali to su samo neki od najbolje rangiranih hosting pružatelja usluga koji su se specijalizirali za WordPress hosting. Stranica za rangiranje WordPress.org ugledala je priličan udio kontroverze oko uključivanja i isključenja određenih domaćina, tako da sigurno nikada ne boli potražiti drugo i treće mišljenje.

Imamo mnogo favorita, no tri su izbora naših stručnjaka za WordPress hosting opisana u nastavku. Bubnjar, molim vas …

Pregledajte više WordPress domaćina »

Zapišite sudbinu vaše web stranice s domaćinom koji nosi naš pečat odobrenja

Dok WordPress i dalje dominira u internetskom svijetu, nastavit ćemo identificirati i raspravljati o alatima i uslugama koji će pomoći korisnicima poput vas u uspjehu. Kao što je navedeno na službenoj web stranici WordPressa, idealan pružatelj usluga WP hostinga podržavat će:

  • PHP verzija 7.2 ili novija
  • MySQL verzija 5.6 ili novija ILI MariaDB verzija 10.0 ili novija
  • HTTPS podrška
  • NGINX ili Apache webserver s mod_rewrite modulom

Preporučujemo pronalazak domaćina koji očekuje sve vaše potrebe – od početnog postavljanja domene do optimizacije performansi i marketinških alata. Domaćini koji se penju na vrh našeg popisa preporuka sadrže besprijekorno podešavanje WordPress-a, napredne značajke za predmemoriranje, SSD-ove i posebno povećana brzina, aplikacije i stručnu pomoć u održavanju dodataka i ažuriranju verzije WordPress-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me