18 Jeftini mjesečni planovi web hostinga (2020): Plaćajte mjesečno

Za vlasnike web lokacija, mjesečni plan web hostinga ima smisla ako želite isprobati performanse, sigurnost novog alata za upravljanje računom, sigurnost alata za upravljanje računima ili korisničku podršku prije prijave na dugoročni ugovor.


Shvatili smo – obveza nije za sve. Bilo da je u pitanju veza ili ugovor o web hostingu, neki ljudi samo žele imati jednostavan izlaz ako stvari postanu naporne.

Zbog kratkog razdoblja ugovora, hosting paketi koji se naplaćuju mjesečno obično su osjetno skuplji. Imajući to u vidu, međutim, pronašli smo najpovoljnije opcije za različite potrebe i proračune. Pogledajte ili kliknite na navigacijske veze u nastavku da biste preskočili unaprijed do odjeljka koji vam najviše odgovara.

Najjeftiniji mjesečni „Zajednički hosting“

Prije razmatranja vrijednosti artikla, kupci često prvo upotrebljavaju oznake cijena da bi odredili nečiju primjećenu kvalitetu – iako, primjerice, ne znate ništa o miješalicama, pretpostavit ćete da će najskuplja opcija biti najtrajnija, ponuditi najviše mogućnosti i izgledati najskromnije.

To što sljedeći domaćini nude šokantno niske cijene, ipak ne znači da njihova kvaliteta pati. Sve tri tvrtke nadaleko su cijenjene u industriji hostinga za pružanje pouzdanih usluga prilagođenih korisnicima. Većina planira ispuniti godišnje obveze; Budite sigurni da obratite pažnju tijekom postupka odjave kako biste pronašli opcije za mjesec za mjesec.

Zanimljivo je da su svi InterServerovi hosting planovi zadani iz mjeseca u mjesec kako bi korisnicima pružili maksimalnu fleksibilnost, dok je HostGator jedan od najboljih pružatelja cjelovitih usluga u igri – i naš najbolji domaćin s kojim rastu. Hostinger nudi odličnu opciju za one koji traže jeftina imena domena, super jednostavan graditelj web stranica i neograničene resurse. Za više informacija o njihovoj usporedbi pogledajte naše recenzije:

Pogledajte ostale najbolje dijeljene domaćine »

Najjeftiniji mjesečno „SSD hosting“

Ako želite poduzeti sljedeći korak u poboljšanju plana web hostinga, potražite tvrtke koje pružaju SSD uređaje. Nadograđeni uređaji za pohranu nude puno brže performanse od tradicionalnih pogona tvrdog diska.

Da budemo pravedni, InterServer s našeg popisa iznad sadrži SSD-ove kao standardnu ​​značajku, ali željeli smo prikazati što više iznenađujuće ograničenog bazena domaćina koji nude mjesečne naplate. Green Geeks naš je popis ekološki prihvatljiva opcija, a industrija InMotion Hosting i A2 hosting poznati su po ultrabrzoj infrastrukturi.

Pogledajte ostale vrhunske SSD hostove »

Najjeftiniji mjesečno „VPS hosting“

Kako se krećemo uz ljestvicu web hostinga, usluge hostinga iz mjeseca u mjesec zapravo postaju sve češće. Virtualni privatni poslužitelji su među najraznovrsnijim kada je riječ o veličini pohrane, prilagodljivim računalnim resursima i upravljanim uslugama.

Slika kalendara s kalkulatorom i kavom

Primanje mjesečnog računa prisiljava kupce da pažljivo prate razinu usluge i performanse koje primaju.

Budući da su VPS i planovi za hosting u oblaku naj fluidniji i prilagodljivi – i to se najvjerojatnije mijenjaju kako promet fluktuira – mjesečni izvještaji su zapravo prilično očekivani u ovom dijelu web hostinga. Međutim, ta fleksibilnost znači da cijene mogu prilično varirati.

Budite sigurni da uspoređujete slične proizvode prilikom donošenja svoje odluke. Tri domaćina koja navodimo u nastavku nude razne VPS pakete kako bi zadovoljili određene potrebe. Uzmite u obzir potrebe za podrškom, tehničku stručnost, preferirani operativni sustav i očekivani promet prilikom usporedbe VPS planova s ​​InMotion Hosting-a, Liquid Weba i Hostwinds-a:

Pogledajte ostale vrhunske domaćine VPS-a »

Najjeftiniji mjesečni “namjenski hosting”

Da, jeftini i privremeni nisu pridjevi za koje biste očekivali da će se susresti s namjenskim poslužiteljima, ali planovi za mjesečno plaćanje odličan su način da se procijeni kako se infrastruktura nove tvrtke koja pruža usluge podudara sa specifičnim zahtjevima vaše web stranice ili aplikacije.

Baš kao što je testna vožnja automobila prije kupnje, vlasnici i administratori velikih web lokacija, aplikacija ili resursa podataka trebaju osigurati da nova oprema i konfiguracije mogu podnijeti radno opterećenje.

Osim testiranja, kompanijama će možda trebati samo posvećeni poslužitelj koji će se nositi s ultra prometnim razdobljima u prodajnom ciklusu. Iako potražnja za školskim i sveučilišnim mrežnim sustavima često može jednostavno odmoriti tijekom ljeta, na primjer, vjerojatno će im trebati veća računalna snaga kada dođe vrijeme da se studenti prijave za nastavu na jesen.

Srećom za kupce, tri domaćina koja preporučujemo za mjesečne planove posvećenih poslužitelja – Liquid Web, InMotion Hosting i HostGator nude vrhunske poslužitelje i podršku po iznenađujuće povoljnim cijenama i fleksibilnim uvjetima. Pročitajte naše recenzije u nastavku da biste vidjeli koji bi mogao biti najprikladniji:

Pogledajte ostale vrhunske namjenske domaćine »

Najjeftiniji mjesečni „WordPress hosting“

Najpopularniji svjetski sustav upravljanja sadržajem, WordPress je također jedna od najizazovnijih platformi za opskrbu brzinom i sigurnošću. Budući da ga koristi gotovo trećina svih web stranica na Internetu, WordPress web lokacije ponekad imaju glavni cilj na leđima.

Snimke zaslona uređaja WordPress

WordPress hosting može uvelike varirati od pružatelja usluga, pa je mjesečni plan pametan način donošenja dugoročne odluke.

Neki domaćini jednostavno nude standardnu ​​instalaciju jednim klikom kao dio standardnog zajedničkog plana hostinga, ali tri domaćina koja smo pregledali u nastavku idu korak dalje kako bi optimizirali svoje pristupačne cijene uz moderni hardver i sigurnosne mjere opreza kojima platforma treba napredovati. Čitajte dalje kako biste naučili kako se InMotion hosting, A2 hosting i HostGator izdvajaju za pristupačno mjesečno hosting za WordPress.

Pogledajte ostale vrhunske WordPress domaćine »

Najjeftiniji mjesečno u mjesecu “Upravljani WordPress hosting”

Čak i iskusni hosting korisnici ne mogu očekivati ​​da će luksuznije tvrtke za WordPress hosting ponuditi mjesečne usluge. Kao što je to slučaj s namjenskim i virtualnim poslužiteljima, glavni planovi za upravljani WordPress hosting često su vrijedni isprobavanja veličine.

Sustav za upravljanje sadržajem posebno dobro funkcionira sa posvećenim resursima koje nude virtualni poslužitelji, tako da je arhitektura koju tri domaćina dolje odlučila prikazivati ​​za svoje WordPress korisnike. Virtualna okruženja često uključuju područje postupnog postavljanja, automatska ažuriranja i nekoliko slojeva alata za sigurnost i predmemoriranje.

Pogledajte ostale vrhunske WordPress domaćine »

Testirajte vode za ugošćavanje s mjesečnim planovima plaćanja

Kroz mnoge industrije veća je vjerojatnost da će se kupci odlučiti za kratkoročne ugovore kada ekonomija propadne ili financije izgledaju nestabilno. Taj oprez znači da, bez obzira na dugoročne uštede povezane s dužim planovima, kupci žele biti oprezniji prije nego što se obvezaju na veliko, unaprijed plaćanje.

Dobavljači hosting usluga oglašavaju mnogo niže mjesečne cijene s godišnjim ili trogodišnjim planovima, ali zahtijevaju plaćanje u cijelosti kada se novi korisnik prijavi. Imati mogućnost kontrole ili otkazivanja plana web hostinga nakon dovršetka projekta ili ste naučili sve što trebate znati o razini usluge pružatelja usluga hostinga može biti dragocjen alat za pametnog kupca ili fobiju obveza kod svih nas..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map