12 najboljih graditelja web stranica za vjenčanja (2020 recenzije) – Easy Online RSVP-ovi

Angažman je vrtlog, sa svom ljubavlju, stresom, detaljima, planiranjem i trošenjem, ali upotreba najboljih web stranica za gradnju vjenčanja pruža rijetke šanse za uštedu novca i jednostavno uzimanje.


Iako su graditelji web stranica modernije konvencije, nekad se tradicijski bogat proces planiranja vjenčanja uvelike pomaknuo putem interneta: Gotovo 3 od svaka 4 para kreiraju web stranicu za vjenčanja kako bi podijelili informacije sa svojim gostima, a otprilike 80% planiranja vrši se putem interneta.

Srećom, vlasnici zaručenih web stranica imaju širok izbor mogućnosti pri određivanju kako širiti informacije o svom vjenčanju na webu. Fleksibilne mogućnosti web-dizajna za povlačenje i ispusta uobičajene su, a pojavili su se relativno novi usjevi graditelja koji su se specijalizirali samo za vjenčane web stranice. Ne možete potrošiti ništa ili možete kupiti skupu platformu. Pregledali smo i usporedili desetine opcija na temelju njihove pristupačnosti, karakteristika i korisnosti – omogućujući vam da kažete “ja to radim” bez angažmana, svečanosti i prijema.

1. Wix

Zlatni standard graditelja web stranica, Wix je odavno izbor za pojednostavljenje izrade stranica. Platforma kontinuirano uvodi inovacije s umjetnom inteligencijom i drugim uzvišenim tehnologijama kako bi skratila vrijeme potrebno za dobivanje vaše vizije na mreži, a istovremeno predstavila dobro zaokruženo, jednostavno za korištenje i intuitivno sučelje.

Korisnici imaju preciznu i neograničenu kontrolu nad prilagođavanjem svoje web stranice, a Wix nudi više od 20 predložaka za svadbu za početak. Nakon što se vaš dizajn učvrsti, Wix Events dodaje važne funkcionalnosti poput elektroničkih pozivnica i RSVP-ova, kao i integracije društvenih medija.

 • Cijena: BESPLATNO (Premium planovi kreću se od 13 USD mjesečno do 39 USD mjesečno i uključuju besplatnu registraciju prilagođene domene.)
 • Pros: Impresivna raznolikost i kvaliteta dizajna koji idu uz iznimno jednostavan uređivač. Učinkovitost, podrška i sigurnost su vrhunski.
 • Cons: Besplatni plan prikazuje Wix marke, a ne podržava prilagođene domene. Funkcija događaja zahtijeva zasebnu instalaciju aplikacije.

Pogledajte ostale vrh graditelje web stranica »

2. Radost

Slika logotipa JoyIzvorno izgrađen kao platforma za društvenu vezu za svatove, Joy predstavlja relativno novu i uzbudljivu platformu koja sve povezuje u jedno. Lagani urednik također podržava push obavijesti i upravljanje popisom gostiju, što omogućuje jednostavnu komunikaciju o RSVP rokovima, rasporedima događaja, informacijama o hotelima i drugim pojedinostima.

Neograničeno skladištenje znači da možete pohraniti i prikazati profesionalne fotografije s vjenčanja i zaruka, kao i one prenesene od prijatelja i obitelji putem korisne aplikacije za prikupljanje fotografija. Međutim, oni koji žele slobodu dizajna povuci i ispusti možda žele potražiti drugdje. Dok se boje, fontovi i slike drastično mijenjaju u stotinama predložaka, korisnici imaju samo dvije mogućnosti izgleda.

 • Cijena: BESPLATNO
 • Pros: Kompletan paket značajki, uključujući web stranicu, pozivnice, RSVP-ove, integraciju registra i mobilnu aplikaciju. Podrška za chat uživo dostupna je i besplatno.
 • Cons: Ograničene mogućnosti dizajna. Ne podržava prilagođene domene.

3. Čvor

Slika logotipa The KnotOsnovan 1996. godine kao prvi svjetski brend za planiranje vjenčanja, The Knot povezuje parove sa svim proizvodima, uslugama, dobavljačima i informacijama koje su im potrebne za postizanje jedinstvenog i smislenog vjenčanja. Web stranice za besplatne vjenčanja nude gostima RSVP mjesto, odabir obroka, pregled registra i pronalaženje hotelskih podataka.

Razbijajući samo kalup za internet, Knot podudara predloške web stranica s tiskanim materijalima Minted i Wedding Paper Divas, između ostalog, radi promicanja kohezivnog, koordiniranog iskustva. Općenito, reputacija čvora kao vodećeg američkog vjenčanog resursa za parove čini donekle ograničeni graditelj web stranica..

 • Cijena: BESPLATNO (Prilagođene domene dostupne su 19,99 USD godišnje.)
 • Pros: Immersive vjenčanje iskustvo uključuje alate za planiranje, imenike dobavljača i integracije registra. Glatko iskustvo na brodu.
 • Cons: Ograničavajući dizajni i prilagodbe. Nisu dostupne aplikacije ili dodaci.

4. Pupi par

Appy logotip paraModernizirajući doživljaj vjenčanja na mreži, bračni par pruža parovima jedinstveni paket digitalnih spremanja datuma, pozivnica, web mjesta i mobilne aplikacije. Platforma sadrži vrhunske pogodnosti poput odredišnih stranica za videozapise i widget-a za povlačenje i povlačenje za Uber popuste, ankete i druge interaktivne elemente. Posebno zahvaljujemo menadžeru popisa gostiju i prilagodljivim RSVP obrascima.

Kao i kod mnogih graditelja web stranica za vjenčanja, predloške dizajna su prilično ograničene. Iako su boje pozadine, slike i videozapisi zadivljujući, korisnici nailaze na samo nekoliko prilično osnovnih rasporeda. No, usklađeni internetski i izvanmrežni datumi spremanja, pozivnica i drugih načina komunikacije pružaju vam mir.

 • Cijena: Jednokratna naknada od 49 USD ili 149 USD, ovisno o planu, plus neobavezno 19,99 USD godišnje za registraciju domene.
 • Pros: Snažni RSVP i komunikacijski alati, uz mogućnost selektivnog pozivanja određenih gostiju na određene događaje.
 • Cons: Nije dostupno besplatno probno razdoblje; prilično skupo u usporedbi s drugim opcijama sa sličnim značajkama. Prilagođene domene nisu uključene.

5. kovani

Kovani logotipIzvorno stječući privlačnost kao golemo tržište tiskanog pribora, umjetnosti i uređenja doma, Minted je nedavno krenuo u vjenčanje specifičnih dizajna i web stranica. Zajednica neovisnih umjetnika i dizajnera podnosi više od 2.000 dizajna svakog tjedna na izazove tvrtke u dizajnu, osiguravajući tonu živopisnih i fleksibilnih predložaka dizajna..

Naglasak na dizajnu zasigurno će odjeknuti s parovima koji vizualno misle, ali Minted je i dalje sustigao kada su u pitanju moćne značajke za upravljanje događajima. Osnove, poput uvoza popisa gostiju i RSVP-ova za više događaja, pokrivene su, ali morat ćete ručno povezati registar i žrtvovati malo prilagodljivosti..

 • Cijena: BESPLATNO za ograničene značajke ili nadogradnju na premium uz jednokratnu naknadu od 20 USD. Obnavljanje prilagođenog imena domene košta 15 dolara godišnje.
 • Pros: Veliki izbor dizajna i izgleda, s lakoćom naručivanja za usklađivanje tiskanih materijala.
 • Cons: Ograničeni alati za planiranje vjenčanja i popise gostiju. Važne značajke poput fotogalerija ograničene su na premium plan.

6. Zola

Zola logoS naglaskom na registre, Zola također pokriva planiranje vjenčanja, pozivnice i web stranice. Tvrtka se proširila na usluge planiranja vjenčanja, uključujući web stranice, popise gostiju, praćenje RSVP-a i popise za provjeru u 2017. godini, s prilagođenim pozivnicama i datumima spremanja koji dolaze godinu dana kasnije.

Parovi će se susresti s velikim brojem dizajna, ali s prilično ograničenim brojem izgleda. Većina predložaka sadrži osnovne alate za vjenčanje i ograničene mogućnosti prilagođavanja besplatno, ali ne dolaze svi s odgovarajućim tiskanim materijalima. Registarska usluga tvrtke objedinjuje poklone, poklon kartice i iskustva iz više od 500 marki. Ako registar Zola nije vaša šalica čaja, morat ćete ručno dodati vanjske poklone iz drugih registara.

 • Cijena: BESPLATNO (Prilagođene domene dostupne su za 14,95 USD godišnje.)
 • Pros: Jednostavan postupak postavljanja i integracija s odgovarajućim tiskanim materijalima. Snažna platforma za upravljanje popisom gostiju.
 • Cons: Nema alata ili integracija za smještaj i informacije o putovanjima. Ograničava se na one koji odluče da ne koriste registar Zola.

7. SiteGround

Širi se izvan web stranica samo za vjenčanje, SiteGround je jedan od najboljih web hosting pružatelja usluga. Međutim, ne bojte se skočiti u svijet web hostinga: SiteGround se ponosi vrhunskom korisničkom uslugom i podrškom, čak i ako razvijamo vlastite sustave koji smanjuju broj odgovora na samo nekoliko sekundi.

Parovi mogu birati između ultrapopularnog graditelja web stranica Weebly (detaljnije na toj platformi kasnije) ili WordPressa, najpopularnijeg svjetskog sustava za upravljanje sadržajem. Weebly nudi osnovne funkcionalnosti vjenčanja, aplikacije i dodatke, dok WordPress otključava bezbroj tema i besplatnih dodataka za RSVP, registre i ostale potrebne komponente.

 • Cijena: Planovi između 3,95 i 11,95 dolara mjesečno. Registracija domena košta 15,95 USD godišnje.
 • Pros: Snažna tehnologija te vrhunska fleksibilnost i prilagodbe. Ručna podrška dostupna je 24 sata dnevno, putem više kanala.
 • Cons: Pristup a-la-carte može značiti više vremena provedenog u postavljanju vaše web stranice. Nije baš tako lako kao graditelji web mjesta s potpuno domaćinima.

Pogledajte ostale vrh graditelje web stranica »

8. WeddingWire

Logotip WeddingWirePoput sestrinske kompanije The Knot, WeddingWire nudi snažan udarac za planiranje vjenčanja i izradu web stranica. Tvrtka je pokrenuta 2007. godine i može se pohvaliti svjetskom prisutnošću od 16 milijuna mjesečnih korisnika i 500.000 dobavljača.

Prava snaga WeddingWire-a nalazi se u integraciji platforme s alatima za planiranje, direktorijima dobavljača i ostalim korisnim aplikacijama. Tvrtka pomaže parovima da budu organizirani s popisom i kalendarom, upraviteljem popisa gostiju, sakupljačem adresa, kreatorom sjedećih karata i graditeljem budžeta. Izgrađivač web stranica bez briga može ostaviti neke mladenke i mladoženje koji žele više, ali to je dobra opcija za one koji traže pomoć u planiranju i organizaciji.

 • Cijena: BESPLATNO (Prilagođene domene dostupne su za 12,99 USD godišnje.)
 • Pros: Rješenje za cjelovite usluge s odličnim mogućnostima u paketu. Integrira se s WedSocial za prikupljanje i dijeljenje fotografija gostiju.
 • Cons: Prosječne predloške s ograničenom prilagodbom. Mobilna aplikacija namijenjena je samo za planiranje vjenčanja – ne za uređivanje vaše web lokacije.

9. BoldGrid

Spajajući upotrebljivost graditelja web stranica sa fleksibilnošću i snagom WordPress-a, BoldGrid nastoji početnicima olakšati navigaciju kroz ponekad komplicirani sustav upravljanja sadržajem. Posebna kombinacija alata, dodataka, tema i drugih značajki dodaje funkcionalnosti povlačenja i ispuštanja u WordPress dizajne kako bi dramatično smanjio vrijeme potrebno za pokretanje web stranice.

BoldGrid, koji su izvorno razvili WordPress stručnjaci na InMotion Hostingu, integrira se s bazama podataka kako bi pomogao parovima da ilustriraju svoje web mjesto. Korisnici imaju najveću kontrolu nad izgledom i osjećajem web stranice, ali moraju provjeriti svemir WordPress dodataka kako bi pronašli upravitelje popisa gostiju i druge integracije.

 • Cijena: Softver je BESPLATAN, ali zahtijeva plan web hostinga. Preporučujemo InMotion hosting koji se kreće u rasponu od 4,99 do 11,99 dolara mjesečno.
 • Pros: Pruža lakše, brže iskustvo s WordPressom, uključujući sve dodatke koji se odnose na vjenčanje.
 • Cons: Ne dolazi s tematikom vjenčanja ili bilo kakvim ugrađenim alatima za planiranje.

Pogledajte ostale vrh graditelje web stranica »

10. Bluehost

Kada je riječ o hostingu WordPress web stranica, nekoliko tvrtki ima toliko mnogo koristi kao Bluehost. Tvrtka koja pokreće više od 2 milijuna web stranica širom svijeta jedan je od samo tri domaćina (uključujući SiteGround) koje preporučuje vodstvo WordPressa. Uz relativno standardnu ​​instalaciju WordPressa jednim klikom i besplatni naziv domene, Bluehost nudi i više programa za vođenje početnika kroz postavljanje web mjesta.

Za one parove koji traže malo više jednostavnosti, a da pritom ne žrtvuju stalan pristup stručnoj podršci i sigurnoj tehnologiji, Bluehost svojim kupcima koji dijele hosting pruža i potpuni pristup graditelju web mjesta za povlačenje i ispuštanje Weeblya (više o toj platformi dolazi odmah gore).

 • Cijena: Planovi se kreću u rasponu od 2,95 do 13,95 dolara mjesečno i uključuju BESPLATNU registraciju imena domene.
 • Pros: WordPress hosting vodeći u industriji sa stručnom podrškom i brojnim vodičima. Potpuna sloboda za dizajn i izgradnju točno željenog web mjesta.
 • Cons: Trebat će vam tema vjenčanja treće strane i dodaci za RSVP-ove, registar i druge značajke.

Pogledajte ostale vrh graditelje web stranica »

11. Kvadrat

Logotip kvadrataPredvodeći put u vizualno nadahnute predloške dizajna, Squarespace je tehnološki napredni graditelj web stranica koji opslužuje različite klijente. Platforma ima manje od 10 tema za vjenčanje, ali prikazuje najviše dizajnerskog raspona do sada. Predlošci četvrtastog prostora naglašavaju fotografije i videozapise parovima pružaju sjajan način prikazivanja svoje ljubavne priče.

Kao generalizirana platforma, Squarespace malo zaostaje za stručnjacima kad su u pitanju značajke vjenčanja. Mogućnosti RSVP-a i popisa gostiju su ograničene, ali parovi mogu dodavati prilagođeni registar darova za gotovinu, integrirati se sa Zolom ili povezati druge registre prilično lako. Iako je Squarespace skuplji od mnogih drugih opcija na ovom popisu, cijenimo 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

 • Cijena: Planovi se kreću od 12 USD mjesečno do 40 USD mjesečno, što uključuje i godinu dana besplatne registracije domena.
 • Pros: Izvrsno dizajnirani predlošci s naglaskom na slike. Dostupne su impresivne razine prilagodbe.
 • Cons: Bez slobodnog plana i na skupljem kraju spektra. Malo alata koji su specifični za svadbe.

12. Weebly

Nakon svih prepucavanja i pojava ranije na našem popisu, započet ćemo s prikazivanjem službenog dodavanja Weeblya u popis široko popularnih graditelja web lokacija za povlačenje i ispusta koji nadilaze sve što nude web stranice za vjenčanja. Vlasnik divovskog trga za obradu plaćanja putem Interneta, Weebly prati svoje korijene do e-trgovine – ali ipak se ističe u pojednostavljivanju web dizajna za različite svrhe.

Weebly ima pregršt solidno dizajniranih tema za parove, ali gdje platforma zaista sjaji je izuzetno intuitivno sučelje i prilagodbe. Aplikacijski centar platforme sadrži više od 340 dodataka, uključujući odbrojavanje vremena, kalendare i fotogalerije.

 • Cijena: BESPLATNO (Premium planovi kreću se od 5 USD mjesečno do 25 USD mjesečno; prilagođene domene koštaju 19,95 USD godišnje.)
 • Pros: Izuzetno prilagođen urednik web stranica sa širokim rasponom aplikacija za atraktivnu cijenu.
 • Cons: Dizajni zaostaju za Wixom i Squarespaceom, ali možda je teško doći do karakteristika vezanih za vjenčanje.

Pogledajte ostale vrh graditelje web stranica »

Trebam li stvoriti web stranicu za vjenčanja?

Legenda vjenčanog etiketa Emily Post zauzima pomalo mlak stav na web stranicama za vjenčanja, savjetujući parovima da se suzdrže od spominjanja svoje web stranice na pozivnicama i ograničavanju internetske komunikacije. No, web stranice za vjenčanja predstavljaju moderan, učinkovit način da se parovima i njihovim gostima omoguće pristup svim informacijama koje su im potrebne za veliki dan.

Osim što komunicirate o vjenčanju, evo nekoliko razloga zbog kojih biste trebali potrošiti vrijeme na izradi web stranice za vjenčanja (i popis značajki koje ćete htjeti potražiti):

 • Skupite i upravljajte RSVP-ovima
 • Nabavite podatke o hotelima i popuste za putnike koji se vuku
 • Dajte mjestima upute i ugrađene karte
 • Dijelite fotografije i videozapise o vašoj ljubavnoj priči
 • Održavajte ažurirani registar darova
 • Dajte gostima raspored događanja i ostale važne detalje

Kao središte za sve stvari o paru, učinkovito web mjesto sprema gnjavažu i glavobolju u rješavanju desetaka ponavljajućih pitanja, više telefonskih poziva udaljenih prijatelja i rođaka i neugodnih tekstova samo nekoliko sati prije ceremonije.

Koliko košta web stranica za vjenčanje?

Budući da se prosječni troškovi vjenčanja povećaju na 33.000 dolara, većina parova će biti umanjena kada saznaju da njihova web stranica za vjenčanja neće biti velika investicija uporedo s vašim mjestom ili ugostiteljem. U stvari, većina graditelja web stranica za vjenčanja na našem popisu je u potpunosti besplatno ili nemaju plan troškova s ​​ograničenim mogućnostima.

Slika nekoga tko vrši internetsku uplatu pored bilježnice

Srećom, web stranica za vjenčanja obično nije veliki trošak u usporedbi s troškovima mjesta, prstenja i odjeće.

Umjesto toga, provedite neko vrijeme razmišljajući o tome što želite da bude vaša internetska prisutnost. Je li besplatni poddomena (tvojeite.wix.com) u redu s vama ili biste radije imali prilagođeno ime domene (tvojeite.com)? Registracija imena domene košta oko 12 do 20 USD godišnje, osim ako ne platite premijski plan koji uključuje besplatnu domenu.

Jednom kada odaberete platformu i svoju domenu, lijepo ćete ići. Graditelji web stranica i WordPress imaju besplatne teme, dodatke i aplikacije koje će savršeno odgovarati vašim potrebama – ali, naravno, uvijek možete nadograditi ako nešto posebno privuče vašu pažnju. Generalno gledano, najveća investicija koju ćete uložiti u svoju web stranicu za vjenčanja upravo je vrijeme.

Kako da napravim dobru web stranicu za vjenčanja?

Baš poput hashtagova za vjenčanja, dobra web lokacija za vjenčanja govori o kreativnosti i točnosti. Oboje u početku može izgledati zastrašujuće, ali kreativni proces zahtijeva strpljenje da biste pružili nešto tako duhovito i šarmantno koliko ste zaslužili i vi i vaši zaručnici..

Za početak odaberite dizajn koji odgovara onome što ste zamislili kao temu svog vjenčanja i prijema. Idete li s nečim rustikalnim i prirodnim ili se odlučujete za formalno i klasično? Boje, grafike i fontovi u vašem predlošku to bi trebali odražavati.

Od tamo se obratite osnovama: tko, što, gdje i kada? Dajte gostima sve potrebne detalje, raspoređene na jednostavan način. Ako mogu saznati više o hotelskim sobama, kada trebaju biti na raznim lokacijama i dress codeu s vaše web stranice, tada vam neće morati izravno pozivati, slati poruke ili e-poštom..

Nakon što se pobrinete za jednostavne stvari, možete povećati svoju internetsku prisutnost dodavanjem interaktivnosti. Sudjelujte sa svojim gostima na mreži kako biste izgradili uzbuđenje i drugarstvo prije velikog dana. Pomozite im da pretražuju vaš registar kako bi odabrali savršen poklon ili im možda stvorite digitalnu knjigu gostiju kako bi mogli dobro poslati želje. Nekoliko platformi čak omogućuju posjetiteljima da prenose vlastite slike ili videozapise za dijeljenje s parom.

Vaše internetsko odredište za vjenčanja: proslava bez stresa

Uz prosječni angažman koji traje između 12 i 18 mjeseci, može biti lako zalutati u tjednima i tjednima detalja i stresa. Ne dopustite da vaša web stranica doprinese anksioznosti i omalovažavaju što bi trebalo biti slavlje! Budući da graditelji web mjesta oduzimaju svaki kôd koda ili komplicirani hijinx, trebali biste biti u mogućnosti brzo prelaziti internetske komunikacije s popisa obaveza za planiranje vjenčanja.

Izgradnja web stranice za vjenčanja slična je stvaranju male internetske trgovine ili osobnog portfelja, ali ne baš tako zastrašujuća. Čak i najstrožiji parovi mogu stvoriti impresivnu web stranicu s graditeljima web stranica koji naglašavaju vizualno utemeljene uređivače i metode povlačenja i ispuštanja.

Umjesto da zaposlite skupog programera ili naučite kako kodirati, prijavite se s jednim od graditelja web stranica ili pružatelja web hosting usluga navedenih gore i započnite za nekoliko minuta. Uparen s korisnim alatima za planiranje vjenčanja vaša će web stranica biti moćan alat u stvaranju savršenog dana – i života – sreće.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map