Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email του 2020

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email παρέχουν μια κρίσιμη υπηρεσία με ταχύτητα και αξιοπιστία. Δεδομένης της ευρείας δημοτικότητας και της τεράστιας ευκολίας της μεθόδου επικοινωνίας, μπορεί να είναι εύκολο να υποτιμήσουμε τα email και τη σημασία της εύρεσης της τέλειας πλατφόρμας.


Η εγγραφή για μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας email, όπως το Gmail, το Yahoo ή το Hotmail, είναι απλή. Αλλά όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσετε μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δημιουργήσετε την αξιοπιστία που απαιτείται για να ξεχωρίσετε τα μηνύματά σας από το πλήθος, θα θελήσετε να επενδύσετε σε έναν ισχυρό – αλλά ακόμα προσιτό – πάροχο φιλοξενίας.

Τα επιχειρησιακά email αποτελούν σήμερα περίπου 140 δισεκατομμύρια από τα μηνύματα που αποστέλλονται και λαμβάνονται καθημερινά, με κάθε άτομο να ανοίγει, να διαβάζει και να απαντά σε περίπου 120 email καθημερινά. Είτε ψάχνετε για απεριόριστους λογαριασμούς email, τεράστια υποστήριξη πελατών είτε για τη διπλή εξυπηρέτηση email και φιλοξενίας ιστότοπων, θα σας δείξουμε το καλύτερο από τα καλύτερα όταν πρόκειται για υπηρεσίες φιλοξενίας email.

1. A2 Hosting – Καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας email

Ως ο βασιλιάς της ταχύτητας, το A2 Hosting βρίσκεται στην πρώτη θέση ως ο αγαπημένος μας φιλοξενούμενος email. Κάθε λογαριασμός χρήστη φορτώνεται με όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες που θα περιμένατε, όπως υποστήριξη POP3, IMAP και SMTP, καθώς και προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, φίλτρα και αυτόματους ανταποκριτές. Σε συνδυασμό με την εξαιρετικά γρήγορη διαμόρφωση διακομιστή Turbo Server, τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού και email της A2 Hosting διαθέτουν χρόνους φόρτωσης και παράδοσης έως και 20 φορές πιο γρήγορους από αυτούς των ανταγωνιστών.

 • Τιμή: 3,92 $ ανά μήνα για email και web hosting
 • Εισερχόμενα: Το βασικό σχέδιο συνοδεύεται από 25 λογαριασμούς email, άλλοι είναι απεριόριστοι
 • Συνημμένα: Μέγιστο 50MB από κοινόχρηστους διακομιστές και διακομιστές μεταπωλητών
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Μεταφορά ή νέοι τομείς διαθέσιμοι για 14,95 $ ανά έτος
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Προ-εγκατεστημένα προγράμματα-πελάτες webmail, προστασία SpamAssassin, καθώς και περισσότερες από 20 επιλογές για ένα πρόγραμμα-πελάτη email, διαχειριστές ενημερωτικών δελτίων και άλλες διαθέσιμες εφαρμογές λογισμικού

Εκτός από την εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% της A2 Hosting και την υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο, ο πάροχος φιλοξενίας ξεπερνά και πέρα ​​από το λογισμικό που απαιτείται για τον έλεγχο, την ανάγνωση και την αποστολή μηνυμάτων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τρεις προεγκατεστημένους πελάτες webmail ή να προσθέσουν έναν από πολλούς άλλους. Οι επιχειρήσεις θα θέλουν να ελέγξουν τις φόρμες επικοινωνίας των εφαρμογών, τα ενημερωτικά δελτία και τη διαχείριση συνδρομητών, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα μέσω εγκατάστασης με ένα κλικ

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές email »

2. Bluehost – Καλύτερη φιλοξενία email για μικρές επιχειρήσεις

Μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στη φιλοξενία ιστοσελίδων, η Bluehost παρέχει στους πελάτες αρκετές λύσεις φιλοξενίας email από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν. Όπως και πολλοί πάροχοι σε αυτήν τη λίστα, το Bluehost περιλαμβάνει απεριόριστα εισερχόμενα email δωρεάν ως μέρος των προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι λογαριασμοί Bluehost διαθέτουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, εύρος ζώνης και τομείς, καθώς και πιστοποιητικό SSL και υποστήριξη 24/7.

 • Τιμή: 2,95 $ / μήνα για email και web hosting. 2,99 $ / χρήστη ανά μήνα για το Microsoft Office 365
 • Εισερχόμενα: Ξεκινά με πέντε λογαριασμούς email και 100MB εισερχόμενα, τα περισσότερα σχέδια είναι απεριόριστα. Οι λογαριασμοί του Office 365 διαθέτουν γραμματοκιβώτια 15-50 GB
 • Συνημμένα: 50MB (συνιστάται 35MB). Το όριο του Office 365 είναι 25MB
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ για ένα έτος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων ή συνδέστε τις δικές σας
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Φίλτρα Spam Experts και Postini, προστασία από κακόβουλα προγράμματα,

Όσοι αναζητούν επαγγελματική φιλοξενία email ενδέχεται να προτιμούν να προσθέσουν το Microsoft Office 365 στο σχέδιό τους. Το Bluehost δίνει στους περισσότερους κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας μια δωρεάν δοκιμαστική άδεια 30 ημερών για να δουν αν η αναβάθμιση αξίζει τον κόπο, αλλά μην ξεχάσετε να εξαιρεθείτε από τυχόν ανανέωση εάν δεν θέλετε την επιπλέον χρέωση. Αγαπάμε το Office 365 για τα πρόσθετα εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας, όπως ημερολόγια, υπολογιστικά φύλλα και λίστες εργασιών. Μάθετε περισσότερα για τις προσφορές email του Bluehost εδώ:

3. iPage – Καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας τομέα και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Γνωστή για τις φιλικές προς τον προϋπολογισμό υπηρεσίες φιλοξενίας, το iPage διαθέτει ένα εκπληκτικό φάσμα επιλογών email. Το μεμονωμένο πρόγραμμα του οικοδεσπότη Ιστού συνοδεύεται από απεριόριστες διευθύνσεις email και τον πελάτη Roundcube webmail. Τα εισερχόμενα εξαντλούνται αυτόματα στα 500MB, αλλά οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν για αναβάθμιση σε γραμματοκιβώτια 10 GB. Ως ένας από τους αγαπημένους μας παρόχους φιλοξενίας τομέα, το iPage είναι ένα φυσικό ζεύγος για προσαρμοσμένες διευθύνσεις email.

 • Τιμή: 1,99 $ / μήνα για email και web hosting
 • Εισερχόμενα: Απεριόριστες διευθύνσεις με γραμματοκιβώτια 500MB (περίπου 10.000 μηνύματα email)
 • Συνημμένα: 32MB μέγιστο
 • Προσαρμοσμένος τομέας: ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ή μεταφορά με ετήσιο πρόγραμμα φιλοξενίας
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Διακομιστές Hosted Exchange, αναβάθμιση συνδρομής στο G Suite, καθώς και απεριόριστος χώρος στο δίσκο και τομείς, προσαρμόσιμα φίλτρα ανεπιθύμητου περιεχομένου και σάρωση ιών

Συνήθως πιστεύουμε ότι το iPage είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για αρχάριους, αλλά στην πραγματικότητα η εταιρεία παρέχει μεγάλη κρυφή αξία για επιχειρηματικούς χρήστες – η εταιρεία είναι η κορυφαία επιλογή μας για φιλοξενούμενους διακομιστές Exchange, οι οποίοι διατίθενται ως premium πρόσθετο. Ένας διακομιστής Microsoft Exchange καλύπτει όλες τις λειτουργίες του IMAP (το πρωτόκολλο πρόσβασης στα μηνύματα email σας από διάφορες συσκευές), αλλά περιλαμβάνει περισσότερες φιλικές προς τις επιχειρήσεις δυνατότητες.

4. InMotion Hosting – Καλύτερη υπηρεσία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα

Διαθέτοντας προηγμένες τεχνολογίες τυλιγμένες σε φιλικές προς το χρήστη συσκευασίες, η InMotion Hosting υπερέχει στην παροχή φορτίων αξίας για τους πελάτες σε προσιτές τιμές. Όλα τα σχέδια φιλοξενίας της εταιρείας περιλαμβάνουν την αποκλειστική προστασία SpamSafe σε πραγματικό χρόνο, η οποία παρακολουθεί ένα τεράστιο τμήμα της παγκόσμιας επισκεψιμότητας email για τον εντοπισμό πηγών ανεπιθύμητων μηνυμάτων προτού εισέλθει στο δίκτυο της InMotion Hosting.

 • Τιμή: 3,99 $ ανά μήνα
 • Εισερχόμενα: Απεριόριστοι λογαριασμοί και γραμματοκιβώτια (από προεπιλογή 250MB)
 • Συνημμένα: 50MB μέγιστο
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Συνδέστε το δικό σας, μεταφέρετε ΔΩΡΕΑΝ ή νέους τομείς για 12,99 $
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, προστασία SpamSafe, προστασία κακόβουλου λογισμικού, εύκολη ενσωμάτωση των Εφαρμογών Google

Ακόμα καλύτερα, το InMotion Hosting είναι από τα καλύτερα όταν πρόκειται για παροχή σοβαρής και ολοκληρωμένης υποστήριξης. Εκτός από τη μεταφορά ιστότοπου χωρίς προβλήματα χωρίς προβλήματα και τη διαθεσιμότητα 24/7 μέσω ζωντανών συνομιλιών, εισιτηρίων μέσω τηλεφώνου και email, η βάση γνώσεων του κεντρικού υπολογιστή είναι γεμάτη χρήσιμους οδηγούς για την αλλαγή της εγγραφής MX, τη ρύθμιση ενός προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων ρυθμίσεις επικοινωνίας.

5. SiteGround – Καλύτερη υποστήριξη πελατών

Πέρα από την παράδοση κορυφαίου υλικού φιλοξενίας και αστρικής υποστήριξης, το SiteGround υπόσχεται ταχεία και ασφαλή μηνύματα SMTP, POP3 και IMAP. Η εταιρεία κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας email, ιδιαίτερα χάρη στις προσαρμοσμένες τεχνολογίες της για ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων. Περίπου το 90% όλων των ζητημάτων των πελατών επιλύονται κατά την πρώτη επαφή, με το SiteGround να υπόσχεται γρήγορες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα εισιτήρια συνομιλίας, τηλεφώνου ή email..

 • Τιμή: 3,95 $ ανά μήνα για email και web hosting
 • Εισερχόμενα: Απεριόριστοι λογαριασμοί με ποσοστώσεις γραμματοκιβωτίου που υπερβαίνουν το μέγιστο μεταξύ 2 GB και 6 GB
 • Συνημμένα: Μέγιστο 80MB ή 50MB κατά την αποστολή μέσω προγράμματος-πελάτη webmail
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Συνδέστε το δικό σας, μεταφέρετε ή εγγραφείτε ένα νέο με 15,95 $
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Προεγκατεστημένα Roundcube και Horde, αποθήκευση cloud, διαχείριση cPanel για προώθηση και ψευδώνυμα, καθώς και προστασία SpamExperts και δωρεάν CloudFlare CDN

Το SiteGround διαχειρίζεται την πλατφόρμα του μέσω του Google Cloud hosting για να παρέχει επιπλέον πλεονασμό και επεκτασιμότητα. Κάθε λογαριασμός φιλοξενίας διαθέτει χώρο στο δίσκο SSD, αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και φιλική προς το χρήστη διεπαφή cPanel για τη ρύθμιση εισερχομένων, φίλτρων, αυτόματων ανταποκριτών και ψευδωνύμων. Εκτιμούμε επίσης πώς η συνεργασία με την Google αντανακλά μια δέσμευση για ουδετερότητα άνθρακα και 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μάθετε περισσότερα για το SiteGround εδώ:

6. InterServer – φθηνότερη φιλοξενία email

Όσον αφορά τη φθηνή φιλοξενία email που εξακολουθεί να παρέχει όλες τις δυνατότητες και την δυνατότητα κλιμάκωσης των ιδιοκτητών ιστότοπων, μην ψάχνετε περισσότερο από το InterServer. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας, η οποία συνοδεύεται από όλα τα τυπικά εργαλεία φιλοξενίας ιστότοπων, περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς και μια εξαιρετική εγγύηση λειτουργίας 100%. Η InterServer ακολουθεί μια πρακτική, φιλική προς τον χρήστη προσέγγιση σε καινοτόμες τεχνολογίες που αποφέρουν αποτελέσματα χωρίς να σπάσει την τράπεζα.

 • Τιμή: 0,01 $ για τον πρώτο μήνα και μετά 0,01 $ μηνιαίως
 • Εισερχόμενα: Απεριόριστοι λογαριασμοί με τεράστια γραμματοκιβώτια 25 GB
 • Συνημμένα: Μέγιστο 50MB (συνιστάται 35MB)
 • Προσαρμοσμένος τομέας: ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά, νέος τομέας για 1,99 $ ή συνδέστε το δικό σας
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Εγγυημένη παράδοση email, δωρεάν μετεγκατάσταση, απεριόριστα ψευδώνυμα, λίστες ομάδων και προώθηση, καθώς και διαθέσιμες αναβαθμίσεις για αρχειοθέτηση και αποθήκευση αρχείων

Εκτός από τα τεράστια γραμματοκιβώτια, εκτιμούμε το InterServer για την κρυπτογράφηση email από άκρο σε άκρο και την ανώνυμη υπηρεσία email, καθώς και προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένου κακόβουλου λογισμικού και προστασίας. Η εταιρεία είναι ένας σπάνιος πάροχος email σε σύγκριση με τους πολλούς οικοδεσπότες που συνήθως φαίνεται να κλειδώνουν νέους πελάτες σε μακροπρόθεσμες συμφωνίες. Αντίθετα, η εταιρεία λειτουργεί αποκλειστικά με συμβόλαια φιλοξενίας από μήνα σε μήνα χωρίς αυξήσεις τιμών. Ήχος ελκυστικός; Εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί:

Ξεκινήστε τώρα στο InterServer »

7. Hostinger

Προσφέροντας ήδη έναν ισχυρό συνδυασμό φιλοξενίας διαδικτύου και email, η Hostinger συνεργάστηκε με το Flock στα τέλη του 2019 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μικρών επιχειρήσεων και των χρηστών ενέργειας. Ως δημιουργός εφαρμογών παραγωγικότητας επιχειρήσεων, το Flock προσφέρει μια πλατφόρμα συνεργασίας με λειτουργίες προηγμένης αναζήτησης, τηλεδιάσκεψη και ημερολόγια. Αυτά τα πακέτα email, με τιμή ανά χρήστη, συνοδεύονται από τεράστια γραμματοκιβώτια, τουλάχιστον δύο φίλτρα αλληλογραφίας, σάρωση προστασίας από ιούς και έως και 50 ψευδώνυμα email.

 • Τιμή: 2,15 $ / μήνα για email και web hosting. 0,99 $ έως 2,49 $ / μήνα ανά γραμματοκιβώτιο για φιλοξενία επαγγελματικών email
 • Εισερχόμενα: Το βασικό σχέδιο συνοδεύεται από ένα εισερχόμενο, άλλα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από απεριόριστους λογαριασμούς. η επαγγελματική υπηρεσία email έρχεται με γραμματοκιβώτια 10GB-30GB
 • Συνημμένα: Μέγιστο 25MB
 • Προσαρμοσμένος τομέας: ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή τομέα με ετήσιο πρόγραμμα
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένο εργαλείο μετεγκατάστασης email, ενσωματώσεις εφαρμογών Flock, υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, αποθήκευση SSD, προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου, υποστήριξη 24/7 και εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Για όσους αναζητούν πιο απλή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Hostinger αντιπροσωπεύει μια άλλη εξαιρετικά προσιτή επιλογή που αντηχεί με περισσότερους από 29 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Το βασικό πρόγραμμα, το οποίο τιμολογείται τακτικά σε λιγότερο από $ 1 ανά μήνα, περιορίζει τους ιδιοκτήτες ιστότοπων σε έναν μόνο λογαριασμό email. Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε, θα σας εξυπηρετεί καλά με υλικό υψηλής απόδοσης και εκπληκτικά προσεκτική υποστήριξη.

Ξεκινήστε τώρα στο Hostinger »

8. HostGator

Ως πρωταθλητές απεριόριστης φιλοξενίας, το HostGator δεν παρακολουθεί πόση αποθήκευση διακομιστή ή εύρος ζώνης καταναλώνει ένας χρήστης. Αυτή η πολυτέλεια εκτείνεται φυσικά σε απεριόριστη φιλοξενία email, όπου οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν απεριόριστους λογαριασμούς email POP3 με υποστήριξη SMTP και IMAP. Ελέγξτε την αλληλογραφία σας από οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή, ή απολαύστε τους έτοιμους πελάτες Roundcube και Horde webmail.

 • Τιμή: 2,64 $ ανά μήνα για email και web hosting
 • Εισερχόμενα: Απεριόριστες διευθύνσεις με μη μετρημένο χώρο αποθήκευσης
 • Συνημμένα: 50MB για διακομιστές Linux, 35MB για χρήστες Windows
 • Προσαρμοσμένος τομέας: ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ή μεταφορά domain με ετήσια προγράμματα
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Προστασία SpamAssassin, απεριόριστα ψευδώνυμα, autoresponders και προώθηση, μαζί με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Λόγω της τεχνογνωσίας της εταιρείας στην παροχή υψηλής ποιότητας περιβάλλοντων φιλοξενίας, το HostGator αντιπροσωπεύει την πρώτη υπηρεσία φιλοξενίας email στη λίστα μας που φιλοξενεί επίσης τους λάτρεις των Windows. Ο κεντρικός υπολογιστής email προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα περιμένατε, συμπεριλαμβανομένων εβδομαδιαίων αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου και προσφέρει ακόμη μια αναβαθμισμένη ενσωμάτωση με το G Suite για όσους θέλουν την οικεία διεπαφή Gmail.

Ξεκινήστε τώρα στο HostGator »

9. GreenGeeks

Ως ένας από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων του κλάδου, η GreenGeeks επιστρέφει τρεις φορές την ενέργεια που καταναλώνουν οι διακομιστές της στο δίκτυο τροφοδοσίας με τη μορφή πιστώσεων ανανεώσιμης ενέργειας. Εκτός από αυτήν την αίσθηση καλής ιστορίας, ωστόσο, το GreenGeeks προσφέρει ισχυρή υπηρεσία με τη μορφή αποθήκευσης SSD και απεριόριστων εισερχομένων, προώθησης και ψευδωνύμων.

 • Τιμή: 2,95 $ ανά μήνα για φιλοξενία ιστού και email
 • Εισερχόμενα: Τα απεριόριστα γραμματοκιβώτια έχουν οριστεί στα 250MB από προεπιλογή, αλλά μπορούν να οριστούν σε απεριόριστα
 • Συνημμένα: 50MB μέγιστο
 • Προσαρμοσμένος τομέας: ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ή μεταφορά ονόματος domain με ετήσιο πρόγραμμα
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ενσωματωμένο φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, σάρωση ιών και κακόβουλων προγραμμάτων σε πραγματικό χρόνο και προληπτική παρακολούθηση διακομιστή

Με το GreenGeeks, κάθε χρήστης μπορεί να στείλει τα μηνύματα email του με ασφάλεια μέσω sendmail ή SMTP και να αποκτήσει πρόσβαση στα εισερχόμενα μέσω IMAP ή POP3. Ο κεντρικός υπολογιστής email βασίζεται σε γνωστές τεχνολογίες όπως το cPanel για να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να κλιμακώνετε εύκολα τα εισερχόμενά σας, όπως απαιτείται. Εάν κολλήσετε, μπορείτε πάντα να στραφείτε στους πάντα διαθέσιμους αντιπροσώπους υποστήριξης της ομάδας.

Ξεκινήστε τώρα στο GreenGeeks »

10. GoDaddy

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο, η GoDaddy είναι υπεύθυνη για περισσότερα από 77 εκατομμύρια ονόματα τομέα. Έτσι, είναι λογικό ότι ο γίγαντας φιλοξενίας είναι μια δημοφιλής επιλογή για την παροχή μεταξύ των καλύτερων σχεδίων φιλοξενίας email. Εκτός από τους τυπικούς λογαριασμούς email που βασίζονται στο webmail και συνοδεύονται από προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, το GoDaddy προσφέρει επίσης επαγγελματικά προγράμματα email και υπηρεσίες φιλοξενίας του Microsoft Office 365.

 • Τιμή: 1,00 $ / μήνα για φιλοξενία ιστού και email. 1,99 $ / μήνα ανά χρήστη για επαγγελματικό email ή 7,99 $ / μήνα ανά χρήστη για το Office 365
 • Εισερχόμενα: Απεριόριστοι λογαριασμοί email Τα επαγγελματικά γραμματοκιβώτια ξεκινούν από 10 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Συνημμένα: Μέγιστο 20MB
 • Προσαρμοσμένος τομέας: ΔΩΡΕΑΝ τομέας ή μεταφορά με ετήσιο πρόγραμμα
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Προστασία απάτης, ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ιών, μαζί με κρυπτογράφηση 256-bit, γραμματοκιβώτια webmail ή Microsoft Exchange και προαιρετική συμμόρφωση HIPAA μέσω του Office 365

Είναι ενδιαφέρον ότι το GoDaddy παρέχει στους νέους πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων ένα ολόκληρο έτος γραμματοκιβωτίου Office 365 5 GB. Μας αρέσει η ιδέα να δώσουμε στους επικοινωνιακούς χρήστες μια ματιά στην πλατφόρμα email και παραγωγικότητας της Microsoft, αλλά όσοι δεν θέλουν να ξοδέψουν τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης θα θέλουν να φροντίσουν να ακυρώσουν την υπηρεσία εντός του έτους. Οι επιχειρήσεις θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις επεκτάσιμες και ασφαλείς υπηρεσίες email του GoDaddy.

Ξεκινήστε τώρα στο GoDaddy »

11. Χώρος Racks

Ως πάροχος φιλοξενίας επιλογής για περισσότερο από το 60% του Fortune 100 και μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες για φιλοξενία επαγγελματικού επιπέδου, το Rackspace είναι σαφώς μια κορυφαία επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για την ισχύ αποστολής τους. Η εσωτερική υπηρεσία φιλοξενίας email της εταιρείας είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε οπουδήποτε, με τα τεράστια γραμματοκιβώτια 25 GB της Rackspace, απεριόριστα ψευδώνυμα και προώθηση και εγγύηση 100% uptime.

 • Τιμή: Ξεκινά από 2,99 $ / μήνα ανά χρήστη και συνοδεύεται από ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 14 ημερών. Τα πακέτα του Office 365 ξεκινούν από 5 $ / μήνα ανά χρήστη και το Host Exchange ξεκινά από 10,99 $ / μήνα ανά χρήστη
 • Εισερχόμενα: 25GB γραμματοκιβώτια με απεριόριστα ψευδώνυμα
 • Συνημμένα: 50MB μέγιστο
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Συνδέστε τον δικό σας ή εγγραφείτε έναν νέο τομέα για $ 10
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Υποστήριξη IMAP για πρόσβαση στο Outlook, για κινητά και webmail, καθώς και δωρεάν μετεγκαταστάσεις, 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας και premium προστασία από spam και ιούς

Εκτός από τον φιλικό προς τον χρήστη διακομιστή email Rackspace, η εταιρεία προσφέρει τόσο το Microsoft Office 365 όσο και μια φιλοξενούμενη υπηρεσία Exchange για επιχειρήσεις που αναζητούν επιπλέον συνεργασία και παραγωγικότητα. Βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μεταφέρουν τον διακομιστή Exchange στο cloud, το Rackspace ανακουφίζει το επιπλέον κόστος και τους πονοκεφάλους που συνδέονται με τη διαχείριση της περίπλοκης εσωτερικής αρχιτεκτονικής.

Ξεκινήστε στο Rackspace τώρα »

12. Γραφείο 365

Όπως προκύπτει από τον αριθμό των κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας email που προσφέρουν premium αναβαθμίσεις στο Microsoft Office 365, η σουίτα λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας email για όσους θέλουν να προχωρήσουν πέρα ​​από τις βασικές υπηρεσίες φιλοξενίας. Οι επικοινωνιακοί μπορούν να αποκόψουν τον μεσάζοντα και να μεταβούν κατευθείαν στην πηγή για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας Office 365.

 • Τιμή: 69,99 $ / έτος για προσωπική χρήση ή ξεκινώντας από 8,25 $ / χρήστη ανά μήνα για επιχειρήσεις
 • Εισερχόμενα: Ένα γραμματοκιβώτιο 50 GB ανά άδεια
 • Συνημμένα: Μέγιστο 150MB (αλλά προσέξτε: πολλοί άλλοι πελάτες email δέχονται μόνο συνημμένα 50MB)
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Συνδέστε το δικό σας (δείτε τη λίστα των κορυφαίων καταχωρητών τομέα)
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Απολαύστε Microsoft Word, Excel, Outlook και PowerPoint, συν 60 λεπτά κλήσεις Skype ανά μήνα και 1 TB αποθήκευσης αρχείων στο OneDrive

Όπως μπορείτε να δείτε, το Microsoft Office 365 ξεπερνά πολύ περισσότερο τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook. Η ολοκληρωμένη υπηρεσία είναι απόλυτα κατάλληλη τόσο για μεμονωμένους χρήστες, μικρές επιχειρήσεις, ακόμη και για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Παρόλο που το Office 365 δεν είναι η τυπική υπηρεσία φιλοξενίας email, η πλατφόρμα εξακολουθεί να υποστηρίζεται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% και υποστήριξη 24/7.

Ξεκινήστε τώρα στο Microsoft Office 365 »

13. G Suite

Η απάντηση της Google στην παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την επικοινωνία που βασίζεται στο cloud, το G Suite επεκτείνει τον ολοένα και πιο δημοφιλή πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail σε ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, τηλεδιάσκεψη και προγραμματισμό για μεμονωμένα άτομα και επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα εισόδου του κεντρικού υπολογιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκχωρεί έναν εντυπωσιακό χώρο γραμματοκιβωτίου 30 GB σε κάθε χρήστη, ο οποίος καθίσταται απεριόριστος καθώς αναβαθμίζετε την υπηρεσία σας.

 • Τιμή: 6,00 $ ανά χρήστη ανά μήνα, έως 25 $ ανά χρήστη ανά μήνα για εταιρικούς οργανισμούς
 • Εισερχόμενα: Το βασικό πακέτο συνοδεύεται από γραμματοκιβώτιο 30 GB, διαφορετικά ο χώρος αποθήκευσης είναι απεριόριστος
 • Συνημμένα: 25MB μέγιστη αποστολή, 50MB για λήψη
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Συνδέστε το δικό σας ή εγγραφείτε έναν νέο τομέα με 12,00 $ ετησίως
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Εργαλεία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων και αποκλεισμού ιών, υποστήριξη IMAP και POP, πρόγραμμα επεξεργασίας εκτός σύνδεσης, ενσωματωμένα εργαλεία μετεγκατάστασης, συνδιάσκεψη βίντεο, κοινόχρηστα ημερολόγια και Έγγραφα Google, Φύλλα, Παρουσιάσεις, Φόρμες και δημιουργός ιστότοπων

Το G Suite, το οποίο είναι λίγο φθηνότερο από το Office 365, προσφέρει επίσης μια πιο συνεκτική και απρόσκοπτη εμπειρία εγγραφής ονόματος τομέα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα προσαρμοσμένη διεύθυνση. Αγαπάμε ιδιαίτερα τους διοικητικούς ελέγχους που μπορούν να έχουν οι χρήστες μέσω του διακομιστή email τους: η επαλήθευση δύο βημάτων, η ενιαία σύνδεση και η διαχείριση τελικών σημείων επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διατηρήσουν τα δεδομένα τους ασφαλή.

Ξεκινήστε τώρα στο G Suite »

14. Ζοχό

Το κλείσιμο της λίστας μας με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email είναι μια άλλη εναλλακτική λύση που βασίζεται σε σύννεφο από τα εργοστάσια ισχύος της Microsoft και της Google. Το Zoho μπορεί να μην έχει την ίδια αναγνώριση ονόματος ή επιρροή με τους άλλους, αλλά περισσότεροι από 50 εκατομμύρια παγκόσμιοι χρήστες μπορούν να εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών Zoho Mail και Zoho Workplace, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών για διαχείριση αρχείων, συνομιλία, διαδικτυακή εκπαίδευση και εικονική συναντήσεις.

 • Τιμή: $ 1 / μήνα ανά χρήστη για απλή υπηρεσία φιλοξενίας email. 3 $ / μήνα ανά χρήστη για την πλήρη σειρά εφαρμογών
 • Εισερχόμενα: 30 GB αποθήκευσης αλληλογραφίας ανά χρήστη
 • Συνημμένα: Μέγιστο 20MB για τους περισσότερους πελάτες. Τα προχωρημένα σχέδια επιτρέπουν στους χρήστες να επισυνάψουν ένα αρχείο έως 250 MB για αποστολή ως σύνδεσμος
 • Προσαρμοσμένος τομέας: Συνδέστε το δικό σας ή εγγραφείτε έναν νέο τομέα για $ 10 ανά έτος
 • Αλλα χαρακτηριστικά: Δρομολόγηση email, κοινή χρήση φακέλων, πρόσβαση εκτός σύνδεσης, ανάκληση μηνυμάτων, φιλοξενούμενος Exchange ActiveSync, εφαρμογές για κινητά και εργαλεία προγραμματιστών για προσαρμοσμένες ενοποιήσεις

Εκτός από την τυπική υποστήριξη IMAP και POP που περιμένετε, το Zoho Mail έρχεται με υποστήριξη για συσκευές Windows και Android, μαζί με εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές για την επέκταση της λειτουργικότητας ακόμη περισσότερο. Όταν προσθέτετε στην πλήρη σουίτα επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικού φύλλου και άλλων προγραμμάτων λογισμικού του Zoho Workplace, το Zoho γίνεται γρήγορα μια πιο αποδοτική από πλευράς κόστους επιλογή για οργανισμούς με γνώμονα το κόστος.

Ξεκινήστε στο Zoho τώρα »

Τι είναι η φιλοξενία μέσω email?

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι τι ψάχνετε; Τα σχέδια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εναντίον φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αρκετά παρόμοια, αλλά η σύγκριση μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σύγχυση. Σε γενικές γραμμές, όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας συνεπάγονται ενοικίαση χώρου σε έναν διακομιστή για την αποθήκευση αρχείων και τη σωστή μετάδοση αυτών των πληροφοριών στο κοινό σας – είτε πρόκειται για αρχεία ιστότοπου είτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας – και η φιλοξενία μέσω email παρέχει την τεχνολογία για να συμβεί αυτό.

Τα περισσότερα σχέδια φιλοξενίας ιστότοπων περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν δωρεάν λογαριασμό φιλοξενίας email και το βασικό φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων, προστασία από ιούς και δωρεάν εγγραφή τομέα – αλλά μπορεί να είναι λίγο πολύ απλό για μεγάλες επιχειρήσεις. Φροντίστε να βρείτε παρόχους φιλοξενίας ιστού και email που υποστηρίζουν διακομιστή αλληλογραφίας IMAP, όπως το SiteGround, που σας επιτρέπει να στέλνετε και να ανακτάτε τα email σας από οποιαδήποτε συσκευή ή τοποθεσία. Το παλαιότερο πρωτόκολλο, POP, διαγράφει μηνύματα από το διακομιστή μόλις ανακτηθούν και περιορίζει τους επικοινωνιακούς χρήστες να χρησιμοποιούν μόνο μία συσκευή.

Για όσους χρειάζονται λίγο περισσότερη ισχύ με τον διακομιστή email τους, οι υπηρεσίες φιλοξενίας όπως το Office 365, το G Suite και το Zoho προσφέρουν συνήθως μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια, περισσότερες προστασίες και λογισμικό για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε έργα και να συνεργαστείτε με άλλους. Επιπλέον, το καθένα έρχεται με έναν δημοφιλή και οικείο πελάτη email: Outlook, Gmail ή Zoho Mail. Αυτές οι επιλογές θα είναι πιο ακριβές, αλλά μπορούν να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αξία από την ενοποίηση όλων των υπηρεσιών φιλοξενίας σας με έναν πάροχο.

Πόσο πρέπει να κοστίζει η φιλοξενία μέσω email?

Είναι δύσκολο να αμφισβητηθείς δωρεάν. Η φιλοξενία email Zer0-κόστους είναι γενικά ένα εκπληκτικά καλό στοίχημα, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες αποθήκευσης και αποστολής που έχετε με τους λογαριασμούς Gmail, Yahoo και Hotmail.

Για όσους θέλουν να απομακρυνθούν από τον παραδοσιακό λογαριασμό φιλοξενίας, το Zoho προσφέρει πραγματικά μια εντυπωσιακή δωρεάν υπηρεσία για έως και πέντε χρήστες σε έναν προσαρμοσμένο τομέα. Οι λογαριασμοί email έρχονται με 5 GB ανά εισερχόμενα και όριο συνημμένων 25MB. Θα περιορίζεστε μόνο στην πρόσβαση στο webmail, αλλά το Zoho προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και οικονομικά απολαυστική ματιά στη φιλοξενία email επιχειρηματικής κλάσης.

Οι επαγγελματίες πάροχοι φιλοξενίας email προσδίδουν στα εισερχόμενά σας μια αίσθηση νομιμότητας αντικαθιστώντας το όνομα εταιρείας Google, Zoho ή Yahoo με τον προσαρμοσμένο τομέα σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σχεδόν το 60% των ενηλίκων ελέγχουν το email τους το πρωί, οι επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντιπροσωπεύουν σημαντικό μέρος της διαδικτυακής παρουσίας σας – δεν αξίζει τον κόπο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως συνιστούμε να δαπανήσετε τουλάχιστον μερικά δολάρια σε μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνοδεύει όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε. Το πακέτο αρχικού επιπέδου Zoho κοστίζει μόλις 1 $ ανά μήνα ανά χρήστη ή βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει λογαριασμούς email από το Bluehost και το SiteGround – προσφέρουν απεριόριστη ισχύ αποστολής με λιγότερα από $ 5 ανά μήνα.

Ποια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις είναι η καλύτερη?

Ενώ ο συνδυασμός της υπηρεσίας email σας με ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων λειτουργεί ιδανικά για άτομα, ελεύθερους επαγγελματίες, bloggers και μικρές επιχειρήσεις, οι μεγαλύτεροι οργανισμοί πιθανότατα θα θέλουν να επιλέξουν ένα από τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας email για επιχειρήσεις.

Απεικόνιση της αποστολής email σε όλο τον κόσμο

Οι επιχειρήσεις βασίζονται κυρίως στη φιλοξενία email για απόκτηση πελατών, αφοσίωση και υποστήριξη.

Οι πάροχοι φιλοξενίας email, συμπεριλαμβανομένων των Rackspace, Office 365, G Suite, Rackspace και ακόμη και Zoho, πιθανότατα θα είναι μια πιο ακριβή διαδρομή, αλλά μπορείτε να περιμένετε να λάβετε premium υποστήριξη IMAP, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς, παρακολούθηση διακομιστή και αστρικό χρόνο λειτουργίας. Ο προσδιορισμός της υπηρεσίας που λειτουργεί καλύτερα εξαρτάται από τις απαιτήσεις, τον προϋπολογισμό και την εξοικείωση κάθε οργανισμού.

Όταν αναλύει την καλύτερη φιλοξενία email για επιχειρήσεις, το G Suite κατέχει πολύ σαφή προβάδισμα έναντι του Office 365 όσον αφορά τη δημοτικότητα, με περίπου το 57% της αγοράς να επιλέγει την υπηρεσία της Google. Το Zoho είναι μια πιο αποδοτική από άποψη κόστους επιλογή που εξακολουθεί να έχει όλες τις ίδιες δυνατότητες.

Ωστόσο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρότερες επιχειρήσεις θα εκτιμήσουν την αποτελεσματικότητα και την εξοικονόμηση που σχετίζονται με την προσθήκη μιας υπηρεσίας φιλοξενίας email και εργαλείων μάρκετινγκ email μέσω του web host τους. Με τα προγράμματα χαμηλού κόστους και υψηλής αξίας, το Zoho, το SiteGround και το Bluehost ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες με το aplomb.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας email

Περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό email, με διευθύνσεις επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουν περίπου το 25% όλων των εισερχομένων. Οι επαγγελματίες και οι έμποροι κατατάσσουν σταθερά το email ως την προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας για επιχειρηματικά μηνύματα, προσδιορίζοντας τα μηνύματα ως την πιο αποτελεσματική τακτική για την αύξηση της ευαισθητοποίησης, της απόκτησης, της μετατροπής και της διατήρησης.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η καλύτερη φιλοξενία email σάς επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας συνδέοντας με πιθανούς πελάτες και πελάτες. Αξιόπιστες επικοινωνίες, με ευγενική παραχώρηση του φιλοξενούμενου email σας, σας βοηθούν να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη, να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα και να δημιουργήσετε αφοσίωση στην επωνυμία. Ακολουθούν ορισμένες βασικές μετρήσεις που πρέπει να αναζητήσετε και οι συγκεκριμένες λειτουργίες που θα χρειαστείτε:

 • Ασφάλεια: Η σάρωση ιών, τα μέτρα κατά του κακόβουλου λογισμικού και τα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι μια αρχή. Τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και η συμμόρφωση με HIPAA ή FISMA είναι ακόμη καλύτερα.
 • Ευκολία στη χρήση: Εξυπηρέτηση πελατών 24/7 μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και μια διαισθητική διαδικτυακή διεπαφή και προ-διαμορφωμένους πελάτες webmail.
 • Αποθήκευση: Το απεριόριστο είναι πάντα καλό, τα επεκτάσιμα σχέδια είναι ακόμη καλύτερα. Αναζητήστε οικοδεσπότες που προσφέρουν υπηρεσίες αρχειοθέτησης.
 • Συμβατότητα: Στείλτε email στα τέσσερα αγαπημένα γράμματα των χρηστών: IMAP. Αυτό το πρωτόκολλο σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα εισερχόμενά σας από τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές από οπουδήποτε. Παρακολουθήστε τους παρόχους που εξηγούν πώς να ρυθμίσετε τους πελάτες αλληλογραφίας ή τις εφαρμογές σας για κινητά.

Όταν αναζητάτε τον καλύτερο διακομιστή για τους λογαριασμούς email σας, προσέξτε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που σχετίζονται με τα προσαρμοσμένα ονόματα τομέα. Είτε είστε άτομο που αναζητά μια νέα δουλειά είτε ξεκινά μια μικρή επιχείρηση, μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία και εξουσία – που σημαίνει ότι τα μηνύματά σας θα είναι πιο πιθανό να ανοίξουν, να διαβάσουν και να απαντήσουν. Καλή αποστολή!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me