8 най-добри „хостинг за множество домейни“ – хост няколко акаунта

С повече от 355 милиона регистрации на имена на домейни в целия свят, къде да се обърнете за най-добрия хостинг за множество домейни?


Именуването на уебсайт или онлайн бизнес може да бъде обезсърчаващо, натискът да се оправи. Името трябва да бъде креативно и уникално – но не прекалено креативно или уникално. И след като го намерите, искате да се уверите, че е вашето завинаги. Независимо дали именувате furbaby, бизнес, лодка или уебсайт, перфектното име трябва да бъде кратко, съдържателно и подходящо за темата. Имената на домейни не се различават. Докато добавяте имена и същества (или домейни и уебсайтове) към пакета си, ще трябва да се уверите, че имате достатъчно място в къщата си (или хостинг акаунта).

Правилата за домейн на хостинг компания могат да варират значително, като някои поставят строги ограничения, а други предлагат неограничени домейни. Други обаче ще ви дадат безплатен домейн за първата година, а няколко дори ще плащат таксите за подновяване за живота на акаунта. Подбрахме различни доставчици, които се открояват за хостинг на множество имена на домейни, независимо от ситуацията на сървъра.

Най-добър като цяло: „Неограничен домейн“ хостинг

Изборът на правилното име на домейн за вашия уебсайт или онлайн бизнес е изключително важен за вашия успех. Всъщност мнозина твърдят, че регистрирането на домейн трябва да дойде преди създаването на някакви елементи на дизайн или брандиране. С вече регистрираните над 330 милиона домейна и приблизително 10 милиона повече резервирани на всеки три месеца, опциите не се намират по-лесно.

Не само идентифицирането и регистрирането на съответно име на домейн е изключително важно, но и компанията, която сте избрали да запишете покупката на вашия домейн, играе ключова роля за вашия успех. Не само има стотици акредитирани регистратори, но услугите, цените и опциите за прехвърляне на домейни могат да варират драстично. Препоръчваме да потърсите хостинг компания, която може едновременно да регистрира и хоства вашия домейн. Бонус точки за безплатна регистрация, неограничен уебсайт и високи оценки за съхранение и честотна лента.

Нашите най-добри тройки ще вземат раздела за първата ви регистрация на домейн (евентуално подновяването ще струва около $ 15 на година). Всички планове за хостинг на iPage позволяват неограничен брой имена на домейни, докато InMotion и Bluehost запазват този бонус за по-високите нива на споделения хостинг.

Вижте още услуги за хостинг на домейни »

Най-добър хостинг за множество домейни & имейли

Много онлайн бизнес или собственици на уебсайтове избират да намерят планове за хостинг на домейни със силни имейл услуги. Персонализираното име на домейн дава повече достоверност, професионализъм и авторитет от стандартния имейл адрес Gmail или Yahoo.

Ако имейл адресът с марка на име е важен за вас или вашия бизнес, не забравяйте да потърсите хостинг план, който включва неограничен имейл адрес, достатъчно място, уеб базиран достъп и инструменти за пренасочване и автоматични отговори, заедно със спам филтри, антивирусна програма и различните поддържани протоколи. Този хост е любимият ни за хостинг на имейли:

Вижте още услуги за хостинг по имейл »

Най-добър хостинг за множество домейни с Builder на уебсайтове

Може би вместо имейл, вашият ключ към хостинг щастието се крие в професионален или визуално привлекателен уебсайт. Ако вашето изкусно око превъзхожда вашите умения за уеб дизайн и кодиране, може да бъдете най-добре обслужвани от акаунт за домейн и уеб хостинг, който се предлага с безплатен конструктор на сайтове.

Тези инструменти обикновено се предлагат със стотици персонализируеми шаблони, които могат да бъдат коригирани чрез интерфейс за плъзгане и пускане. Шаблоните са почти винаги отзивчиви или удобни за мобилни устройства, а най-добрите създатели на сайтове дават възможност на потребителите лесно да добавят магазин за електронна търговия, календарна система или други добавки, които повишават функционалността и интерактивността за вашия бизнес уебсайт. Нашият избор изпълнява всички тези показатели с апломб:

Вижте още хостинг услуги за създаване на уебсайтове »

Най-добрият „споделен“ хостинг за множество домейни

Услугите на домейни са може би най-разнообразните – и предлагани на пазара – на ултраконкурентното ниво на споделен хостинг, от което повечето клиенти вероятно ще искат да стартират. Споделеният хостинг е най-евтиният вариант, тъй като ресурсите на сървъра са разпределени между стотици или понякога хиляди клиенти. Повечето големи доставчици на споделен хостинг ще включват безплатна регистрация на домейни, когато се регистрирате, но определено ще искате да прочетете дребния шрифт, когато става въпрос за трансфери, подновяване и възстановяване на суми.

Когато търсим силен споделен хостинг план за имената на вашите домейни, най-препоръчителният ни доставчик включва изобилие от дисково пространство и трансфери на данни за настаняване на множество уебсайтове и издържане на трафика, който получават. Не забравяйте да следите за подобрените функции, като мрежа за доставяне на съдържание, рекламни кредити, създаване на сайтове или твърди устройства.

Вижте още споделени хостинг услуги »

Най-добрият „VPS“ хостинг за множество домейни

Докато се движите нагоре по хостинг стълбата, информацията за хостинг на домейни може да стане по-оскъдна. Клиентите, които са разраснали бизнес или уебсайт до ниво, при което виртуалните сървъри имат най-голям смисъл, много хостове предпочитат да посочат предимствата, намерени в тяхната инфраструктура, отколкото сравнително външните добавки услуги.

При все това, VPS хостовете, удобни за домейни, обикновено искат да удържат най-успешните си клиенти и да предлагат същите услуги за регистрация и трансфер. С повече налични компютърни ресурси неограничените имена на домейни и уебсайтове стават все по-често срещани. Ето къде безплатните миграции стават супер важни, тъй като много от нашите най-добри хостове предлагат безпроблемни трансфери с малко или без престой. Избрахме следния хост за неговата услуга, поддръжка, сигурност и мащабируемост:

Вижте още VPS хостинг услуги »

Най-добрият „посветен“ хостинг за множество домейни

Ако плащате около 100 или повече долара на месец за сървърно пространство, името на домейн от 15 долара на година изглежда доста тривиално. Тези, които се нуждаят от най-добрата производителност, сигурност и надеждност, със сигурност не искат да оскъпяват функциите за хостинг на домейни. Поради персонализирания, вграден по поръчка характер на конфигурация на специален сървър, множество домейни обикновено са чинч за регистрация и хост. Добавените перки, които ще искате да търсите, включват специализирани IP адреси и първокласни DNS услуги. Ето нашия ресурс за всички неща, посветени на хостинга:

Вижте повече специализирани хостинг услуги »

Хоствайте един или повече домейни, имейли и сайтове в един акаунт

Въпреки че от време на време наричам кучетата си с грешно име – черта, която наследих от родители, които понякога смениха името си с моето на сестра ми – можете да бъдете сигурни, че доставчиците на хостинг услуги, изброени тук, ще свършат много по-добра работа за поддържането на вашите имена на домейни, организирани и сигурни, тъй като доставят посетители на уебсайта Ви с бързи темпове.

Изображение на разширения на домейна

Представете марката си в множество домейни и разширения за най-голям ефект.

Разпространението на вашите залози за хостинг и уебсайтове в множество домейни увеличава шанса ви за успех, като същевременно гарантира, че ще извлечете максимума от парите си. Разходите за домейни обикновено са по-скоро минимални след първата ви година на безплатна регистрация, но не се страхувайте да пролетите за неприкосновеността на домейните и защитите за прехвърляне, за да гарантирате, че вашата мощност на марката ще остане в сила.

Вместо да плащат за отделни акаунти за всеки домейн, бъдещите клиенти на хостинг, управлявани от строги бюджети, не трябва да се притесняват: Достъпни и безплатни домейни са лесно достъпни в хостинг планове, които обслужват различни нужди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map