7 най-добри планове за „Неограничен хостинг на риселъри“ (2020 г.): Евтини хостинг на риселъри

Не е изненада, че предприемачите и търговците се редят да стартират бизнес в мрежата, а тези, които търсят най-добрите неограничени планове за дистрибутори, не се различават. Повече от 95% от американците са направили онлайн покупки през живота си, а половината от купувачите в САЩ предпочитат да получават стоките си в интернет. С толкова много потребители, които търсят продукти и услуги онлайн и множество стартиращи компании, които искат да получат парче от пая за електронна търговия, има изобилие от възможности за предприемачески уеб професионалисти да грабнат част от тези приходи.


Хостингът на дистрибутори се превърна в популярен начин за разработчиците да осигурят добавяне на стойност за своите клиенти, а за бизнес-ориентираните, технологично настроени лица да отворят нови парични потоци. Като се регистрирате за хостинг план за дистрибутори, можете да предложите част от дисковото си пространство и честотна лента на амбициозни онлайн фирми с премия. И колкото повече дисково пространство имате, толкова повече пари можете да направите. Тук ще разгледаме някои от най-добрите неограничени планове за хостинг на дистрибутори, които със сигурност ще попълнят касите ви.

1. Най-добър евтин / неограничен хостинг на риселър

Целта на повечето малки предприятия е да поддържат ниски разходи, за да се възползват от възможно най-големите маржове на печалба. Не е по-различно за тези, които искат да влязат в хостинг на дистрибутори. И един от най-добрите начини да се уверите, че постигате максимална възвръщаемост, е да намерите хостинг план за дистрибутори с висока стойност и ниски месечни премии.

Важно е да се отбележи, че стойността е ключов термин тук. На пазара има много планове за хостинг на евтини дистрибутори, но е наложително да изберете такъв, който ви предоставя дисково пространство и честотна лента, необходими за обслужване на вашите клиенти, в допълнение към функции като SSD дискове, архивиране и инструменти за фактуриране. По-долу е избраният от нас най-добрият евтин хостинг план за неограничен дистрибутор. Не забравяйте да прочетете пълния преглед, за да научите за всички функции, които този хост предлага за вашия и потенциалния ви бизнес дистрибутор.

Вижте всички хост на дистрибутори »

2. Най-добрият хостинг риселър „Неограничен cPanel“

Без съмнение cPanel е най-популярният контролен панел на пазара. Инструментът се използва за управление на милиони уебсайтове, хоствани на десетки хиляди сървъри по целия свят. С cPanel собствениците на сайтове имат пълен контрол върху всеки аспект на своите сайтове. Те могат да организират протоколи за сигурност, да настройват поддомейни, да наблюдават дисковото пространство и да проследяват производителността, наред с други действия.

За да бъде успешен, е задължително хостинг на дистрибутори да предлагат на своите клиенти достъп до най-добрите инструменти в бранша, а cPanel е един от тях. Ето защо намирането на хост, който предоставя неограничени лицензи за cPanel, е неразделно за гарантиране на удовлетвореността на клиентите от вашите услуги. Нашият най-висок рейтинг хост, който позволява на дистрибуторите да предлагат неограничен достъп до cPanel е по-долу. Пълният преглед е задължително прочетен, тъй като представя задълбочено покритие на всички функции, които хостът предоставя.

Вижте всички хост на дистрибутори »

3. Най-добрият хостинг риселър за „Неограничени бази данни“

Uptime е един от най-важните фактори за успеха на онлайн търговците, тъй като девет от 10 потребители ще се обърнат към конкурент, ако сайтът не успее да се зареди. 100% продължителност на безработицата е Светият Граал на уеб хостинг общността. И макар този брой да се окаже невъзможно да се постигне, много хостове могат да се похвалят с 99,999% процент на наличност.

Въпреки че високите темпове на продължителност и бързото зареждане на страниците в голяма степен разчитат на сървърната инфраструктура, поддържането на чиста и ефективна база данни също може да има положително въздействие върху времето за зареждане и достъпността на сайта. Проучванията показват, че 65% от предприятията са имали престой поради липсата на база данни, поради което е толкова важно продавачите да могат да предоставят на клиентите си достъп до бази данни MySQL, за да поддържат сайтовете си силни.

Хостът по-долу предлага неограничени MySQL бази данни на своите партньори за дистрибутори. Това, комбинирано с мощни сървъри и масив от функции, прави този доставчик топ избор за тези, които искат да помогнат на бизнеса да покаже своите продукти и услуги онлайн. Вижте пълния преглед по-долу, за да видите какво може да направи тази услуга за дистрибутор за вас и вашия дистрибуторски бизнес.

Вижте всички хост на дистрибутори »

4. Най-добрият хостинг риселър „Неограничени домейни“

Значението на доброто име на домейн не може да се надценява. Домейнът на вашата компания обикновено е първото впечатление, което потребителите имат от вашия бизнес, и много от тях ще преценят доверието на вашия бизнес по вашия уеб адрес. Незабравим, подходящ избор е от ключово значение.

Ако искате да привлечете повече клиенти като дистрибутор на хостинг услуги, действайки като едно гише, където клиентите могат да регистрират домейни и да извадят сайтовете си от земята, ще направят чудеса за вашия бизнес. По-долу е хостът ни с най-висок рейтинг, който включва неограничени имена на домейни като част от пакета си за дистрибутори. Дайте на пълния преглед прочетете, за да се запознаете с изчерпателния набор от функции, който също е включен в тази голяма сделка.

Вижте всички хост на дистрибутори »

5. Най-добрият хостинг риселър „Неограничен имейл“

Имейлът се превърна в предпочитан метод за комуникация за 95% от онлайн потребителите в САЩ. Това е значителен брой и основната причина, поради която бизнесът се възползва, използвайки специфични за домейна разширения за имейл в комуникацията си с клиенти. Подобно на домейните, вашият имейл адрес често е едно от първите впечатления, които потребителите имат от вашата марка. Потребителите са по-склонни да се доверят на вашия бизнес, ако този адрес е професионален – и по-вероятно да избягат, ако остави съмнение.

Най-успешните дистрибутори на хостинг услуги знаят това, поради което много партньори с хостове, които предлагат неограничени безплатни имейл акаунти. Възможността да предоставите уникални имейл адреси на собствениците на сайтове е голяма добавена стойност и може да работи като точка за продажба, за да привлечете потенциални клиенти към вашия хостинг бизнес. Ще намерите нашия най-висок рейтинг на хостинг план за дистрибутори, който включва безплатни неограничени имейл акаунти по-долу. Не забравяйте да разгледате пълния преглед, за да видите всичко, включено в пакета.

Вижте всички хост на дистрибутори »

6. Най-добрият неограничен хостинг на “Linux” риселър

Linux е втората най-използвана платформа от професионални разработчици. Така че, ако сте дистрибутор, който иска да осигури хостинг за общността за уеб разработки, безспорно е интелигентен ход да си партнирате с хост, който предлага удобен за разработчиците Linux хостинг.

Ефективните хостинг планове за Linux трябва да включват актуален софтуер за разработка, като най-новата версия на PHP, MySQL и Apache, наред с други, и да предлагат висока производителност и всеобхватни функции за защита. За умелите уеб професионалисти, които вече имат и работещи Linux сайтове, също така е важно да осигурите безплатни трансфери на сайтове, за да им позволят лесно да се преместят на вашата платформа. Домакинът по-долу предлага всичко това и още. Кликнете върху връзката, за да видите как изчерпателният пакет на този хост може да ви помогне да развиете бизнеса си за дистрибутори.

Вижте всички хост на дистрибутори »

7. Най-добър неограничен хостинг “Windows” риселър

За да не изпревари Linux, Windows си остава най-популярната платформа, от която работят професионалните разработчици. Така че вероятно е добър бизнес ход, за да сте сигурни, че хостът, който сте избрали да си партнирате, предлага надежден хостинг за Windows.

Както при Linux хостинг, важно е да прегледате кои функции са включени в хост хостинг пакета на Windows. Най-добрите планове са съвместими или включват софтуер за разработка и решения като ASP.NET, Microsoft SQL Server, Windows Server и Microsoft Access. Професионалните разработчици също търсят оптимална производителност и сигурност, поради което избрахме хоста по-долу за нашия най-добър хост на Windows, предлагащ хостинг на дистрибутори. Разгледайте пълния преглед, за да научите за всички инструменти, които този пакет може да предостави за вашите клиенти.

Вижте всички хост на дистрибутори »

Стартирайте своя неограничен реселър хостинг Biz за добавени потоци от доходи

Ако искате да спечелите пазарен дял в огромния генератор на приходи, който е в мрежата, превръщането в дистрибутор на хостинг услуги е лесен начин да вкарате крак във вратата. Хостингът на дистрибутори стана популярен по някаква причина – това е крава в брой за предприемчиви бизнес предприемачи. В крайна сметка вече ще имате уеб хостинг, за да стартирате свой собствен сайт. Защо да не получите по-голям план и да накарате клиентите си да допълнят разходите ви?

Снимка на сървърна ферма със знак за долар върху нея

Да станете хостинг реселър може да бъде чудесен начин да спечелите няколко допълнителни долара или авеню, за да започнете процъфтяващ бизнес.

След като вашият уеб хостинг бизнес се утвърди и продължава да се разраства, помислете за проучване на планове за главни дистрибутори, които допълнително ви движат нагоре по административната верига. С хостинг на главен дистрибутор можете да разпространявате по-малки планове за дистрибутори на клиентите си и от своя страна да ги оставяте да продават компютърни ресурси на други клиенти.

Домакините, представени тук, предлагат някои от най-добрите пакети в бранша, за да извадят бизнеса ви от дистрибутори. За да научите повече за тях и богатите на функции планове, които предоставят, разгледайте пълния ни списък с най-добрите хостинг планове за дистрибутори.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me