5 най-бързи услуги за уеб хостинг до 2020 г.

След около година тестване и писане за някои от най-бързите уеб хостинг услуги в бранша, започнах да се чувствам малко самосъзнателно за хоста, който бях избрал за моите лични сайтове и проекти преди много години. Знаех, че съществуват по-добри варианти за скорост, стабилност и добавени услуги.


Когато най-накрая реших да се присъединя към нашите читатели, пазарувайки за хостинг услуги, бързо насочих своите гледки към една конкретна функция – SSD дискове или твърди дискове. Съвременното хранилище чете и записва информация много по-бързо от традиционните дискови устройства, което прави уебсайтовете до 20 пъти по-бързи.

Продължих и съставих списък с най-бързите опции на всички нива на хостинг. Известно е, че тези хостове са абсолютните най-бързи уеб хостове в бранша – с ценови точки, които правят услугите си добре струващи инвестицията. Прочетете, за да научите за нашия опит с всеки доставчик, заедно с нашите избори за най-добрите планове и услуги.

1. Най-бързият уеб хостинг като цяло

Ние постоянно пишем за важността на бързия уеб хостинг. Чухте мантрите: Скоростта се продава, производителността е основна и милисекунди са от значение. Статистическите данни, илюстриращи санкциите на мудния хостинг, са доста отрезвяващи, тъй като един на всеки четирима посетители ще изостави уебсайт, ако се изисква повече от четири секунди да се зареди.

Google и други търсачки понякога класират ниско ефективните сайтове по-ниско, драстично се отразяват на вашия трафик. По-малко посетители означават и по-малко потенциални клиенти и по-малко приходи – за сайт за електронна търговия, който прави 100 000 долара на ден, закъснение с една секунда може да струва 2,5 милиона долара продажби годишно.

Когато разглеждате хостове със SSD дискове, InMotion Hosting веднага се издига на преден план. Известният доставчик е носител на стандарт в индустрията, особено що се отнася до бързината, поддръжката и надеждността. InMotion инвестира милиони в хардуер с имена и включва SSD дискове безплатно при всеки план. Добавете поддръжка, базирана в САЩ и 90-дневна гаранция за връщане на парите, а плановете на InMotion със сигурност ще впечатлят на всяко ниво.

2. Най-бърз споделен уеб хостинг

Когато търсите наистина превъзходен споделен хостинг опит, инфраструктурата и хардуерът на доставчика правят всичко различно. Със стотици или хиляди клиенти и уебсайтове, натъпкани на всеки сървър, всяко подобрено оборудване е добре за всички.

Предлагането на SSD дискове е знак, че уеб хостът всъщност се грижи за клиентското преживяване и производителността на уебсайта, вместо просто да увеличи максимално печалбите от евтин хардуер. В допълнение към увеличаването на скоростта, SSD дисковете са по-надеждни и по-малко податливи на механични повреди, което означава, че вашите данни ще останат в безопасност. Тъй като SSD дисковете стават все по-практична и популярна опция както за хостинг компаниите, така и за клиенти, можете да очаквате да видите повече и по-ефективни планове с презареждане.

Вижте още споделени хостове със SSD дискове »

3. Най-бърз облачен хостинг

Една от най-бързо развиващите се категории на уеб хостинг, преминаването към облака е изключително лесна и полезна стъпка за вашия уебсайт. Излишните ресурси ви дават допълнителна мащабируемост и надеждност, гарантирайки, че вашият уебсайт има повече от достатъчно изчислителна огнева мощ, за да доставя информация на вашата аудитория.

Както подчертахме в нашето задълбочено сравнение за най-бързите облачни хостинг услуги, разликата между доставчиците не е огромна – но всеки милисекунда има значение, когато става въпрос за скорост и производителност.

Вижте още хостови облаци »

4. Най-бързият VPS хостинг

Виртуализиран частен сървър, или VPS, естествено предлага надграждане на производителността в сравнение със сървърите за споделен хостинг. По-малко клиенти на VPS споделят един и същ хардуер, а виртуализацията позволява на физическите ресурси на сървъра да действат като специализиран сървър. С повече контрол върху операционната система и конфигурацията на VPS, потребителите могат допълнително да оптимизират своята хостинг среда за скорост.

Както при доставчиците на споделен хостинг, SSD дисковете обикновено са само една от предимствата, предлагани с най-добрите VPS планове. Няколко хостинг компании ще помогнат на клиентите да управляват средата си, като включват безплатни управлявани услуги, които покриват пачове за сигурност и актуализации на софтуера. По-долу подчертаваме крема на реколтата, но вижте нашата статия за най-бързите VPS хостинг услуги за по-подробен анализ.

Вижте още SSD VPS хостове »

5. Най-бързият хостинг за посветен сървър

Сметаната на уеб хостинг културата, посветените сървъри представляват най-доброто в изчислението, паметта, съхранението и производителността. С целия ресурс на сървъра, посветен на вашия уебсайт и приложения, посветен хостинг е естествено най-ефективният слой от услуги.

Изображение на течни уеб сървъри и центрове за данни

Liquid Web, най-бързият уеб хост за специализирани сървъри, притежава и управлява три центъра за данни със SSD съхранение.

Като такива, SSD дисковете имат пропорционално по-малко въздействие на определеното ниво. Със сигурност не по-малко полезно обаче, SSD дисковете са най-добри при допълване на оптимизирани конфигурации на сървъра. Най-добрите специализирани хостинг доставчици обикновено включват някаква форма на управлявани услуги или техническа експертиза, за да помогнат на клиентите да настройват правилния софтуер, настройките за сигурност и производителността, за да поставят педала за зареждане на страницата към метала.

Вижте още бързи специализирани сървъри »

6. Най-бърз уеб хостинг за WordPress

WordPress може да е сред най-популярните технологии, използвани онлайн – всъщност системата за управление на безплатно съдържание е зад 36% от мрежата – но може да бъде изненадващо трудно да се домакинства на WordPress сайтове добре. Платформата може да работи страшно бавно, ако хостинг средата не е конфигурирана добре.

Въпреки че вашата тема и файлове със сигурност могат да повлияят на ефективността на вашия сайт, инвестирането в един от най-бързите планове за хостинг на WordPress ще направи най-забележимата и непосредствена разлика. В допълнение към хардуера, задвижван от SSD, клиентите и трафика на уебсайтове ще бъдат добре обслужвани чрез добавяне на мрежа за доставка на съдържание и приставки за кеширане.

Вижте още бързи хостове на WordPress »

Най-бързите уеб хостинг услуги дават до 20 пъти по-добра производителност

Компаниите за уеб хостинг не винаги са съгласни за много, но езикът сред доставчиците на SSD е един и същ: не само че са твърди твърди дискове бързо, но и могат да правят сайт до 20 пъти по-бърз от тези, захранвани от традиционните твърди дискове.

Нарастващата популярност на SSD дискове както при хостинг клиенти, така и при доставчици означава, че можете да очаквате спад в цените, увеличаване на капацитета за съхранение и повече възможности за избор, докато пазарувате за SSD план. Увеличеното приемане на устройства за бързо съхранение ще стимулира бизнеса за хостинг на клиенти по целия свят и ще подобри потребителското изживяване.

Всъщност някои експерти в бранша очакват SSD дисковете бързо да заменят твърдите дискове през следващите няколко години, тъй като производителността, повишената удовлетвореност на клиентите и подобрената стабилност ги правят стабилна инвестиция и надграждане за хостинг доставчици.

Моят стремеж към SSD хостинг се изплати и се надявам опитът и изследванията, които споделихме тук, също да ви помогнат да заредите двигателите на вашия уеб сайт. Ако все още сте на оградата около няколко хоста или SSD-ите са наистина за вас, разгледайте нашите сравнения домакин-хост, за да видите как се подреждат вашите опции.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map