15 най-добри: Уеб хостинг за художници и строители на арт портфолио 2020

Неволите на борещите се артисти не са нищо ново, но най-добрият уеб хостинг за художници се стреми да обърне стереотипа. Като дава възможност на все повече художници, фотографи, скулптори и други визуални художници бързо и лесно да показват работата си онлайн, хостинг доставчиците и строителите на уебсайтове им помагат да заобиколят галерии по пътя към успеха.


Независимо дали сте избрали за създаване на уебсайт и шаблон или план за уеб хостинг, направете сами, платформите идват с галерийното пространство и пазарските колички, необходими за излагане и продажба на вашата работа – и всичко това без прекомерни такси или технологични конфигурации, предизвикващи главоболие.

Въпреки че не всички художници имат възможност да изложат в Мет или Гугенхайм, милиони намират слава (а понякога и късмет), като демонстрират своите творби в интернет. Присъствието в интернет стана изключително важно за днешните рекламни послания. И така, ето, ще преминем през най-добрите домакини в индустрията, които могат да помогнат на артисти от всякакъв тип да достигнат до съвременните ценители в дигитален носител.

Най-добрият „евтин“ уеб хостинг за художници (Топ 3)

Образът на гладуващия художник е дългогодишно тропче в западното общество. За някои жертвите на здраве, богатство и социален статус за творчески творби изглежда благороден и романтичен начин за живот. Но, известният автор на приказки на всекидневния човек, Чарлз Буковски, не е съгласен. „Човек може да пише много по-добре, след като изяде пържола от пържола и изпие пинта уиски, отколкото някога би могъл да напише, след като изяде бар с бонбони от никел“, пише той. “Митът за гладуващия художник беше измама.”

В днешната среда, ориентирана към уеб, художниците вече имат възможност да се откъснат от оковите на работните работни места и да си осигурят добър живот чрез истинските си страсти. Все по-голям брой рекламни послания печелят пари от работата си и за мнозина евтиният хостинг превръща това в реалност.

По-долу ще намерите нашите най-високо ценени домакини. Но не позволявайте ниската им цена да ви заблуди. Тези доставчици не само са лесни за портфейла, но и предлагат богати на функции хостинг планове, които дават възможност на собствениците на сайтове да създават уебсайтове с професионална класа, за да покажат портфейли в най-добрата възможна светлина. Не забравяйте да прочетете пълните рецензии, свързани в таблиците по-долу, за да научите как всеки от тези домакини може да ви помогне да развиете вашата онлайн изложбена зала.

Вижте още евтини отзиви на хоста »

Най-добрият хостинг за художници „Създател на уебсайтове“ (Топ 3)

Вероятно е безопасно да се каже, че повечето рекламодатели по природа имат силно внимание към дизайна. Необходимо е точно внимание към детайлите, за да се създадат завладяващи произведения на изкуството. Има обаче огромен разрив между скулптура, рисуване или заснемане на шедьовър и възможност за използване на ефективен уеб дизайн във ваша полза. И ако вашият сайт е лошо или неправилно проектиран, вашата онлайн аудитория няма да се задържи дълго. Всъщност приблизително 40% от посетителите ще спрат да се занимават със сайт, ако дизайнът е по-малък от звезден.

Не се притеснявайте – ако сте блудник с четка и платно, но нямате представа какви са HTML и JavaScript, хостът с най-висок рейтинг предлага интуитивни уеб строители, които позволяват създаването на естетически приятни сайтове, без да е необходимо да кодирате. В среда с влачене и пускане художниците могат да създават галерии, портфолио страници и онлайн магазини, на които да споделят и продават своите произведения.

В много случаи ставането и пускането в интернет отнема само няколко минути. Разгледайте пълните отзиви в следващите таблици, за да видите как тези инструменти и специфични за художника шаблони могат да проектират вашето изкуство на онлайн меценати..

Вижте още отзиви за строител на уебсайтове »

Най-добрият уеб хостинг за художници „WordPress“ (Топ 3)

Артистите се влюбиха в WordPress заради над 52 000 плъгини, разработени за платформата за отваряне на блогове с отворен код, която позволява пълното персонализиране на сайтовете. И стотици от тези плъгини са създадени специално за портфейли. Близо 30% от мрежата се захранва от WordPress; така че, за да разделите сайта си от пакета и да гарантирате, че той работи на оптимални нива, е неразделно да си партнирате с хост, който предлага пълна съвместимост със софтуера.

Не всички WordPress хостинг са създадени равни. Когато търсят ефективен доставчик, собствениците на сайтове трябва да вземат предвид набори от функции, които включват инсталиране на платформата с едно щракване, съвместимост с плъгини и броя на WordPress сайтове, които идват като част от хостинг пакетите.

По-долу са нашите най-добрите трима оценени хостове за собственици на сайтове, работещи с WordPress. Прегледите в таблиците дават ценен поглед върху всички функции, които правят тези доставчици крема на реколтата, когато става въпрос за WordPress, и ще ви помогнат да решите къде ще заредите творческата си работа много по-лесно.

Вижте още отзиви за хоста на WordPress »

Най-добрият уеб хостинг за художници „Електронна търговия“

Каква полза е вашето онлайн портфолио, ако не можете да продадете парче или две? За щастие на артистите, които може да не са удобни при настройването и осигуряването на софтуер за онлайн магазин или кошница, домакините, които изброяваме по-долу, се грижат за всички детайли с дебела песъчинка като обработка на плащания и управление на запасите..

Тези решения „всичко в едно“ обхващат дизайна на магазина ви, списъците с продукти и процеса на плащане, с налична широка поддръжка при възникване на въпроси. Инсталирането на кошница не е толкова трудно, колкото можете да се страхувате, тъй като домакините ще гарантират защитата на личните и финансовите данни на вашите клиенти и меценатите и ще им дадат увереност да се върнат и да придобият нови бройки.

Вижте още отзиви за хост на електронната търговия »

Най-добър уеб хостинг с теми за артисти

В първите дни на мрежата дълбоките портфейли и техническата квалификация бяха предпоставка за създаване и работа на професионално проектирани сайтове. Но това вече не са пречки за навлизането в бизнес пространството на мрежата – и художниците трябва да вземат под внимание.

Много от днешните уеб-домакини предлагат красиво проектирани шаблони, които да действат като основа за онлайн присъствие на рекламното послание. В резултат артистите могат да получат своите идеи и да работят в мрежата, без да се нуждаят от познания по програмиране.

Темите, предлагани от нашия най-високо оценен хост за дизайн на сайта по-долу, дават на собствениците на сайтове повече от празно платно. Средата за плъзгане и пускане на създателя на сайта, съчетана с платформата, наподобяваща рисуване по номера, предлага пътна карта за създаване на ефективни уеб дизайни, които ще уауват бъдещите клиенти и купувачи. Дайте пълния ни преглед в таблицата по-долу, прочетете и научете как темите на този хост правят дизайна на сайта прост и интуитивен процес.

Вижте още отзиви за домакините, подходящи за шаблони »

Най-добър хостинг на домейни за художници

Разкрихме основните положения защо е важно за художниците да изграждат присъствие в мрежата в днешния дигитално ориентиран пейзаж. Основен компонент в създаването на ниша онлайн обаче е името на домейна на вашия сайт.

Персонализираните домейни помагат за повишаване на разпознаването на имената и надеждността и помагат на вашите фенове да ви намерят. Вашият домейн обикновено е първата среща на уеб потребителите с вашата марка и това може да накара или да наруши начина, по който те гледат на бизнеса ви и на вас като на художник.

По-долу е нашият най-високо класиран хост, предлагащ персонализирани домейни като част от основните му пакети. Ако искате да се разграничите с домейн, съобразен с вашата марка, прочетете пълния ни преглед в следната таблица, за да видите как този хост може да помогне.

Вижте още отзиви за хост на домейна »

Най-добър безплатен уеб хостинг за художници

Непрекъснатото заплащане на работа за рекламни послания винаги се колебаеше с икономиката. Когато нещата процъфтяват, хората купуват стенни закачалки. Ако сме в цикъла на бюста, потребителите са склонни да се колебаят, когато става дума за закупуване на изкуство.

В резултат на това повечето артисти търсят креативни начини да управляват бюджетите си, независимо от състоянието на икономиката, а използването на безплатен уеб хостинг е един от триковете на търговията. Много рекламодатели намират услугата за безплатен хостинг на Wix като решение, което да им помогне да останат в очите на обществеността, без да нарушават банката. Безплатният план на Wix включва поддомейни на Wix.com и реклами с марка домакин. Собствениците на сайтове, преминаващи безценен маршрут, получават достъп до един от най-премиерните създатели на сайтове, 500MB хранилище и мобилна версия на своя сайт.

За артисти, които искат да създадат своите марки и да доставят по-професионално обжалване, Wix предлага премиум планове само за няколко долара. Само 0,00 долара на месец ви получават персонализиран домейн – предимствата на които разгледахме по-горе. Ценовите нива на Wix варират според нуждите и колкото повече харчите, толкова повече функции ще получите. Кликнете върху пълния ни преглед в таблицата по-долу, за да проверите дали безплатните или премиум плановете на Wix са подходящи за вашия сайт за изкуства в бъдеще.

Вижте още безплатни отзиви за домакини »

Тези най-високо оценени домакини превръщат визуалните портфейли онлайн в лек бриз

Когато неговият експонат Проектът за времето премиерно представен в лондонската художествена галерия Tate Modern, Олафур Елиасън разговаряше с хора. Те не си даваха един на друг ежедневните сърдечности колко слънчево или облачно беше навън. Тези покровители разговаряха какво означават творенията на художника, разпалвайки екзистенциални дискусии за мястото на човечеството в Космоса и какво, всъщност, времето има общо с всичко.

И ако сте художник, това е наистина смисълът – да накарате хората да видят вашата гледна точка за живота и да мислят за начина, по който го живеем. Въпреки това, съвременните художници не трябва да имат масивни изложби в най-престижните музеи в света, за да го правят. Всичко, което е необходимо, са идеи, завладяваща работа и уебсайт. И най-високо оценените домакини, представени тук, са идеалните отправни точки, за да поканите меценатите да посетят вашата лична галерия.

Снимка на патрон на музея, гледащ колаж от лого на доставчик на хостинг на платно

Нашите домакини с най-висок рейтинг улесняват творците да развиват присъствие в мрежата и да излъчват работата си на масите.

Пътуването е само на няколко кликвания и няма нужда да се притеснявате, че ще разбиете банката. Гладуващите художници могат да създадат своето пространство за онлайн галерия само за няколко долара на месец и да се насладят на огромно излагане. Използвайте технологии с отворен код и потърсете безплатни теми, за да разтегнете парите си допълнително.

Ако сте начинаещ в играта за уеб разработка и все още се притеснявате да създадете платформа, за да покажете работата си, вижте ръководството за начинаещи. Това ще ви даде спокойствие, че да станете онлайн по-лесно, отколкото да говорите за времето.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map