15 най-добри: хостинг за стартиращи устройства (облачни, евтини или посветени хостове)

Най-добрият хостинг за стартиращи компании отразява много от същите стремежи, държани от амбициозните основатели и разработчици, които търсят следващото голямо нещо: нови технологии, бързина и възможност за мащабиране.


В наши дни терминът “стартиране” може да означава почти всичко. От занаятчиите, които продават бижутата си онлайн, до многомилионните компании в Силиконовата долина, стартиращите компании изглежда се връщат към идеи, иновации и мотивация да направят нещо, което да се случи.

Като такива, стартъпите от всякакви форми и размери имат различни нужди от уеб хостинг, отколкото случайни блогъри или дизайнери-любители. Стартиращите компании трябва да изградят присъствие онлайн и да видят своята марка или продукт – и го правят бързо, за да могат да се съсредоточат върху разрастването на бизнеса си, вместо да се бият с уебсайт. Без значение от размера или индустрията на вашия стартиращ, ние съставихме списък на 15-те най-добри хостинг решения, споделяни в облак и посветен хостинг за вашите конкретни нужди.

Най-добрият „евтин“ хостинг за стартиращи компании

Когато се съмнявате, споделеният хостинг е добро място за стартиране – той е лесен в портфейла и се зарежда с всички инструменти, които новите бизнес се нуждаят, за да успеят. Бюджетите са оскъдни, когато току-що започвате, а тези изброени по-долу хостове ви дават най-много за вашия долар. По-долу ще разгледаме повече подробности за това кои предприемачи и фирми могат да бъдат най-подходящи за споделен хостинг, но ето петте най-препоръчителни доставчици на споделен хостинг:

Вижте още топ споделени хостове »

Не сте сигурни дали сте добър кандидат за споделен хостинг? Професиите и индустриите, които процъфтяват на споделения хостинг, обикновено включват:

 • Независими изпълнители (резюме и консултантски услуги)
 • Графични дизайнери, фотографи и изпълнители
 • Нестопански организации, религиозни организации и хуманитарни групи
 • Риелтори, брокери и ипотечни консултанти
 • Ресторанти, бизнес с мама и поп и бутици
 • Блогери, писатели / редактори на свободна практика и онлайн публикации
 • CPA и финансови представители
 • Адвокати и местни власти

Когато избирате доставчик на хостинг за вашето стартиране, внимавайте за конкретни функции, които отговарят на целите на вашата компания. Най-добрите услуги за споделен хостинг ще ви предоставят неограничено пространство за съхранение и честотна лента, заедно с безплатно име на домейн. Надеждността, автоматичното архивиране и най-добрата поддръжка може да са по-важни за някои предприемачи, докато други ще дадат по-голяма стойност на създателя на сайта, инструментите за електронна търговия и маркетинговите кредити.

Най-добрият „облачен“ хостинг за стартъпи

Хостингът в облака или на VPS, известен иначе като виртуален частен сървър, е идеален за стартиращи фирми с голям бюджет, предприятия с строги технически изисквания и компании, които изпитват бърз растеж в уеб трафика, с който споделените сървъри вече не могат да се справят. Например, тези организации биха се справили най-добре с VPS или хостинг в облак:

 • Технически стартирания (рентабилни, изчислителни сървъри за бързо разрастващи се сайтове)
 • Здравни организации (спазване на HIPAA за защита на чувствителни данни за пациента)
 • Търговски вериги (PCI съответствие осигурява информация за кредитната карта; може да показва хиляди продукти)
 • Инвестиционни дружества (помага да се защитят чувствителни финансови и клиентски данни)

Облачните и VPS хостинг планове също ви дават повече контрол върху вашата инфраструктура. Ако предпочитате да се съсредоточите върху вашия бизнес и продукти, обаче, повечето домакини предлагат различни нива на управлявани услуги, където техните експерти ще се погрижат за нуждите на вашия хардуер. Тъй като ресурсите на вашия сървър се мащабират с нуждите ви от трафик, ще плащате само за това, което сайтът или приложението ви действително използват. Прочетете нататък, за да видите кои ние поставяме като най-добрите доставчици на облачен хостинг:

Вижте още топ хостове в облака »

Най-добрият хостинг за имейл за стартирания

Централно значение за всеки развиващ се бизнес е способността за комуникация – както вътрешно, така и сред служителите и външно с клиентите си. Силната електронна хостинг платформа ви помага да координирате организационния си растеж и проектите, които ви помагат да постигнете успех. Както при всички неща, бизнесът, бързината и сигурността е задължителна функция. Още по-добре е, че много от нашите любими доставчици на хостинг услуги за електронна поща включват допълнителни инструменти за производителност, като календари и приложения за конференции, както и бюлетини и други инструменти за маркетинг по имейл.

Вижте още топ хостове на имейли »

Най-добрият уеб хостинг за стартиращи везни към специализирани сървъри

Истина е, че не много стартиращи компании ще се нуждаят от специален хостинг план извън кутията, с изключение на тези с големи амбиции и инвестиции. Приложенията, разчитащи на големи бази данни или податливи на големи скокове на трафика, ще се нуждаят от допълнителните компютърни огневи сили и мерки за сигурност, за да останат онлайн и да нарастват. В крайна сметка, нищо не е по-лошо за една млада компания от това, че не е там за своите ранни защитници.

Ако производителността е кралска и цената не е проблем, тогава е целесъобразно да се посветите специализирани сървъри, тъй като никога няма да се притеснявате от срива на уебсайта ви поради скок на посетителите. Ето нашите най-добри снимки:

Вижте още топ специализирани домакини »

Да се ​​надяваме, че всички стартиращи лидери, които четат това, ще се окажат, че се нуждаят от специален хостинг план в определен момент – когато уебсайтът ви е достатъчно голям, за да изисква собствени ресурси, знаете, че сте го направили. Типовете Силиконова долина може би са по-близо до постигането на тази цел, но правилният домакин може да направи всичко по-важно за подпомагането на малките компании да растат.

Потърсете вместо това най-добрия уеб хостинг за:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me