12 най-добри уеб хостинг за онлайн магазини (2020 отзива)

Въпреки че това е невидима част от опита за пазаруване на клиента, най-добрият уеб хостинг за онлайн магазини на дребно може да бъде най-добрият продавач на вашата компания. Вярвате или не, малко по-бавното зареждане на страницата може да има по-голямо влияние върху възможните транзакции от вашите продукти, цени или поддръжка на клиенти.


Изборът на уеб хост за основен сайт е достатъчно труден. Както можете да си представите, идентифицирането на най-добрите платформи за управление на вашия онлайн магазин е още по-предизвикателно и носи повече риск. Имайки предвид, че онлайн продажбите започват да изпреварват сделки с тухли и хоросани, за собствениците на малки фирми става все по-наложително да изграждат онлайн присъствие. След продължителни тестове и прегледи, ето нашия списък с най-добрите уеб хостинг услуги и платформи за електронна търговия. Погледнете:

Най-добрият цялостен хостинг за онлайн магазини

Вярвате или не, уеб хостингът може да има драматичен ефект върху успеха на вашия онлайн бизнес. В допълнение към връзката между ефективността и реализациите, възприетите мерки за сигурност по време на процеса на плащане допълнително засилват доверието на потребителите във вашата марка и нейните продукти.

Близо 25% от онлайн купувачите казват, че се доверяват отчасти на дадена марка, защото тя е свършила добра работа в защитата на тяхната чувствителна лична информация, според проучване на лоялността на марката на глобалната комуникационна компания Edelman. Отвъд качество, удобство и стойност, 80% от анкетираните казаха, че се доверяват на марката, за да направят това, което е правилно, взето в решение за покупка.

След години тестване и преглед на платформите за електронна търговия, плюс претегляне на предимствата на хостваните или самостоятелно хоствани колички за пазаруване, ето нашия списък от първите три доставчици, които със сигурност ще помогнат на вашия онлайн магазин да расте и да достигне до нова аудитория. Независимо дали подчертава достъпността, обслужването на клиентите, чистата скорост, технологиите за мислене напред или чисто удобните за потребителя решения, всяка компания по-долу използва малко по-различен подход към уеб хостинга – но и трите са идеално готови да предлагат най-добър хостинг за онлайн търговията на дребно бизнес. Прочетете повече в нашите отзиви:

Вижте други топ хостове за електронна търговия »

Най-добрият „евтин“ уеб хостинг за онлайн магазини за търговия на дребно

Разбира се, бизнесът ви не може да реализира печалба, без да наблюдава внимателно разходите си. За щастие на предприемачите, на ваше разположение са много рентабилни решения. Плановете за уеб хостинг с висока стойност, които струват по-малко от 5 долара на месец, все още идват с много усъвършенствани функции за ефективно проектиране, стартиране и управление на вашия магазин. Благодарение на инсталациите с едно кликване на популярни програми като WordPress и безплатни платформи за електронна търговия с отворен код като WooCommerce и Magento, проектирането и работата на самостоятелно домакин на онлайн магазин е нещо, което амбициозните създатели могат да направят, без да нарушат банката.

Разбира се, може да има малко повече работа в процеса на настройка, но вие ще притежавате и контролирате почти всички аспекти на вашия онлайн бизнес. Въпреки че хостваните платформи за електронна търговия, които преглеждаме по-късно, драстично опростяват нещата, силно ви препоръчваме да спестите парите си и да вземете един от самонаведените маршрути, които изложим по-долу.

Техническата доблест и репутацията на хостинг доставчиците тук просто не могат да бъдат поставени под въпрос. Независимо дали търсите високоефективни твърди дискове, оптимизирани за WordPress услуги или достъпен достъп до глобална мрежа, тези хостове предлагат достъп до полезни инструменти за електронна търговия и маркетинг само на част от това, което очаквате. Научете повече за наличните функции и услуги, като кликнете върху нашите задълбочени прегледи:

Вижте други най-достъпни домакини »

Най-добрият „Почти безплатен“ уеб хостинг за малки онлайн магазини

Какво е по-добро от убийствена сделка? Намиране на всички същите услуги безплатно. Когато става въпрос за безплатен уеб хостинг, има тенденция да има повече риск, отколкото награда. Няколко услуги са просто директни измами, които търсят да заснемат вашата лична информация, докато малкото организации, които ви свързват със сървърно пространство, обикновено работят с остаряла инфраструктура, която не е защитена или оптимизирана според текущите стандарти.

Всичко, което каза, обаче, няколко утвърдени създатели на най-добрите уебсайтове и системи за управление на съдържанието дават на потребителите безвъзмезден шанс да проектират, изграждат и стартират своя уебсайт безплатно. Вашето присъствие в мрежата вероятно ще бъде ограничено до поддомейн (yourstore.wix.com вместо yourstore.com), но тази опция дава на ориентировъчни или несигурни собственици на бизнес безплатен шанс да се запознаят с административните интерфейси на хоста, системите за поддръжка и цялостно преживяване преди да инвестирате пари в персонализирани възможности за регистрация на домейни и електронна търговия.

Обърнете внимание, че тези безплатни услуги обикновено не включват възможност за добавяне на продукти, инсталиране на колички за пазаруване или обработка на плащания. След като се почувствате удобно с хост и потребителски интерфейс и искате да продължите да изграждате магазина си, ще трябва да надстроите до премиум план, който поддържа функционалността на електронната търговия. Добавянето на тези разширени функции към тези хоствани услуги може да струва доста скъпо – нагоре с 10 или 20 долара на месец, но ще продължите да можете да извлечете полза от удобните за потребителите системи, спестяващи време, които опростяват дизайна и операциите на магазина. Въпреки че тези три може да не са най-изгодното дългосрочно решение за онлайн магазин, предимствата, които ще видите в краткосрочен план, ще направят дизайна, поддръжката и работата на магазина много по-приятни и ефективни. Научете повече тук:

8.

WordPress.com

Лого на WordPress.com

Месечна начална цена
$ 0.00

  • Разширени социални медии, анализи и инструменти за плащане
  • БЕЗПЛАТНИ персонализирани теми за стартиране на електронна търговия
  • Добавете неограничени продукти и услуги
  • Приемете плащания от повече от 60 страни
  • Започнете с WordPress.com сега.

ЕВТИНИ
РЕЙТИНГ

4.7

★★★★★

Най-добрите „хоствана електронна търговия“ платформи

Споменахме за дебата за хостинг срещу хостинг на електронната търговия, но ще го изпишем тук: самостоятелно хостваната електронна търговия поставя отговорността върху собственика на магазина за да придобиете хостинг, изберете дизайнерска платформа и инсталирайте софтуер за стартиране на онлайн магазин, докато напълно хостваните продукти за електронна търговия са решения всичко в едно които в крайна сметка се контролират и управляват от самата хостинг услуга.

Хостваните услуги често са под формата на създатели на уебсайтове за електронна търговия, които дават на собствениците на магазини инструмент за проектиране с плъзгане и пускане, за да персонализират предварително изградени шаблони. Докато хостваният маршрут за електронна търговия несъмнено опростява собствеността на магазина и поддръжката за собствениците на бизнес, тези платформи обикновено са по-скъпи. Нещо повече, предприемачите са заключени в тази услуга – самостоятелно хостваните магазини могат да бъдат преместени от един хост в друг, докато напълно хостваните витрини няма да работят на никоя друга платформа.

По-долу разгледайте нашите отзиви за най-популярните решения за хоствана електронна търговия. Wix, Shopify и Volusion представляват милиони онлайн магазини и милиарди долари от продажбите на електронна търговия, което ги прави достойни партньори във вашето онлайн начинание. Кликнете върху отзив, за да научите повече или да започнете с безплатна пробна версия:

Вижте други топ хостове за електронна търговия »

Какво е уеб хостинг за електронна търговия?

Подобно на други специализирани уеб хостинг планове, като хостинг на WordPress, хостинг на бази данни и хостинг на електронна поща, уеб хостингът на електронна търговия е друг аромат на услуга, оптимизиран за успешно стартиране и отглеждане на онлайн магазин. В допълнение към основните технологии, необходими за предоставяне на уеб страници на посетителите, хостингът на електронна търговия често се предлага с инструменти за проектиране и компоненти за изграждане на списъци с продукти, колички за пазаруване и процедури за качване.

Отивайки на ръка със специалните задачи по приемане, обработка, потвърждаване и предоставяне на продажби, хостингът на електронна търговия често включва подобрени мерки за сигурност, за да защити чувствителната лична и финансова информация на купувача. Практически погледнато, внимавайте за плановете, които рекламират надградени SSL сертификати и PCI съответствие. Последните подробно описват техническите и оперативните стандарти, които трябва да се спазват за адекватна защита и защита на чувствителни финансови данни.

Най-добрият уеб хостинг за онлайн магазини

Хостингът на електронна търговия обхваща различни технологии, оптимизирани за онлайн пазаруване и сигурни транзакции.

В допълнение към създаването на онлайн магазин и обработката на плащания, много програми за електронна търговия – независимо дали са хоствани или самостоятелно хоствани – включват изключително полезни инструменти за проследяване на поръчки, координиране на доставката и управление на инвентара. Някои услуги дори стигат дотам, че предлагат устройства за продажба, за да интегрират допълнително вашия онлайн магазин с вашите тухлени и строителни разтвори. В крайна сметка хостингът на електронната търговия има за цел да даде на предприемачите едно гише, така да се каже, надзор върху операциите на дребно.

Какъв тип хостинг имам нужда от електронната търговия?

Въпреки че никой от клиентите ви няма да направи комплимент за вашия избор за уеб хостинг, това ще бъде една от движещите сили, които ги вдъхновяват да купуват вашите продукти. Положителните изживявания, от достъпните цени и бързите зареждания на страници до рационализираното и сигурно изпитване, ще ги върнат за още.

Едно от първите ви решения при пазаруване на хостинг за електронна търговия ще бъде да определите дали искате да продължите напълно хоствана или самостоятелно хоствана инфраструктура за вашия онлайн бизнес. И двете опции работят добре за онлайн магазини от всякакви форми, размери и индустрии, така че вашият комфорт с всяка платформа или желание за учене ще бъде равносилен. Вашият бюджет също вероятно ще има думата по това решение, тъй като хостваните платформи обикновено струват повече, но могат да предложат повече предимства.

Въпреки че някои хостове имат конкретни планове, ориентирани към електронната търговия, като например управляваното предлагане на WooCommerce на Liquid Web, много доставчици просто насочват амбициозни собственици на магазини към обичайните споделени, облачни или VPS пакети.

Където се побирате в хоствания спектър зависи от текущата ви клиентска база и колко бързо очаквате да нараства. Споделен хостинг представлява достъпна входна точка с ограничен растеж, докато облачен хостинг предлага огромна мащабируемост и стабилност. VPS хостинг дава на собствениците на сайтове най-голямата изчислителна огнева мощ и място за растеж, но вероятно би трябвало да бъде запазено за по-утвърдени марки.

Как да избера хостинг план?

В интерес на истината, най-добрите хостинг планове за електронна търговия ще наподобяват нашите препоръки за най-добрите доставчици на хостинг услуги – ще искате да потърсите бързина, сигурност, надеждност и сигурност от компания, която осигурява високи проценти на време за работа и полезна поддръжка на клиенти , Обърнете внимание на разпределението на пространството за съхранение и честотната лента, както и безплатна регистрация на домейн и хостинг по имейл.

Затваряне на URL лента, показваща HTTPS криптиране

Функции за сигурност като SSL сертификати и HTTPS криптиране изграждат по-безопасно преживяване при пазаруване и доверие на клиентите.

Специално за магазините за електронна търговия и малкия бизнес се поставя акцент върху дизайна. Според проучвания от университета в Станфорд, повече от 46% от хората казват, че дизайнът на уебсайта е основният критерий за решаването на това дали компанията е достоверна или не. Както можете да си представите, доверието води до надеждност, което води до реализации и продажби. Ако кодирането не е вашето нещо, разгледайте планове, които включват безплатни създатели на уебсайтове за малки фирми, теми на WordPress или други професионални и отзивчиви шаблони.

За да проследите напредъка на магазина си и да постигнете максимален успех, също така ще искате да използвате силен инструмент за анализ и показатели за сайтове. Много хостове ще ги предоставят безплатно като част от контролния панел (cPanel е индустриалният стандарт), но интеграциите с Google Analytics са допълнителна функция, която сигурно впечатлява. Най-общо казано, много уеб хостинг планове са приблизително еднакви – внимавайте за отличителните функции, които могат да дадат предимство на вашия онлайн магазин.

Инвестирайте в най-добрите строители на уебсайтове и магазини за вашия малък бизнес

Както се казва, за правене на пари са нужни пари. Въпреки че мненията за валидността на фразата са широкообхватни, няколко разумни инвестиции могат да изминат дълъг път в увеличаването на приходите на вашия онлайн магазин.

Където и да се включите в хостинг индустрията, безплатни, отворени източници или евтини алтернативи изобилстват, които могат да дадат на бизнеса ви далеч ефект.

Най-добрите домакини за малкия бизнес балансират достъпността с първокласни функции и услуги, като много от тях предлагат собствени създатели на уебсайтове с влачене и пускане. Тези, които не включват рационализирана инсталация с едно кликване на популярни програми като WordPress, Drupal, Joomla, OpenCart, Magento и други.

Оттам потърсете други канали, чрез които да се разширите. Безплатните маркетингови платформи за електронна поща могат да подобрят вашите услуги за обслужване и задържане на клиенти, в допълнение към комуникацията с тези потенциални клиенти, които са изоставили количките или са изразили друг интерес към вашите стоки. Направете стъпка по-нататък са платформите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM), които дават на предприемачите да разкрият представа за взаимодействието на своята марка с отделни клиенти и някои демографски данни. Точно както моделите на баланси и приходи влияят на бизнес решенията, не забравяйте да използвате данните, намерени в безплатни или евтини инструменти, свързани с вашето онлайн присъствие. Честита продажба!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me