12 най-бързи VPS хостинг услуги (2020) – Сравнете скоростите на сървъра

Подобно на купуването на кола, пазаруването на най-бързият VPS хостинг е всичко, което се намира под капака. Компоненти като твърди дискове, кеширащи услуги, мрежа за доставяне на съдържание и поддръжка за съвременни езици и протоколи за програмиране, всички създават високо-октаново хостинг изживяване.


Бързото прескачане от стартовата линия може да бъде голяма работа за онлайн бизнеса, тъй като дори незначителното увеличаване на времето за зареждане на страницата може да повлияе негативно на реализациите, изгледите на страници, SEO и приходите. Според AB Tasty, забавянето с две секунди може да удвои честотата на отпадане на уебсайта и 75% от потребителите вероятно ще отпаднат, след като времето за зареждане на страница достигне три секунди.

Въпреки че голяма част от натиска да получите вашия VPS круиз с максимална скорост пада върху това как конфигурирате нещата, бързите уеб хостове са механиците, които осигуряват оборудването, поддържащо вашите мечти за демонстрация на скоростта. Нека класираме топ 12 най-бързите хостове на VPS и ще отговорим на всички въпроси, които може да имате.

1. хостинг на InMotion

За да класираме най-бързите VPS хостинг доставчици, ние идентифицирахме 10 ключови фактора в ефективността на уебсайта – и InMotion хостинг беше единственият доставчик, който провери всяко поле. Нашите класации за скорост съчетават сравнително очевидните (безплатни твърди устройства и инструменти за кеширане и мрежи за доставка на съдържание) до по-неясни функции като HTTP / 2 поддръжка и достъп до квалифициран хостинг експерт, който може да даде съобразени съвети как да оптимизирате ефективността на вашия сайт , След като този първоначален кръг на тестване ни осигури списък с финалисти, проведохме всяка услуга чрез Pingdom, Google PageSpeed ​​и други услуги за измерване на ефективността.

 • Функции за повишаване на производителността: SSD дискове, собствени кеширащи контроли, CDN, NGINX и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Зони за максимална скорост (избор на местоположение на сървъра), помощ при стартиране (два часа посветен час с SysAdmin) и оптимизация на интелигентно маршрутизиране

Цялостната SSD инфраструктура на компанията е на нашия радар отдавна. Според показателите на InMotion, SAS 15K устройствата за съхранение на хоста избутват 95% повече данни от 1TB Samsung SSD дискове и обработват данни до 20 пъти по-бързо от традиционните устройства с твърд диск. Научете повече за впечатляващите предложения на компанията, като кликнете върху нашия преглед по-долу.

Вижте други топ хостове на VPS »

2. SiteGround

Както можете да видите с SiteGround, ефективността понякога идва с цена. Въпреки това, скъпата цена на компанията е достойна инвестиция за разрастващ се онлайн бизнес, който дава приоритет на високоскоростни иновации, върховна надеждност и незабавна отзивчива поддръжка на клиенти. Нещо повече, платформата VPS на SiteGround се предлага с облачна стабилност, която позволява на клиентите автоматично да мащабират, за да се справят с всякакви шипове на трафика.

 • Функции за повишаване на производителността: SSD съхранение, три нива на кеширане, CDN, NGINX и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Автоматично мащабируеми изчислителни ресурси, статично и динамично кеширане на съдържание SuperCacher, иновативна VIP поддръжка

Бяхме малко изненадани, когато научихме, че SiteGround не рекламира скоростта на мрежата си или гарантираните връзки към порта, но се доверяваме на дългогодишния лидер в индустрията да поддържа свързана инфраструктура, достойна за иновативните вътрешни разработки на екипа. Компанията е разработила собствени системи за поддръжка и обещава незабавно да отговаря на съобщения за чат и телефонни обаждания и отговори на имейл билети за 10 минути или по-малко.

Вижте други топ хостове на VPS »

3. DreamHost

Особено добре познат сред хостинг средите в WordPress, DreamHost е друг VPS доставчик, управляван от SSD, който съчетава оптимизираните потребителски изживявания с модерен хардуер, мислещ напред. Като един от само три хоста, препоръчани от екипа на WordPress, ние обичаме, че DreamHost е приятелски настроен към общности с отворен код и разработчици, които искат да прокарат границите на скоростта и иновациите на уебсайта..

 • Функции за повишаване на производителността: Безплатни SSD дискове, вградено кеширане, CDN, NGINX с поддръжка на Jetpack и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Ъпгрейд за съхранение и RAM за по-малко от 10 секунди, заедно с оптимизирани и изолирани опции MySQL VPS

В допълнение към неограничената честотна лента и трафик, DreamHost дава на клиентите на VPS лесно разширяващи се решения за памет и съхранение, които бързо могат да се адаптират към вашата нарастваща аудитория. Там, където компанията наистина прави своя знак обаче, са управляваните MySQL сървъри, които поставят вашите бази данни в тяхната собствена, изолирана VPS среда. Научете повече, като кликнете върху нашия преглед по-долу:

Вижте други топ хостове на VPS »

4. A2 хостинг

Синоним на бързи уеб услуги, A2 хостингът е свързан с производителността. Компанията започва със собствената си, изцяло SSD платформа SwiftServer, която разполага с HTTP / 2 поддръжка, CloudLinux и безплатна мрежа за доставка на съдържание Cloudflare. Оттам клиентите на VPS могат да изберат ъпгрейд до Turbo сървъри, които предлагат производителност до 20 пъти по-бърза.

 • Функции за повишаване на производителността: All-SSD хардуер, вграден кешинг, захранван от Jetpack CDN, NGINX и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Ъпгрейд за съхранение и RAM за по-малко от 10 секунди, заедно с оптимизирани и изолирани опции MySQL VPS

A2 хостингът получава допълнителен палец от нас за стартиране на всички клиенти с 4GB памет, което е повече от двойно повече от това, което видяхме сред повечето конкуренти. InMotion и SiteGround са единствените други хостове, които дават възможност на клиентите с такава изчислителна огнева мощност веднага. Ако скоростта е това, което търсите, A2 хостингът винаги е чудесно място за стартиране.

Вижте други топ хостове на VPS »

5. Течна мрежа

Разбирайки облачните VPS планове, които са най-бързите на планетата, Liquid Web превъзхожда лидерите в индустрията като Amazon Web Services, Rackspace и Digital Ocean. Компанията се присъедини към независима компания за анализи на облак за анализ на Cloud Spectator и установи, че Liquid Web превъзхожда конкурентите по всеки елемент от стека LAMP.

 • Функции за повишаване на производителността: Достатъчно SSD съхранение, безплатен Cloudflare CDN, NGINX и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: 100% гаранция за продължителност на мрежата и захранването и първокласна Heroic Support ™

Бихме искали да видим повече вградени кешинг опции от Liquid Web, но водещите в бранша екипи за техническа поддръжка и клиенти лесно ще ви помогнат да изберете и внедрите подходящите системи. Компанията е на върха на върха, когато става въпрос за премиум инфраструктура и персонализирана поддръжка, гарантирайки, че няма да е необходимо да наемате SysAdmin, за да оптимизирате допълнително средата си. Когато търсите най-добрата сделка за високоскоростен VPS хостинг, не търсете повече от Liquid Web.

Вижте други топ хостове на VPS »

6. Домакински ветрове

Като относително новодошъл в хостинг индустрията, Hostwinds излезе на сцената през 2010 г. с най-съвременния подход към уеб хостинга както от технологична гледна точка, така и от гледна точка на обслужването на клиентите. Компанията свързва цялата SSD инфраструктура с впечатляващата 99,99999% гаранция за продължаване на времето за своите VPS планове – което означава, че вашият сайт ще изпитва само 3,2 секунди престой в годината.

 • Функции за повишаване на производителността: Безплатни SSD дискове, CDN интеграция, наличен NGINX и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Анализ и оптимизация на ефективността на уебсайта WindSpeed, както и 99,99999% гаранция за продължаване

Оценяваме как Hostwinds предоставя както управлявани, така и неуправляеми VPS планове, заедно с опциите за Windows и Linux VPS. Чрез своята собствена програма WindSpeed, гъвкавият хост предлага на клиентите шанс да анализират възможностите за CSS, Javascript и оптимизация на изображения, заедно с специфична за приложението оптимизация за Apache и MySQL. Вижте ги по-долу:

Вижте други топ хостове на VPS »

7. InterServer

Даване на клиентите възможност да изпитат един месец облачен VPS хостинг за стотинка (да, четете това право), InterServer е мечтата на програмиста. Компанията притежава и оперира собствени центрове за данни, като Съоснователите редовно отговарят на билети за поддръжка и поддържат техническите ресурси. Гъвкавата платформа се предлага в сортове Windows или Linux, заедно със сървъри, оптимизирани специално за работа с WordPress.

 • Функции за повишаване на производителността: All-SSD инфраструктура, единствена по рода си кешираща платформа, CDN, NGINX конфигурации и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: 10Gbps скорост на мрежата, месечни хостинг планове и собствени решения за сигурност и кеширане

Управляваните услуги на InterServer стартират само ако клиентите поръчат поне четири филийки за своя VPS, което се равнява на четири ядра на процесора, 120 GB SSD съхранение и 8 GB памет – въпреки че получавате много, някои собственици на сайтове може да се наложи да стартират по-малки. Като се има предвид, ние сме особено впечатлени от Inter-Proxy, фирменото автоматично решение за кеширане, което адресира кеширането в пет различни слоя на стека ви. Вижте по-долу офертите на VPS на InterServer:

Вижте други топ хостове на VPS »

8. Bluehost

Тъй като бяхме толкова високо ценен хост толкова дълго, бяхме малко изненадани да научим, че Bluehost не включва SSD дискове с всеки хостинг план. Въпреки това, компанията наистина стъпва, за да предложи превъзходни VPS планове с обновения хардуер и подобрен контролен панел. Незабавното осигуряване означава, че ще бъдете готови за секунди с възможност да добавите още процесори и памет, когато имате нужда от това.

 • Функции за повишаване на производителността: SSD съхранение и опционално кеширане, CDN, NGINX и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Скорост, задвижвана от OpenStack и KVM, заедно с гарантирани и динамични ресурси

От пускането си през 2003 г. Bluehost нарасна до над 2 милиона уебсайтове и се превърна в една от най-уважаваните марки в бранша. Bluehost се присъединява към SiteGround и DreamHost като трите хоста, одобрени от екипа на WordPress Core, и по уважителна причина – Bluehost управляван WordPress планира да отключи разширени CDN, кеширане и други оптимизации. Вижте основните предложения на VPS за компанията по-долу, за да видите дали ще отговарят на вашите нужди:

Вижте други топ хостове на VPS »

9. HostPapa

Нашият тъмен кон в надпреварата за най-бърз VPS хостинг е HostPapa; компанията предлага изненадващ брой функции, насочени към изпълнението, но рядко получава заглавия или внимание, което заслужава. В допълнение към SSD сървъри с ниска плътност, които идват с безплатна интеграция с Cloudflare, HostPapa предлага корен достъп и най-новите процесори Intel Xeon.

 • Функции за повишаване на производителността: SSD дискове, персонализирани инструменти за кеширане, Cloudflare CDN и поддръжка за PHP 7
 • Известен също с: Ракетни бързи премиум сървъри, плюс безплатен домейн и VPS трансфери

Обичаме, че HostPapa предлага комбинация от функции за тези, които имат опит в технологиите, като същевременно правят платформата си достатъчно проста за начинаещи. Когато се регистрирате за HostPapa сървъри, внимавайте за конфигурациите на Rocket Fast, които утрояват производителността на сървъра, като удвояват вашата RAM и пространство за съхранение. Още по-добре клиентите на VPS могат да използват средата си, за да хостват неограничени домейни и уебсайтове.

Вижте други топ хостове на VPS »

10. Хостингер

Друг сравнително неразбран хост, Hostinger, закръгля нашите топ 10, като предоставя високо конфигурируеми VPS пакети с гъвкавост и потребителско изживяване на преден план. Компанията отлично предлага предлагането на атрактивно съотношение цена-производителност за проекти с всякакъв размер и техническа трудност. Бързо развиващата се компания вече обслужва повече от 29 милиона клиенти и изживява 15 000 нови регистрации всеки ден.

 • Функции за повишаване на производителността: All-SSD хардуер, предварително инсталирано кеширане, NGINX и поддръжка за PHP 7.1 и HTTP / 2
 • Известен също с: Специализирана IPv6 поддръжка, безплатен споделен хостинг чрез 000webhost

Hostinger все още не е известен със своята управлявана поддръжка, но със сигурност можем да оценим специализираните IP адреси и пълния root достъп. Клиентите могат да получат до осем процесорни ядра с 8GB памет. Предлагайки трудна за преодоляване цена, Hostinger е непрекъснат доставчик, който се промъква под радара на много хора. Помислете за хостинга на Ferrari за бюджет за употребявани автомобили:

Вижте други топ хостове на VPS »

11. HostGator

Бяхме малко изненадани, когато видяхме такъв надежден опор в бранша да влезе в нашия списък на толкова ниска позиция. Подозираме обаче, че производителността на VPS от HostGator е по-добра, отколкото показаха нашите изследвания. Но тук може да е един от тези случаи, при които тези с богат технически опит наистина могат да се отличат с фина настройка на вече впечатляваща конфигурация, за да извлекат ценни милисекунди от времената на зареждане на уебсайта.

 • Функции за повишаване на производителността: Опции за кеширане, CDN, персонализирани софтуерни инсталации и поддръжка за PHP 7
 • Известен също с: Лесно мащабируеми изчислителни ресурси, авангардно оборудване на Intel и AMD

HostGator притежава съмнителното (или впечатляващо, в зависимост от това кого искате), за да направи този списък на най-бързите VPS хостове, без да разчита на SSD дискове. Въпреки че HostGator е по-скъп от някои от другите в нашия списък, все пак ще получите много повече ресурси за съхранение и изчисления. Клиентите на VPS от начално ниво получават 2 GB RAM, две ядра на процесора, 120 GB памет и повече от 1TB честотна лента.

Вижте други топ хостове на VPS »

12. GreenGeeks

Склонни сме да подкрепяме GreenGeeks повече за споделения хостинг на SSD на компанията, но успешните сайтове ще трябва да мащабират – защо да не останете при хостинг доставчика, който ви има там? Новите или постоянните клиенти могат да се възползват от безплатна услуга за миграция и ползата от това да знаете, че оборудването зад вашия сайт се компенсира с 300% кредити за възобновяема енергия.

 • Функции за повишаване на производителността: Излишно SSD съхранение и опции за кеширане, CDN и поддръжка за PHP 7 и HTTP / 2
 • Известен също с: Вградени PHP и MySQL оптимизации, плюс пропускателна способност Tier-1 в много гигабитна мрежа и собствена платформа за управление

Клиентите могат да се доверят на GreenGeeks да извлече възможно най-много увеличения на производителността, като разгърне мощни SSD дискове в масив RAID-10, за да повиши излишността и достъпа до данни. Плановете са малко по-скъпи, отколкото бихме искали да виждаме, но ще се доверим на експертите на GreenGeeks да знаят правилните конфигурации за мрежата на компанията. Научете повече за компанията, като кликнете върху нашия преглед по-долу:

Вижте други топ хостове на VPS »

Какво е VPS хостинг?

VPS хостингът държи средното място в хостинг спектъра между споделени и специализирани сървъри. VPS, който означава виртуален частен сървър, по същество е по-голяма част от сървър, който е разделен с може би няколко десетки клиенти, за разлика от стотици или хиляди клиенти на един и същ споделен хостинг сървър.

Изображение на багажник за сървър

Физическите сървъри могат да бъдат виртуализирани в шепа от по-малки среди, за да предоставят специализирани ресурси на VPS потребителите.

VPS средите стават възможни чрез виртуализация, която дава възможност на администраторите да стартират няколко операционни системи едновременно на сървър. Всяка виртуализирана среда или виртуална машина действа като собствена независима система, допълнена със специални компютърни ресурси и софтуерни приложения.

Тази изолация на ресурси като част от VPS хостинг дава на собствениците на сайтове много по-голям контрол върху конфигурациите и приложенията, захранващи своя уебсайт. Root достъпът предоставя пълен административен достъп чрез интерфейса на командния ред, докато управляваната поддръжка прехвърля тази отговорност на експерти с вашия хостинг доставчик.

Кой VPS хостинг е най-добрият?

Поради високите нива на персонализиране, налични при повечето VPS планове, най-добрите хостинг пакети често са в очите на гледача. Разработчиците и собствениците на сайтове с много технологичен опит ще искат достатъчно ресурси, корен достъп и голямо разнообразие от операционни системи, балансиращи натоварвания, системи за сигурност и други инструменти.

Новите във VPS хостинг редиците, обаче, могат да предпочетат управляваните хостинг услуги, за да се грижат за ежедневните задачи за ежедневна поддръжка, свързани с пачове за сигурност и актуализации на операционната система. Управляваните планове за хостинг на VPS дават възможност на собствениците на сайтове да се концентрират върху разрастването на бизнеса си и да работят върху своето онлайн съдържание, вместо върху техническите подробности за това как функционира основната му инфраструктура.

Когато пазаруваме за VPS хостинг, обикновено търсим количеството и качеството на изчислителните ресурси, разпределени за всеки план. Това означава SSD дискове за съхранение, надяваме се да бъдат конфигурирани в RAID масив за допълнителна излишност. Ще искате да изберете хост, който предлага силна гаранция за актуализация, може би с включени резервни копия и защита на защитата, заедно с компания, която предоставя лесни за използване инструменти за управление на акаунта. Естествено, вие ще искате колкото се може повече бонуси, докато не забравяте да следите ценовата марка. Ние улеснихме нещата за вас, като изброихме нашите три най-добри VPS хостинг услуги по-долу:

Вижте други топ хостове на VPS »

VPS е по-добър от споделения хостинг?

Различен въпрос, същия отговор като преди. Дали VPS хостингът е по-добър от споделения хостинг, зависи от различни фактори, като текущия ви трафик, бизнес цели, технологичен опит и сумата на парите, които сте готови да похарчите. От гледна точка на чистото изпълнение, VPS хостингът е скок и граници пред споделения хостинг. Добре конфигурираните специализирани ресурси ще окажат незабавно въздействие върху времето за зареждане на страницата ви.

Оттам много тежи състоянието на вашия онлайн проект. Нови или малки инициативи вероятно са най-подходящи за тестване на водите в споделена среда за хостинг, включително лични блогове, портфейли и тухлени фирми, които правят първите си стъпки в света на електронната търговия. Разликите между споделен и VPS хостинг могат да се обобщят по-долу:

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Повече ресурси на сървъра
 • Гъвкава мащабируемост
 • Много адаптивни

CONS

 • По-скъпо
 • Изисква повече технологични умения и време
 • Може да бъде сложно да се наблюдава

Всичко казано, VPS хостингът е като цяло по-добър от споделена хостинг среда. Имате повече ресурси на ваше разположение и повече контрол как да ги разпръснете – но имате и повече въже, с което да се закачите. Ако имате резерви за това как да конфигурирате, защитете или поддържате VPS, не забравяйте да се регистрирате за напълно управляван план, който да се грижи за детайлните за вас детайли.

Колко струва VPS хостинг?

Най-общо казано, VPS хостингът е по-скъп от споделените хостинг услуги – но все пак е обща сделка в сравнение дори с най-добрите специализирани опции за хостинг на сървъри. Интересно е обаче, че смятаме, че VPS хостингът има най-голямо колебание в цените. Можете да получите висококачествен хостинг пакет за VPS за входно ниво за приблизително същата цена като план за споделен хостинг от висок клас. Или можете да похарчите 40 долара нагоре.

Изображение на ръка, простираща се за плащане с кредитна карта

Въпреки че много от любимите ни планове за VPS започват около $ 20, можете да намерите страхотни оферти – или големи разходи – в VPS Land.

Склонни сме да зададем показателя за хостинг услугите на VPS около $ 20 на месец. Както ще видите, много от любимите ни VPS хостинг услуги са със или под тази скорост и по уважителна причина – VPS е свързан с мащабируемост и помага на собствениците на сайтове да направят скока от споделения хостинг към специализирани сървъри. Най-добрите хостове дават това просто въведение във виртуализацията и бавно ви позволяват да добавяте повече ресурси, докато не дойде време за превземане на цял сървър.

Като се има предвид, вероятно ще видите много по-голяма разлика в цените на ниво VPS, отколкото на споделен или посветен хостинг. Само на HostingAdvice можете да намерите планове на VPS за по-малко от 4 долара месечно или нагоре от 80 долара на месец – и ние сериозно харесваме и двата плана.

Защо най-добрите хостове на VPS често са най-бързите – и защо това има значение

Отвъд техническите подвизи за предаване на данни за уебсайтове по света в един миг, високоефективният уеб хостинг може да окаже огромно влияние върху вашия онлайн бизнес или успеха на уебсайта. Разбира се, че искате да намерите VPS план с тонове съхранение и честотна лента, но подобряващи производителността системи като достатъчно SSD дискове, памет, оптимизирани за маршрути мрежи, CDN и кеширане опции ще направят вашия добър план още по-добър.

Ако вашият хостинг доставчик е готов да направи инвестицията в своята инфраструктура, за да осигури ускорено хостинг изживяване, има вероятност услугата ви да бъде изключително надеждна, сигурна и добре поддържана. Управляваните услуги на компанията също вероятно ще надхвърлят обикновените актуализации на операционната система, за да насочат конкретно възможностите за вашия онлайн растеж.

Що се отнася до значението на бързия уеб хостинг, маржът за грешка е изключително нисък. Според Pingdom 100-те най-добри сайтове за търговия на дребно се зареждат за средно 2,51 секунди – и вярвате или не, това оставя много място за подобрение.

Откриването на това цялостно решение за хостинг не е малък подвиг, поради което показахме дузина от най-уважаваните, надеждни и най-добри домакини в бранша. Уловете силата на устойчивата и мащабируема технология с VPS хостинг планове, изградени за скорост.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me