12 Καλύτερα: Φιλοξενία με CMS (2020) – WordPress, Joomla και άλλα

Η καλύτερη φιλοξενία με CMS σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε, να δημοσιεύετε και να προωθείτε γρήγορα πολύτιμες πληροφορίες κεντρικές στην αποστολή του ιστότοπού σας, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα και την απόδοση τόσο για εσάς όσο και για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.


Τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου προσφέρουν μια δελεαστική συντόμευση για την εκκίνηση και τη συντήρηση ενός ιστότοπου, με σχέδια βασισμένα σε πρότυπα και φιλική προς το χρήστη διεπαφή αντί για ώρες κουραστικής κωδικοποίησης με το χέρι. Για πολλούς, ένα CMS είναι συνώνυμο με το WordPress – τον παγκόσμιο σταθμό παραγωγής ενέργειας πίσω από το 36% όλων των ιστότοπων.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν δεκάδες δωρεάν και ιδιόκτητες πλατφόρμες που μπορείτε να συνδυάσετε με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας – καθεμία με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αλλά ποιος κεντρικός υπολογιστής σας δίνει τις περισσότερες επιλογές CMS; Ποιο είναι καλύτερα εξοπλισμένο για να χειριστεί το CMS που έχετε επιλέξει; Θα καλύψουμε όλες τις παρακάτω βάσεις, από τις καλύτερες προσφορές και τη μεγαλύτερη συμβατότητα με τα σχέδια που σχεδιάστηκαν προσεκτικά για συγκεκριμένα συστήματα.

Καλύτερη φιλοξενία με CMS δωρεάν

Είτε συλλέγετε άρθρα ειδήσεων, προσελκύετε αναγνώστες με μηνύματα που βασίζονται στο μάρκετινγκ είτε απλώς χειρίζεστε ένα blog, ένα CMS είναι ένα ζωτικό εργαλείο στο οπλοστάσιό σας. Περίπου το ένα τρίτο των προϋπολογισμών μάρκετινγκ προορίζονται για επενδύσεις τεχνολογίας, σύμφωνα με την έρευνα της Gartner, με το 28% αυτών να διατίθεται σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Ως αποτέλεσμα, η παγκόσμια βιομηχανία CMS είχε αποτίμηση 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018 και αναμένεται να ανέλθει στα 123,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2026.

Ωστόσο, τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου δεν προορίζονται για εταιρείες του Fortune 500 ή την επιχειρηματική ελίτ. Στην πραγματικότητα, πολλές πλατφόρμες είναι διαθέσιμες ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι οι κοινότητες χρηστών και προγραμματιστών διανέμουν το CMS δωρεάν. Τα WordPress, Joomla και Drupal εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, όπως και περισσότερα από 75 προγράμματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της βιβλιοθήκης σεναρίων αυτόματης εγκατάστασης Softaculous.

Ανεξάρτητα από το CMS που θα επιλέξετε, ωστόσο, το ποσοστό επιτυχίας σας θα είναι πολύ υψηλότερο εάν έχετε εγγραφεί σε μια εταιρεία φιλοξενίας που έχει κάποια εμπειρία στη διαχείριση του λογισμικού στην υποδομή της. Αναζητήστε παρόχους που προσφέρουν εγκαταστάσεις με ένα κλικ, αναβαθμισμένη ασφάλεια και premium υποστήριξη μαζί με ελκυστικές ετικέτες τιμών – όπως αυτές που συνιστούμε ανεπιφύλακτα παρακάτω:

Δείτε άλλους οικονομικούς οικοδεσπότες με δωρεάν CMS »

Καλύτερη φιλοξενία CMS για WordPress

Ας είμαστε αληθινοί: Τις περισσότερες φορές, κάποιος που αγοράζει CMS θα καταλήξει στο WordPress. Η πλατφόρμα έχει αγγίξει περίπου το 60% της παγκόσμιας αγοράς CMS και συνεχίζει να διευρύνει το χάσμα, καθώς το 22% των πρόσφατα εγγεγραμμένων τομέων στις ΗΠΑ θα διαχειρίζονται το WordPress.

Στο παιχνίδι από το 2003, το WordPress κατέχει την εξαιρετική φήμη για την εξυπηρέτηση όλων των άκρων του φάσματος των κατόχων της ιστοσελίδας. Φιλική προς αρχάριους και επίσης πίσω από αρκετές στιγμές που άλλαξαν τον κόσμο, η πλατφόρμα δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν θέματα και προσθήκες, μαζί με τις προσαρμογές και τα εργαλεία κωδικοποίησης που απαιτούνται για τη βελτίωση των σχεδίων σας.

Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές μεταξύ φιλοξενίας WordPress και φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά τίποτα που δεν θα διώξει τους περισσότερους ιδιοκτήτες ιστότοπων. Έχουμε ήδη γράψει για τους φιλοξενούμενους που έχουν εγκριθεί από το WordPress για την ηγεσία της μάρκας, αλλά εδώ είναι μερικές άλλες εταιρείες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αγαπάμε αυτούς τους παρόχους φιλοξενίας για τη συμπερίληψη αναβαθμισμένων μονάδων στερεάς κατάστασης για ενίσχυση της απόδοσης, καθώς και αυτόματες ενημερώσεις και προσαρμοσμένα προγράμματα ασφαλείας. Διαβάστε τα σχόλιά μας παρακάτω για να μάθετε πώς αυτοί οι οικοδεσπότες συμβάλλουν στην κοινότητα του WordPress και μετατρέψτε την εμπειρία τους σε φιλική και χρήσιμη υποστήριξη.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress »

Καλύτερη φιλοξενία CMS για το Joomla

Το καταλαβαίνουμε, το WordPress δεν είναι για όλους. Το CMS έρχεται με μια κάπως απότομη καμπύλη μάθησης και η ευρεία δημοτικότητά του το καθιστά σημαντικό στόχο επίθεσης. Στην πραγματικότητα, οι εγκληματίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ευπάθειες του WordPress 90.000 φορές κάθε λεπτό.

Κατά την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων WordPress, το Joomla είναι μια φυσική επόμενη εφαρμογή. Η πλατφόρμα χαρακτηρίζεται ως το μόνο σημαντικό CMS που έχει κατασκευαστεί και συντηρηθεί εξ ολοκλήρου από εθελοντές και το λογισμικό έχει ληφθεί περισσότερες από 110 εκατομμύρια φορές. Το Joomla θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ευκολότερο για να ξεκινήσουν οι αρχάριοι και οι ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων μπορούν να διαχειριστούν το απόθεμά τους και τον ιστότοπό τους από μία διεπαφή με ισχυρές ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επειδή το πολύπλοκο σύστημα μπορεί να καταναλώσει πολλούς υπολογιστικούς πόρους, ο πάροχος φιλοξενίας Joomla θα πρέπει να παρέχει κορυφαία υποδομή και καλά σχεδιασμένα σχέδια. Και πάλι, θα θέλαμε να δούμε λύσεις που βασίζονται σε SSD υποστηριζόμενες από ενημερωμένη υποστήριξη 24/7 και εγκαταστάσεις με ένα κλικ:

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες του Joomla »

Καλύτερη φιλοξενία CMS για Drupal

Κλείνοντας το trifecta των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου με πλήρη υπηρεσία, το Drupal αντιπροσωπεύει περίπου το 5% όλων των ιστότοπων που χρησιμοποιούν CMS. Ενώ το Joomla συνήθως χαρακτηρίζεται ως ένα καλό CMS για αρχάριους, το Drupal θεωρείται πιο συχνά ως το πιο κατάλληλο εργαλείο για προγραμματιστές και οργανισμούς με μεγάλες βάσεις δεδομένων πληροφοριών..

Δεδομένου ότι η αρχική αρχιτεκτονική της πλατφόρμας είναι τόσο επικεντρωμένη στους προγραμματιστές, το Drupal επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να δημιουργούν πιο προηγμένους ιστότοπους που απαιτούν σύνθετη οργάνωση δεδομένων ή αφοσίωση σε πολλούς χρήστες. Σχεδόν 120.000 χρήστες συνεισφέρουν ενεργά στη βάση κώδικα του Drupal, με περίπου 1.300 δεσμεύσεις κάθε εβδομάδα, διασφαλίζοντας ότι το CMS σας παραμένει μπροστά από τις τάσεις ανάπτυξης και τις ευπάθειες ασφαλείας.

Δώσαμε στο Drupal το νεύμα για την ενσωματωμένη απόδοση στη σύγκριση «Joomla εναντίον WordPress» έναντι του Drupal «head-to-head», οπότε φροντίστε να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας που σας βοηθά να αξιοποιήσετε κάθε κομμάτι της διαθέσιμης ώθησης ταχύτητας. Επιπλέον, θα θέλατε έναν οικοδεσπότη πιο εξοπλισμένο για να χειριστεί τις περίπλοκες ερωτήσεις σας από κάποιους από τους άλλους οικοδεσπότες που είναι φιλικοί για αρχάριους. Οι πάροχοι φιλοξενίας που έχουμε ελέγξει παρακάτω

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες του Drupal »

Τι είναι οι πλατφόρμες CMS?

Δεδομένης της αλφαβητικής σούπας των στοιχείων φιλοξενίας ιστοσελίδων, με CDN, CTR, CSS, CRM, SEO, SSL και αμέτρητα άλλα ακρωνύμια, είναι εύκολο για το CMS να χαθεί στο shuffle. Εξηγήσαμε ότι α Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μπορεί να σας βοηθήσει να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο χωρίς κωδικοποίηση, αλλά αυτή είναι μια αρκετά ασαφής δήλωση – το ίδιο κάνουν και οι κατασκευαστές ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Λοιπόν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας ιστοσελίδων CMS και δημιουργών ιστότοπων?

Με απλά λόγια, ένα CMS είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ένα θέμα σχεδίασης, να κάνουν μικρές προσαρμογές και να παράγουν ψηφιακό περιεχόμενο. Οι διεπαφές δημιουργών ιστότοπων τείνουν να βασίζονται περισσότερο στην οπτική και να εστιάζονται στην εμφάνιση ενός ιστότοπου, ενώ η διαχείριση περιεχομένου επικεντρώνεται περισσότερο στο περιεχόμενο.

Επιπλέον, οι χρήστες θα εγκαταστήσουν ένα CMS στο δικό τους περιβάλλον φιλοξενίας (εάν δεν είναι ήδη προεγκατεστημένο για εσάς) και θα έχουν πλήρη έλεγχο του ισχυρού συνόλου λειτουργιών. Αυτό ονομάζεται αυτο-φιλοξενείται. Οι δημιουργοί ιστότοπων, ωστόσο, συνήθως διαχειρίζονται και συντηρούνται ιδιόκτητα συστήματα μόνο από την εταιρεία που τα δημιουργεί – αυτό που ονομάζεται φιλοξενούμενη λύση.

Τα αυτοδιαχειριζόμενα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου μπορεί να είναι λίγο πιο τρομακτικά στην αρχή, αλλά προσφέρουν περισσότερη ευελιξία και επεκτασιμότητα. Μην φοβάστε από μια πύλη που βασίζεται περισσότερο σε κείμενο αντί για WYSIWYG (συγγνώμη για το άλλο ακρωνύμιο) – κάθε CMS συνοδεύεται από μια παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών και χρηστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Πώς λειτουργεί ένα CMS?

Αντί να κωδικοποιεί μη αυτόματα και να ενημερώνει μεμονωμένες σελίδες και να δημιουργεί νέες αναρτήσεις ιστολογίου, ένα CMS ενεργεί ως μεσολαβητής ανάμεσα σε εσάς και τα αρχεία του ιστότοπού σας, αφαιρώντας την ανάγκη να επικοινωνήσετε με έναν προγραμματιστή ή να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε HTML και PHP.

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου του WordPress

Ο πίνακας εργαλείων του WordPress είναι το σημείο εκκίνησης για τη δημιουργία σελίδων, τη δημοσίευση αναρτήσεων και την προσαρμογή του ιστότοπού σας.

Όταν το αναλύετε, ένα CMS περιλαμβάνει δύο μέρη. ο εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου είναι η διεπαφή διεπαφής που επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων, τους εμπόρους, τους συγγραφείς και τους συντάκτες να αλληλεπιδρούν και να διαχειρίζονται απευθείας το περιεχόμενο ενός ιστότοπου, ενώ εφαρμογή παράδοσης περιεχομένου παίρνει τις πληροφορίες από το CMA και τις εισάγει στα αρχεία προτύπων και σε άλλα συστήματα backend για να δημιουργήσει τον διαδραστικό ιστότοπο που οι επισκέπτες σας γνωρίζουν και αγαπούν.

Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του WordPress, βασίζομαι σε μια βάση δεδομένων για αποθήκευση και οργάνωση πληροφοριών ιστότοπου. Η δωρεάν φιλοξενία βάσεων δεδομένων είναι ένα κοινό συστατικό των περισσότερων σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων, συνήθως με τη μορφή MySQL – το M στη στοίβα LAMP της βιομηχανίας. Οι βάσεις δεδομένων περιέχουν τις πρώτες πληροφορίες που εισάγετε στον ιστότοπό σας: τίτλους σελίδων, περιεχόμενο ιστολογίου, εικόνες και άλλες πληροφορίες. Το θέμα ή το πρότυπο CMS σας λειτουργεί ως Mad Lib των ειδών, παρέχοντας το πλαίσιο σχεδιασμού και λειτουργικότητας και χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων σας για να συμπληρώσετε τα κενά.

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα CMS?

Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιδί; Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα? Ποια είναι η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου; Όταν κάνετε 100 άτομα συγκεκριμένες ερωτήσεις, θα λάβετε 100 διαφορετικές απαντήσεις. Ομοίως, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις όσον αφορά το επιλεγμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Σίγουρα, το WordPress είναι η επιλογή μετάβασης για τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, αλλά και άλλα συστήματα απολαμβάνουν επίσης λατρευτικές ακολουθίες.

Όταν αναζητάτε το τέλειο CMS, παρακολουθείτε βασικά χαρακτηριστικά όπως η διαισθητικότητα της διεπαφής του προγράμματος επεξεργασίας, τα διαθέσιμα θέματα και προσθήκες, η συχνότητα ενημερώσεων και εργαλεία για SEO, κοινωνικά μέσα και αναζητήσεις. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που θεωρούμε τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου:

  • WordPress
  • Τζούμλα
  • Drupal
  • Ματζέντο
  • Τύπο3
  • PrestaShop
  • ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ
  • Φάντασμα
  • Γκραβ

Όπως μπορείτε να φανταστείτε ότι η επιλογή ενός CMS δεν είναι μια λύση για όλα τα μεγέθη. Έχετε επιλογές φιλοξενίας και αυτο-φιλοξενίας, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και δημιουργούς ιστότοπων και εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί με έμφαση στη συγγραφή, τη φωτογραφία ή τα δεδομένα. Ορισμένα συστήματα είναι ιδανικά για ιστότοπους και εφαρμογές με υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ άλλα είναι πιο κατάλληλα για τη λειτουργία ενός μικρού ιστολογίου. Τελικά, η καλύτερη πλατφόρμα CMS είναι αυτή που ικανοποιεί τις ανάγκες του ιστότοπού σας με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η εύρεση του σωστού CMS επιταχύνει την ανάπτυξη του ιστότοπού σας

Ακριβώς όπως το περιεχόμενο περιεχομένου αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ποικιλία μέσων, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, βίντεο και ήχου, η τεράστια αγορά CMS μπορεί να χωριστεί σε έναν εκπληκτικό αριθμό συγκεκριμένων θέσεων που ικανοποιούν καλύτερα τις οργανωτικές ανάγκες. Όταν (και, υποθέτουμε, οι αναγνώστες μας) συνήθως σκέφτονται ένα CMS, το μυαλό μας πηγαίνει στο WordPress, το Joomla, το Drupal και άλλα ολοκληρωμένα εργαλεία δημοσίευσης ιστότοπων.

Είτε ξεκινάτε τον πρώτο σας ιστότοπο είτε διαθέτετε μια σημαντική επιχείρηση, ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε πιο γρήγορα στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, εταιρείες όπως η General Electric, το eBay και η Warner Media χρησιμοποιούν το Drupal. Άλλες εταιρείες Fortune 500 και μεγάλα πανεπιστήμια ή κυβερνήσεις χρησιμοποιούν WordPress, Joomla και αμέτρητα άλλα συστήματα.

Αυτές είναι συνήθως ανοιχτές πηγές, αυτο-φιλοξενούμενες πλατφόρμες. Αλλά μην ξεχνάτε τα συστήματα που σας βοηθούν να δημοσιεύσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστολόγιο. Ή αυτά που επικεντρώθηκαν στη διαχείριση εγγράφων, στις εταιρικές επικοινωνίες ή στην οργάνωση ψηφιακών στοιχείων. Αν και οι επιλογές σας μπορεί να φαίνονται απεριόριστες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορείτε να βρείτε το τέλειο CMS. Ό, τι κι αν επιλέξετε, ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me