Zbogom, cenzura: Hola VPN pomaže više od 187 milijuna korisnika širom svijeta da dobiju pristup bržem i pristupačnijem webu bez troškova.

TL; DR: Hola VPN, peer-to-peer proxy usluga koja omogućuje korisnicima širom svijeta da deblokiraju cenzurirane web stranice, radi na pružanju bržeg i otvorenijeg interneta. Tvrtko besplatno izdanje povećava dostupnost, dok Hola VPN PLUS nudi potpunu enkripciju, privatnost i sigurnost. S jedinstvenom kulturom tvrtke koja njeguje vrhunske izvođače i potiče izvrsnu podršku, Hola nastoji pružiti uslugu koja se neprestano razvija i usmjerena na potrebe klijenata.


Kršenja ljudskih prava u ratom razorenoj Siriji jedna su od najokrutnijih u modernoj povijesti, a ograničenja temeljnih sloboda informacija stavljaju u ozbiljnu opasnost one koji ih prkose. Prema novinarima bez granica (RWB), novinari su česte žrtve građanskog ratnog nasilja, suočeni s velikim rizikom od uhićenja, otmice i smrti..

Sirija se svrstala među najgore prekršitelje RWB-ovog Svjetskog indeksa slobode tiska za 2019. godinu, koji je ušao u 174 od 180 zemalja s ocjenom zlostavljanja od 81,46 od 100. Situacija je postajala sve strašnija u ožujku 2018. kada je sirijska vlada uvela nova ograničenja slobode na mreži. izražavanja kažnjivi od specijaliziranih sudova.

U ovom opasno opresivnom medijskom okruženju korisnici interneta često se okreću virtualnim rješenjima privatne mreže poput Hola VPN-a kako bi pristupili cenzuriranim informacijama.

Hola logo

Hola VPN pomaže korisnicima širom svijeta da dobiju pristup cenzuriranim web lokacijama.

“Hola je pomogla više od 180 milijuna korisnika da pristupe web-lokacijama koje su blokirane na temelju njihove geografije”, rekao je Arik Gilad, GM iz Hole. “U nedavnoj krizi u Siriji, slučaj Hola broj jedan bio je sloboda pristupa Wikipediji, glavnom izvoru otvorenih informacija.”

Arik je rekao da gotovo svaka zemlja na svijetu sada blokira sadržaj, iako ne nužno u istoj mjeri kao u Siriji, podvlačeći važnost VPN tehnologije.

Uz pružanje otvorenijeg interneta, tehnologija razdvajanja tunela Hola VPN također omogućuje brže iskustvo pregledavanja. Ako tražite cjelovite značajke šifriranja, privatnosti i sigurnosti, mjesečno je na raspolaganju i premium plaćeno izdanje tvrtke, Hola VPN PLUS. Bez obzira koji plan odaberete, Arik je rekao da Hola neprekidno nastoji pružiti ažuriranja koja su kupcima potrebna kako bi se osigurao brz, siguran i otvoren Internet.

Stvaranje boljeg interneta naprednom tehnologijom usmjeravanja

Hola VPN pokreće VPN (peer-to-peer) (P2P) u kojem se vaš promet usmjerava preko čvorova drugih korisnika u mreži, a ne putem proxy poslužitelja..

“Količina prometa koja Hola VPN prolazi kroz vršnjak na mreži dnevno, u prosjeku je otprilike YouTube isječak”, rekao je Arik.

U zamjenu za pristup besplatnoj usluzi, korisnici pridonose malu količinu procesorske snage kada se njihovi uređaji ne koriste.

„Hola je za korisnike besplatna za dijeljenje svojih neispravnih resursa“, rekao je Arik. „Ova metoda zaštićena patentom P2P ima dvije ogromne prednosti. Prvo, možemo korisnicima pružiti prvu, potpuno besplatnu VPN uslugu, šireći demokraciju širom svijeta. Također omogućuje deblokiranje bilo kojeg oblika vladinog blokiranja, gdje redovni VPN-ovi ne mogu. “

Hola VPN prikazan na uređajima

Hola je dostupna na PC-u, Mac-u i Androidu besplatno.

Hola VPN, koji radi kao hibrid P2P tehnologije i VPN arhitekture, može se besplatno instalirati na PC, Mac i Android. Na iOS-u tehnologija funkcionira kao standardna VPN usluga koja nije dio P2P mreže, pa zahtijeva pretplatu.

Bez obzira koristite li besplatnu ili plaćenu uslugu, Arik je rekao da Hola obavlja operaciju koja se prvo koristi kupcu. Tvrtka neprestano pokušava razumjeti potrebe i bolne točke svojih korisnika kako bi osigurala stalna poboljšanja.

“Naši su kupci naše najdragocjenije bogatstvo. Uvijek smo sretni s njima održavati udaljene sesije kako bismo ispravljali probleme i shvatili što za njih ne funkcionira”, rekao je Arik. “Zapravo prisilim svu obitelj i prijatelje da ga instaliraju kako bih mogao dobiti nove povratne informacije i sam ga koristim.”

Povratne informacije od korisničke zajednice govore same za sebe. Arik je rekao da je više od 334.000 korisnika iz cijelog svijeta Hola ocijenilo aplikacijom s pet zvjezdica.

Poboljšajte zaštitu s Hola VPN PLUS

Arik je rekao da se korisnici koji ne žele dijeliti resurse putem Hola-ove P2P mreže ili trebaju snažne sigurnosne značajke mogu pretplatiti na Hola VPN PLUS, premium verziju koja radi na namjenskoj mreži visoko performansi poslužitelja.

Plan, dostupan putem mjesečne ili godišnje isplate, uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca i registraciju do 10 uređaja. “Korisnici Hola VPN PLUS plaćaju pretplatu, a za uzvrat koriste samo mrežu i ne doprinose tome svojim neaktivnim resursima”, rekao je Arik.

Hola VPN i Hola VPN PLUS namijenjeni su za nekomercijalnu upotrebu. Za komercijalnu upotrebu, tvrtke mogu koristiti uslugu pod nazivom Luminati – tvrtku koja je izdvojena iz iste matične tvrtke kao Hola. Poduzeća mogu pomoću Luminatija provjeriti kako izgleda web lokacija robne marke s raznih lokacija širom svijeta, anonimno usporediti cijene s konkurentima i spriječiti oglašavanje prijevara, između ostalih slučajeva upotrebe.

Usluga omogućava automatizaciju za kontrolu usmjeravanja HTTP / S zahtjeva, pristup više od 35 milijuna IP-ova širom svijeta, mogućnosti geografskog ciljanja, preciznu IP rezoluciju i brojne istodobne sesije.

Prema Ariku, korisnici Hola VPN PLUS i Luminati održavaju tvrtku u radu, pomažući podržati većinu Hola 187 milijuna korisnika na besplatnom planu.

“Zarađujemo s Hola VPN Plus i Luminati SDK-om, što nam čini dovoljno profitabilnim da nastavimo slobodno raditi za ostatak”, rekao je.

Pobjednička tvrtka Kultura s kuharima u kući

Nije tajna da entuzijastični zaposlenici imaju tendenciju da budu sretniji, zdraviji i nude bolju uslugu kupcima. Prema Nacionalnom institutu za poslovna istraživanja angažirani zaposlenici obično pokazuju emocionalnu pripadnost svojoj organizaciji, što rezultira težnjom za unapređenjem interesa njihove tvrtke.

Hola-ov brzorastući tim sa sjedištem u Izraelu s zaposlenicima na cijelom svijetu uživa čitav niz jedinstvenih prednosti, od uvjerljivih paketa kompenzacija do službenika pasa u uredu.

Fotografije koje prikazuju Hola-ovu kulturu prilagođenu psima

Pomaknite se dalje s Googlea: Hola podiže kulturu tvrtke na novu razinu.

“Svaki dan kada uđete, vidjet ćete oko 10 pasa u uredu”, rekao je Arik. “Imamo šetače pasa, pazimo da se s njima dobro postupa. Imamo ljude da šišaju kosu. Kad imate psa i radite mnogo sati, to je jako teško – vlasnicima pasa olakšavamo stvari. “

A budući da pun trbuh čini sretno srce, Hola nudi zdrave obroke koje svakodnevno priprema kućni kuhar. Arik je rekao kako njegov tim uživa u svemu, od svježih sushi peciva do sočnih odrezaka. Ne samo da je korist ukusna, nego pomaže povećati učinkovitost.

“Ranije smo izlazili jesti za ručak, ali ustanovili smo da je hrana masna i da gubimo vrijeme samo na izlaske i čekanje na uslugu”, rekao je. “Imati kuhara u uredu čini nas produktivnijim.”

Tvrtka je poznata i po Hola DNA, skupu jasno definiranih vodećih principa koji pomaže timu da se kontinuirano poboljšava brzim donošenjem odluka na temelju vrijednosti. Tvrtka održava ovaj DNK živim tako što ga podučava svim zaposlenicima kroz trotjedni školski kamp za obuku i različite ljestvice zaposlenika, od Hola Nooba do Hola veterana.

DNK definira i kulturne i tehničke postupke, uključujući konzistentne konvencije o šifriranju koje programerima olakšavaju čitanje i izmjenu koda.

Marketinški pristup od usta do uha oslobođen taktike zastrašivanja

Prema Ariku, Hola je uspjela napredovati bez tradicionalnog marketinškog proračuna. Upozorio je da kupci trebaju biti oprezni VPN pružatelja koji profitiraju od reklamnih kampanja temeljenih na taktikama zastrašivanja.

“Veliki igrači posebno ulažu mnogo novca u pokušaj zastrašivanja krajnjeg korisnika”, rekao je. „Većina našeg prometa je organska; nikad nismo investirali u marketing, “rekao je.

Hola DNK nalaže da se zaposlenici trebaju usredotočiti na pažljivost, iza dobrog promišljenog razloga koji stoje iza svake akcije. “To omogućava buduća poboljšanja na temelju onoga što je korisniku potrebno”, rekao je Arik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map