WebHostingPad: 10+ години осигуряване на достъпен и надежден хостинг за малки предприятия, които искат да излъчват своите марки онлайн

TL; DR: Преди повече от десетилетие WebHostingPad е основан, за да отговори на нарастващото търсене от страна на малкия бизнес за хостинг услуги, които са както бюджетни, така и предоставени набор от функции, способни бързо и надеждно да предават своите съобщения на масите. С подходът на клиента, който идва на първо място, компанията е съсредоточена върху предоставянето на поддръжка от най-високо ниво, за да осигури възможно най-доброто изживяване за собствениците на сайтове и посетителите, взаимодействащи с техните марки онлайн. Предлагайки споделени, WordPress и VPS хостинг пакети на достъпни цени, услуги за регистрация на домейни и висока гаранция за продължаване на времето, WebHostingPad се гордее с обслужването на безпроблемно хостинг за хиляди клиенти по целия свят.


Тъй като в края на 90-те и началото на 2000-те интернет тъкмо излизаше от началото, достъпът до надежден и достъпен уеб хостинг все още беше много ограничен за много малки и нововъзникващи бизнеси. Най-ефективните хостинг услуги се предлагаха само от няколко доставчика при много високи премии. И домакините, предоставящи бюджетни планове, направиха това с предупреждението, че маркови реклами ще бъдат разпръснати на потребителски поддомейни.

Малките предприятия за деня се нуждаеха от по-професионален и рентабилен хостинг, за да достигнат повече от един милиард и нарастваща популация на уеб потребителите по това време. И една от първите компании, които отговориха на това искане, беше WebHostingPad.

Йеса Вандерпоел с глава и логото на WebHostingPad

Jessa Vanderpoel от WebHostingPad ни разказа как компанията е започнала да предоставя на бизнеса по-достъпни хостинг.

„Имаше много експерти, които забелязаха това несъответствие между приличен хостинг и цена“, казва Джеса Вандерпол, маркетинг мениджър в WebHostingPad. „Това наистина отряза хора, които просто се нуждаят от по-малки уебсайтове, за да управляват бизнеса си.

WebHostingPad направи задачата за стартиране на сайтове много по-опростена за SMBs. Днес компанията продължава да се грижи за общността на малкия бизнес, като предлага богати на функции, евтини хостинг планове, които дават на хиляди собственици на сайтове необходимите инструменти за лесно проектиране, изграждане и управление на уебсайтове с професионален клас.

От самото си създаване един от основните диференциатори на WebHostingPad е ориентиран към клиента подход за поддръжка, който нулира точно това, което собствениците на сайтове се нуждаят, за да предоставят смислено и надеждно преживяване за своите посетители. WebHostingPad има за цел да направи хостинг безпроблемно и в продължение на повече от десетилетие компанията прави точно това чрез своите споделени, WordPress и VPS хостинг пакети, които гарантират висока продължителност на работа и бързи темпове на зареждане на страници, за да помогнат на бизнеса ефективно да достигне аудиторията си и изчертайте онлайн потоци от приходи.

Хостинг, че нули при предоставянето на най-добрата стойност за SMBs

WebHostingPad е създаден специално с малък и среден бизнес. В допълнение към предоставянето на хостинг пакети с висока стойност, WebHostingPad предлага инструменти за изграждане на уеб сайтове и решения за електронна търговия, за да ви помогне да извадите сайтове и онлайн пазари извън земята.

Графично изброяване на хоризонтала "Безпроблемен хостинг" и функции WebHostingPad предлага бизнеса

WebHostingPad е фокусиран върху SMBs, като предлага на плановете ценови точки и функции, които да отговарят на нуждите на растящия бизнес.

„Обикновено се справяме с малки фирми или лица, които се нуждаят от прост сайт, за да покажат своя бизнес или работа“, каза Йеса. „Когато работите в това царство, трябва да имате много различни наличности за изграждането на сайт, когато не знаете програмиране и код.“

Центрирането на фокусиране върху SMBs, а не по-големите корпоративни клиенти позволява WebHostingPad да поддържа цените си конкурентни. Хостът разбира нуждите на основната си потребителска база и предлага решения и инструменти за директно адресиране към тях.

Функционални планове за споделяне и VPS, които са лесни за бюджета

Стартирането на бизнес във всяка среда е трудно. Но във все по-нарастващото и конкурентоспособно онлайн пространство, разработването на ефективна и печеливша марка може да изглежда като непреодолима задача. WebHostingPad признава това и в резултат на това предлага на партньорите си достъп до широк набор от инструменти за разрастване на техния онлайн бизнес с много ниски разходи.

Пакетите са налични за споделен, VPS, имейл и WordPress хостинг, като най-евтините пакети се предлагат с споделените пакети на хоста. Но не позволявайте на разходите да ви заблудят. Собствениците на сайтове в споделените планове на WebHostingPad се радват на множество функции, включително:

  • Неограничено хостинг пространство и трафик
  • Една безплатна регистрация или трансфер на домейн
  • 24/7 поддръжка
  • Съвместимост с Weebly, WordPress, Drupal, PrestaShop и Joomla
  • Сигурна уеб поща
  • FTP акаунти, поддомейни и MySQL бази данни

WebHostingPad предлага и евтини VPS хостинг в шест различни пакета, като начинаещият план започва със 100 GB честотна лента и 20 GB хостинг пространство. Най-големият пакет на хоста се предлага с три IP адреса, осем гига RAM, три ядра на процесора, 300 GB хостинг пространство и изумителни 3Tb честотна лента. С планове, пригодени да отговарят на бюджетите на SMBs, всички пакети включват безплатен достъп до cPanel, безплатен акаунт за дистрибутор и неограничен поддомейни, бази данни и FTP акаунти.

Не се изисква кодиране: Интуитивни уеб строители за създаване на професионални сайтове

WebHostingPad предоставя на потребителите достъп до популярни уеб строители, като Weebly и WordPress, за да им помогне да създават професионално изглеждащи сайтове без никакви познания за кодиране. Целта на много от клиентите на WebHostingPad е да създадат блогове или прости сайтове за електронна търговия, за да създадат присъствие онлайн и / или да получат продуктите си пред потребителите, а тези инструменти са идеалният трамплин, който да им помогне..

Колаж от лога на WebHostingPad, WordPress и Weebly

WebHostingPad поддържа WordPress и Weebly, което прави дизайна и създаването на уебсайт прости.

„Искаме да дадем на нашите клиенти много контрол върху това, което те пускат в интернет“, каза Йеса. „Ние предлагаме създатели на сайтове, така че хората да могат да стартират сайта си бързо, без да е необходимо да наемат програмист.“

В допълнение към WordPress и Weebly, WebHostingPad поддържа и Drupal и Joomla. Докато системите за управление на съдържанието на Drupal и Joomla обикновено се използват за по-големи, по-сложни сайтове, Weebly и WordPress правят възможно създаването на прост, но елегантен сайт само за няколко часа. Професионални и силно персонализирани сайтове могат да се правят с всеки от наличните строители, в зависимост от техническите умения и степента на желаното персонализиране.

Пълни решения за електронна търговия за витрина & Продайте продуктите си

В допълнение към основните инструменти за изграждане на сайтове, WebHostingPad предлага решения за електронна търговия за магазини, които искат да вземат своите продукти онлайн. Сайтовете WebHostingPad са съвместими с популярни платформи като PrestaShop и Magento, което позволява на уебмастърите лесно да записват колички, маркират продукти на склад и поръчки на кораби, наред с други важни функции за електронна търговия.

Джеса ни каза, че WebHostingPad е домакин на много сайтове, фокусирани върху електронната търговия и им дава инструментите за успех. Домакинът предлага SSL сертификати и разширена уеб статистика, както и достъп до решения за електронна търговия и колички, включително osCommerce, ZenCart и CubeCart.

Персонализирана поддръжка с акцент върху образованието и нуждите на клиентите

WebHostingPad предоставя персонализирана поддръжка, както и насочени съвети относно най-добрите практики в индустрията, така че предприятията да могат ефективно да управляват своите уебсайтове. Малките и средни предприятия, които се задълбочават в електронната търговия за първи път, може да не са запознати с някои от инструментите, като SSL и свързаните с тях нужди за криптиране, които са от съществено значение за успеха и сигурността на техните сайтове.

„Белегът на наистина добър домакин е подкрепата, която можете да получите от тях“, каза Йеса. „Ние се занимаваме с широк спектър от проблеми с клиентите и се опитваме да направим каквото можем за тях, защото хората не е задължително винаги да разбират как работят нещата.“

Снимка на екипа на WebHostingPad по време на работа в офиса

Екипът на WebHostingPad работи с мисията да предоставя персонализирана поддръжка на клиенти, фокусирана върху образованието.

Поддръжката, предлагана от WebHostingPad, се простира извън техническата и таксуващата поддръжка и до консултация. За да поддържа персонализирана и ефективна поддръжка, WebHostingPad съпоставя клиентите със специфичните специалисти, които преди са им помагали. Това поддържа ниво на приемственост и работи за изграждането на взаимоотношения между членовете на екипа на WebHostingPad и клиентите, които обслужват.

„Помага да имат последователен разказ за тях, когато са в това стресиращо време за учене“, каза Йеса. „Нашият подход следва поговорката за обучение на човек за риба.“

Ново предложение: Оголени мини планове за малки сайтове & портфейли

WebHostingPad измина дълъг път от основаването си през 2005 г., но фокусът му остава съсредоточен върху предоставянето на ефективни и достъпни хостинг решения за хилядите бизнеси, които обслужва по целия свят. Спазвайки традицията си да се погрижи за малките момчета, WebHostingPad планира да приложи още по-ефективни планове за бюджетни SMB.

„Току-що стартирахме нашите мини планове“, каза Джеса. „Някои хора просто трябва да създадат наистина мъничък сайт или портфолио и те не се нуждаят от нещо по-сложно от това.“

Онлайн портфейлите и резюметата набират популярност, особено сред студентите в сферата на дизайна. Тези нови, икономични планове обслужват тези типове потребители, което улеснява независимите предприемачи и търсещите работа да впечатляват бъдещите клиенти и работодателите.

„Нашата линия е Hosting-Free Hosting ™ – и ние се опитваме да се придържаме към това“, каза Йеса.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me