WebHostingHub – Kvalitetni hosting, cijene prilagođene proračunu i intuitivni alati za dizajn web stranica izgrađeni za web poduzetnike i mala i srednja poduzeća

TL; DR: WebHostingHub otvorio je svoja vrata 2010. godine, pozdravljajući početnike web poduzetnike i male tvrtke svugdje koji žele emitirati svoje robne marke putem interneta. Od svog osnutka, misija domaćina bila je pružanje visokokvalitetnih hostinga i web usluga neophodnih za uspjeh na današnjem tržištu po cjenovnim cijenama dostupnim startupima i SMB-ovima koji razmišljaju o proračunu. Nedavno smo razgovarali s menadžerom robne marke WebHostingHub Timom Evansom, koji nam je rekao kako vlasnički proizvođač web stranica BoldGrid, povoljni hosting paketi i posvećenost praktičnoj korisničkoj podršci pomažu u ostvarivanju online poslovnih snova svojih kupaca.


Kada je WebHostingHub osnovan 2010. godine, industrija hostinga doživjela je veliku transformaciju. Manji hosting brendovi gomilali su se i konsolidirali u imovinu većih tvrtki, ostavljajući mnoge vlasnike web mjesta i tvrtke pitajući se što se dogodilo s nekad personaliziranom korisničkom podrškom koju nude njihovi domaćini.

Direktor robne marke WebHostingHub Tim Evans s tvrtkom je od početka i svjedoči velikoj migraciji vlasnika web mjesta na marku.

“Tada smo znali da će mnogo ljudi kupovati okolo”, rekao je. “Bila je to prilika da pronađete potencijalne kupce i kažete:” Hej, ako se usluga web hostinga pretvara u veću tvrtku, a niste zadovoljni s razinom usluge, pogledajte što nudimo. “

Tim Evans puca iz glave i logotipa WebHostingHub

Tim Evans iz WebHostingHub-a rekao je da je cilj kompanije pružiti kvalitetan hosting po povoljnim cijenama.

Tim nam je rekao kako je WebHostingHub pronašao razne kupce osjetljive na troškove koji traže domaćina koji bi mogao udovoljiti strogim proračunskim zahtjevima startupa i malih poduzeća, te pripremiti vrhunski hosting.

Od prvog dana, glavna misija WebHostingHub-a bila je pružiti klijentima usporedivu ili poboljšanu razinu usluge i tehnologije koju su nudili njeni veći konkurenti, ali po mnogo povoljnijim cijenama.

Kultiviranje uspjeha uz robusna rješenja za hosting na niskim cijenama

Tim nam je rekao kako je nevjerojatno ponosan na proizvod koji je tim WebHostingHub stvorio.

„Izvrsna smo opcija i za nove korisnike na mreži i potrošače osjetljive na troškove“, rekao je. “Kod nas dobivaju sve što bi dobili od usluge višeg razreda, poput InMotion-a, ali plaćaju daleko manje.”

Na primjer, WebHostingHub bio je jedan od prvih domaćina koji je korisnicima ponudio besplatne SSD (SSD diskove).

“To je bio sjajan potez”, rekao je Tim. “Usporedilo nas je s nečim što bi mogao činiti brend višeg razreda, ali dajemo ga ljudima s mnogo ograničenijim proračunima.”

Snimak ekrana skupa značajki WebHostingHub

Planovi hostinga WebHostingHub-a obloženi su značajkama i pružaju alate potrebne za uspjeh web poduzetnika.

Cilj je, prema Timu, ostati ispred onoga što industrija radi u pružanju najinovativnijih proizvoda i usluga vlasnicima web lokacija.

“Osposobljavamo naše osoblje pružiti jednaku ili bolju uslugu kao što nude brže marke”, rekao je. “Ako nas kupac nazove s pitanjem o jednoj od naših novih tehnologija, mi smo tu da im pomognemo u tome.”

Postoji razlog zašto WebHostingHub može ponuditi usluge po mnogo nižoj cijeni od svojih konkurenata. A Tim nam je rekao da je strategija jednostavna.

“Ključ našeg uspjeha je uspjeh naših kupaca”, rekao je. „Jedini način da naše niske cijene ostane niska jest imati uspješne kupce koji ostaju s nama iz godine u godinu. Naši klijenti ne pokreću stalno propale tvrtke ili zatvaraju svoje web stranice. To je zato što smo mi tu da im pomognemo. Dajemo im sve što je potrebno za napredak. “

Posvećen filozofiji “Uzbuđenje svakog kupca”

Kako bi WebHostingHub uspio, tvrtka treba svojim klijentima rasti. Kao rezultat toga, domaćin je prihvatio svoju mantru “Uzbuđenje svakog kupca”.

“Ovo je naša osnovna filozofija od početka”, rekao je Tim. “Na plaketama su u cijelom uredu, jer se strategija za kupca kojom se razlikujemo od konkurencije.”

Na WebHostingHub-u korporativna filozofija je mnogo više od samo inspirativnog slogana. Tim nam je rekao da je to očito u svim inicijativama tvrtke, pa čak i u njenoj unutarnjoj strukturi.

Kolaž fotografija iz tima WebHostingHub

Tim WebHostingHub posvećen je pružanju praktične podrške kako bi se osigurao optimalno iskustvo za svakog kupca.

„Imamo odjel za korisničko iskustvo čiji je glavni cilj obraniti kupca i biti zagovornik kupca“, rekao je. “Donose što više povratnih informacija kupaca i preispituju putovanja kupaca.”

Tim je napomenuo kako je tim nedavno pokrenuo novi sustav povratnih informacija o kupcima koji pruža analitiku velikih podataka u stvarnom vremenu.

“To nam omogućava da točno znamo što kupci žele i gdje imaju problema”, rekao je. „Svaki kvartalni projekti koje donosimo našem upravnom odboru moraju imati poslovnu vrijednost usklađenu s uspjehom naših kupaca. To je 100% kako postupamo. “

BoldGrid: Pojednostavljenje DIY web dizajna za WordPress korisnike

Mnogi web poduzetnici i mala poduzeća koja traže jeftin web hosting nemaju veliki budžet koji bi mogli potrošiti na programere ili timove za digitalni marketing. Kao rezultat toga, WebHostingHub i njegov sestrinski brend InMotion Hosting razvili su intuitivni graditelj web stranica BoldGrid.

“Naši kupci koriste BoldGrid koji sjedi na vrhu WordPressa”, rekao je Tim. „S BoldGridom mogu izgraditi sve ispočetka. Dizajnirana je za DIY osobu koja se ne želi brkati ili izgubiti u korovu. “

Bez obzira na to da li klijenti stvaraju svoj sadržaj u MS Wordu ili OpenOffice Writeru, BoldGrid olakšava lijepljenje svih svojih najboljih ideja u predložak, a zatim ih objavljuje na mreži u brzom postupku jednim klikom.

“Nevjerojatno je jednostavan za upotrebu”, rekao je Tim. “Ali ako naiđu na bilo kakva pitanja, mogu se obratiti našem američkom pozivnom centru.”

Nakon što se web stranice pokrenu, WebHostingHub također ima sigurnost pokriven vrhunskom DDOS zaštitom.

“Uložili smo mnogo novca u našu DDOS zaštitu”, rekao je Tim. “Naš sigurnosni sustav jedan je od najboljih u industriji.”

Dalje: Novi procesi i alati za olakšavanje života vlasnika web lokacija

Tim nam je rekao kako WebHostingHub ne želi biti dobar kao jučerašnje usluge vrhunskog hostinga – želi biti dobar kao i sutrašnji. Kao rezultat toga, tim neprestano uranja u nove projekte i razvija inovativne tehnologije.

“Trenutno pravimo ažurirani postupak narudžbe”, rekao je Tim. „To će poboljšati korisničko iskustvo od samog početka, olakšavajući kupnju pravih proizvoda nego ikad prije. Najbolje od svega je što neće samo pomoći potrošačima, već će i ojačati naše podružnice. “

WebHostingHub također nije završio usavršavanje BoldGrid-a.

“To je fenomenalan alat za izradu web stranica, ali želimo da bude još uspješnije”, rekao je Tim. “Eksperimentiramo s načinima da se automatski instaliraju unaprijed upakirane teme i industrijski predlošci. Bit ćemo tu za kupca koji se mora što brže kretati i trčati o tlo. Isti tjedan kada kod nas kupuju proizvod, imat će izrađenu web lokaciju i spremnu za prikazivanje. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me