ViewSonic-ov svestrani VDI računarstvo poduzetništva postaje dostupno malim i srednjim poduzećima, pomažući im u sigurnom povezivanju i suradnji

TL; DR: Nakon što je nedavno proslavio svoju 30-godišnjicu, ViewSonic sada zasniva na svojoj bogatoj povijesti proizvodnje monitora, projektora i digitalnih zaslona kako bi organizacijama donio snažna rješenja virtualne radne površine (VDI). ViewSonic-ov VDI nudi funkcionalnost računalnog oblaka računarskih podataka po cijenama dostupnim tvrtkama bilo koje veličine. Tvrtke s izvršenjem nula i tankih klijenata posluju na izvanrednim razinama performansi i osiguravaju sigurnosnim organizacijama da zaštite osjetljive podatke. Pomoću ViewSonic-ovog intuitivnog multiplatformnog VDI softvera, administratori s malo IT iskustva mogu konfigurirati, implementirati i upravljati virtualnim radnim površinama uz nekoliko klikova mišem. To je sve u jednom rješenje za isporuku više radnih stanica iz oblaka, a organizacije koje koriste ViewSonicov VDI rade pametnije i štede tisuće dolara na infrastrukturnim troškovima.


Računarstvo u oblaku i virtualizacija postali su glasine za mnoge moderne organizacije – i to s dobrim razlogom. Odlazak u oblak često rezultira uštedama troškova, što administratorima omogućuje isporuku aplikacija i radnih stanica bez velikih ulaganja u infrastrukturu.

Školska četvrt okruga Brush, smještena 75 milja sjeveroistočno od Denvera, shvatila je da bi mogla povećati učinkovitost i uštedjeti vrijedna sredstva u svom obrazovnom proračunu razmještajući virtualne radne površine u svim računalnim laboratorijima. Budući da distrikt opslužuje više od 1500 učenika u četiri škole, bilo mu je potrebno snažno rješenje virtualne radne površine (VDI) koje može istovremeno rukovati s više korisnika.

Nakon primjene VDI ulazne razine, IT tim distrikta brzo je otkrio da nulti klijent nije dovoljno moćan za rukovanje web-aplikacijama nakon što se nekoliko učenika prijavilo. Tada se tim okrenuo ViewSonic-u i njegovim diskretnim nultim klijentima.

Kolaž Al Giazzon-ove slike i logotip ViewSonic-a

ViewSonicov Al Giazzon rekao nam je kako rješenja tvrtke VDI pomažu organizacijama da uštede novac.

“Isprobali smo više nula klijenata, i ne samo da je ViewSonic radio najbolje, bio je i daleko jeftiniji”, rekao je Scott Trautwein, direktor tehnologije u Brush School District. “Otprilike 100 dolara manje, uz količinu koju smo kupili uštedjeli smo više od 10.000 dolara.”

Zbog brzog vremena implementacije VDI-a i njegove mogućnosti neprimjerene isporuke visoko učinkovitih aplikacija na više radnih stanica, tisuće organizacija, poput Brush County School District, okreću se ViewSonic-u kako bi mogli raditi pametnije i uštedjeti novac.

„Najvažniji element koji donosimo je brzo produženje vremena za određene aplikacije i svrhe kako bismo zrcalili rješenje nula ili tankih klijenata korporativnog ureda“, rekao je Al Giazzon, potpredsjednik odjela za marketing tvrtke ViewSonic..

Prema Al-u, ViewSonic-ov VDI je toliko popularan jer je spreman odmah izaći iz okvira, što ga čini jednostavnim za postavljanje, konfiguriranje i upravljanje radnim stanicama iz oblaka, čak i ako nemate malo iskustva u IT-u..

ViewSonic pretvara 30: Slavi bogatu povijest inovacija u tehnologiji

Već tri desetljeća ViewSonic pruža vizualna rješenja svojim kupcima širom svijeta. U 1990-ima, ViewSonic je postao jedan od najbolje ocijenjenih proizvođača CRT monitora, nadmetajući se s Panasonic i Sony. Početkom 2000-ih, ViewSonic se udružio s AT-om&T za prodaju integriranih internetskih LCD uređaja.

Sljedeće desetljeće i pol pojavilo se proširenje u rasponu LCD monitora, kao i pokretanje ViewPad linije tableta.

“ViewSonic ima portfelj proizvoda profesionalne razine koji poboljšavaju način na koji korisnici računaju, surađuju, komuniciraju i povezuju se”, rekao je Al.

Jednom isključivo uključen u fizičku tehnologiju, ViewSonic sada pruža virtualna rješenja prilagođena budžetu i tvrtkama različitih veličina.

“Živimo na radnoj površini kompanija više od 30 godina”, rekao je Al. “Prvo kao marka CRT monitora, a zatim evoluira u niz VDI integriranih zaslona koji se koriste u učionicama.”

Budući da je toliki broj ViewSonicovih proizvoda vizualno utemeljen, oni su savršeni za obrazovni prostor, čineći poučavanje i polaganje ispita znatno lakšim i za učitelja i za učenika.

Ali ViewSonicova rješenja ne završavaju na obrazovanju. Brojna poduzeća, od velikih poduzeća na razini srednjih i srednjih poduzeća, zaposlila su VDI tvrtke kako bi pozitivno utjecali na donje crte i maksimizirali operativnu učinkovitost.

Virtualna infrastruktura radne površine u dosegu budžeta bilo kojeg poduzeća

Jedan od glavnih razloga zašto se organizacije okreću ViewSonic-ovim VDI rješenjima je taj što se mogu uklopiti u gotovo bilo koji proračunski raspon. Kako su školske četvrti okruga Brush doznale, mnoge organizacije su otkrile da su ViewSonicovi proizvodi mnogo jeftiniji i učinkovitiji sa stajališta performansi od konkurencije..

ViewSonic nudi nulte i tanke klijente, kao i pametne prikaze i druge oblike VDI s vrijednom cijenom – sve je to dovoljno jednostavno implementirati bez zapošljavanja IT stručnjaka. Zahvaljujući jeftinom, sigurnom i pojednostavljenom upravljanju VDI-om, ViewSonic je dokazani lider na tržištu virtuelizacije radne površine.

Izvedbe nula i tankih klijenata nude visoke performanse & Maksimalna sigurnost

Al nam je rekao da vidi trendove koji se kreću prema VDI iz više razloga, uključujući centraliziranu kontrolu i skalabilnost. Ali sigurnost je često na vrhu popisa.

„Vidimo da su sigurnosna pitanja i problemi s privatnošću prisiljeni mnoge tvrtke preusmjeriti mnoge odjele u ekosustav tankog ili nula klijenta“, rekao je.

Postavke tankih klijenata odnose se na sustave u kojima se stolna računala nalaze u datacentru, a klijent služi kao terminal na pomoćnom poslužitelju. Tanki klijenti obično imaju vlastiti izvorni OS i trebali su stvoriti jednostavna virtualna okruženja.

Nula (ili ultra tanki) klijenti nemaju ništa pohranjeno na njima, te stoga imaju brže vrijeme implementacije. Ti klijenti obično rade na VDI protokolima i žrtvuju neke mogućnosti radi veće razine performansi.

Nula i tanki klijenti ViewSonic-a omogućuju veću sigurnost i performanse jer pružaju dodatni sloj zaštite od rizika na strani korisnika. Krajnjim korisnicima nedostaje izravan pristup operativnom sustavu krajnje točke, čime se smanjuje rizik od slučajnog brisanja datoteke i blokira instalacija potencijalno zaraženog softvera..

Softver s više platformi & Pojednostavljeno upravljanje intuitivnim sučeljem

Nudeći pojednostavljenu implementaciju i konfiguraciju, ViewSonic tvrtkama omogućuje uštedu još više uklanjanjem potrebe za skupim profesionalnim instalacijama. Pomoću pametnih zaslona radne stanice mogu se konfigurirati s nekoliko poteza prsta i bez dodatne opreme.

S proračunskim VDI proizvodima snaga jednog računala može se podijeliti na više korisnika koji rade na više platformi. Zajedno se ove tehnologije često koriste u kioscima i ostalim strojevima osjetljivim na dodir.

Jednostavno kontrolno središte temeljeno na pregledniku omogućava bilo kome – IT stručnjaku ili ne – da povuče i ispusti opcije konfiguracije, poput operativnih sustava, koje čak i korisnici mogu birati pri pokretanju. VSD-ova vrijednost ViewSonica certificirana je ENERGY STAR i štedi na potrošnji električne energije, što ga čini pametnim izborom za bilo koji poslovni proračun.

Sveobuhvatno rješenje omogućava brzo postavljanje odmah izvan okvira

ViewSonicov sveobuhvatni paket odličan je način smanjenja troškova bez žrtvovanja snage i funkcionalnosti. Jedna od najvećih prednosti ViewSonic-a je niz kombiniranih VDI / opreme sustava koji implementaciju čine vrlo jednostavnom.

Foto kolaž ViewSonic-ovih VDI proizvoda

ViewSonicov VDI spreman je odmah izaći iz okvira, a njime lako mogu upravljati administratori s malo IT iskustva..

Sa svim mjestima na jednom mjestu korisnici obično nemaju potrebu za perifernom opremom. Nadalje, upotreba preprodavača s dodanom vrijednosti znači da se ViewSonicovi virtualni proizvodi prodaju kao cjelovita ključna rješenja za tvrtke.

“Naša VDI rješenja uvijek prodaju VAR-ovi”, rekao je Al. “Osiguravaju da su proizvodi uvijek dostupni u roku od 24 sata i mogu se brzo i učinkovito implementirati.”

Gore naprijed: Vješće integrirani VDI s optimalnim vremenom & podrška

Od kasnih 1980-ih, ViewSonic je promijenio način na koji se korisnici povezuju sa radnom površinom – bilo da je to postignuto jednostavnim CRT monitorom ili potpuno funkcionalnim gostujućim OS-om koji radi iza zaslona osjetljivog na dodir. Al nam je rekao da tvrtka ne pokazuje znakove usporavanja. Inovacije u prostoru VDI sigurno će i dalje uštedjeti tisuće dolara za organizacije, poput školskog okruga Brush..

“Svi vanjski izazovi i unutarnja učinkovitost igraju kritičnu ulogu u usklađivanju naših putnih karata s tržištem”, rekao je. “Pitanja makronaredbe poput sigurnosti uvijek će igrati ulogu u određivanju gdje ćemo fokusirati svoje inovacije, ali svakodnevni doprinosi kupaca putem našeg tima za izravnu službu za korisnike također utječu na inovacije.”

Kombinacijom novog i starog osoblja, prodajni i marketinški tim ViewSonica uspostavlja ravnotežu između kontinuiteta i novih ideja. Budući da je VDI takav sastavni dio sadašnje ponude ViewSonica, Al predviđa još čvršće integrirano rješenje u bliskoj budućnosti – zajedno s bržim produženim vremenom i boljom podrškom.

“Naš tim pomaže da tvrtka ostane ukorijenjena i usredotočena”, rekao je Al. “I uvijek nastojimo poboljšati našu ponudu na tržištima naših kanala i krajnjih korisnika.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me