ViART: Softver za košaricu nije potreban za kodiranje uklanja barijere za ulazak u prostor e-trgovine za mala i srednja poduzeća

TL; DR: Budući da se sve veći broj potrošača okreće webu kako bi pronašao proizvode i usluge, trgovci postaju imperativ za izgradnju snažne mrežne prisutnosti. Međutim, postavljanje i pokretanje sigurne, e-commerce stranice prilagođene korisnicima može biti zastrašujuće. Uđite u ViART – tvrtku za razvoj softvera koja pumpa alate dizajnirane posebno za e-trgovinu. Glavni proizvod tvrtke – rješenje košarica bez PHP-a, kodno rješenje, izgrađen je s obzirom na početnike. Pune brojnih značajki, ViART košarice olakšavaju integraciju mehanizama za različite procesore plaćanja, popuste, recenzije i ocjene. A, uz prilagodljiv dizajn i snažne sigurnosne mjere zaštite, ViART-ova rješenja omogućavaju trgovcima da pretvaraju kupce bilo gdje i na bilo kojem uređaju.


Jaye je od malih nogu bio izuzetno zainteresiran za izradu domaćeg nakita i dodataka. U srednjoj školi okrenula je mali profit prodajući prilagođenu opremu svojim razrednicima. Ubrzo shvativši potencijal da napravi karijeru iz svoje strasti, prijavila se za Etsy kako bi prodala predmemoriju zaliha i preuzela prilagođene zahtjeve. Nakon što je napravio pristojan profit, Jaye je shvatio da će pokretanje vlastite web stranice donijeti veći profit, skalabilnost i privlačnost profesionalne marke..

Naoružan poslovnom diplomom i zajmom za male poduzetnike, Jaye je krenuo u akciju. Kupila je domenu, premium predložak i prikladnu uslugu hostinga. Željela je da njezina web stranica sadrži djela – istaknute recenzije i slike sretnih kupaca, kao i laku navigaciju i odlazak na blagajnu. Ali ona nije bila zadovoljna osnovnim platformama za e-trgovinu uključenim u njezin hosting paket, pa se Jaye obratila ViART-u radi boljeg rješenja.

Fotografije ViART logotipa i okvira proizvoda ViART Shopa

Košarice ViART-a savršene su za web tvrtke bilo koje veličine, od startupa do web lokacija e-trgovine sa sjedištem u poduzeću..

Kad je Jaye otkrila ViART Shop, višenamjenski paket e-trgovine sagrađen kako bi se lijepo poigrao sa svojom web stranicom koja se temelji na PHP-u, znala je da je pronašla pravi proizvod. ViART joj je omogućio prodaju svoje robe bez vanjskih naknada ili ograničenja. I najbolji dio? Bio je cinch ustati i trčati.

Uspostavljeni i ambiciozni internetski trgovci, poput Jaye-a, okrenuli su se ViART-u kako bi bolje upravljali platformama e-trgovine – i to s dobrim razlogom. Uživaju u većim profitima i pružaju korisničko iskustvo bez frustracija.

Pretvorite kupce gdje god bili sa odazivnim dizajnom

Sredinom 2007. izdanje prvog iPhonea stvorilo je domino efekt na tržištu mobilnih uređaja, a stotine različitih pametnih telefona slijede. U kratkom vremenu, baš kao i televizija i računalo prije njega, pametni telefon više nije bio luksuz koji su si malo tko mogli priuštiti. Brzo je zamijenio flip telefone i BlackBerries kao mobilni uređaj i postao sinonim za moderni koncept mobitela..

“Osjetljiv dizajn je jedna od najvećih stvari sada”, rekao je ViART-ov agent za podršku Vito. “Dizajn prilagođen mobilnim uređajima je drugi samo zbog sigurnih veza koje štite privatnost korisnika.”

Snimke zaslona stranica ViART eCommerce

ViART-ovi brzi dizajni napravljeni su za pretvaranje kupaca gdje god se nalazili i na bilo kojem uređaju koji koriste.

Nezaštićeni javni wifi predstavlja veliku prijetnju sigurnosti transakcija na mobilnim telefonima, koje rastu ravnopravno s korištenjem mobitela. Zbog toga ViART sadrži ugrađenu PCI usklađenost i druge sigurnosne mjere, kao što je enkripcija, kako bi se preventivno zaštitili podaci o klijentima..

U današnjem krajoliku usmjerenom na mobilne uređaje, potrošači očekuju da trgovci razviju web aplikacije koje pružaju najbolje moguće iskustvo na bilo kojem uređaju koji koriste. Kao rezultat toga, ViART je izgradio vrlo odgovarajuća rješenja za e-trgovinu kako bi se prilagodili širokom rasponu veličina zaslona za mobilne uređaje.

ViART-ove košarice racionaliziraju postupak odjave i stvaraju besprijekoran doživljaj za potrošača. Cilj je pojednostaviti proces prelaska od pregledavanja do pretvorbe – a to se isplatilo za tvrtke koje koriste ViART rješenja.

Dobro zaokružena, sigurna košarica izgrađena s krajnjim korisnikom u mislima

ViART Shop stvoren je kako bi e-trgovina olakšala posao i potrošačima. Dok kupci uživaju u bezbrižnoj kupovini, tvrtke maksimalno povećavaju profit koristeći široku listu moćnih značajki ViART-a.

“Ono na čemu trenutno radimo pruža sigurniju vezu s kupcima i druge stvari kako bi ih olakšali”, rekao je Vito.

Snimka zaslona ViART administrativnog portala

ViART-ovi administrativni alati omogućuju trgovcima da jednostavno upravljaju prodajom i analiziraju trendove kupnje.

Glavni sadržaji ViART Shopa uključuju:

 • Sposobnost automatiziranja internetske trgovine pomoću sustava upravljanja zalihama u stvarnom vremenu, kao i napredni izračuni za skupne narudžbe, uloge i popuste za vjernost. Uz digitalna preuzimanja, izvanmrežni sustav kreditnih kartica te ugrađenu SEO i PCI sukladnost, trgovina se praktično pokreće dok niste kod kuće. Pored toga, mogućnosti multi-mjesta i više jezika donose središnje upravljanje webmasterima, a istovremeno nude raznolik krug kupaca.
 • Potpuno internetski CMS za upravljanje izgledima stranica, detaljima, opisima, ocjenama i recenzijama. CMS je jednostavan za upotrebu i ne zahtijeva vještinu programiranja za stvaranje dućana profesionalnog izgleda koji dolazi sa svim zviždaljkama. Besplatna tehnička podrška, kao i platforma za otpremu i rukovanje prilagođena korisniku čine vaš rad dućan laganim.
 • Prednji dio usmjeren na kupca zajedno s forumima za raspravu, sustavom karata za podršku, šifriranom bazom podataka zaporki i podrškom za 100 različitih sustava plaćanja. Angažiranje kupaca dodatno se potiče brzim pregledima na jednoj stranici, grafičkim anketama i unaprijed konfiguriranim sustavom bonus bodova.

Pojednostavljujući zakulisne procese za tvrtke, ViART izvlači nagađanja iz mrežne trgovine na malo i čini kupnju korisnijim iskustvom za krajnjeg korisnika. Ne zadovoljavajući se korak s trendovima, ViART postavlja trend tako što kombinira najbolje aspekte svojih konkurenata s popisom rublja originalnih dodatnih značajki. A ViART-ovi kupci nisu stidljivi zbog dijeljenja svojih pozitivnih iskustava.

“Koristim košaricu Viart od 2009. godine i smatram to najcjelovitijom i prilagodljivijom dostupnom košaricom”, rekao je korisnik ViART-a Andy Safko. “Svaka nadogradnja od verzije 3 bila je unapređenje i jednostavno nadograditi postojeću web lokaciju.”

Sljedeće gore za ViART: kontinuirani fokus na inovacije i jednostavnost upotrebe

ViART je stvoren kako bi e-trgovina postala što jednostavnija za korisnike za sve strane. Kao što se vidi s odazivnim dizajnom, mnoge su karakteristike ViART-a inspirirane popularnim trendovima i frustracijama u svijetu e-trgovine. Kada tim nije zauzet razvojem nove značajke, teško je raditi na usavršavanju svojih postojećih rješenja.

“Postoji toliko mnogo stvari koje moramo poboljšati”, rekao je Vito. “Mi se stvarno trudimo da kupcu sve olakšamo.”

ViART pokreće strast za inovacijama i želja da se pomogne mrežnim tvrtkama uspjeti. S filozofijom usredotočenom na poboljšanje i inovacije, ViART je odlučan isporučiti rješenja za e-trgovinu koja će donijeti najveći povrat ulaganja mrežnim trgovcima..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map