ViART: Софтуерът за пазаруване на колички, който не е необходим за кодиране, премахва бариерите за влизане в пространството за електронна търговия за малки и средни предприятия

TL; DR: Тъй като все по-голям брой потребители се обръщат към мрежата, за да намерят продукти и услуги, за търговците е наложително да изграждат стабилно онлайн присъствие. Въпреки това, създаването на сигурен, удобен за потребителите сайт за електронна търговия може да бъде плашещо. Въведете ViART – фирма за разработка на софтуер, изпомпваща инструменти, създадени специално за електронна търговия. Основният продукт на компанията – без кодове, базирано на PHP решение за пазаруване на колички – е създаден, като се имат предвид начинаещите търговци на дребно. Окомплектовани с многобройни функции, количките ViART улесняват интегрирането на механизми за различни процесори за плащане, отстъпки, рецензии и оценки. И с отзивчивите дизайни и мощните защитни мерки, решенията на ViART позволяват на търговците да конвертират клиенти навсякъде и на всяко устройство.


Още от ранна възраст Джей се интересуваше изключително много от изработката на домашни бижута и аксесоари. В гимназията тя обърна малка печалба, продавайки персонализирани съоръжения на своите съученици. Скоро осъзнавайки потенциала да направи кариера от своята страст, тя се регистрира за Etsy, за да продаде кеш с акции и да поеме потребителски заявки. След като получи прилична печалба, Jaye разбра, че създаването на собствен уебсайт ще донесе по-голяма печалба, мащабируемост и професионална привлекателност на марката.

Въоръжен с бизнес степен и заем за малък бизнес, Джей пое удара. Тя закупи домейн, премиум шаблон и подходяща хостинг услуга. Тя искаше нейният уебсайт да има произведенията – на видно място показва рецензии и снимки на щастливи клиенти, както и лесна навигация и каси. Но тя не беше доволна от основните платформи за електронна търговия, включени в хостинг пакета й, така че Джей се обърна към ViART за по-добро решение.

Картинки с логото и кутията на продукта на ViART Shop

Количките за пазаруване на ViART са идеални за уеб предприятия от всякакъв размер – от стартиращи компании до електронни сайтове за електронна търговия на ниво бизнес.

Когато Джей откри ViART Shop, многофункционален пакет за електронна търговия, създаден, за да играе добре с нейния базиран на PHP сайт, тя разбра, че е намерила правилния продукт. ViART й позволи да продава стоката си без излишни такси или ограничения. И най-добрата част? Беше кинжал да ставаш и да бягаш.

Утвърдените и амбициозни онлайн търговци, като Jaye, се обръщат към ViART с колебания, за да управляват по-добре платформите си за електронна търговия – и то с добра причина. Те се радват на по-големи печалби и доставят безпрепятствено преживяване на клиентите.

Преобразувайте клиентите където и да са с отзивчиви дизайни

В средата на 2007 г. издаването на първия iPhone създаде ефект на домино на пазара на мобилни телефони, като стотици различни смартфони следват. За кратък период от време, подобно на телевизора и компютъра преди него, смартфонът вече не е лукс, който малцина могат да си позволят. Той бързо замени флип телефоните и BlackBerries като мобилно устройство и стана синоним на модерната концепция на мобилния телефон.

„Чувствителният дизайн е едно от най-големите неща в момента“, заяви агент за поддръжка на ViART Vito. „Подходящият за мобилен дизайн дизайн е на второ място само за сигурните връзки, които защитават поверителността на клиентите.“

Снимки на страниците на електронната търговия на ViART

Отзивчивите дизайни на ViART са създадени, за да преобразуват клиентите където и да са и на всяко устройство, което използват.

Неосигуреният обществен wifi представлява голяма заплаха за сигурността на транзакциите с мобилни телефони, които нарастват наравно с използването на мобилни телефони. Ето защо ViART разполага с вградено PCI съответствие и други мерки за сигурност, като криптиране, за да защити преференциално данните на клиентите..

В днешния пейзаж, ориентиран към мобилни устройства, потребителите очакват търговците на дребно да разработят уеб приложения, които осигуряват възможно най-доброто изживяване на всяко устройство, което използват. В резултат ViART е изградил изключително отзивчиви решения за електронна търговия, за да побере широк спектър от размери на мобилни екрани.

Пазарските колички на ViART опростяват процеса на оформяне на касата и създават безпроблемно изживяване за потребителя. Целта е да се опрости процеса на преминаване от сърфиране към преобразуване – и това се отплаща в пика за бизнеса, който използва решения на ViART.

Добре закръглена, сигурна количка, изградена с крайния потребител в ума

ViART Shop е създаден, за да улесни електронната търговия както за бизнеса, така и за потребителите. Докато клиентите се радват на безгрижно пазаруване, предприятията увеличават печалбите, като използват широкия списък от мощни функции на ViART.

„Това, върху което работим в момента, осигурява по-сигурна връзка за клиентите и други неща, за да ги улесним“, каза Вито.

Екранна снимка на администраторския портал ViART

Административните инструменти на ViART позволяват на търговците безпроблемно да управляват продажбите и да анализират тенденциите в покупките.

Основните акценти на ViART Shop включват:

 • Възможността да се автоматизира онлайн магазина с помощта на система за управление на запасите в реално време, както и разширени изчисления за групови поръчки, търговски вложения и отстъпки за лоялност. С дигитални изтегляния, офлайн система за кредитни карти и вградени SEO и PCI съответствие магазинът практически работи сам, докато сте далеч. В допълнение, многосайтовите и многоезичните възможности носят централно управление на уебмайсторите, като същевременно приспособяват разнообразен кръг от клиенти.
 • Напълно базиран CMS за управление на уеб страници и детайли, описания, оценки и отзиви. CMS е удобен за потребителя и не изисква умения за програмиране, за да създаде професионално изглеждащ магазин, който се предлага с всички звънци и свирки. Безплатната техническа поддръжка, както и лесната за ползване платформа за доставка и обработка правят работата на вашия магазин безпроблемно.
 • Лиценз, ориентиран към клиента, заедно с дискусионни форуми, система за поддръжка на билети, криптирана база данни с пароли и поддръжка на 100 и повече различни платежни системи. Ангажираността на клиентите се насърчава допълнително от бързи, еднократни проверки на страници, графични анкети и предварително конфигурирана система от бонус точки.

Опростявайки задкулисните процеси за бизнеса, ViART извежда предположенията от онлайн търговията на дребно и прави пазаруването по-полезно преживяване за крайния потребител. Без съдържание, за да бъде в крак с тенденциите, ViART определя тенденцията, като комбинира най-добрите аспекти на своите конкуренти със списък за пране на оригинални допълнителни функции за зареждане. И клиентите на ViART не се срамуват да споделят своите положителни преживявания.

„Използвам количката за пазаруване на Viart от 2009 г. и я смятам за най-пълната и персонализирана количка,“ каза потребителят на ViART Анди Сафко. „Всяко надграждане след Версия 3 беше подобрение и лесно за надграждане на моя съществуващ уебсайт.“

Напред за ViART: Непрекъснат фокус върху иновациите и лесната употреба

ViART е създаден, за да направи електронната търговия възможно най-удобна за всички страни. Както се вижда с отзивчивия дизайн, много от функциите на ViART бяха вдъхновени от популярните тенденции и фрустрации в света на електронната търговия. Когато екипът не е зает с разработването на нова функция, е трудно да усъвършенствате съществуващите си решения.

„Има толкова много неща, които трябва да подобрим“, каза Вито. „Ние наистина се опитваме да улесним всичко за клиента.“

ViART се ръководи от страстта към иновациите и желанието да се помогне на онлайн бизнеса да успее. С философия, съсредоточена върху подобряването и иновациите, ViART е решен да предлага решения за електронна търговия, които дават най-висока възвръщаемост на инвестициите за онлайн търговците.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map