Versio nudi brza, sigurna i povoljna hosting rješenja za više od 600.000 web stranica na europskom tržištu

TL; DR: Iako je tržište europskih web hostinga sve konkurentnije, Versio je uspio povećati bazu klijenata u regiji nudeći kvalitetne IT proizvode po povoljnim cijenama. Klijenti startupa do većih bolnica cijene Versioinu posvećenost održavanju njihovih web-lokacija bez problema – i s proračunom. No, samo zato što domaćin smanjuje troškove za klijente, ne znači da smanjuje kutove – posebno na sigurnost. Versio nudi neka od najnaprednijih europskih rješenja za zaštitu podataka klijenata i web stranica koje rade i rade.


U Europi tvrtke koje traže pružatelja usluga web hostinga mogu pronaći beskrajne mogućnosti u onome što je postalo ultra konkurentni prostor. No, mnogim poduzetnicima i malim poduzećima potrebna je pouzdana hosting osnova za rast koja im može pomoći u obnavljanju proračuna.

Zbog toga se mnogi od njih okreću Versiou, europskom domaćinu kojem je povjereno neometano održavanje više od 600.000 web stranica.

„Naš je cilj pružiti jeftin proizvod koji svatko može koristiti dok nudi podršku. Uvijek nastojimo usrećiti kupce, “rekao je Piedade Rodrigues, Versioov glavni marketinški direktor. „Iako je cijene jedan od načina na koji to radimo, znamo da kupci također zahtijevaju sigurne internetske veze i brzi VPS, zbog čega smo ponosni što smo stvorili jedan od najboljih sveobuhvatnih proizvoda na europskom tržištu.“

Sve Versio-ove usluge su jednako povoljne koliko su i dobro napravljene. Njegova sučelja za registraciju domena u stvarnom vremenu su snažna i korisnička i pomažu u olakšavanju prijenosa, dok upravljaju svim potrebama kupaca. Također uključuje nekoliko alata koji omogućuju korisnicima istovremeno upravljanje više domena, što je neophodno za tvrtke koje trebaju pratiti razne mrežne projekte.

Reklamni oglas Versio

Versio pruža europskim tvrtkama alate za registraciju domena i hosting usluge koje im trebaju po pristupačnoj cijeni.

U skladu s opredjeljenjem za pružanje sveobuhvatne usluge tvrtkama, Versio hosting paketi jamče 99,9% produženog vremena i neograničenu propusnost, dok njegova upravljačka ploča DirectAdmin pojednostavljuje upravljanje web mjestima.

Pametne ponude po povoljnim cijenama, Versio pridonose svom mjestu jednog od najvećih dobavljača web hosting paketa u Europi. A kupci svih vrsta vjeruju Versiou, što je vidljivo u nadasve pozitivnim internetskim recenzijama tvrtke.

“Ne radimo samo s početnicima. Također pružamo hosting za brojne velike tvrtke poput bolnica “, rekao je Piedade.

I Versio je uspio pronaći taj snažni uspjeh na jednom od najkonkurentnijih tržišta na svijetu.

Uspješno na tržištu gužve na kojoj se gužva nalazi

Danas je web hosting samo 16 američkih dolara na tržištu SAD-a. Nazivne marke kao što je GoDaddy imaju prihode u milijardama dolara, tisućama poslužitelja i znatnim pomoćnim osobljem. I više najvećih svjetskih korporacija otvorilo se na tržište, kao AT&T, Google, Microsoft, IBM i Amazon imaju odjeljenja za web hosting.

“Sve je više tvrtki za web hosting, što znači da je konkurencija sve intenzivnija”, rekao je Piedade.

No četiri najveća igrača – Amazon, Microsoft, IBM i Google – opslužuju samo 55% tržišta računalstva u oblaku. To je zato što mnogi lokalni kupci imaju zahtjeve koje velike kompanije ne mogu udovoljiti. Oni žele personaliziranu podršku i poslužitelje u blizini svojih ureda i potencijalnih klijenata. Zato su hosting tvrtkama poput Versia napredovale usredotočenjem na ta tržišta, čak i dok se natječu s mega-korporacijama veličine Goliath.

Reklamni oglas Versio

Versiov europski otisak uključuje lokacije u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Belgiji.

Tvrtke s malim i srednjim hostingom imaju manje otiske nogu od svojih ogromnih globalnih konkurenata i često drugim hosting tvrtkama ne olakšava dolazak i krađu kupaca. Imaju vlastite poslužitelje i pomoćno osoblje koje je skupo graditi, razvijati i održavati.

U Europi, drugom najvećem tržištu nakon Sjeverne Amerike, industrija hostinga doživljava brzu ekspanziju. To znači puno mogućnosti za rast, ali isto tako i puno pružatelja usluga hostinga za taj rast.

Zbog toga Versio uvijek traži načine kako poboljšati vrijednost svoje platforme kako bi išao ukorak s potrebama kupaca. Prema Piedadeu, to znači poboljšati brzinu i dodati značajke koje Versio razlikuju od konkurencije.

„Našim kupcima moramo dati najbolju moguću vrijednost – ali naši konkurenti pokušavaju učiniti istu stvar. Imamo veliku korisničku bazu s oko 130 000 klijenata. Izazov je poboljšati našu platformu kako bismo još brže radili i brže pomogli kupcima da rade ono što žele “, rekao je.

Posluživanje malih i velikih poduzeća koja cijene troškovnu učinkovitost

Nitko ne razumije važnost štednje poput osnivača koji započinje posao od nule. Uz njihovu uštedu i ono što su im preostali nakon plaćanja računa, oni često prikupe novce na svemu, od uredskog materijala do hardvera. Za ove odvažne poduzetnike ušteda troškova Versio je očita pobjeda.

Kako tvrtke rastu i postaju uspješne, obično ignoriraju sve veće troškove, a neke od njih prestaju znojiti sitnice. To je često greška – pa čak i neke od najprofitabilnijih tvrtki na svijetu daju smisla boriti se protiv tih tendencija.

Na primjer, 2009. godine direktor tvrtke Amazon Jeff Bezos rekao je dioničarima svoje tvrtke da je izvadio sve žarulje iz automatskih automata. Rekao je: “Svaki automat može imati žarulje kako bi reklama bila privlačnija. Tako su oni obišli sve naše centre za ispunjenje i izvadili sve žarulje. ” Iako je ta mjera samo uštedjela nekoliko tisuća dolara tvrtki u vrijednosti od milijardu dolara, to govori o vrijednosti koju pametni poduzetnici stavljaju na štedljivost, čak i nakon što postanu uspješni.

Svaka tvrtka, od malih startupa do osnovanih stranica e-trgovine, može uštedjeti novac koristeći Versio hosting. Njegova pristupačna, sigurna i visokokvalitetna rješenja nude upravljiv način smanjenja troškova, tako da ostaje novac za ulaganje u inovacije.

Jedno rješenje, Versio Sitebuilder, omogućuje kupcima da brzo i lako izrađuju, uređuju i ažuriraju svoje web stranice – čak i s mobilnog uređaja. Fleksibilan alat optimizira web mjesta za pametne telefone, tablete i stolna računala te omogućava čak i najmanjim poduzetnicima u e-trgovini da održavaju svestranost i kontrolu uz cijenu koja ih drži konkurentnima.

“Jedan od Versiojevih najvažnijih diferencijatora na tržištu je naša cijena i pronalazimo efikasne načine da naše cijene ostanemo niske”, rekao je Piedade. “Na primjer, nemamo telefonski broj na koji nas mogu nazvati kupci. Nismo to željeli, ne samo zato što pomaže u održavanju cijena niskim, već i zato što je naša internetska podrška brža i naši kupci to preferiraju. Međutim, uvest ćemo telefonsku podršku za kupce sa složenijim proizvodima. Nazivamo ih premium kupcima, a oni trebaju precizniju podršku i spremni su platiti više za navedenu podršku. “

Versio ne osigurava sigurnost za brzinu ili uštedu

Iako je Versio osnovan kako bi europskim tvrtkama omogućio pristup pristupačnim, visoko performansnim rješenjima za hosting, tvrtka vjeruje da se nitko ne bi trebao složiti za web domaćina ako njegova vrijednost dolazi po cijenu sigurnosti. Zbog toga Versio održava tako visoke sigurnosne standarde.

Budući da je sigurnost tako visoki prioritet kako izvršnim direktorima velikih korporacija, tako i kućnim blogerima, Versio stvara dnevne sigurnosne kopije web stranica i čuva ih 60 dana.

Infrastruktura tvrtke pruža i sigurnost, a svi se njegovi poslužitelji povezuju s oblakom visoke dostupnosti, što jamči izvrsnu brzinu i vrijeme rada. Ako se server pokvari, rezervni poslužitelji automatski pokreću, tako da nema zastoja. Podaci o mjestu pohranjuju se na potpuno suvišnom SAN-u opremljenom RAID-30 pogonskim konfiguracijama. Versio također nudi SSL certifikate kako bi se osiguralo da podatke ne može čitati nijedna treća strana.

Snimka zaslona Versio recenzije iz Trustpilota

Klijenti hvale Versio-ovu posvećenost usluzi za kupca u mnoštvu pozitivnih internetskih recenzija.

U roku od nekoliko minuta može izdati potvrdu o provjeri domene i potvrdu za provjeru domena. A kupci mogu kontaktirati službu za pomoć sedam dana u tjednu ako naiđu na probleme. Versio jamči da će odgovoriti na svako pitanje u roku od 24 sata, ali većina puta odgovori brže.

Za Versio tim sve započinje zadovoljstvom kupca.

„Započinjem svakog dana gledajući što govore naši kupci i djelujući na to. Kad pronađemo problem s kojim se naši klijenti bore, on postaje prioritet i mi stvaramo rješenje “, rekao je Piedade. “Kad puno naših klijenata zatraži određenu značajku, uvijek je shvaćamo ozbiljno i razmatramo izgradnju značajke za zajednicu.”

Ta posvećenost kvaliteti izdvaja Versio od ostalih proračunskih opcija – i pomaže mu da bude jedan od najboljih pružatelja usluga u cijeloj Europi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me