Unovčite mrežne projekte pomoću StartApp-a – razvijte oglasno iskustvo koje neće prekinuti iskustvo u radu s novom platformom “SODA”

TL; DR: StartApp je partner sa 230 000+ aplikacija za pomoć u stvaranju kreativnog i na temelju podataka oglašavanja koje korisnike uroni u oglas bez ometanja doživljaja aplikacije. Njihov model “Brains and Beauty”, zajedno s nedavnim izdanjem njihove platforme za društvene podatke (SODA), omogućuje programerima i izdavačima aplikacija da razumiju korisnikove namjere u opsegu. StartApp partneri mogu procijeniti ponašanje milijuna profila i utjecati na to da poboljšaju konverzije – učinkovito unovčavanjem svoje web lokacije, aplikacije ili alata.


S porastom mobilnih aplikacija i web-lokacija koje reagiraju na mobilne uređaje mnogi su se programeri, naravno, zahuktali u brzorastućoj niši – izgradnji popratnih projekata (aplikacija, web stranica, alata itd.) Kojima korisnici mogu imati koristi od bilo kojeg mjesta na bilo kojem uređaju. Od 2011. do 2015. godine broj preuzimanja mobilnih aplikacija u svijetu eksponencijalno se povećavao; međutim, broj plaćenih preuzimanja aplikacija u ovom vremenskom rasponu blijedi u odnosu na broj besplatnih preuzimanja aplikacija u isto vrijeme.

Ove statistike ilustriraju eksplozivnu priliku koja leži u razvoju aplikacija za mobilne uređaje, ali upozoravaju i razvojne programere da se ne oslanjaju na plaćanje preuzimanja aplikacija za prihod. Nažalost, čak i „višejezični“ programeri koji tečno govore Swift, NodeJS, Python, itd. Često nisu dobro upućeni u jezik monetizacije – znate, konverzijski razgovor, dijalekt prikaznih oglasa, kreativni glas koji govori korisnici i zarađujete za svoj projekt.

MobileAm Inspiriran StartApp za osnaživanje programera & izdavači

Unesite StartApp. Godine 2010, Gil Dudkiewicz i Ran Avidan vidjeli su to izbijanje prilika za mobilne uređaje i prepoznali potrebu za resursom koji će izdavačima aplikacija i programerima aplikacija pomoći da profitiraju od svojih projekata. Osnovali su StartApp s planom pružanja inovativnih (zasnovanih na podacima) strategija mobilnih oglasa kako bi programerima aplikacija pomogli da stvore najkreativnije i najučinkovitije putopise o unovčavanju.

Danas je StartApp prisutan u više od 230 000 aplikacija s preko 475 milijuna aktivnih korisnika mjesečno. Sjeli smo s direktorom korporativnog marketinga Dana Endundo Ferreira razgovarati o (1) važnosti monetizacije posebno za programere i (2) kako StartApp koristi svoju ponudu kako bi pružio što unosnije mogućnosti monetizacije.

„Mozak & Ljepota “- StartApp-ov model za stvaranje za pretvorbu

Recimo da ste programer. Imali ste fantastičnu ideju, izradili ste to po svojoj želji i vaš projekt prikuplja promet. Sjajno! Pa, zar ne bi bilo bolje da ste zapravo zarađivali od svoje sve popularnije ideje?

Snimke zaslona programa StartApp

StartApp je usvojio svoj model “Brains and Beauty” kako bi korisnicima pomogao u izradi kreativnih mobilnih oglasnih jedinica na temelju podataka.

StartApp je razvio slogan koji utjelovljuje njihovu metodologiju unovčavanja za mobilni marketing: model “Brains and Beauty”. “Na oboje smo ponosni,” rekla je Dana. “Uvijek se trudimo pružiti vam najbolju vrstu reklame: onu koja nudi minimalno ometanje korisničkog iskustva i maksimalnu angažman.”

Mozak: platforma podataka velikog volumena & Analiza ponašanja 475M + korisnika

StartApp trenutno surađuje s više od 230 000 aplikacija, radeći s bazom podataka od preko 1,4 milijarde mobilnih korisnika širom svijeta, tako da s takvom razmjerom korisničkih podataka mogu analizirati ponašanje korisnika i nude podatke koji će poslužiti kao “mozak” iza oglašavanja. Ogromno bogatstvo podataka koje je StartApp prikupio tijekom godina omogućuje im dijeljenje uvida u korisnike, njihove navike i njihovu namjeru – pomažući mobilnim oglašivačima da precizno definiraju strategije ciljanja oglasa..

Dana je opisala ‘mozgove’ kao ‘sve o strojnom učenju, poslovnoj inteligenciji, prikupljanju podataka i pokazivanju prave aplikacije pravom korisniku u pravo vrijeme. Ovo je korisno i programeru, oglašivaču i korisniku; programer može biti siguran da ciljaju samo najrelevantniji korisnici, što dovodi do većeg prihoda za njih, oglašivač može biti siguran da se njihovi oglasi prikazuju samo korisnicima visoke vrijednosti, a korisnik dobiva oglase koji su relevantni samo njihove specifične interese. ” Ako svoju kampanju izrađujete na temelju podataka o podacima, Dana je tvrdila da “postoji manje mogućnosti za neuspjeh ili izgubiti vrijeme i novac.”

Beauty: Creative tim razvija strategije oglasa koje su relevantne za korisnike

Ako su podaci mozak operacije – stroj i platforma koji potiču uvide – onda je ljepota u kreiranju oglasa koji će učinkovito privlačiti (pretvoriti!) Posjetitelja. “Sve se odnosi na razvojnog programera i korisnika najatraktivnije i najatraktivnije oglasne jedinice kako bi imali pozitivno iskustvo s aplikacijama”, rekla je Dana. Objasnila je da to ne samo da bi trebalo povećati zadovoljstvo korisnika, već i povećati prihod za programere – cijelo vrijeme ne narušavajući sve važnije korisničko iskustvo. „Na primjer, dok nudimo tradicionalne oglasne jedinice (banere), ostale oglasne jedinice koje nudimo uključuju videozapise, 3D natpise i oglase od 360 stupnjeva, koji koriste ugrađene mogućnosti uređaja za prikazivanje oglasa u punom trodimenzionalnom 360 stupnjeva “, objasnila je Dana. “Ovo je dodatni kreativni poticaj koji pomaže da se promijene.”

NOVA SODA: Uronite posjetitelje u vaš oglas bez narušavanja njihovog doživljaja aplikacije

Najnovija inovacija tvrtke StartApp je njihova nova platforma za društvene podatke: SODA. SODA je platforma koja prikuplja neprimjerenu količinu socijalnih podataka vodećih u industriji – milijarde društvenih profila – iz portfelja svojih partnera u društvenim aplikacijama. SODA zatim interpretira te podatke pretvarajući ih u uvid u razumijevanje globalnih korisničkih namjera. Drugim riječima, SODA omogućuje socijalnim partnerima da doprinesu djeliću zagonetke (neobrađeni podaci) i dobiju natrag cijelu sliku (obrađeni korisnički podaci).

Nova SODA platforma od StartApp

Nova SODA platforma StartApp omogućava korisnicima da „skaliraju na ljudskoj razini“ sa uvidima u milijarde korisničkih profila.

„Ogromna količina moćnih podataka koja je danas dostupna, u kombinaciji sa SODA-inom sposobnošću da dovede do velikih analitičkih podataka tih podataka omogućava trgovcima i izdavačima svih veličina da pronađu i pretvaraju korisnike najviše vrijednosti“, rekla je Dana. Tvrtka ga naziva “Ljestvica na ljudskoj razini.” Rezultat: sposobnost za razvojne programere i izdavače društvenih aplikacija da povećaju organski rast korisnika (društveni utjecaji), poboljšaju angažman korisnika (personalizacija u stvarnom vremenu) i razviju kanale za unovčavanje sljedećeg roda (na temelju podataka korisnika i konteksta).

Platforma za kolaboraciju uključuje otvoreni okvir za programere za stvaranje zanimljivog i personaliziranog korisničkog iskustva za oglašavanje u svojim aplikacijama. Sa SODA “Bubbles”, mini inačica jedne aplikacije može se pregledati unutar druge aplikacije, što korisnicima omogućuje dovršavanje radnji različitih aplikacija bez napuštanja izvorne aplikacije (npr. Naručivanje taksija, slušanje Spotifyja). To zadržava korisnike u aplikaciji dok vozi relevantni marketing svoj put.

„Sve je u tome što kupcima pružamo ovo impresivno iskustvo“, objasnila je Dana ovaj novi proizvod za koji je tim izuzetno ponosan što ga pušta u svijet. “Željeli smo stvoriti nešto što ne narušava korisničko iskustvo, a izdavačima i oglašivačima pružaju dodatne mogućnosti unovčavanja koje nisu pokrenute oglasima, već usmjerene na akcije, poboljšani alati za angažiranje korisnika i nove mogućnosti organskog rasta. ”

Završne riječi na StartApp-u & Kultura iza tvrtke

Ako je jedna stvar u kojoj su programeri sjajni, ona ima ideju i implementira je putem programskog jezika po vlastitom izboru. Međutim, jezik unovčavanja rijetko je njihovo snažno svojstvo. StartApp je postao tim od preko 150 inovatora usmjerenih na pružanje uvida kupcima koji će im pomoći da kreativno i pametno ciljaju svoju publiku..

Tvrtka poduzima jednako predan i kreativan pristup izgradnji kulture svog radnog mjesta. Oni će biti udaljeni više od milja s perksima kao što su izleti na tvrtke, događaji i iznenaditi tim dobrotama i ugostiteljskim doručkom u iščekivanju skorog izlaska proizvoda.

StartApp tim slavi 5-godišnjicu tvrtke

StartApp-ov SDK preuzet je 8B + puta i tvrtka sada izravno radi s najboljim svjetskim aplikacijama..

Tvrtka je nedavno prepoznala petogodišnjicu StartApp-a okupljanjem cijelog svog tima u Izraelu na proslavi za cijelu tvrtku – gdje nam je Dana rekla da se tim odlično provodio puštajući se u pustinji. “Trudimo se i igramo naporno”, rekla je, prije nego što će ilustrirati osnažujuću kulturu programa StartApp. “Svi su vrlo pametni, svi su vrlo predani i svi stvarno vjeruju u tvrtku”, rekla je. “Vodstvo je uvijek otvoreno za nove ideje, jer uvijek želimo biti inovativni i ići naprijed.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map