SUPERAntiSpyware for Business: Леко, мащабируемо софтуерно решение за централно управление на заплахите за сигурността

TL; DR: Клиентите дават вярата си в бизнеса всеки път, когато предават кредитни карти или друга лична информация по време на транзакции. Но ако доверието на клиентите се наруши във всеки момент, това може да окаже пагубно влияние върху долния ред на бизнеса. Изтеглена повече от 55 милиона пъти от първоначалното си пускане през 2006 г., SUPERAntiSpyware е специализирана в защитата на компютрите от зловреден софтуер и други заплахи, като пази данните от ръцете на киберпрестъпниците. Бизнес платформата му предоставя на ИТ отделите централна конзола за управление, която могат да използват за сканиране и наблюдение на всяка крайна точка в рамките на инфраструктурата на компанията. SUPERAntiSpyware for Business е достъпно и леко решение за сигурност, което дава спокойствие на бизнеса, че техните клиентски данни са безопасни.


Предприятията са изправени пред безкрайно множество злонамерен софтуер, тъй като киберпрестъпниците търсят уязвимости в системите за стартиране на атаки за извличане на софтуер, които заплашват репутацията на марката. Клиентите се доверяват на компаниите да пазят данните си от ръцете на тези, които се опитват да откраднат личната им информация, а едно отрицателно заглавие може да причини непоправими щети.

Екипът на SUPERAntiSpyware е прекарал повече от 10 години в подобряването на двигателя за сканиране, който използва в безплатните, професионалните и бизнес издания на своята платформа за сигурност. Софтуерният продукт е изтеглен повече от 55 милиона пъти и е закупен от Support.com през 2011 г., което е подходящо, тъй като екипът се е възползвал от подкрепата, която получава от инвестицията на компанията-майка в платформата.

„Ние работим върху технологията повече от 10 години и продължихме в рамките на Support.com да правим същото, което винаги сме правили, което е активен отговор на появата на зловреден софтуер“, заяви Джеф Бълард , Старши софтуерен инженер II в Support.com.

SUPERAntiSpyware for Business е леко, мащабируемо и достъпно решение, което ИТ отделът на компанията може да работи чрез централна конзола за управление, използвайки го като първа или втора линия на защита. Джон Джост, старши мениджър продажби и маркетинг за SUPERAntiSpyware (SAS), ни каза, че клиентите оценяват колко добре платформата работи заедно с други основни корпоративен софтуер.

Екранна снимка на началната страница на SUPERAntiSoftware

SUPERAntiSpyware има безплатни, професионални и бизнес издания, които работят със същата здрава технология за сканиране.

„Можете да използвате (SAS) за бизнеса като основно или вторично решение“, каза Джон. „Обикновено това прави бизнесът – стартира множество приложения, за да поддържат системите си чисти.“

Екипът му от инженери се радва на ежедневното предизвикателство за откриване и премахване на вредни файлове от компютрите на клиентите. SAS предоставя възможно най-подходящата защита въз основа на видовете атаки, които клиентите виждат.

„Ние разглеждаме нашите действителни потребителски клиенти и питаме:„ Какви заплахи имате на компютрите си? “Тогава ние адаптираме нашия отговор, за да съответства на нашите клиенти“, каза Джеф. „Можете да направите много изследвания за злонамерен софтуер и да пуснете много дефиниции, но никога няма да видите тези заплахи в действителна система. Ние гарантираме, че това, което откриваме, е на машините на нашите клиенти. “

Ежедневни актуализации на софтуера, за да осуети милиони нови заплахи за злонамерен софтуер

Членовете на екипа на SAS ежедневно намират най-новите заплахи за злонамерен софтуер и не им позволяват да навредят на репутацията на своите клиенти.

„Пускаме нова технология за премахване на заплахите няколко пъти на ден“, казва Дон Фоулър, мениджър за разработване на продукти за Support.com. „Ние управляваме поток от 80 000 проби от зловреден софтуер всеки ден, така че получаваме постоянен поток от текущи заплахи за блокиране.“

Екранна снимка на подробности за сканиране на SAS

Потребителите на SAS получават цялостно сканиране, което ги предупреждава за злонамерен софтуер, открит в техните системи.

Чрез идентифициране на заплахите, засягащи клиентите, екипът се опитва да адаптира и фокусира енергията си там, където е най-необходимо.

„Работейки в малка среда тук в SAS, ние сме в състояние да се адаптираме към промените, които клиентите изискват“, каза Джон. „Ние можем да направим промени в бизнес или професионалните решения сравнително бързо и това е доста яко, когато можем да отговорим на нуждите на клиентите.“

Екипът открива милиони артикули всеки ден в различните издания на SAS и много от тях представляват сериозни заплахи за компютърните системи.

„Много от тях всъщност са заплахи от тежък режим, като троянски коне и червеи“, каза Джеф. “Ransomware е огромен.”

Geoff ни каза, че потенциално нежеланите програми (PUPs) също са разпространени, тъй като някои софтуерни компании ще пакетират допълнителни приложения в изтеглянията. PUP-ите често се използват за проследяване на използването на мрежата за продажба на информация на рекламодатели.

„Това, което през цялото това време е причина за приходите“, каза Джеф. „Хората, които създават този злонамерен софтуер, в крайна сметка търсят да спечелят пари по някакъв начин.“

Достъпна и достъпна платформа за защита на бизнеса

Някои софтуер за сигурност, който защитава предприятията, могат да бъдат заплашителни за потребителите. Но SAS е създаден от разработчици с ИТ фонове и фокус върху поддържането му удобен за потребителя, лек и евтин.

„Едно от нещата, които са привлекателни за нашето бизнес решение е, че е достъпно в сравнение с други видове по-плашещ софтуер на ниво предприятие“, каза Джеф. “Ето защо хората идват при нас.”

SAS for Business използва същия двигател за сканиране, който се намира в безплатните и професионални издания, но той предоставя на ИТ отделите централизирано решение за управление на настройките за сканиране и известия за множество потребители.

„Процесът на внедряване е много лесен за извеждане на софтуера на отделните клиенти и е мащабируем“, каза Джеф. „Така че можете да поддържате пет работни станции или 500.“

Колаж от екранни снимки на системата за управление на SAS for Business Central

Извършва се сканиране (вляво) и карантинени елементи (вдясно) в централната система за управление на SAS for Business.

Portage Community Bank от Равена, Охайо, е клиент на SAS и неговият ИТ отдел видя от първа ръка колко гъвкав и ефективен може да бъде бизнес софтуерът, за да запази всяка крайна точка сигурна. В крайна сметка само един компютър за служители трябва да бъде компрометиран, за да причини сериозни щети.

„SAS for Business направи възможно (нас) да се възползваме максимално от изключителната защита от шпионски и злонамерен софтуер, осигурена от SUPERAntiSpyware“, казва Чарлз Беван, ИТ специалист в банката. „С централната конзола за управление ние успяваме бързо да внедряваме SAS на нашите служители и да предоставим на нашия ИТ персонал инструментите, необходими за ефективното управление на нашите настолни компютри.“

Бизнес платформата работи на същия механизъм за сканиране като другите SAS платформи, така че всичко, което се открива от милионите файлове, които виждат всеки ден, се премахва като заплаха.

„Ние използваме същата технология, която използваме в потребителската версия на (SAS), за да поддържаме всичко да работи по същия начин и да поддържаме всички заплахи актуализирани и за двете“, каза Дон. „Когато клиентът стартира сканиране, той се отчита на сървъра, ако намери нещо, и той може да бъде премахнат автоматично или ръчно от администратора.“

Клиентите за защита от злонамерен софтуер дойдоха да разчитат

Зловредният софтуер и антивирусната защита са от съществено значение за бизнес операциите. Когато клиентите правят покупки с компании, те се доверяват на този бизнес, за да пазят информацията си от ръцете на престъпниците. Ако това доверие бъде предадено или дори поставено под въпрос, потребителите ще се обърнат към други предприятия, където доверието им остава непроменено.

Екипът на SUPERAntiSpyware разработва и усъвършенства своите продукти повече от 10 години, като гарантира, че компютрите на своите потребители остават чисти. Централно управляваното бизнес решение на платформата гарантира доверието на потребителите и надгражда тази връзка, за да помогне на бизнес клиентите да просперират и да се развиват.

Докато екипът на SAS извлича удовлетвореността от работата си от ежедневния мониторинг и отстраняване на възникващите заплахи за злонамерен софтуер, изслушването на клиентите също преминава дълъг път.

„Получихме много положителни отзиви от клиенти“, каза Джон. „Харесват им как работи. Инсталира се лесно и прави това, което казва, че ще направи. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me