Spine-health.com има резерви за разработчици с независими, прегледани съвети от ергономията и стойката

TL; DR: Основана преди близо 20 години от група медицински специалисти с много специалности, Spine-health.com е авторитетен сайт, който се справя с предизвикателствата да запази физическо състояние и комфорт в границите на заседнало работно място. Чрез заострени съвети относно използването на подходяща офис техника, инструкции за прилагането на режими за упражнения „навсякъде“ и директория от специалисти, с които да се свържете при възникване на проблеми с лумбалните точки, здравето на гръбначния стълб помага да се облекчи тежестта на гърба на много трудолюбиви ИТ професионалисти. Здравословното състояние на гръбначния стълб е изчерпателно хранилище с информация за това как офис служителите могат да подобрят тялото си и затова са спечелили наградата на нашите програмисти за избор за ергономично образование.


Ако сте програмист, шансовете са добри, че седите пред компютъра с часове, докато усъвършенствате и компилирате проекти. В офисната среда обикновено има малко място и време за разтягане на краката, много по-малко упражнения. За тези с години работа в ИТ под коланите, болката в гърба може да бъде истински и понякога изтощаващ проблем.

За щастие, разработчиците могат да намерят облекчение с Spine-health.com. Сайтът е орган за лечение на болки в гърба и шията и свързани състояния, от които страдат толкова много офис работници.

Здравето на гръбначния стълб е създадено от група медицински специалисти, които вярват, че достъпът до висококачествено, авторитетно съдържание не само облагодетелства хората, страдащи от болки в шията и гърба, но и действа като източник за специалистите, които лекуват тези пациенти.

С многобройни статии за офис техника, физически упражнения и избор на подходящо лечение за гръбначните неразположения, здравето на гръбначния стълб е безценен ресурс за множеството ИТ специалисти, подхранвани в офиси през целия ден. Поради изключителните съвети на сайта и изобилието от образователни материали, ние сме горди да признаем Spine-health.com с наградата на разработчиците ни Choice ™ за обучение по ергономия.

Изборът на правилния офис стол е от решаващо значение за предотвратяване на болки в гърба

OSHA дефинира ергономията като подходяща работа на човек. Понякога това означава буквално приспособяване на оборудване, мебели и аксесоари към типа на тялото. Ергономията на работното място не е от полза само за служителите, но и за компаниите. Удобните и здрави работници могат да работят по-ефективно, а добре проектираното оборудване може дори да спести пари за иновации в дългосрочен план.

Spine-health признава, че ергономично проектираната офис техника, като столове, е от съществено значение за дългосрочния комфорт на офис работниците. Лошата стойка е един от основните фактори, водещи до напрежение в областта на шията и гърба, а здравето на гръбначния стълб е жизненоважно да се подравнят правилно частите на тялото един спрямо друг, за да се избегне болка.

Графика, изобразяваща добра стойка с ергономично проектиран стол и лоша стойка с обикновен стол

Ергономично проектираните столове помагат на работниците да поддържат добра стойка, което е от съществено значение за здравия гръбнак.

Според Spine-health повечето офис столове не осигуряват адекватна поддръжка на долната част на гърба. За съжаление обичайната поза, насочена напред, тези столове създават баланс между коремните и гръбните мускули, което води до неестествено напрежение.

Стол с адекватна лумбална поддръжка предпазва ИТ работниците да се навеждат прекалено много над компютърен екран с часове, като по този начин намалява натоварването на гръбначния стълб и мускулите и позволява на работохолика програмиста да фокусира по-удобно усилията си върху проекта под ръка.

Лесни за изпълнение упражнения без оборудване, за да сте здрави в офис

Поддържането на упражнения в офиса е от съществено значение за подобряване на фокуса и цялостното здраве. Гръбначно-здравни състояния, тъй като гръбначният стълб е предназначен за движение, ограниченото движение на много офис столове, които пречат на гъвкавостта, трябва да бъде заобиколено с адекватно разтягане и леко ходене. Тъй като офис помещенията са ограничени, най-практичните упражнения често са без оборудване.

Сред по-популярните методи, препоръчващи здравето на гръбначния стълб, са упражненията за удължаване и укрепване на гърба, като тези, открити в терапията на Макензи. Терапията на Макензи е стандартизиран подход за лечение на ишиас и действа чрез разширяване на гръбначния стълб за облекчаване на натиска върху дисковете.

Графика, изобразяваща рентген с лумбалната област в червено и графика, изобразяваща скелет, упражняващ

Здравето на гръбначния стълб информира читателите как могат да стабилизират лумбалните си региони чрез бързи и прости упражнения.

Динамичната лумбална стабилизация изисква субектът да намери неутралната точка на гръбначния стълб – най-удобното позициониране – и да тренира мускулите да поддържат това положение. Много от тези упражнения за стабилизация на гърба могат да се изпълняват, докато се изправяте, което ги прави идеални за всяко офисно пространство – дори тесни каюти.

Тези упражнения са бързи и лесни за изпълнение. Те не струват нищо, не изискват никакво оборудване и поддържат кръвта, която тече към мозъка.

Справочник на лекари отзад & Спиналните хирурзи Ви водят на помощ

В допълнение към предоставянето на потребителите на информация относно офис столове и физически упражнения, Spine-health има богата директория от лекари за нуждаещите се. Здравословното състояние на гръбначния стълб се отнася до благополучието на потребителите, дори и тези, на които може да не е в състояние да помогне директно.

Когато възникне голяма травма или когато се натрупа болка, някои ИТ работници могат да потърсят помощта на лекари, хиропрактици и хирурзи на гръбначния стълб. Лекарствената директория на гръбначния стълб позволява на потребителите да намерят доставчици въз основа на местоположението.

Не само лекарите и болниците са изброени по щат, но за всеки от тях се предоставя отделен профил, в който подробно се описват видовете практики и лечения, както и третираните специализирани списъци и състояния. Профилите включват също указания, работно време, телефонни номера и застрахователна информация – всичко, което потребителят трябва да направи следващата стъпка към лечението.

Доверен, всеобхватен образователен източник за здравето на гръбначния стълб

Строгият редакционен процес на Veritas Health, издател на Spine-Health, гарантира, че съдържанието е фактическо и подходящо за медицински съвети в реалния живот. Здравето на гръбначния стълб изисква цялото съдържание да е нетърговско, да се проверява от член на неговия медицински консултативен съвет и да е автор на истински медицински специалисти.

Въпреки че има многобройни уебсайтове, свързани със здравето, здравето на гръбначния стълб се разделя, като предоставя изчерпателен архив с напълно оригинално, 100% рецензирано съдържание. Всяка статия се преглежда поне от един член на Медицинския консултативен съвет, преди да бъде публикувана. За старателно гарантиране, че цялата информация е точна и надеждна, гръбначния стълб заслужава отличието като един от най-добрите образователни уеб авторитети за здравето на опорно-двигателния апарат, поради което сайтът е нашият избор за обучение по ергономия.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me