ProProfs се справя с предизвикателството за поддръжка, което обременява толкова много собственици на бизнес, включително домакини, с софтуер за управление на знания и чат на живо

TL; DR: Като водещ доставчик на онлайн инструменти за събиране и тестване на знания, ProProfs непрекъснато се стреми да впечатлява клиентите с продукти, които са лесни за използване, но достатъчно изчерпателни за най-напредналите нужди. Днес неговият пакет за управление на знанията се доверява на малки и средни предприятия, нестопански организации, университети и предприятия, които искат да подобрят вътрешната комуникация и да осигурят 24/7 външна поддръжка чрез инструменти за база данни, софтуер за бюро и надеждна система за чат на живо. С фокус върху достъпността, функционалността и използваемостта, ProProfs помага на хостинг доставчиците да посрещат ежедневни предизвикателства за поддръжка по един билет в даден момент.


Попитайте Самир Бхатия за мислите му относно постигането на удовлетвореност на клиентите и той вероятно ще каже, че сте задали твърде ниска лента. Откакто създаде ProProfs, доставчик на онлайн инструменти за изграждане и тестване на знания, Sameer се стреми към далеч по-висок стандарт: удоволствие на клиентите.

Той е толкова отдаден на идеята, че таглото на компанията е „Приятно интелигентни инструменти“.

„За това означава ProProfs“, казва Аяз Хасан, продуктов мениджър в ProProfs. „Ако използвате ProProfs, ще зарадвате вашите клиенти и вашия екип с продукти, които са икономични, функционални и лесни за използване.“

Наред с водеща програма за обучение и най-голямата в света библиотека от онлайн тестове и тестове, базираната в Лос Анджелис компания предлага набор от инструменти, които са особено изгодни за хостинг доставчиците, включително софтуер за управление на знанието и интеграция в чат на живо.

„Започнахме около шест до седем години назад като инструмент за проверка и непрекъснато се разраствахме“, каза Аяз. „Ние станахме най-големият сайт за тестове в света и все още сме в момента. След това решихме да се насочим към управлението на знанието. “

ProProfs вече дава възможност на потребителите да повишават производителността, ефективността и рентабилността чрез многостранна платформа за управление на знанието, която позволява на компанията да поддържа клиенти чрез различни механизми.

„Управлението на знанията се състои от много неща – знанията вътре във вашата компания, извън вашата компания и с вашите клиенти“, каза Аяз. „Опитахме се да създадем чадър, където да можем да извикаме множество набори инструменти в пакета за управление на знания на ProProfs.“

Колективна фирмена култура, вдъхновена от силно лидерство

Бързото разрастване на компанията може да се дължи на печелившата комбинация от съвместна работна сила и визионерско лидерство.

Съмър, който има магистърска степен по компютърни науки от Университета в Южна Калифорния и смята себе си за сериен интернет предприемач, е голям вярващ в простотата. Всъщност той е известен с това, че помага на екипа си да постигне основни цели, като ги раздели на серия от по-малки, постижими.

“Той ни държи на пръстите на краката”, каза Аяз.

Самър Бхатия и главната снимка и логото на ProProfs

Основателят и изпълнителният директор Sameer Bhatia стартира ProProfs с мисия да спомогне за подобряване на удовлетвореността на клиентите в различните индустрии.

Малкият, но страстен екип работи от Лос Анджелис и Делхи, Индия, които гарантират постоянно подобрение, що се отнася до производителността на системата. Екипът непрекъснато се обучава за напредък в уеб разработката чрез периодични вътрешни обучения и се признава с чести церемонии за награждаване, като и двете насърчават креативна и комфортна работна среда.

„Вътрешната атмосфера е наистина страхотна“, каза Айяз. „Всички се забавляваме заедно и работим усилено заедно. Всички в нашата компания са честни, уважавани един към друг и смирени. “

Споделете информация и намалете билети за поддръжка със софтуер за база знания

След изграждането на репутация на водещ доставчик на софтуер за създаване на тестове и обучение, разширяването на компанията на пазара на базата знания беше естествена следваща стъпка.

„Всяко предприятие, всеки бизнес, всеки стартъп, всеки SMB се нуждае от база знания като хранилище на поверителни и публични данни“, каза Аяз.

Имайки това предвид, компанията създаде своя ProProfs Knowledge Management Suite – цялостен пакет от софтуер, който включва софтуер за база данни на ProProfs, надежден инструмент, който позволява на организациите да подобрят както вътрешното, така и външното споделяне на знания. За хостинг доставчиците възможността да се даде възможност на клиентите да намират незабавни отговори на техните въпроси са особено полезни. С възможността за база данни от самообслужване за често задавани въпроси клиентите могат да избягват времето за изчакване, присъщо на поддръжката по имейл и телефон.

И когато билети за поддръжка са (неизбежно) са необходими, базата от знания предоставя рационално преживяване на обслужването на клиентите както за настоящи, така и за бъдещи потребители.

„Красотата на базата от знания е, че те свързва с различни продукти“, каза Аяз.

Например, той обясни, ако потребителят не може да намери отговор на въпроса си в базата от знания за самообслужване, той може лесно да кликне върху бутона „изпрати билет“, който го свързва с агент в Помощния съвет на ProProfs – друг слой от пакета за управление – за резолюция.

След като помогне на клиента, агентът може да използва софтуера, за да предупреди писателите на съдържание, за да изменя или добавя информация към съществуващата база от знания.

„Това позволява обмен на знания между различни отдели във фирмата“, каза Аяз.

Бързи и надеждни инструменти за чат на живо за оптимизиране на ангажираността на клиентите

В допълнение към базата от знания и функционалните бюра за помощ, пакетът за управление включва ProProfs Chat, усъвършенстван софтуер за чат на живо, който позволява на компаниите да предлагат поддръжка в реално време, да инициират разговори с посетители и да идентифицират нови възможности за продажби.

Софтуерът за корпоративен клас е напълно адаптивен с повече от 100 настройки, които помагат на потребителите да персонализират езици, да проследяват работата на агента, да наблюдават посетителите на сайта и да настройват вътрешни чатове.

Снимки на софтуера за чат на живо на ProProfs

Софтуерът за чат на ProProfs позволява комуникация в реално време с клиенти от всяко място и на всяко устройство.

Взаимосвързаността на апартамента също свети тук.

„Отново има директно споделяне на знания между чат оператора и клиента“, каза Аяз. “Когато чат операторът се запознае с проблема … или понякога потребителят дава предложения, тези предложения след това се предоставят на вътрешния екип от писатели на съдържание и дизайнери на инструкции.”

Като бонус, ProProfs Chat се интегрира безпроблемно с много CRM, CMS, електронна търговия, имейл маркетинг и инструменти за поддръжка.

„Можете да се интегрирате с Shopify, WordPress, Drupal, Joomla и Microsoft Dynamics CMS; и ние имаме много солидна интеграция с Salesforce “, каза Аяз.

Насърчаване на бързия растеж чрез мислене на клиента

ProProfs зависи от собствения си софтуер за управление на знания, за да привлича отзиви от клиентите и да прави непрекъснати подобрения.

„Помощното бюро на ProProfs в момента работи в бета модела вътре в нашата компания, така че първо го използваме вътрешно и след това ще го пуснем за нашите клиенти“, каза Аяз. „Той има проницателно табло, където можете да видите чакащи билети, просрочени билети, как клиентите четат вашите билети и колко сте доволни от поддръжката на билетите.“

Таблото за управление съдържа статистически данни за ефективността на компанията по отношение на поддръжката на клиенти за седмица, месец или шест месеца и е в състояние да идентифицира повтарящи се проблеми.

Когато решавате следващите стъпки, които да предприемете за отделен продукт или компанията като цяло, ProProfs взема предвид нуждите на клиентите преди всички останали.

„Не гледаме на конкурентите си, когато изграждаме продукти – ние гледаме само на клиентите“, каза Аяз. „Нашите пътни карти са 90% въз основа на отзивите на клиентите. Когато клиентите ви помолят за нещо, това е защото наистина им е необходимо. “

В крайна сметка, каза ни Ayaz, всичко се свежда до потребителското изживяване.

„Ние непрекъснато обновяваме нашата инфраструктура и непрекъснато се фокусираме върху използването на съвременни техники за подобряване на скоростта и производителността на нашите продукти“, каза той. „Не е, че не гледаме външния свят, а се фокусираме върху това, което клиентите искат и колко приятни и лесни за използване са нашите продукти. Отзивите на клиентите са приоритет. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map