ProProfs rješava izazov podrške koji opterećuje toliko vlasnika tvrtki, uključujući domaćine, pomoću softvera za upravljanje znanjem i live chatom

TL; DR: Kao vodeći pružatelj internetskih alata za prikupljanje i testiranje znanja, ProProfs neprestano nastoji impresionirati kupce proizvodima koji su jednostavni za upotrebu, a dovoljno sveobuhvatni za najnaprednije potrebe. Danas paketu za upravljanje znanjem vjeruju mala i srednja preduzeća, neprofitne organizacije, sveučilišta i poduzeća koja žele poboljšati internu komunikaciju i pružati 24/7 vanjsku podršku putem alata baze podataka, softvera za pomoć i pouzdanog sustava za razgovor uživo. S naglaskom na pristupačnosti, funkcionalnosti i upotrebljivosti, ProProfs pomaže pružateljima usluga hostinga da svakodnevno rješavaju izazove s podrškom po jednu ulaznicu.


Pitajte Sameer Bhatia o njegovim razmišljanjima o postizanju zadovoljstva kupaca, a on će vjerovatno reći da postavljate traku prenisko. Otkako je osnovao ProProfs, dobavljač internetskih alata za izgradnju i testiranje znanja, Sameer je težio daleko boljem standardu: zadovoljstvo korisnika.

Toliko je posvećen shvaćanju da je oznaka tvrtke “Ukusno pametni alati.”

“To je ono što se za ProProfs zalaže”, rekao je Ayaz Hasan, direktor proizvoda u ProProfs-u. “Ako koristite ProProfs, oduševit ćete svoje kupce i svoj tim proizvodima ekonomičnim, funkcionalnim i jednostavnim za upotrebu.”

Uz vodeći program obuke i najveću svjetsku biblioteku internetskih testova i kvizova, tvrtka iz Los Angelesa pruža niz alata koji su posebno povoljni za pružatelje usluga hostinga, uključujući softver za upravljanje znanjem i integraciju live chat-a.

“Započeli smo oko šest do sedam godina unazad kao alat za ispitivanje i kontinuirano smo rasli”, rekao je Ayaz. „Postali smo najveća stranica za kvizove na svijetu, a još uvijek smo trenutno. Nakon toga, odlučili smo se upustiti u upravljanje znanjem. “

ProProfs sada omogućuje korisnicima povećanje produktivnosti, učinkovitosti i profitabilnosti pomoću svestrane platforme za upravljanje znanjem koja omogućava kompaniji da podrži kupce kroz različite mehanizme.

“Upravljanje znanjem sastoji se od mnogo stvari – znanja unutar vaše tvrtke, izvan vaše tvrtke i sa kupcima”, rekao je Ayaz. “Pokušali smo stvoriti kišobran kojim možemo pozvati više alata u ProProfs Suite za upravljanje znanjem.”

Kultura kolaborativne tvrtke nadahnuta jakim vodstvom

Brzo širenje tvrtke može se pripisati dobitnoj kombinaciji suradničke radne snage i vizionarskog vodstva.

Istier, koji je magistrirao iz informatike na Sveučilištu Južna Kalifornija i smatra se serijskim internetskim poduzetnikom, veliki je vjernik u jednostavnost. Zapravo, poznat je po tome što je pomogao svom timu da postigne glavne ciljeve razdvajajući ih na niz manjih, dostižnih.

“Drži nas na nožnim prstima”, rekao je Ayaz.

Sameer Bhatia glavom i logotipom ProProfs-a

Osnivač i izvršni direktor Sameer Bhatia pokrenuo je ProProfs s misijom koja pomaže poboljšati zadovoljstvo kupaca u svim industrijama.

Mali, ali strastveni tim djeluje iz Los Angelesa i Delhija u Indiji koji osiguravaju stalna poboljšanja u pogledu performansi sustava. Tim se kontinuirano educira o napretku u razvoju weba kroz periodične interne obuke i prepoznatljiv je s čestim ceremonijama nagrađivanja, oboje potiču kreativno i ugodno radno okruženje.

“Unutrašnja atmosfera je stvarno cool”, rekao je Ayaz. „Svi se zabavljamo i zajedno naporno radimo. Svi u našoj tvrtki iskreni su, poštuju jedni druge i skromni. “

Podijelite informacije i smanjite ulaznice za podršku softverom za bazu znanja

Nakon što je izgradio reputaciju vodećeg pružatelja softvera za kreiranje kvizova i trening, širenje tvrtke na tržište baze znanja bio je prirodni sljedeći korak.

“Svakom poduzeću, svakom poslu, svakom pokretanju, svakom SMB-u potrebna je baza podataka kao skladište povjerljivih i javnih podataka”, rekao je Ayaz.

Imajući to u vidu, tvrtka je kreirala svoj ProProfs Suite za upravljanje znanjem, sveobuhvatni paket softvera koji uključuje ProProfs Softver za bazu znanja, robustan alat koji omogućuje organizacijama da poboljšaju unutarnju i vanjsku razmjenu znanja. Za pružatelje usluga hostinga posebno je korisna sposobnost osnaživanja kupaca da pronađu trenutne odgovore na njihova pitanja. Uz mogućnost baze znanja o samoposluživanju za često postavljana pitanja, kupci mogu izbjeći vremena čekanja svojstvena podršci za e-poštu i telefon.

A kad su ulaznice za podršku (neminovno) potrebne, baza znanja pruža pojednostavljeno korisničko iskustvo i za trenutne i za buduće korisnike.

“Ljepota baze znanja je što vas povezuje sa različitim proizvodima”, kazao je Ayaz.

Na primjer, objasnio je, ako korisnik ne može pronaći odgovor na svoje pitanje u bazi podataka o samoposluživanju, lako može kliknuti gumb “pošalji kartu”, koji ga povezuje s agentom u ProProfs Help Desk – još jedan sloj upravljačkog skupa – za rezoluciju.

Nakon što pomogne klijentu, agent može pomoću softvera upozoriti pisce sadržaja o sadržaju da izmijene ili dodaju informacije u postojeću bazu znanja.

“Omogućuje razmjenu znanja između različitih odjela unutar tvrtke”, rekao je Ayaz.

Brzi i pouzdani alati za chat uživo za optimizaciju angažmana kupaca

Pored baze znanja i funkcionalnosti službe pomoći, paket za upravljanje uključuje ProProfs Chat, napredni softver za chat uživo koji tvrtkama omogućuje pružanje podrške u stvarnom vremenu, pokretanje razgovora s posjetiteljima i prepoznavanje novih prodajnih mogućnosti.

Softver za poslovni sustav u potpunosti je prilagodljiv s više od 100 postavki koje pomažu korisnicima da prilagode jezike, prate performanse agenta, prate posjetitelje web-mjesta i postavljaju interne chat.

Snimke zaslona ProProfsova softvera za chat uživo

ProProfsov softver za chat uživo omogućuje komunikaciju u stvarnom vremenu s kupcima s bilo kojeg mjesta i na bilo kojem uređaju.

Ovdje postoji i međusobna povezanost apartmana.

“Opet, postoji direktna razmjena znanja između operatera chata i korisnika”, rekao je Ayaz. “Kada se operator za razgovor upozna sa problemom … ili ponekad korisnik daje prijedloge, ti prijedlozi se tada daju internom timu pisca sadržaja i dizajnera instrukcija.”

Kao bonus, ProProfs Chat integrira se s mnogim CRM, CMS, eCommerce, marketingom e-pošte i alatima za pomoć.

„Možete se integrirati s Shopify, WordPress, Drupal, Joomla i Microsoft Dynamics CMS; i imamo dobru integraciju sa Salesforceom “, kazao je Ayaz.

Poticanje brzog rasta kroz način razmišljanja o kupcima

ProProfs ovisi o vlastitom softveru za upravljanje znanjem radi traženja povratnih informacija korisnika i stalnih poboljšanja.

“ProProfs Help Desk trenutno radi u beta modelu unutar naše tvrtke, pa ga prvo koristimo interno, a zatim ćemo ga pustiti za korisnike”, rekao je Ayaz. “Ima preglednu nadzornu ploču na kojoj možete vidjeti karte na čekanju, zakasnjene karte, kako kupci čitaju vaše karte i koliko su zadovoljni podrškom za karte.”

Nadzorna ploča sadrži statistike o učinku tvrtke u pogledu korisničke podrške tijekom tjedna, mjeseca ili šest mjeseci i može prepoznati ponavljajuće se probleme.

Prilikom odlučivanja o sljedećim koracima za pojedini proizvod ili kompaniju u cjelini, ProProfs razmatra potrebe kupaca prije svih ostalih.

“Ne gledamo svoje konkurente dok pravimo proizvode – samo gledamo kupce”, rekao je Ayaz. „Naše mape puta utemeljene su na povratnim informacijama kupaca 90%. Kad vas kupci nešto pitaju, to je zato što im stvarno trebaju. “

Na kraju, rekao nam je Ayaz, sve se svodi na korisničko iskustvo.

“Mi stalno ažuriramo našu infrastrukturu i kontinuirano se fokusiramo na korištenje modernih tehnika za poboljšanje brzine i performansi naših proizvoda”, rekao je. „Nije da ne gledamo vanjski svijet, već se fokusiramo na to što kupci žele i koliko su naši proizvodi ugodni i jednostavni za upotrebu. Povratne informacije kupaca su prioritet. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me