Приоритетна поддръжка: Интернет услугите на NFOrce доставят персонализирани решения за ИТ инфраструктура, центрирани според нуждите на клиента

TL; DR: Интернет услугите на NFOrce предоставя на клиентите цялостно портфолио от хостинг продукти и практическа техническа поддръжка, предназначена да създаде по поръчка бизнес решения. Гъвкавата компания позволява на потребителите да конфигурират свой собствен сървър от висок клас в своята първокласна, базирана в Холандия мрежа. С консултативен подход и фокус върху разбирането на нуждите на своите клиенти, NFOrce се стреми да осигури надеждна, персонализирана услуга на своите уважавани клиенти.


Не е тайна, че хостинг пазара е претъпкан. Това е процъфтяваща индустрия и всеки иска място на масата. Доказателството е в числата: През 2018 г. пазарът за облачни компютри и хостинг услуги струваше приблизително 118 милиарда долара – и вероятно ще се радва на продължителен растеж.

Да останеш конкурентен в тази среда е въпрос на осигуряване на възможно най-доброто обслужване на клиентите. В крайна сметка, проучванията показват, че огромните 44% от американските потребители в рамките на която и да е индустрия ще предприемат бизнеса си другаде, след като получат слаба подкрепа.

NFOrce лого

NFOrce осигурява хостинг, ориентиран към клиента.

Екипът зад NFOrce Internet Services признава тези истини и съответно е структурирал своя хостинг бизнес.

„С повече конкуренция от всякога досега, ние се стремим да се поставим на различно ниво по отношение на клиентското изживяване“, заяви Дейв Баквис, мениджър продажби в NFOrce. „Разчитаме на собствените си сили и именно това поддържа клиентите щастливи.“

Този подход, фокусиран върху клиента, помогна на базираната в Нидерландия компания да остане конкурентоспособна от основаването си през 2003 г. Днес NFOrce продължава да се фокусира върху предоставянето на висококачествени, богати на функции специализирани и облачни сървъри и решения за колокация, подкрепени от знаеща поддръжка. Всъщност основната цел на компанията е да предоставя изключителни нива на обслужване и поддръжка, като се гарантира, че опитът, който клиентите ползват, е възможно най-продуктивен, рентабилен и непрекъснат..

NFOrce постига тази цел, като помага на клиентите да конфигурират своите собствени сървъри от висок клас в своята здрава мрежа. Ефективните, сигурни и надеждни решения на компанията премахват ненужната сложност, като същевременно осигуряват висока производителност. С консултативен подход, фокусиран върху изслушването на изискванията на клиентите, преди да предложи съвети, NFOrce е решен да предостави персонализираните услуги, които клиентите очакват.

Конфигурирайте собствения си висок клас сървър в първокласна мрежа

NFOrce се гордее, че предлага висококачествен хардуер в корпоративна мрежа. В допълнение към специализираното обслужване на клиентите, компанията се отличава чрез способността си да предоставя персонализирани решения. „Там, където другите предлагат стандартни продукти, можем да предоставим гъвкави, адаптивни решения“, каза Дейв. „И така, докато клиентът може да закупи продукт„ A “, ако се нуждае от„ A “и част от„ B “, можем да предложим и това.“

Компанията също така упълномощава клиентите да конфигурират свои собствени сървъри от висок клас с насоки от инженери NFOrce. Клиентите могат да посочат всяка част от тези специализирани сървъри, от шасито, в което се намира сървъра, до неговите дискове. Освен решенията си за изграждане на сървъри, NFOrce предлага и безмерни специални оферти и експресна доставка на своите предварително конфигурирани специализирани сървъри.

Графична изобразяваща опция за изграждане на собствен сървър

Персонализиран подход: Персонализирайте сървър от висок клас, специфичен за вашите нужди.

Клиентите, които търсят висока производителност на по-ниска цена, често избират виртуалните частни сървъри на NFOrce, които се захранват от облачни хипервизори NFOrce. Това решение предоставя свободата да хоствате почти неограничени домейни и да инсталирате персонализирани приложения. „С нашия хардуер можете по принцип да правите всичко – можете да правите нови продукти, като облаци или виртуални частни сървъри, а също така можете да предложите цялостно решение“, каза ни член на екипа.

Независимо какво решение избира клиентът, NFOrce е категорично против подхода „задайте го и го забравете“, използван от някои хостове. Екипът за поддръжка на компанията винаги е на разположение, за да предостави персонализирана поддръжка чрез практически достъп до вашето оборудване. В допълнение, NForce винаги се стреми да разбере по-нататък разнообразните нужди на клиентите, за да помогне на бизнеса им да премине на следващото ниво.

„Имаме стотици клиенти и всеки е различен“, каза ни член на екипа. „Силата ни е да слушаме клиента и да определяме от какво той или тя наистина се нуждае.“

Премахнете ненужната сложност чрез ефикасни и надеждни услуги

Някои от най-големите партньори на NFOrce са дистрибутори, които използват компанията като гръбнак за услугите, които предоставят на крайните клиенти. „Пазарът на дистрибутори е много конкурентен, но нашите партньори остават с нас заради подкрепата, която предлагаме, въпреки че не сме най-евтиният доставчик“, каза Дейв. „Ние предоставяме най-добрата стойност в смисъл, че позволяваме специална помощ в мрежата.“

Според екипа на NFOrce решенията на компанията са толкова гъвкави, че няма да ги видите отбелязани конкретно на уебсайта. „Когато някой дойде при нас и ни поиска уникални решения, включващи сложни мрежи, ние правим всичко възможно да предоставим тези решения“, каза екипът.

NFOrce предоставя също така специални многостепенни отстъпки за своите клиенти на дистрибутора въз основа на различни изисквания и зависещи от доброто финансово състояние. „Ние се гордеем с нашите дистрибутори и искаме да им предложим възможно най-добрата услуга“, каза той.

NFOrce VPS решения банер

NFOrce предлага широка гама от облачни, виртуални и специализирани сървърни решения.

Това включва предоставянето на ефективни и надеждни услуги за всички клиенти. В днешния онлайн свят дори и малки количества престой са с висока цена. Независимо дали общувате чрез електронна поща, работите с онлайн CRM софтуер или работете с магазин за електронна търговия, почти всички фирми разчитат на интернет свързаност. Gartner изчислява, че само една минута престой струва на бизнес средно $ 5600, в зависимост от индустрията и начина, по който компанията работи.

Тъй като NFOrce иска да гарантира, че поддържа всички клиенти работещи, компанията гарантира 99,9% месечна продължителност на мрежата според споразумението си за ниво на обслужване. Ако по-ниски от времето за понижаване на работното време под тези нива, клиентите имат право на кредит за SLA в диапазон от 5% до 25%.

Консултативен подход от доставчик, базиран в Холандия

NFOrce се намира в Холандия, известно горещо място за хостинг инфраструктура. Страната е дом на AMS-IX, втората по големина интернет обмяна в света, която свързва повече от 800 мрежи. От всички ключови пазари в ЕС Холандия предлага най-ниските конкурентни цени на енергията, а богатата на мрежа държава също осигурява порта с ниска латентност към Европа.

Компанията има три големи центрове за данни в Холандия, а също така е разположена в рамките на четири точки на присъствие, включително Амстердам и Ротердам. Според екипа на NFOrce компанията може в крайна сметка да се разшири извън Холандия, но в момента това не е фокусът. Вместо това екипът иска да осигури най-високото ниво на обслужване.

За тази цел етосът на компанията е изграден на изминаване на допълнителната миля, за да се гарантира, че клиентите могат да увеличат своята производителност при всякакви обстоятелства. „Ние знаем как да приспособим нашите продукти към нашите клиенти, така че те да прилягат като ръкавица“, каза той. „Голяма част от нашата ценност е консултирането в много случаи. Клиентите просто трябва да предоставят някои основни линии на това, което искат, и ние ще предложим правилното решение. “

Екипът на NFOrce подчертава, че всичко, което компанията предлага, може да бъде направено, за да отговаря на нуждите на клиента – дори и специалните му оферти. „Можете да персонализирате всичко – от най-малкия пакет до най-големия, и дори специалните“, казаха ни членове на екипа. „Ние се гордеем с факта, че можем да предоставим персонализирани пакети, които включват най-високото ниво на поддръжка.“

Персонализирано обслужване и поръчайте бизнес решения

NFOrce подхожда към вътрешното развитие с акцент върху обратната връзка на клиентите и тенденциите на пазара, като признава, че индустрията непрекъснато се развива. “Ние винаги мислим за утре, за това, което идва, но в IT, е малко трудно да се предвиди бъдещето”, каза Дейв.

В момента компанията е в крак с конкуренцията чрез силната си стойностна оферта. Движейки се напред, той може също да се опита да се конкурира по цена. „В бъдеще бихме могли да предложим мулти-марков подход, при който предоставяме по-евтино обслужване на клиентите на различен слой“, каза той. „Това може да е възможност.“

Междувременно компанията ще се съсредоточи върху поддържането на висококачествени хостинг решения и знаеща поддръжка на клиенти, които й помагат да се открои в море от хостинг доставчици.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map