Prevladavanje složenosti pomoću HeadSpin-ove povezane inteligencijske platforme: Osnaživanje programera za pružanje visokokvalitetnih iskustava s aplikacijama

TL; DR: HeadSpin je dizajnirao svoju Povezanu inteligencijsku platformu za objedinjavanje testiranja, nadzora i analitike kroz aplikacije, mreže i uređaje. Rješenje, izrađeno u svrhu oslobađanja inovacija putem web, mobilnih, IoT i 5G tehnologija, pomaže programerima da optimiziraju doživljaj aplikacije. HeadSpin je već pomagao brojnim organizacijama da smanje uska grla, ubrzaju tržište i poboljšaju performanse – te planira proširiti svoju korisničku bazu u korak sa svojim sve većim osobljem.


Razvoj softvera nikada nije bio lak zadatak. Ali danas, ogroman broj aplikacija, uređaja i mreža preko kojih programeri moraju testirati svoj posao čine posao izazovnijim nego ikad – čak i za svijetle umove kompanija poput Amazon Kindle, Zynga i Google.

Manish Lachwani i Brien Colwell iskusili su ovu složenost iz prve ruke radeći kao vodeći programeri proizvoda za tehnološke divove. Bez učinkovitog načina testiranja i praćenja svojih mobilnih i digitalnih proizvoda, Manish i Brien krenuli su u izgradnju platforme koja će objediniti različite softverske alate i treće dobavljače na tržištu..

HeadSpin logotip

HeadSpin-ova povezana inteligencijska platforma pruža programerima jedinstven pristup testiranju.

„HeadSpin je pokrenut 2015. godine kako bi pomogao programerima aplikacija da pruže fenomenalna korisnička iskustva u sve više fragmentiranom mobilnom ekosustavu“, rekao je Sriram Krishnan, SVP proizvoda, partnerstva i marketinga u HeadSpinu. “Rezultat je jedinstven, proaktivan pristup testiranju i nadzoru na jednoj platformi.”

Platforma je trenutačni hit među zajednicom programera i podigla je traku za testiranje na mobilnim uređajima. Kako se tvrtka razvijala, uvela je još više značajki omogućujući programerima aplikacija, CDN-om, mrežnim operaterima, operaterima i proizvođačima uređaja suradnju pomoću jednog univerzalnog sustava.

Danas HeadSpin-ova povezana inteligencijska platforma omogućuje korisnicima uvid u korisničko iskustvo tijekom testiranja, uklanjanja pogrešaka i optimizacije aplikacija u stvarnim uvjetima omogućenim web, mobilnom, IoT i 5G tehnologijom. Sustav je stekao povjerenje više od 1.000 kupaca, uključujući Kohlove, Microsoft, Telstra i Uber.

U veljači je HeadSpin tim objavio da je prikupio 60 milijuna dolara u krugu financiranja serije C, koji će koristiti za rast poslovanja kroz poboljšanja proizvoda i internu ekspanziju.

Namjena izrađena za inovacije u tehnologiji Web, Mobile, IoT i 5G

Povezana inteligencijska platforma dizajnirana je za testiranje, mjerenje i nadzor bilo koje aplikacije, od mobilnih i oblačnih aplikacija do IoT softvera; na bilo kojem uređaju, uključujući mobilne uređaje, nosive uređaje i radne površine; i na bilo kojoj mreži.

HeadSpin-ov globalni oblak uređaja omogućuje programerima da doživljavaju njihovu aplikaciju ili web lokaciju na način na koji to rade korisnici širom svijeta. Rješenje im omogućuje pristup preko 32.000 uređaja opremljenih SIM karticama na stvarnim mrežama, s točkama prisutnosti u više od 160 zemalja.

Tvrtka također nudi on-prem rješenja kojima može upravljati HeadSpin ili dobavljač treće strane kako bi ponudio administrativne kontrole i robusnu sigurnost kada je to potrebno. Prijenosni fizički okvir i jedinica za mobilnost AnyWear mogu se koristiti za testiranje vožnje i hodanja ili bilo koji scenarij za koji je potrebno prijenosno rješenje.

Grafikon koji opisuje kako HeadSpin funkcionira

Platforma pojednostavljuje testiranje okruženja kako bi pomogla identificirati uska grla i njihove uzroke.

Oblak, on-prem i prijenosna rješenja bilježe mrežni promet, podatke o performansama i video ulaz, koji se zatim unose u HeadSpin AIEngine. Ovaj alat za otkrivanje upozorava programere na probleme prije nego što se dogode, pružajući uvidljive uvide putem izvješća o sesiji performansi zajedno s vizualnim prikazima prilagođenim korisnicima.

Motor ne samo da identificira uska grla u radu s klijentima, već također pomaže u prepoznavanju njihovih uzroka.

“Platforma uklanja prepreke složenosti, omogućujući programerima pružanje nevjerojatnih korisničkih iskustava bez potrebe za pristupom višestrukim platformama ili stvaranju timova na više lokacija”, rekao je Sriram. “Ne morate migrirati podatke s jedne platforme na drugu i pokušavati povezati točke.”

Drugim riječima, Sriram, s HeadSpinom, programeri više ne trebaju “kuhati ocean.”

Trend prema unifikaciji u mobilnom ekosustavu

Sriram je rekao da je misija HeadSpina dobro usklađena s mobilnom revolucijom koja je u osnovi velikog dijela današnje digitalne transformacije – zbog čega je krajolik sve rascjepkaniji.

“U prošlosti je to nekada bio jedan izvor, jedan dobavljač za sve digitalno”, rekao je. „Sada kada smo se navikli oslanjati se na više alata i dobavljača u izgradnji različitih digitalnih rješenja, primjećujemo trend prema rješenjima s jednom platformom koja vam mogu pomoći u izgradnji što okretnije i okretnije organizacije.“

U prošlosti su se tvrtke koristile i za izradu proizvoda ciljanih na prosječnog potrošača – demografski Sriram rekao je da više ne postoji.

Grafički prikaz glave prikazuje slojeve složenosti

Platforma pruža povezano iskustvo putem web, mobilnih, IoT i 5G tehnologija.

“Ne možete više sve korisnike staviti u istu grupu”, rekao je. “Čak i ako vi i ja imamo isti plan T-Mobile na najnovijem iPhoneu, ako ste u New Yorku, a ja na Havajima, imat ćemo vrlo različito iskustvo potrošača s aplikacijom na temelju lokacije poslužitelja. pristupamo. “

Dostupiti izvanredno korisničko iskustvo u ovom individualiziranom okruženju teže je nego ikad, ali tu dolazi i HeadSpin Connected Intelligence Platform.

„U prelasku s pravilnog isporučivanja digitalnih sredstava na isporuku jedinstvenih, prilagođenih, nevjerojatnih iskustava svakom korisniku, mnogo se alata i procesa također promijenilo“, rekao je Sriram. “Pružamo vam uvid i inteligenciju koji su vam potrebni u ovom kompliciranom okruženju kako biste potrošačima pružili kvalitetna iskustva.”

Sriram je rekao da je to vrsta platforme za koju ne znate da je trebate dok je ne testirate. “Aha! trenutak je vrlo očit kad ga jednom upotrijebite ”, rekao je.

Širok raspon korištenja slučajeva obuhvaća više industrija

HeadSpin platforma stvarno je utjecala na tvrtke u medijskoj, zabavnoj, maloprodajnoj, bankarskoj, tehnološkoj i igračkoj industriji. Njegova sposobnost prepoznavanja temeljnog uzroka slabih performansi i uskih grla – i sprečavanje da se dogode prije nego što bude prekasno – pojačava dno.

“Omogućuje vam da, kao dio kontinuirane integracije i kontinuirane isporuke (CI / CD), preuzmete ove probleme i riješite ih prije prelaska na proizvodnju”, rekao je Sriram. “Kao rezultat toga, poboljšava se angažman korisnika. Vidjeli smo kako tvrtke poboljšavaju prihod od 3% do 20% u jasnim slučajevima uporabe nakon što koriste HeadSpin. “

Na primjer, HeadSpin je pomogao 8 × 8, pružatelju jedinstvene platforme komunikacijskog i kontaktnog centra, da automatski testira performanse u sedam zemljopisnih područja unutar Sjedinjenih Država. Rezultirajući uvidi omogućili su tvrtki razumijevanje stvarnih performansi ove tehnologije.

“S HeadSpinom smo napokon uspjeli identificirati neke teško reproducirane probleme”, rekla je Mayu Patel, direktorica Osiguranja kvalitete u 8 × 8. „Ponekad dođete u situacije u kojima kupci kažu:„ Oh, ja to doživljavam. “Ali onda pokušajte i pokušajte, a ne možete ponoviti problem. Mogućnost pokretanja širokog broja uređaja omogućila nam je povratak, iskustvo i popravljanje nekih od tih teško pronalaznih problema. “

U drugom scenariju, HeadSjpin je pomogao Akamai-u, pružatelju CDN-a, da potvrdi poboljšanja koja postiže u performansama svojih kupaca.

“Mi se možemo vratiti i usporediti početno izvješće koje smo stvorili s onim stvorenim nakon primjene naše tehnologije”, rekao je Gareth Oullette, stariji direktor za upravljanje projektima u Akamai. “To ne samo da nam pomaže, već i pomaže našim kupcima jer tada timovi s kojima radimo mogu pokazati kako pomažu u svom poslovanju.”

Mala, brza tvrtka s fokusom na povećanju veličine

Budućnost se čini svijetlom za HeadSpin. U veljači je tim objavio da je prikupio 60 milijuna dolara u krugu financiranja serije C koji su predvodili ICONIQ Capital, Dell Technologies Capital, Tiger Global, Alpha Square Group i vodeći ulagači anđela.

Sriram je rekao da je neposredni fokus kompanije povećati učinkovitost. “Iz perspektive kartice zaposlenika napredujemo iznad svoje težine”, rekao je. “Još smo vrlo mali i susretljivi za tvrtku naše veličine.”

Kako tvrtka raste, nada se da će ponuditi brži pristup testiranju, proširenim modelima implementacije i poboljšanim uvidima u AI.

„Želimo zaposliti više ljudi koji će odgovarati na zahtjeve kupaca usredotočene na 5G, IoT, mobilne uređaje i različite funkcije, od proizvođača telekomunikacija i uređaja do proizvođača originalnih proizvoda i programera“, rekao je. “To nam je najveći izazov i prioritet.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me