Predsjednik eStruxture i izvršni direktor Todd Coleman o tome kako tvrtke Datacenters Power Mission-Critical Applications u Kanadi

TL; DR: S flotom izuzetno moćnih i fleksibilnih centara podataka diljem Montreala, eStruxture stručno podržava brzi rast i nepredvidive promjene s kojima se susreću mnoge tvrtke. Mlada tvrtka ostvarila je impresivan ulazak na kanadsko tržište podatkovnih centara pružajući hiperkvalificiranu infrastrukturu nosača i oblak neutralnu osmišljenu za kapacitet i računalne potrebe modernih poduzeća i aplikacija. Poslužuje više od 850 kupaca, eStruxture nudi mogućnosti kolokacija, privatni oblak i namjenski hosting opcije – zajedno s upravljanim uslugama, oporavkom od katastrofe, daljinskim sigurnosnim kopijama i nekoliko drugih proizvoda.


Unutar tima za upravljanje eStruxtureom malo je šale o razini na kojoj suvremeni podatkovni centri moraju djelovati. Generalni direktor i predsjednik Todd Coleman, koji je također suosnivač lanca podatkovnih centara Cologix, sjeća se prije samo nekoliko godina kada se pet do sedam kilovata smatralo visokom gustoćom.

“Sada imamo raspoređivanje od 30 kilovata po regali”, rekao je. “Ono što smo nekada smatrali visokom gustoćom teško je blizu.”

Ne samo da eStruxture udovoljava zahtjevima za brzo rastućim kapacitetima, snagom i hlađenjem u industriji, već tvrtka pruža neutrabilnu fleksibilnost i vrijednost stotinama poslovnih kupaca koji traže kolokaciju, oblak i namjenski hosting mogućnosti eStruxture-a..

“Mi možemo obraditi okove visoke gustoće do niske gustoće i sve između toga”, rekao je Todd. “Mi samo želimo dati našim kupcima izbor i mogućnost rasta u našim objektima, tako da sve što im je potrebno ili žele iz IT perspektive biti dostupno unutar našeg ekosustava.”

Nudite fleksibilna i skalabilna rješenja za centar podataka na slabo tržište

Zasnovan na pretpostavci pružanja usluga kritičnih za kritičnu službu diljem Kanade, eStruxture je pokrenut početkom 2017. kako bi se riješio problem nedostatka podatakacentra s velikom gustoćom, nosačem neutralnih podataka. Prema Toddu, pet ili šest godina konsolidacije tržišta ostavilo je regiju nedostatkom konkurencije i nedostatkom snažnih opcija datacentera.

„Naša osnovna ponuda bila je uvjerenje da hipermaksificirani datacentri koji nude značajne količine prostora i snage širom Kanade predstavljaju značajnu potrebu i jaz na tržištu“, rekao je. “Dok smo gledali na svako primarno kanadsko tržište, nedostajao je zrelost u operativnim modelima postojeće konkurentske baze.”

Slika Todda Colemana s logotipom eStruxture

Predsjednik i izvršni direktor Todd Coleman pozicionirao je eStruxture kako bi popunio praznine na kanadskom tržištu podatkovnih centara visoke gustoće.

Za manje od godinu dana, eStruxture se može pohvaliti s oko 200.000 četvornih metara prostora podatkovnog centra, raspoređenog među tri objekta u Montrealu. Tvrtka pruža kapacitet na zahtjev, zajedno s upravljanim uslugama, sigurnosnim alatima, obnavljanjem katastrofe i izborom više od 20 prijevoznika i mreža.

“Vidjeli smo jasnu potrebu da kupci mogu ući i imati pankanadski podatkovni centar u koji mogu znati i vjerovati, što je tu, i to je učinjeno, te nudi fleksibilna i skalabilna rješenja”, rekao je Todd.

Usredotočujući se na moderne poslovne zahtjeve, podržavajući aplikacije kritične za rad u misiji i prilagođavajući rješenja kako bi se zadovoljile specifične potrebe, Todd je rekao da podatkovni centri eStruxture pružaju poslovnim kupcima mogućnost brzog prilagođavanja i brzog prilagođavanja prema potrebi.

“Sve dok oni rastu u našem ekosustavu, to je za nas najvažnije”, rekao je. “Ne mogu predvidjeti svoje potrebe za rastom bolje nego što možemo, ali pružit ćemo infrastrukturu, stručnost i izbore koji će podržati sve što se dogodi.”

Neutralnost oblaka koja potiče rast poslovanja

Todd je rekao da je među najvećim faktorima uspjeha eStruxture-a, kao i konkurencijskim razlikovanjima, što je omogućeno kompanijskim politikama koje ne uključuju prijevoz i oblake. Iako mnogi domaćini rade sa samo jednim ili dva pružatelja usluga, eStruxture nudi kupcima otvoreno tržište za izgradnju oblaka ili namjenskog okruženja koje je baš za njih..

Uz neutralnost oblaka, kupci mogu imati sve što žele na svojoj cloud platformi i ništa što nemaju. Poslužitelji su prilagodljivi na svim razinama – od hardvera do operativnog sustava do mobilnog operatera – omogućujući klijentima da dobiju najmoćniju infrastrukturu koja odgovara njihovom proračunu.

Snimke zaslona konzole i izravno povezivanje

Pomoću Console i Direct Connect korisnici eStruxture-a mogu se lako povezati s drugim pružateljima usluga i poduzećima.

Tvrtka nudi i distribuirane i namjenske oblake, a oba se mogu prilagoditi tako da se postigne ravnoteža između vrhunske snage i susretljivosti s proračunom. Pokretan Xen hipervisorima, svaki oblačni VPS ima mogućnost automatske nesigurnosti, uključujući redukciju hardvera, sigurnosne kopije i vatrozidove. Opcije konfiguracije uključuju veličinu i brzinu procesora, RAM, vrstu i veličinu memorije, željeni operativni sustav i razinu upravljanja – sve se lako nadograđuje za rastuće i skaliranje poduzeća.

Pomoću izravnog povezivanja klijenti mogu izravno pristupiti platformi Console i povezati se s kupcima, SaaS pružateljima i sličnim Google Cloud Platformom, Microsoft Azure i Amazon Web Services jednim klikom, potpuno zaobilazeći javni internet.

“Za nas je sve povezano s neutralnošću oblaka, o kojem nitko ne govori”, rekao je. „Kupci mogu iskoristiti našu platformu ili brojne pružatelje usluga oblaka drugih proizvođača koji se nalaze u našem centru podataka. Ne moraju biti mi. “

Pružanje uma uma s prilagođenim rješenjima

Kao dodatak svojoj ponudi temeljenoj na oblaku, eStruxtureovi planovi upravljanja poslužiteljima uključuju nadzor luka, podršku 24/7/365 i 30 minuta savjetovanja. Usluge na zahtjev uključuju besplatne mjesečne ponovne instalacije, nadzor usluge, skeniranje ranjivosti i dodatne savjete. Uz to, tim za podršku eStruxture-a jamči četverosatni prozor zamjene hardvera putem osoblja na licu mjesta.

“Vidimo sve više i više kupaca koji nam se javljaju s a la carte zahtjevima”, rekao je Todd. “Oni žele malo ovoga i malo toga. Tu smo pronašli nišu za sebe. “

Slika MTL-2 podatkovnog centra eStruxture

Nudi više od 150.000 četvornih metara, jedan od najnovijih datacentrova tvrtke nekadašnji je tiskarski pogon.

Tvrtke se mogu savjetovati s eStruxture timovima kako bi dizajnirali i upravljali njihovom arhitekturom za optimalno uravnoteženje opterećenja, opremljeni MLAG ili sklopnim sklopkama i prilagođenim firewallima. Klijenti također mogu prilagoditi svoje ormare s nekoliko načina hlađenja, uključujući vodu i spremnike za zatvaranje.

“Prodajni proces započinje razumijevanjem zahtjeva kupaca, a potom interveniranjem misli i ideja koje oni trebaju razmotriti na temelju pouzdanog savjetnika”, rekao je Todd. “Većina njih možda nema nikakve veze s našim dostupnim setom proizvoda, ali mogu dobiti potrebne usluge i rješenja.”

Na primjer, rekao je da će nekim tvrtkama biti potrebno postavljanje tamnih vlakana za brže mrežne veze. Iako eStruxture ne nudi tamna vlakna niti prihvaća naknadu za preporuke, prodajni tim može predložiti tamna vlakna kao dio mrežne strategije tog kupca i izvesti potrebne uvode kod mrežnih pružatelja usluga.

Održavanje dosljedne kvalitete i pouzdanosti infrastrukture

Sa željom da olakša rast poslovanja, eStruxture surađuje puno sa svojim kupcima u odnosu na tipične hosting pružatelje. Razina prilagodbe eStruxture ponude – zajedno s praktičnim upravljanjem i savjetovanjem – pruža impresivnu vrijednost za bilo koju poslovnu veličinu i industriju.

Želeći održati tu vrijednost, Todd je rekao da je jedan od najvećih prioriteta tvrtke implementacija najkvalitetnijih hardverskih komponenti i tehnologija virtualizacije čim postanu dostupne..

“Vjerujemo u pokretanje kvalitetne infrastrukture”, rekao je. “Omogućuje nam razmjenu razmjene s našim partnerima, daje nam dosljednost iz operativne perspektive i daje nam mogućnost održavanja dosljednih zamjenskih dijelova.”

Osim korištenja hipervizora mikroelemenata Xen Projekta, podatkovni centri eStruxture su nivo 3, što znači da se istodobno rade kako bi se sustavi raspodjele i hlađenja mogli održavati bez prekida. Tentari podatkovni centri su jedan od najpoželjnijih i otpornih na pogreške, rekao je Todd, pružajući poslovnim kupcima spokojstvo. Pouzdana infrastruktura osigurava optimalne performanse, dosljedno radno vrijeme i zaštitu podataka.

“Razumijevanje potreba kupaca i omatanje rješenja oko njih postaje sve kritičnije”, rekao je Todd. “Na kraju dana, centri za upravljanje kritičnim podacima moraju se izvoditi s vrlo konzistentnim procesima. Ali u okviru toga, možemo raditi s kupcima kako bismo ispunili i povećali njihove zahtjeve. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me