Praćenje PCI kompatibilnosti – Sigurnosni softver malwarebytes proaktivno štiti podatke o kupcima i ugled marke

TL; DR: Ugled marke i podaci o kupcima na raspolaganju su kada se pojave kršenja, zbog čega su Malwarebytes reagirali razvijanjem softvera koji zaustavlja štetne zlonamjerne programe i napade ransomwarea. Već poznata širom svijeta po svom popularnom softveru protiv zlonamjernog softvera, tvrtke dobivaju dodatne slojeve zaštite kada koriste Malwarebytes Endpoint Security. Trgovci se oslanjaju na prihvaćanje plaćanja putem kreditne kartice kako bi ostali profitabilni, ali prvo moraju ispuniti zahtjeve – uključujući održavanje programa upravljanja ranjivošću – kako bi postali certificirani za platne kartice. Primena Malwarebytes pomaže klijentima da ispune ovaj PCI preduvjet i pruža tvrtkama udobnost kad znaju da imaju softver koji uzima proaktivan pristup u sprječavanju zlonamjernih napada.


Kad je Marcinu Kleczynskom bilo 14 godina, našao se u nesigurnom položaju. Iako je instaliran antivirusni softver, novo računalo njegove majke postalo je zaraženo zlonamjernim softverom prilikom preuzimanja videoigre. Odjednom je majčin osobni računar postao potpuno neupotrebljiv.

Tehnološki pametni tinejdžer bio je prisiljen na kreativnost da izbjegne majčinu gnjev i proveo je tri dana tražeći forume i oglasne ploče tražeći ispravak, na kraju kreirajući vlastito rješenje. Nakon svih radova na pronalaženju popravka, jasnija mu je potreba za boljim čistačem zlonamjernog softvera.

Nekoliko godina kasnije, dok je studirao na Sveučilištu u Illinoisu, Marcin je to iskustvo s računalom svoje majke pretvorio u Malwarebytes i odnio posao vrijednom više od 20 milijuna dolara. Od tada je malwarebytes porastao na više od 500 zaposlenika i ima paket softvera koji se koriste na prvim linijama za zaštitu računala od napada svaki dan.

Portret Rogera Cobba, potpredsjednika prodaje širom svijeta na Malwarebytesu

Roger Cobb, potpredsjednik prodaje širom svijeta na Malwarebytesu, rekao nam je da tvrtke svih veličina mogu postati mete za kršenja.

“Marcin je napisao izvorni program, Malwarebytes Anti-Malware, kako bi očistio računalo svoje majke”, rekao je Roger Cobb, potpredsjednik prodaje širom svijeta na Malwarebytesu. “Instaliramo se na više od 600 milijuna računala širom svijeta godišnje radi uklanjanja zlonamjernog softvera.”

Malwarebytes je u kolovozu 2016. sponzorirao istraživanje s Osterman Researchom i otkrio da je od 540 tvrtki anketiranih u Sjedinjenim Američkim Državama, Sjedinjenim Državama, Kanadi i Njemačkoj, gotovo 40 posto ljudi imalo incidenciju ransomwarea. Za neupućene, otkupni softver u osnovi je zlonamjerni softver uveden u okruženje koje drži sistemske informacije kao taoca i zahtijeva svotu novca u zamjenu za objavljivanje podataka. Od tih prijavljenih napada, 34 posto poduzeća izgubilo je prihod. Ista studija otkrila je kako 96 posto američkih tvrtki nije uvjereno u svoju sposobnost blokiranja napada.

“Tvrtke bilo koje veličine – a to uključuje potrošače – nitko nije izuzet od napada i posjedovanja osobnih podataka – lozinki, brojeva kreditnih kartica, bankovnih računa – ukradenih u ovom trenutku”, rekao je Roger. “Svi su postali meta.”

Veliki dio uspjeha Malwarebytesa došao je od održavanja jedinstvene usredotočenosti na zaštitu krajnjih točaka. Više od 60 milijuna kućnih korisnika ima koristi od softvera Malwarebytes Anti-Malware, no tvrtka ide korak dalje kako bi zaštitila tvrtke svih veličina Malwarebytes Endpoint Security. To je sustav koji koristi slojeviti pristup blokiranju ransomwarea i zlonamjernog softvera, pomažući tvrtkama da svoje podatke čuvaju privatnima.

PCI sukladnost osigurava prihvaćanje & Zaštita podataka o kreditnoj kartici

Da bi tvrtke prihvatile plaćanje kreditnim karticama, moraju ispunjavati zahtjeve industrije platnih kartica. Prema statistici, 47% online kupovine u 2016. godini plaćeno je kreditnim karticama. Dakle, ako tvrtka za e-trgovinu iznenada izgubi certifikat za PCI, mogla bi gotovo odmah izgubiti polovicu prodaje.

Jedan od uvjeta PCI certifikacije je održavanje programa upravljanja ranjivosti, koji uključuje korištenje i redovito ažuriranje protuvirusnih i anti-malware programa.

Maloprodajni kupci koji ažuriraju malwarebytes i rade na svojim sustavima dobivaju mirnoću znajući da imaju sofisticiran softver koji im omogućuje prihvaćanje plaćanja putem kreditnih kartica i proaktivan pristup za izbjegavanje prijetnji.

“PCI usklađenost omogućava ovim trgovcima, bilo da su online ili ciglani i minobacači, da uzmu Visa, MasterCard i otkriju”, rekao je Roger. “To im je očito najveći tok prihoda, a ako nisu uspjeli obraditi transakcije s kreditnim karticama, to im postaje veliki problem.”

S kršenjima na usponu, ugledima & Podaci o klijentu su ulog

Jednom kada hakeri uđu u sustav, dugo im neće trebati ozbiljnu štetu.

“Izvještaj Verizon Breach govori o tome da se zlonamjerni softver obično otkriva više od 200 dana nakon što je u okruženju”, kazao je Roger. „Nažalost, potrebno je otprilike 120 sekundi za osobu koja taj eksploziv ugrađuje u okoliš. Potrebno im je doslovno dvije minute da istrgnu bazu podataka i dobiju sve osobne podatke, brojeve kreditnih kartica, brojeve socijalnog osiguranja, zdravstvene evidencije. “

Veliki je jaz između ugrađenog zlonamjernog softvera i otkupnog softvera i njegovog otkrivanja. U pitanju su reputacija i podaci o kupcima tvrtki, a cilj Malwarebytesa je pomoći tvrtkama da svladaju te dvije minute da se krše.

Portret Adama Kujawe, direktora Malware Intelligencea na Malwarebytesu

Adam Kujawa, direktor Malware Intelligencea na Malwarebytesu, rekao je da je sada potreban proaktivni pristup u sprječavanju napada ransomwarea.

“Vlasnici tvrtki moraju shvatiti da nismo u prošlosti u kojima je reakcionarna zaštita opcija. Više nije “, rekao je Adam Kujawa, direktor Malware Intelligencea na Malwarebytesu. “Ako ransomware ukrade sve vaše podatke o kupcima, podatke o proizvodima ili financijske podatke, posebno ako ste medicinska organizacija u kojoj vas mogu pogoditi teške novčane kazne zbog kršenja HIPAA-e, ne možete dozvoliti da ti podaci budu ugroženi. „.

Paradigma se mijenja i tvrtke se više ne zadovoljavaju i čekaju da ih napadnu. Proaktivni pristup postaje sve popularniji, a Malwarebytes Endpoint Security softver je koji istiskuje zlonamjerni softver prije nego što je problem..

“Ako se specifična prijetnja primijeti u okruženju, možete je učitati u Malwarebytes i snajperskom puškom pretražiti cijelo okruženje u potrazi za tom prijetnjom i proaktivno loviti zlouporabu zlonamjernog softvera i ransomware”, rekao je Roger.

Snimka zaslona konzole za upravljanje malwarebytesom

Otkrivanje zlonamjernih napada putem vrlo vizualnih nadzornih ploča Malwarebytes prvi je korak u zaustavljanju prijetnje.

Kao jedna od najomraženijih tvrtki na svijetu kada je riječ o uklanjanju zlonamjernog softvera, Malwarebytes često završi u konkurenciji s drugim softverom. Napokon, jedino je prirodno da tvrtka želi znati da dobiva najbolju moguću zaštitu od zlonamjernog softvera.

“Kad ovi prodavači otkupe i pogledaju te proizvode, oni koji vrše dužnu revnost i bacaju najnovije i najopasnije prijetnje na ove sustave, otkrivaju da ih blokiramo astronomski većom brzinom, a to je zato što sve naša tvrtka radi, – rekao je Roger. “Ne fokusiramo se na 20 različitih proizvoda.”

Malwarebytes nastavlja s inovacijama pomoću konzole utemeljene u oblaku

Već kao gigant u industriji zahvaljujući svojoj sposobnosti da spriječi zlonamjerni softver i ransomware od kompromitiranja podataka tvrtke, Malwarebytes nastavlja s pronalaženjem novih načina poboljšanja svojih osnovnih proizvoda s nedavnim fokusom na bolje posluživanje tvrtki korporativnog razreda.

Malwarebytes 3.0 razvijen je kako bi korisnicima pružio jedinstvenu platformu koja kombinira Malwarebytes Anti-Malware, Anti-Exploit, Anti-Ransomware i skenira računala ogromnom brzinom. Puštanje u promet za poduzeća očekuje se za 2017. godinu, a u proizvod će biti uključeno više sigurnosnih mjera za velika poduzeća.

Još jedna inovacija na kojoj Malwarebytes radi je sigurnosna konzola utemeljena na oblaku. Poduzeća na razini poduzeća često imaju širok globalni domet s krajnjim točkama u cijelom svijetu, a platforma koja se temelji na oblaku svakom zaposleniku olakšava pristup sigurnosnim značajkama.

“Želim da znanje o osnovama zaštite od kibernetskog kriminala bude podjednako uobičajeno za ljude koliko i da znaju oba načina prije nego što prijeđu ulicu.” – Adam Kujawa

Mnogi zaposlenici Malwarebytesa rade izvan svoja četiri ureda, a tvrtka iz prve ruke zna o prednostima i izazovima udaljenih radnika.

“Razvoj tehnologije radi mogućnosti obavljanja posla ne uključuje uvijek u obzir njezin sigurnosni aspekt, ali mi, kao zaštitarska tvrtka, na neki način to moramo učiniti”, rekao je Adam. “To nam definitivno daje jedinstvenu perspektivu.”

Softver za suzbijanje zlonamjernog softvera važan je za tvrtke svih veličina, pa čak i manje tvrtke mogu imati koristi od konzole temeljene na oblaku, jer im neće trebati poslužitelj za upravljanje da bi instalirali Malwarebytes. Umjesto toga, trgovci se mogu prijaviti na web mjesto i dobiti zaštitu koja im je potrebna kako bi ostali PCI kompatibilni i držali podatke korisnika zaključane.

“Mi smo prava platforma zaštite i odziva krajnjih točaka za reagiranje na incident i zaustavljanje kršenja”, rekao je Roger. “To završava kao ključna stvar za trgovce kada odlučuju o svom softveru. Najvažnije im je da ne kradu podatke, ne zadovoljavaju se usklađenosti i nemaju oštećenja podataka o njihovoj marki ili kupcima. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me