Pojednostavite postupak dizajna s notitizmom: Aplikacija za suradnju u stvarnom vremenu koja transformira način na koji kreativci dijele, pregledavaju i odobravaju sadržaj

TL; DR: Notism je platforma za povratne informacije, prototipiranje i radni tijek koja pomaže kreativnim timovima da pojednostave suradnju na vizualnim projektima. Sveobuhvatni paket za upravljanje projektima omogućava korisnicima da trguju skupo i frustrirajuće napred-naprijed za učinkovitu verziju u stvarnom vremenu. S trenutačnim fokusom na ponudi integracija s alatima i aplikacijama za upravljanje projektima, Notism nastavlja opredjeljenje za pomoć kupcima u poboljšanju njihovih dizajnerskih tokova rada.


Prije smrti tiskanih medija, radio sam kao urednik časopisa i voditelj projekata. Jedan od najizazovnijih dijelova mog posla podrazumijevao je koordiniranje komunikacije između više dionika tijekom postupka provjere.

Često bih primio povratne informacije o nečitkim papirima na papirnoj kopiji od jedne osobe, označeni PDF od druge i e-poštu od treće. Obično su upute jedne osobe u suprotnosti s uputama druge, a mi bismo trebali zakazati dugotrajan telefonski poziv da bismo riješili nered dok je u kratkom roku.

Notism logo

Notizam uklanja stres iz suradnje.

Gledajući unatrag, moćan alat za suradnju poput Notism mogao bi mi spasiti ozbiljne glavobolje. Platforma pruža zajedničko tlo na kojem više korisnika može jasno i učinkovito dijeliti, pregledavati i odjavljivati ​​se od dizajnerskih i video projekata.

Alat bogat značajkama može se koristiti za olakšavanje suradnje na različitim vrstama vizualnog sadržaja, od stolnog i mobilnog web dizajna do video projekata.

“Kombinirali smo najbolje alate za izradu prototipa, suradnju i upravljanje projektima u sveobuhvatni vizualni paket za upravljanje projektima”, rekao je Jan Riecke, izvršni direktor tvrtke Notism. “Platforma uključuje sve što vam je potrebno za rad na kreativnom sadržaju s drugima.”

Pomoću Notism-a timovi mogu izravno skicirati povratne informacije o digitalnom sadržaju, pregledavati radnje svih suradnika i iskoristiti tok aktivnosti platforme za suradnju s članovima u stvarnom vremenu. Ta transparentnost odmah poboljšava komunikaciju i povećava produktivnost tima, čineći tako mnogo lakšim odjavu na vizualni sadržaj.

Sada, s povećanim fokusom na integriranje platforme s postojećim alatima za upravljanje projektima, Notism je spreman pomoći kupcima da još više poboljšaju svoje dizajnerske tijekove rada.

Sve u jednom apartmanu za vizualno upravljanje projektima

Notizam je započeo 2012. godine kao interni alat koji su razvili Jan i grupa slobodnjaka koji su trebali klijentima pronaći rješenje za pregled web stranica, igara i drugih digitalnih proizvoda. U svojim ranim danima aplikacija je bila jednostavan alat za prijenos i komentiranje slika. Ipak, brzo je privukao pažnju kupaca.

U 2015. godini Notism je dodao video podršku kao odgovor na zahtjeve više razvojnih agencija. “Ova značajka omogućava pregled video snimaka u stvarnom vremenu s bilo kojeg stolnog računala, mobilnog uređaja ili tableta”, rekao je Jan. “Možete prenositi videozapise, skicirati i dodavati bilješke izravno na videozapis i prebacivati ​​između okvira za povratne informacije u vremenskoj traci videozapisa.”

ikone

Platforma nudi sve što je potrebno za olakšavanje timskog rada na grafičkom dizajnu i video projektima.

EAT MY DEAR, austrijski kreativni studio fokusiran na video sadržaje, koristi Notism da bi surađivao na njegovim vrlo kreativnim i detaljnim produkcijama. Patrick Sturm, osnivač i direktor organizacije, imao je blistave povratne informacije o mogućnostima platforme.

“S Notismom bismo mogli odmah usmjeriti svoje procese”, rekao je u osvrtu na stranicu Notism. “To je nevjerojatno moćan alat kada je u pitanju pregled i odjava na rad u pokretu.”

Notizam služi i mnogim široko priznatim organizacijama, uključujući HSN, MoMA i Virgin Mobile. Kako se proizvod razvijao tijekom godina, Jan je rekla da je počela privlačiti puno kupaca s pozadinom koja je znatno veća od uobičajene agencije za oglašavanje ili dizajn. U stvari, rekao je da Notism može pomoći uštedjeti vrijeme kupcima koji rade u različitim poljima.

“Napravljen je za reklamne ili dizajnerske agencije, ali mnogi drugi poslovi ga također koriste”, rekao je. „Imamo klijente u prometu nekretnina koji koriste alat za pregled složenih građevinskih planova i inženjere koji rade s nacrtima konzola aviona. Postoji puno slučajeva upotrebe koje u početku nismo imali na svojem radaru. “

Uklonite skup i frustrirajući napredak

Ipak, Jan je rekao kako mnogim oglašivačkim i dizajnerskim agencijama očajnički treba pomoć tvrtke. “Toliko agencija koje posjetim još uvijek ovisi o PDF datotekama za suradnju”, rekao je. “Ako je posao između samo dvoje ljudi, možda bi jedan PDF mogao biti dovoljan, ali kad ima desetak ljudi, gotovo uvijek postoji problem.”

Umjesto da pokuša objediniti povratne informacije koje lebde oko ureda putem više PDF-ova, Notism omogućava korisnicima da se prijave i pregledaju svu komunikaciju na jednom mjestu. Jan to izjednačava sa Slackom – nizom alata za suradnju temeljenim na oblaku – za vizualne sadržaje.

Svatko može koristiti platformu koja je kompatibilna sa svim preglednicima i operativnim sustavima. Omogućujući korisnicima izradu prototipa, komentare i skice izravno na kreativni rad, pokretanje testova upotrebljivosti i upravljanje razvojem projekta, Notism nudi jednostavan i učinkovit način da timovi rade zajedno u stvarnom vremenu.

Komunikacijske mogućnosti naizgled su beskrajne: Možete upotrijebiti označivače da biste istaknuli velika područja izgleda; koristite nekoliko alata za crtanje, uključujući olovku, pravokutnik i krug s različitim bojama, vrstama linija i širinama; i stavite povratne bilješke tamo gdje imaju smisla.

Zaslon

Notizam uklanja stres iz upravljanja projektima uz povećanje produktivnosti.

“Notizam nam omogućuje jednostavno dijeljenje idejnih dizajna, ne samo s klijentima, već i iznutra”, rekao je kupac Notism-a Noel Smetanig, direktor dizajna u tvrtki Deepend, u recenziji na web mjestu. “Možemo pratiti povratne informacije klijenata na jednom mjestu, izbjegavajući neuredne poruke e-pošte ili rukom pisane bilješke. Uvidjevši u što tim radi i u kojoj je fazi projekt, usmjerio je naš tijek rada. “

Tvrtka također pruža programerima pristup sučelju za programiranje aplikacija (API) koji im omogućuje stvaranje čvrstih i jedinstvenih proizvoda koje pokreće Notism. “Naš API omogućuje programerima da u vašu aplikaciju ili usluge uključe značajke Notisima. To je jedan od načina na koji se razlikujemo od konkurencije”, rekao je Jan.

Teško je tržište, rekao je, ali kad kupci isprobaju proizvod, Jan je rekao da obično odmah vidi njegovu svojstvenu vrijednost. U tom cilju, tvrtka nudi besplatno probno razdoblje za nove kupce koje se može nadograditi na plaćeni račun u roku od 15 dana nakon što je besplatna proba pokrenula..

Kao uključena tvrtka, Notism trenutno nema investitora, ali aktivno traži sredstva kako bi olakšala daljnji razvoj.

Budući fokus na integracijama s alatima za upravljanje projektima

Notizam ima velike planove za budućnost. Tvrtka trenutno radi na pružanju neprimjetnih integracija s popularnim rješenjima za upravljanje projektima i timskim komunikacijama poput Basecampa i Slack-a.

“Korisnicima je teško prebaciti se s druge platforme na Notism”, rekao je Jan. “Počinjemo graditi ove integracije kako bismo ponudili još veću poslovnu vrijednost.”

Kompanija se također nada da će pružiti podršku za Sketch, alat za suradnju koji koristi više od milion dizajnera, od freelancera do onih u velikim korporacijama. “Konačno, željeli bismo uključiti dodatak gdje samo dizajnirate u Sketch-u i prenesite svoj rad u Notism”, rekao je Jan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me